Work wear

Asukuvien ottaminen on ollut hieman haasteellista viime aikoina, kun olen ollut käytännössä viikot yksin. Myöskään talvikelit eivät oikein inspiroi minua pukeutumaan tai ottamaan kuvia, mutta heti kun kevät kurkistaa ikkunoista, mieleni ja vaatekaappini muuttuu. Nämä kuvat ovat eiliseltä, mutta sama asu on tänään päälläni töissä.

Avec Sofié blog l Work wear outfit

Avec Sofié blog l Work wear outfit

En niinkään pidä housuista ja sen takia kevät on minulle mieluisampaa aikaa, kun voin vaihtaa lahkeet helmoihin. Töissäni on jokseenkin virallisempi pukeutumiskoodi ja esimerkiksi farkkuja en käytä melkein ollenkaan enää. Sama juttu on rennompien kenkien kanssa ja ne sen takia ne ovat vaihtuneet korkoihin.

Avec Sofié blog l Work wear outfit

Avec Sofié blog l Work wear outfit

Aiemmin kun tein niin paljon töitä kotoa käsin, ei pahemmin tullut pukeuduttua. Ihan hävettää myöntää, mutta usein meni päiviä kylpytakissa, kun ei tarvinnut välittää miltä näytti. Kummassakin on puolensa, mutta nykyään viihdyn myös mekoissa ja koroissa, vaikka joskus olisi kiva viettää  myös kylpytakkipäiviä.

Avec Sofié blog l Work wear outfit

Pariisissa oli ihan jo keväiset säät viikonloppuna ja talven jäljet eivät näkyneet muualla kuin alastomissa puissa. Ihan unohti, että nyt on vielä helmikuu. Tämä on tosin aika tavallista, että lopputalvi on Pariisissa lämmin, mutta viileys palaa taas ennen kuin kesä alkaa. Tuntui tosin kivalta, kun ei tarvinnut kunnon talvitakkia tai käsineitä välttämättä.

Avec Sofié blog l Work wear outfit

Ostin kuvissa näkyvät Aquazurran korot hetki sitten ja niistä on jo muutamassa viikossa tulleet luottokenkäni. Korko on niin mukava ja lesti sopii minulle ihan täydellisesti. Malliltaan ne ovat myös hyvin ajattomat, joten näitä korkoja tullaan varmasti käyttämään paljon.

Avec Sofié blog l Work wear outfit

Coat / Massimo Dutti

Dress / Zara

Scarf / Hermès

Bag / Rebecca Minkoff

Heels / Aquazurra

You may also like

17 Comments

 1. Kaunotar <3 Niin tyylikäs! Tuo mekko on todella kaunis.
  Toivoisin olevani mekko-ihminen, mutta en oikein ole... Toisaalta minulla on "sääri-trauma", joten se varmaan alitajuisesti hidastaa mekkojen käyttöä. Meillä töissä on aika rento pukeutumistyyli ja jalassani on melkein aina farkut. Eräässä toisessa työpaikassani ja erilaisessa työroolissa oli toisin ja olinkin suurimman osan ajasta jakkupuvussa ja koroissa; nyt eivät oikein sovi tähän työpaikkaan, vaikka täytyy myöntää, että kyllä "suitissa" ja koroissa oli paljon "särmempi" olo :D Etätyömahdollisuutta minulla ei ole, mutta haaveilen kyllä välillä aika paljon mahdollisuudesta jäädä kotiin näpyttelemään ihan vaan siinä kylpytakissa :) Sekin on välillä kivaa vaihtelua.

  Mukavaa alkanutta työviikkoa!

  1. Voi kiitos! Siis minun on niin vaikea löytää mekkoja jotka istuvat kunnolla ja tuovat parhaat puolet esiin, mutta viime viikolla onnisti.
   Minulla on peppu-trauma. Se on aina liian iso joka paikkaan.
   Haluaisin pitää farkkuja, mutta se ei ole oikein mahdollista. Jep, puvussa ja koroissa on tosiaan paljon särmempi olo, mutta joskus sitä kaipaisi omaa rauhaa ja keskittymistä jossain muualla kuin hälinässä.

   Kiitos samoin sinne!

 2. Hei! Suomessa pukeudutaan niin vaatimattomasti verrattuna Ranskaan ja vaikkapa Singaporeen, no sääkin on tietysti haaste meillä mutta ei este :) Tänäänkin tupruttaa lunta ja alla on jää, joten ihan piikkareilla ei voi mennä, siitä varmaan johtuu suomalaisten naisten kenkävalinnat ym.
  Asuin Singaporessa ja siellä kiinitti huomio siihen miten naiset pukeutuivat, mekkoja ja mekkoja.. Ja ymmärrettävää siinä helteessä. Olivat tosi naisellisisa. :)
  Teen töitä kotoa joten arvaat varmaan miten nykyään pukeudun :D

  1. Heippa, niin pukeudutaan, mutta kuka laittaa piikkareita jalkaan jäisille kaduille. Yleensä minullakin on varakengät mukana sillä ei noilla koroilla autolla ajeta.
   Olen niin onnellinen tästä mekkopukeutumisesta kun ne sopivat minulle niin paljon paremmin kuin housut. Onneksi kohta taas voi pitää enemmän hameita kun kelit lämpenevät.

   Hah, lucky you! Joskus menin samassa asussa suihkun kautta sänkyyn takaisin jos oli oikein hektistä :D

 3. Lääh mikä look ja muutenkin upeat kuvat!! Allekirjoitan täysin sen, että on ihanaa saada välillä “työpukeutua” kotipäivien jälkeen. Ryhti suoristuu heti :)

  Kiva muuten kuulla, että Pariisi-ahdistus on hälvennyt ja pääsette asustelemaan taas yhdessä. Ja hyvänen aika, ISOT onnittelut naimisiinmenosta <3 <3 <3 mä luulen, että tekisin itse samanlaisen vedon. Tyylikäs ja intiimi ratkaisu!

  1. Kiitos paljon ihana :))))

   Nimenomaan. Ryhti suoristuu heti kun ei ole vaan verkkareissa ja sotkuisessa tukassa :)

   Joo. On se hälvennyt. Nyt kun olen siellä ollut vain viikonloppuisin, olen alkanut ymmärtämään kaupunkia paremmin ja näkemään myös ne hyvät puolet. Se on ihana kaupinki olla lomalla, mutta todella haasteellinen asua.

   Kiitos, kiitos! Oli todella meidännäköinen ratkaisu ja ollaan siitä niin onnellisia, että saimme viettää omannäköiset häät ihan kahdestaan <3

   Suosittelen meidän tapaa ihmisille jotka eivät kaipaa prinsessahäitä vaan kahdenkeskeistä aikaa yhdessä :)

 4. Ihana huivi!! Yritin tihrustaa, että miten tuo solmitaan? En saanut selvää… Voisitko neuvoa esim ihan kuvien kanssa? Olisi kiva tietää uusia tapoja solmia silkkihuivi. :)

  1. Sain sen mieheltäni synttärilahjaksi vuosi sitten :)

   Ööh.. Taisin laittaa vain kaksi solmua? Todella hyvä idea, ilman muuta! Varmasti jo ensi viikolla voisi onnistuakin :))

 5. Minullakin on Aquazzuran korkkarit, ja ne ovat ihan ihmeen hyvät jalassa, joka pennin väärti. Louboutinet jouduin itsekin myymään pois, olivat jalalle ihan kidutusta.

  Mukavaa kevään odotusta sinne Pariisiin, juttujasi kaupungista on aina kiva lukea!

 6. Kaunis nainen! :)
  Ja välillä sitä haaveilee, että sais pukeutua töihin vähän tyylikkäämmin, mutta kun oot ketjulla töissä, niin oot niissä ketjun vaatteissa. Siinä ei paljon omaa tyyliä voi oikein tuoda esiin. Mutta ehkä joskus teen jotain sellaista, että saa kulkea arkena koroissa.

 7. Wau aivan ihana mekko niin tyylikäs ja ihan kuin sinulle mittojen mukaan teetetty, piti oikein palata kuviin takaisin ihailemaan ja huivi kuin piste iin päälle, todella kaunista katseltavaa kun löytää oman tyylinsä.

 8. Makin katoin et ihana mekko! Tulipa tasta mieleen et olisiko sulla vinkkeja merkeista jotka tekee tuon tyylisia hameita/mekkoja joissa on taskut? Itse kaipaan taskuja tyoasuissa ja suosin juurikin hameita/mekkoja ja inhoan housuja, mutta toi taskupulma tuottaa ihan ennennakematonta paanvaivaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*