Zoku Amsterdam – hotel and co-working space

Entinen esimieheni kutsui minut Hollantiin kotibileisiin ennen pääsiäistä ja koska pääsiäinen, on pidennetty viikonloppu, vietin siellä muutaman päivän. Olen aina rakastanut Amsterdamia ja sitä miten luova ja edistyksellinen se on. Sveitsin lisäksi Hollanti on Sohvimainen maa – hommat toimii ja kaikki on mahdollista. Olen malttamaton (niin kuin varmasti aika moni suomalainen) ja on ihanaa olla paikassa missä vaikka hotelliin voi itsensä kirjata sisään screenillä tai vaikka aamiaisen maksaa itse automaattisesti niin aikaa ei kulu odotteluun ja turhaan jahkailuun.

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Olen käynyt Amsterdamissa monen monta kertaa, mutta aina sieltä löytyy niin paljon uutta. Tällä kerralla tosin ehkä jollain lailla osasin ottaa rennosti, kun en sinällään halunnut tehdä muuta kuin relata ja nähdä tuttuja. Kävimme ravintoloissa, kahviloissa ja olimme vain ja hengailimme.

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Amsterdam on todella luova paikka ja aina siellä ollessa olen aina mitä erikoisemmissa hotelleissa. Pari vuotta sitten olin Lloyd Hotellissa missä oli sänky seitsemälle ihmiselle ja tällä kerralla olimme Zokussa, joka tarjoaa hotellin lisäksi myös co-working tiloja ja kokoushuoneita. Aivan ihastuttava hotelli – tänne menisin toistekin!

Hotellihuoneet olivat suhteellisen pieniä, mutta tilat oli otettu niin upeasti käyttöön. Pidin erityisesti parvimaisesta sängystä ja varsinkin siitä tunteesta, kun nukuin niin hyvin. Huoneen sai täysin pimeäksi ja talo ei tärissyt metroista <3

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Hotellin ylimmästä kerroksesta löytyi ravintola sekä yhteiset työtilat. Perjantai ei ollut pyhä Hollannissa, niin työtilat olivat käytössä heti aamusta asti. Vaikka Pariisissa on alettu panostaa yhteisiin työtiloihin, ei meillä vielä olla ihan samalla tasolla mitä Amsterdamissa. Jos asuisin Hollannissa, niin kävisin niin mielelläni tämänkaltaisissa tiloissa tekemässä duunia.

Aamupala oli myös minun mieleeni, sillä suolaista oli enemmän mitä makeaa. Aamupala ei tosin ole aamuvirkuille suunniteltu, sillä lauantaina sitä tarjoillaan vain aamu kymmenestä eteenpäin.

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Huoneesta ei löytynyt tällä kertaa valtavaa sänkyä, mutta tuollaiset jumpparinkulat. Ei tarvitse lähteä luovalle breikille lenkkipolulle vaan voi voimistella rinkuloissa kun ajatus ei kulje :P

Avec Sofie blog l Zoku Amsterdam

Jos olette menossa Amsterdamiin nyt lähiaikoina, suosittelen Zokua aamupalapaikaksi, jos ette halua olla siellä yötä. Aamupala on todella ihana ja hotelli kokonaisuudessaan niin inspiroiva. Kattoterassille on rakennettu myös japanilaistyyppinen puutarha ja se on varmasti ahkerassa käytössä kesän tullen. Joten miksi ei myös drinkit kesäillassa Zokussa onnistu :)

You may also like

2 Comments

 1. Kiitos vinkistä! Asumme Amsterdamissa joten yöpaikalle ei ole tarvetta, mutta käydään ehdottomasti jossain vaiheessa testaamassa aamupala ja/tai drinkit täällä!

  Amstedam on ehdottomasti vienyt meidän sydämemme, tämä on ihan mieletön kaupunki! Rakastan tätä luovaa pienen suuren kaupungin tunnelmaa ja vehreyttä, etenkin nyt kevään kynnyksellä :)

  1. Heippa,

   ihana kuulla :)

   Sinulla on niin ihana kotikaupunki ja -maa. Olen aina rakastanut Amsterdamia mutta varsinkin viimeisten vuosien jälkeen pidän siitä niin paljon enemmän mitä esimerkiksi Ranskasta. Kaikki on niin modernia :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*