What a W-end!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kotona ollaan! Takana on aivan ihana ja aurinkoinen viikonloppu kauniissa Tukholmassa. Kävimme syömässä lempipaikoissani ja vietimme muutenkin aivan totaalisen tyttömäisen viikonlopun. Näillä nauruilla, ruoilla ja auringonsäteillä elää pitkään. Kirjoittelen teille vielä myöhemmin tänään meidän superista minilomasta :).

You may also like

4 Comments

  1. Kaunottaret! <3
    Itse suuntaan tästä aivan erilaiselle lomalle: tallustelemaan kumppareissa ja vanhoissa verkkareissa metsämökkimme rauhaan. Päivänasukuvista tulisi hyvin mielenkiintoisia :)
    Kauniita kesäpäiviä!

  2. Kaunottaret! <3 Itse suuntaan tästä aivan erilaiselle lomalle: tallustelemaan kumppareissa ja vanhoissa verkkareissa metsämökkimme rauhaan. Päivänasukuvista tulisi hyvin mielenkiintoisia :)Kauniita kesäpäiviä!

  3. Ihania kuvia instagrammissa :) Oli niin hoppu viikonloppu ettei kerenny ees netissä käymään, muuta kuin instagrammissa mutta oli mahtava viikonloppu, taas huomasi että suunnittelematta paras <3

    Aurinkoista viikkoa!

  4. Ihania kuvia instagrammissa :) Oli niin hoppu viikonloppu ettei kerenny ees netissä käymään, muuta kuin instagrammissa mutta oli mahtava viikonloppu, taas huomasi että suunnittelematta paras <3Aurinkoista viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*