What’s in my Chanel bag?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

chanel2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Minulla on ollut pitkään haaveena Chanelin klassikkoballerinat. Pitkään pähkäilin, että jos sitten kumminkin ostaisin jotain repäisevämpää. Vuosi sitten mallailin espadrilloja, mutta kun ne olivat oikeasti ihan todella epämukavat. Vaikka ne miten kauniilta näyttävätkin, ei niillä läpysköillä oikeasti voi kävellä. Pariisissa kun en muuta teekään, niin ne kengät olivat automaattisesti pois listalta. Ne espadrillot ovat pikkukaupungin kengät, ei Pariisiin.

Instaseurailijani, saivatkin pikku sneak peekin, että olin käynyt Chanelilla muutama viikko sitten lauantaina. Yllätykseksi jouduin ottamaan ballerinat puolta numeroa isompana. Minulla on yleensä koko 37, mutta ballerinoissa kokoni oli 37,5.

Kenkäpari oli niin kauniisti pakattu, että en malttanut sitä edes avata vasta kun tänä aamuna. Kenkiä en edes vielä viitsi laittaa jalkaan tänäänkään, sillä sadepisaroita kun näyttää taivaalta tulevan ihan minä hetkenä hyvänsä. Näiden kenkien kanssa pitää Pariisissa olla aina varapari mukana, sillä täällä kun sataa joka päivä, niin nahkapohjien kanssa pitää olla varovainen. Käytännöllisyys ennen kaikkea.

……………..

Some of you might have seen on my Instagram that two weeks back I bought my dream ballerinas from Chanel. I was thinking to buy some not so traditional model, but I’m just me, I like classic things. I was thinking to get the espadrilles, but those were so uncomfortable that I didn’t even think two seconds to have them. When you live in Paris where we walk a lot (I mean kilometers and kilometers a day), you can’t have totally flat shoes. I’m very happy of my new pair of ballerinas, they will walk with me around the city of Paris this summer!

You may also like

4 Comments

  1. Ostin viime vuonna samat baltsut ja huomasin koossa ihan saman jutun. Jouduin tosin itse ostamaan numeroa isommat.

    Ballerinat ovat kestäneet käyttöä hyvin,eli jalkaan ja kaduille vaan!

    1. Heh, no osaa. Sen takia en malttanut pakettia avatakaan :D

      Se laukku ei ole enää unelmalistalla. Säästökohde on olemassa jo, mutta se ei ole Chanel ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*