Warm it up!

Jos tarvitsen vaatteita arkipäivän käyttöön, löydän itseni etsiskelemästä vaatteita H&M:n tai Zara:n tyyppisistä liikkeistä. Yksi suosikeistani on myöskin 21Forever, mutta valitettavasti ei meillä ole sitä Suomessa vieläkään! Eilen kävin etsiskelemässä lämmikettä syyspäivään H&M:stä ja löysin tämän hyvin heleän vaaleanpunaisen villatakin. Heillä oli villatakkia myöskin sammaleenvihreänä,  nyt vähän mietinkin että pitäisikö minun käydä ostamassa myös se. Aamuinen säätiedotus vahvisti myös pelon siitä, että kesä on ohi ja talvi on todellakin tulossa, sillä huomiseksi luvattiin lumisadetta. Joten kai se on kohta kaivettava villakangastakit varastosta ja laitettava trenssit odottelemaan keväisiä päiviä.

If I need just some basic clothes just for daytime use I usually find clothes for me from stores like H&M or Zara. One of my favourite is also 21Forever but sadly we don´t have their store in Finland.  Yesterday I was browsing at H&M and I found  this soft pink jumper from there. They have this also in natural green and i´m  already thinking that should I buy it also.  The weather forecast said this morning that we can suspect some snow already tomorrow, so I definitely need some warm clothes from now on. 

You may also like

16 Comments

  1. Hiphej! Ostin tuon samaisen puseron viime viikolla :) Ihana! Toisaalta en ole käyttänyt sitä kertaakaan koska täällä on vielä niin lämmintä! Eilen 20 astetta, ei paha :)Puss & kram!

  2. Piraija:Niin on, se on niin söötti! No oho, onpas sielläpäin vielä aika lämmin! Meillä täällä Suomessa satoi tänään jo lunta:SS Aletaan kohta suunnittelemaan matkaani luoksesi :)

  3. Hiphej! Ostin tuon samaisen puseron viime viikolla :) Ihana! Toisaalta en ole käyttänyt sitä kertaakaan koska täällä on vielä niin lämmintä! Eilen 20 astetta, ei paha :)Puss & kram!

  4. Piraija:Niin on, se on niin söötti! No oho, onpas sielläpäin vielä aika lämmin! Meillä täällä Suomessa satoi tänään jo lunta:SS Aletaan kohta suunnittelemaan matkaani luoksesi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*