White Christmas

En ole sen suuremmin jouluihminen mitä tulee koristeisiin. Kynttilät, hyasintit ja pikkukuuset käpyineen ovat enemmän minun juttuni kuin esimerkiksi kirkas väriloisto. Meillä ei pahemmin ole joulukoristeita muuten kuin muutama pallo ja talvisemmat sisustustekstiilit ja kukat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

joulu4 joulu2

Emme ole tänä jouluna Pariisissa, vaan kotimme on ystävieni joulukoti. Pariisi kun on monelle matkaajalle must, niin mikäpä olisi ihanampi ajankohta tulla valon kaupunkiin kuin joulun aika. Mielellämme olemme kotiamme aina lainanneet kavereillemme, niin viime jouluna ja myös näin myös tänäkin vuonna.

Mitään sen suurempia joulukoristeita en jouluvieraillemme ole ostanut, sillä kun Pariisissa ollaan, niin niitä jouluvaloja ja kauniita ikkunoita on tavaratalot pullollaan. Muutaman teko-hyasintin olen tosin tänne kotiin ostanut. Kun ei ole aidoista kukista kyse, ovat ne odottamassa yhtä virkeässä kunnossa sitten kun palaamme joululomiltamme. Tämä on varmaankin ensimmäinen kerta kun tekokukkia ostelen, mutta noista hyasinteista ei onneksi muovisuutta edes huomaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asuntomme takkojen ansiosta kotona on aina melkeinpä joulufiilis, joten sen suurempia koristuksia tänne ei edes tarvita. Nuo takat ovatkin tämän asunnon kruunut ja ne jalokivet. Niin kauniit <3

Ihanaa perjantai-iltaa!

You may also like

5 Comments

  1. Onpas ihanan seesteinen tunnelma, wau ! Ihastuin kovasti tuohon maljakkoon, jossa on valkoisia kukkia sekä beigeruudulliseen tyynyyn, kenen mallistoa ne mahtavat olla ? Ihanaa joulunodotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*