Weekend snapshots

Täällä ollaan takaisin kaupungissa. Pieni spontaani irtiotto teki tänne ruudun toiselle puolelle oikein hyvää. Tällä kerralla se läppärikin jäi kotiin ja puhelimetkin taisi olla pois päältä suurimman osan ajasta.

Lähdimme lauantaiaamuna kohti Porvoota ja vietimme siellä koko viikonlopun veneillen, mökkeillen ja syöden. Kävimme myös lauantaina Porvoon saaristossa järjestettävässä kesätapahtumassa, Tirmo Bluesissa. Aurinko paistoi koko viikonlopun ja viime viikonloppu tuntui todelliselta kesäviikonlopulta. Alapuolelta löytyy pieni kuvakooste kuluneelta viikonlopulta:

 Vaahtokarkkitikkaria aamiaiseksi/Marshmallow lollipops for breakfast

Kävelyä vanhassa kaupungissa/ The old town of Porvoo is very cosy and beautiful

Lounaaksi Toast Skagenia ja kahvia Johansissa/ Coffee and Toast Skagen for lunch

Siilinpoikanen/ Tiny baby hedgehog <3

Kasvimaalla /Herb garden

Piha-piknik/ Garden picnic

Veneilyä/Boating

Aamu auringossa/Sunny morning

Aamiainen laiturilla/ Breakfast

Kotitekoisia burgereita ja patatas bravaseja aiolin kera/Homemade burgers with patatas bravas and aioli

Raparperipiirasta italialaisittain/Italian rhubarb pie

I’m back in town. I took little spontaneous break from everything and left to the countryside for the weekend. We left to Porvoo on Saturday morning and we spent the whole weekend outdoors. We were on the sea, spent the night in summer cottage, and we ate quite well. The sun was shining all the time and finally it felt like a proper summer.

 

You may also like

32 Comments

 1. Ihania kuvia :) Oot todellinen kaunotar <3 Oli niiiiin nautinnollista kun oli muutamat päivät tossa putkeen aurinkoisia ja lämpimiä ! Kesäisiä :)

  -Maria

  1. No Porvoosta ei huonoja kuvia voi saada ;)
   Se on kertakaikkisen kaunis kaupunki. No niin oli ja oli kivaa nimenomaan viettää koko viikonloppu ulkona auringossa :)

    1. Heippa Maria!

     Kurkkailin taas blogiisi ja sinulla on niin kauniita kuvia :))

     Oi Naantali! Miksi kaikki kesäviikonloput on aina buukattu täyteen? Minulla oli ajatuksena mennä Naantaliin tänä kesänä, mutta tällä hetkellä näyttää aika huonolta näiden aikataulujen kanssa.

     1. :D sun pitää mennä selvästi viikolla ! (ellet oo töissä..) Itse haluaisin kyllä mennä uudestaan, meijän visiitti oli niin pikavisiitti nii siellä riittäis näkemistä kyllä uudestaankin !

      ps. tsekkaa uusin postaukseni myös, ruokabloggaajana saattaisit tykätä :P

 2. Ihania kuvia :) Oot todellinen kaunotar <3 Oli niiiiin nautinnollista kun oli muutamat päivät tossa putkeen aurinkoisia ja lämpimiä ! Kesäisiä :) -Maria

  1. No voi kiitos <3
   Haluaisin hieman tarkentaa, että kuvissani yleensä vilahtava poika on ystäväni eikä poikaystäväni. Kummatkin on tosin todella komeita ;)

 3. No Porvoosta ei huonoja kuvia voi saada ;)Se on kertakaikkisen kaunis kaupunki. No niin oli ja oli kivaa nimenomaan viettää koko viikonloppu ulkona auringossa :)

 4. No voi kiitos <3Haluaisin hieman tarkentaa, että kuvissani yleensä vilahtava poika on ystäväni eikä poikaystäväni. Kummatkin on tosin todella komeita ;)

 5. It looks so lovely and yes, finally it feels like summer, also here in Germany.
  I visited Porvoo when I lived close to Helsinki, really a marvellous little town, and I hope to go back next summer xx

  Simone**

  1. Hi Simone :)

   Well, I hope I could say the same, but our summer lasted only for last weekend and now we are back in 15 degrees ;)

   Enjoy from the summer and I hope that you’ll be able to visit Porvoo gain :)

 6. It looks so lovely and yes, finally it feels like summer, also here in Germany.I visited Porvoo when I lived close to Helsinki, really a marvellous little town, and I hope to go back next summer xxSimone**

 7. Hi Simone :)Well, I hope I could say the same, but our summer lasted only for last weekend and now we are back in 15 degrees ;)Enjoy from the summer and I hope that you’ll be able to visit Porvoo gain :)

 8. Nuo kaikki ruuat kuulostavat niin hyviltä, että melkein kaipailisin reseptejäkin. Varsinkin tuosta raparperipiiraasta ja patatas bravaseista :)

 9. Nuo kaikki ruuat kuulostavat niin hyviltä, että melkein kaipailisin reseptejäkin. Varsinkin tuosta raparperipiiraasta ja patatas bravaseista :)

 10. Heippa Maria!Kurkkailin taas blogiisi ja sinulla on niin kauniita kuvia :))Oi Naantali! Miksi kaikki kesäviikonloput on aina buukattu täyteen? Minulla oli ajatuksena mennä Naantaliin tänä kesänä, mutta tällä hetkellä näyttää aika huonolta näiden aikataulujen kanssa.

 11. :D sun pitää mennä selvästi viikolla ! (ellet oo töissä..) Itse haluaisin kyllä mennä uudestaan, meijän visiitti oli niin pikavisiitti nii siellä riittäis näkemistä kyllä uudestaankin ! ps. tsekkaa uusin postaukseni myös, ruokabloggaajana saattaisit tykätä :P

 12. Tämä ei liity aiheeseen millään tavalla, olen pahoillani, mutta tuli mieleen että oletko kertaakaan Helsingissä ollessasi vieraillut Bistro Leon (ei Lyon) -nimisessä ravintolassa Oopperatalon lähellä Runeberginkadun kulmassa? Jos et, niin suosittelen lämpimästi! Ruoka oli aivan uskomattoman hyvää ja hinta erittäin edullinen laatuun nähden. Ravintolalla on myös eat.fi -sivujen mukaan hyvät arvotelut :) En kerro tätä mainostusmielessä vaan uskon, että osaisit tämän tyylisiä ravintoloita arvostaa :)

  1. No kuules, kävin siellä juuri viime kuussa jälkkärillä :)

   Ruoka on siellä ihan todella maukasta. Oletko kokeillut Benjamin’s bistroa tai Villettaa? Aitoa italialaista menoa meillä täällä Töölössä :))

   Ihana kun ajattelit minua, sillä minä osaan juurikin arvostaa noita paikkoja <3

   1. Oi, kiva kuulla! Arvasin että tykkäisit. Myös pää- ja alkuruokia kannattaa kokeille ;) En ole kyseisissä ravintoloissa vielä käynyt, mutta pitääkin näitä harkita seuraavan kerran kun Helsinkiin päin olen menossa syömään :)

 13. Tämä ei liity aiheeseen millään tavalla, olen pahoillani, mutta tuli mieleen että oletko kertaakaan Helsingissä ollessasi vieraillut Bistro Leon (ei Lyon) -nimisessä ravintolassa Oopperatalon lähellä Runeberginkadun kulmassa? Jos et, niin suosittelen lämpimästi! Ruoka oli aivan uskomattoman hyvää ja hinta erittäin edullinen laatuun nähden. Ravintolalla on myös eat.fi -sivujen mukaan hyvät arvotelut :) En kerro tätä mainostusmielessä vaan uskon, että osaisit tämän tyylisiä ravintoloita arvostaa :)

 14. Hei! Ihana blogi & tyyli sinulla. Kerran olen onnistunut sinut kaupungillakin bongaamaan :) Tiedätkö/saisitko selville mistä on hankittu nuo ihanat aurinkotuolit, jotka laituri-kuvassa näkyvät? Haluan samanlaiset! <3

  1. Hih, no kiitos :)

   Hassua, sillä aina unohdan että te tiedätte miltä minä näytän..

   Hmm. Niistä oli puhe juuri viikonloppuna ja olisikohan ne olleet clasulta.. Mä tarkastan vielä :)

 15. Hei! Ihana blogi & tyyli sinulla. Kerran olen onnistunut sinut kaupungillakin bongaamaan :) Tiedätkö/saisitko selville mistä on hankittu nuo ihanat aurinkotuolit, jotka laituri-kuvassa näkyvät? Haluan samanlaiset! <3

 16. No kuules, kävin siellä juuri viime kuussa jälkkärillä :)Ruoka on siellä ihan todella maukasta. Oletko kokeillut Benjamin’s bistroa tai Villettaa? Aitoa italialaista menoa meillä täällä Töölössä :))Ihana kun ajattelit minua, sillä minä osaan juurikin arvostaa noita paikkoja <3

 17. Hih, no kiitos :)Hassua, sillä aina unohdan että te tiedätte miltä minä näytän..Hmm. Niistä oli puhe juuri viikonloppuna ja olisikohan ne olleet clasulta.. Mä tarkastan vielä :)

 18. Oi, kiva kuulla! Arvasin että tykkäisit. Myös pää- ja alkuruokia kannattaa kokeille ;) En ole kyseisissä ravintoloissa vielä käynyt, mutta pitääkin näitä harkita seuraavan kerran kun Helsinkiin päin olen menossa syömään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*