Your daily Inspiration

Pian se uudistus tapahtuu, mistä täällä sosiaalisen median maailmassa on jo kuhistu ja kuiskutettu. Suomen suosituin lifestyle-sivusto, Indiedays saa nimittäin pian uuden ulkoasun. Tämä muutos tulee muuttamaan Indiedaysiä muutenkin kuin pelkästään ulkoasun puolesta, sillä tämän pian tulevan muutoksen jälkeen koko lukemiskokemus tulee menemään aivan uudelle tasolle.

Meidän Indiedaysin bloggaajien lisäksi sivustolta tulee pian löytymään sadoittain muitakin bloggaajia ja täten Indiedaysia voi pian käyttää myös blogien lukulistana. No ketäs nämä uudet sadat bloggaajat sitten ovat? No kurkistappa sivun teaseria ja löydä meidän mahtavat Inspiration-bloggaajat. Teaserin kautta saat myös mahdollisuuden tutustua sivuston beta-versioon. Toimithan nopeasti, sillä näkymiä on rajoitettu määrä ;)

Olen vähän laiska etsimään uusia kivoja blogeja muiden lukulistojen kautta, mutta Inspiraatio-konsepti tarjoaa helpon tavan löytää ja seurata blogeja. Blogit ovat myös jaoteltu selkeästi, joten tietyn kategorian blogit löytyvät kätevästi eri tagien alta. Näin suhteellisen visuaalisena ihmisenä pidän myös siitä, että valokuvien rooli korostuu tämän muutoksen myötä.

Indiedaysin sivut olivat ehkä hivenen vanhentuneen näköiset, mutta tämä uudistus vie sivun layoutin ja lukukokemuksen aivan uusiin sfääreihin. Niin ja pelkästään pojat eivät ole olleet tätä sivustoa väkertämässä vaan me mimmit olemme saaneet olla myös mukana ideoinnissa ;). Olen tulevasta uudistuksesta aivan totaalisen innoissani, sillä tulevaisuudessa sivusto tulee olemaan paljon visuaalisempi ja käyttäjäystävällisempi mitä aiemmin :)

You may also like

26 Comments

  1. Hei kiva kuulla :)
   Niin, sitä selkeyttä ja nykyaikaisuutta ja jotain uutta tosiaan kaivattiin. Nyt sivustolta hakeminenkin helpottuu, joten vanhojen postauksien tai vaikka jonkun tietyn reseptin löytäminen on sivustolta mahdollista :))

   Kiitos samoin Katri<3

 1. Vaikuttaa todella hyvältä! Ihanan selkeä tuo ulkoasu, ja kiva tosiaan, että kuvat korostuvat. I like! Mukavaa päivää sulle <3

 2. Hmmph… Jos bloggareita on 300, niin kuinka tää on sitten enää spesiaalijuttu? Taidan olla turhan skeptinen. Mutta ulkonäön muutos on hyvästä :)
  Löytäähän sinut silti yhtä helposti kuin aina? <3

  1. Hihi, no ei nyt sentään. Sivustolla on vain me noin. 30 vakituista bloggaajaa, mutta inspiraatiobloggaajat löytyvät inspiraatio-osiosta. Eli he eivät ole ID-bloggaajia vaan heidän blogivirta vain näkyy meidän sivuilla :)

   Hihi, löytää löytää. Halaus :)

 3. Hmmph… Jos bloggareita on 300, niin kuinka tää on sitten enää spesiaalijuttu? Taidan olla turhan skeptinen. Mutta ulkonäön muutos on hyvästä :)Löytäähän sinut silti yhtä helposti kuin aina? <3

 4. Hei kiva kuulla :)Niin, sitä selkeyttä ja nykyaikaisuutta ja jotain uutta tosiaan kaivattiin. Nyt sivustolta hakeminenkin helpottuu, joten vanhojen postauksien tai vaikka jonkun tietyn reseptin löytäminen on sivustolta mahdollista :))Kiitos samoin Katri<3

 5. Hihi, no ei nyt sentään. Sivustolla on vain me noin. 30 vakituista bloggaajaa, mutta inspiraatiobloggaajat löytyvät inspiraatio-osiosta. Eli he eivät ole ID-bloggaajia vaan heidän blogivirta vain näkyy meidän sivuilla :)Hihi, löytää löytää. Halaus :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*