Winter Wonders

This fall has been extremely warm and extraordinary. Actually I have been too busy to even realise all the coldness and darkness. Normally during fall I don´t feel doing anything special, staying inside on the couch works for me. But now we are almost in december and I see the spring coming already, there´s light at the end of  the tunnel after all. 
It´s our sunny-sunday-routine to walk long walks, and last sunday we were lucky to have sunny sunday after busy and exhausting week. We walked around 10 km and as a result I had camera full of pictures. First two pictures I took in our balcony before our walk :)
Tämä syksy on ollut todella lämmin ja muutenkin sääolojensa puolesta eriskummallinen. Ehkäpä olen ollut liian kiireinen koulun takia ymmärtääkseni tätä pimeyttä ja kylmyyttä. Normaalisti syksyisin en halua tehdä mitään erikoista, kotisohva ja villasukat ovat piristäneet pimeyden keskellä. Mutta kohtahan ollaan jo joulukuussa ja kevätkin on ihan oven takana, ehkä tunnelin päässä on sittenkin valoa.
Sunnuntait ovat meidän parisuhdepäiviä, silloin on aikaa toiselle. En yleensä lupaile mitään menoja sunnuntaille. Aurinkoisina sunnuntai päivinä meillä on tapana tehdä pitkiä kävelylenkkejä, saada raitista ilmaa ja urheilla. Viime sunnuntaina aurinko helli meitä näyttäytymällä, joten kävelimme 10 kilometriä auringonpaisteessa. Tuloksena kamerani muistokortti täyttyi aurinkoisilla ja talvisilla kuvilla. Kaksi ensimmäistä kuvaa otin tosin parvekkeellamme ennen kävelylle menoa :)

You may also like

20 Comments

 1. Oon vieraillut blogissasi useasti upeita kuvia katselemassa. Valokuvaaminen kiinnostaa, niin olisi kiva kuulla vinkkejä valokuvaamisesta.Esim. mikä kamera sulla on? Mitä ohjelmia käytät? yms.

 2. Heippa!Moni on kysellyt samoja asioita ja olenkin miettinyt, että pitäisi varmaan teille valokuvausharrastuksestani enemmän kertoilla :)

 3. En voi taas muuta kuin ihailla kuviasi. Sunnuntait ovat ihania löhöpäiviä. Minäkään en suunnittele sunnuntaille mitään. Sunnuntait ovat päiviä, jolloin saa tehdä mitä haluaa :)

 4. Oon vieraillut blogissasi useasti upeita kuvia katselemassa. Valokuvaaminen kiinnostaa, niin olisi kiva kuulla vinkkejä valokuvaamisesta.Esim. mikä kamera sulla on? Mitä ohjelmia käytät? yms.

 5. Maija:Yhdessäolo ja yhdessä tekeminen on tärkeää. Ja varsinkin mun meillä kummallakin on niin paljon koulukiireitä, niin jonain päivänä on annettava aikaa toisellekin. Kun muuten elämä näin kouluaikoina on todella arkista (eikä sillä, etten tykkäisi arjesta), mutta joskus siitäkin on ihan hyvä irtautua.

 6. En voi taas muuta kuin ihailla kuviasi. Sunnuntait ovat ihania löhöpäiviä. Minäkään en suunnittele sunnuntaille mitään. Sunnuntait ovat päiviä, jolloin saa tehdä mitä haluaa :)

 7. Yksi positiivinen asia Vaasassa on se,että täällä on edes kunnon talvet!Helsingissä (viime talvea lukuunottamatta) on aina vain niin harmaata. Vaikken mikään talvi fani olekaan, mutta sellaiset päivät kuin viime sunnuntai laittaa taas arvostamaan meidän neljää vuodenaikaa :)

 8. Maija:Yhdessäolo ja yhdessä tekeminen on tärkeää. Ja varsinkin mun meillä kummallakin on niin paljon koulukiireitä, niin jonain päivänä on annettava aikaa toisellekin. Kun muuten elämä näin kouluaikoina on todella arkista (eikä sillä, etten tykkäisi arjesta), mutta joskus siitäkin on ihan hyvä irtautua.

 9. Yksi positiivinen asia Vaasassa on se,että täällä on edes kunnon talvet!Helsingissä (viime talvea lukuunottamatta) on aina vain niin harmaata. Vaikken mikään talvi fani olekaan, mutta sellaiset päivät kuin viime sunnuntai laittaa taas arvostamaan meidän neljää vuodenaikaa :)

 10. i miss the snow! :(There is nothing quite like that crisp feeling and everything is white, and still and beautiful

 11. Kauniin valkoisia kuvia! Kahvikuppi-kuvat ovat niin pumpulisen näköisiä.. :) Näitä katsellessa alan jopa tykkäämään talvesta ja lumen narskumisesta kenkien alla. :DTaidanpa jäädä seuraamaan blogiasi. Hyviä talvikelejä!

 12. Kauniin valkoisia kuvia! Kahvikuppi-kuvat ovat niin pumpulisen näköisiä.. :) Näitä katsellessa alan jopa tykkäämään talvesta ja lumen narskumisesta kenkien alla. :DTaidanpa jäädä seuraamaan blogiasi. Hyviä talvikelejä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*