Vuosipäivän aamiainen

Eilen vietimme kihlautumisemme vuosipäivää. Emme juhlistaneet kihlautumistamme muuten kuin, että minä tein meille aamiaisen mieheni nukkuessa. Isommat juhlat ovat sitten uuden vuoden tienoilla.

Avec Sofié blog l Balcony breakfast

En tarkoituksella puhunut kihlautumisestamme sen kummemmin blogissa, sillä tiesin jo siinä vaiheessa, kun kysymys tuli aamukävelyllämme Pariisissa, että menisimme naimisiin kahdestaan New Yorkissa. Se oli kummankin suuri haave ja toive. Kumpikaan meistä ei ole muuten mitään suuria hääihmisiä ja monelle se minun kohdallani on yllätys. Rakastan häitä, mutta omat halusin nimenomaan kahdestaan New Yorkissa.

Avec Sofié blog l Balcony breakfast

Onnellinen olen, että pystyimme pitämään salaisuuden sekä saimme päivästä juuri sellaisen, kun halusimme. Jouluinen ja taianomainen New York oli juuri se mitä halusimme. Aamiainen Tiffanylla edellisenä aamuna ja drinkit Plazassa edellisenä iltana ja seuraavana aamuna vain me kaksi ja todistaja kaupungintalolla. Kaikki mitä ikinä halusin <3

Avec Sofié blog l Balcony breakfast

Jos olisimme pitäneet perinteiset häät, olisin järjestänyt ne todellisuudessa yksin, sillä miehelläni ei olisi ollut juurikaan aikaa. Näin jo mielessäni ne stressilevelit ja ranskankielen asettamat haasteet, joten unohdettiin isot häät jo ennen viime vuotista aamukävelyä. Kun suunnittelimme häät pienessä koossa, myös järjestelyt olivat kiva hoitaa kahdestaan salassa.

Kun ostin mieheni vihkisormuksen Tiffanylta, lupasi Pariisin liike, että yllättäisimme mieheni New Yorkin liikkeessä aamiaisella. Onneksi mini-yllätys onnistui ja saimme teehetken Fift Aavenuen liikkeen ylimmässä kerroksessa. En tosin tiedä kumpi oli tästä teehetkestä enemmän onnessaan?

Eilisen aamun teehetki oli juuri sellainen mitä yhteiseltä vuosipäivä-aamiaiselta toivoo. Vuosi sitten kävelimme noutokahvien kanssa jo hivenen syksyisessä Pariisissa, mutta eilen saimme viettää vielä lämpimän aamun parvekkeella.

Avec Sofié blog l Balcony breakfast

Jos jostain olen kiitollinen liittyen hääpäiväämme, on se, että saimme viettää sen niin kuin halusimme. Heräsimme yhdessä, söimme aamupalan hotellihuoneessa ja kävelimme aamulla yhdessä pitkin Manhattania. Vähän tosin jännitti miten mieheni perhe ottaisi uutisen vastaan ja hyvinhän he ottivat. He luulivat meidän tulevan kertomaan vauva-uutisia ja oli jotenkin todella huvittavaa, kun saavuimme heille, kaikki katsoivat vatsaani eivätkä huomanneet kahta sormusta kädessäni.

Täten toivon, että jokainen joka järjestää häitä, ei ottaisi turhia paineita muiden odotuksista ja toiveista. Kenellekään muulle päivä ei ole yhtä tärkeä kuin teille kahdelle, niin turha ottaa stressiä muiden odotuksista.  Pääasia, että teillä on ikimuistoinen päivä, jota voi rennosti odottaa ja muistella <3

Ps. Meidän häätunnelmaan pääsette Our day in New York -postauksessani.

You may also like

4 Comments

  1. Todellakin ymmärrän unelma hääsi olevan intiimi. Varsinkin teidän kaltaisellenne parille jotka joutuu olemaan erossa toisistaan on varmasti erityisen tärkeää juhlistaa rakkautta avioliitolla keskittyen vain toisiinsa. Häät ei kuulu stressata vaan olla juuri oman näköiset <3 teidän häät kuulosti romanttisilta. Toivon että minäkin löytäisin miehen joskus jonka kanssa voisin karata newyorkkiin naimisiin:)

  2. Heippa!
    Ajattelin, että
    tiedät varmaan hyviä co-working toimistoja Pariisissa, jossa voisi yhden työpäivän verran työskennellä etänä. Olisiko sinulla vinkkejä? Näin ainakin Insta-tililtäsi, että olet sellaisessa itsekin lähiaikoina työskennellyt :)
    Sulla on ihana blogi, kiitos siitä!

  3. On aina niin ihana lukea teidän häistä, kun ne ovat olleet juuri teidän näköiset ja vähän rikkoneet sitä totuttua kaavaa. Me ei oikeastaan vielä edes olla han varmoja, mikä on se mitä häiltä eniten halutaan, mutta muiden pohdintoja on ihana lukea. Mua jotenkin huima se rahamäärä mitä ihan tavallisiin suomalaisiin häihinkin saa uppoamaan. Ei sillä, että en haluaisi läheisiäni kestitä, mutta silti se kaikki vain yhden päivän takia tuntuu vähän överiltä. Mulle kun jäisi varmasti ihanat muistot, vaikkei häihin upottaisi tuhansia euroja. Ja nyt jälkeenpäin kun mietin häitä, joissa olen ollut, niin ihan kivoja muistojahan ne on, mutta ei mulle mitään elämän ykköshetkiä, toisin kuin aviopareille toivottavasti.

  4. Voi, teidän hääpäivä oli varmasti tosi ihana. Me ollaan päädytty siihen, että meidän häitä juhlitaan ensi kesänä. Ja niistä tulee just sellaset ku me halutaan, eikä sellaisia “mitkä pitäisi pitää”. Meidän juhliin tulee vain perheet meidän lisäksi ja ne pidetään taidemuseon yhteydessä olevassa ravintolassa illallisen merkeissä. Hääpuvunkin ostin. Ja se löytyi ihan ketjuvaateliikkeestä, eikä hääpukuputiikista. Tärkeintä on tehdä hyvältä tuntuvia valintoja, jotka sopii molemmille :) Mulla oli myös tää stressinäkökulma. Halusin mahdollisimman stressitöntä. Nauttia vaan päivästä. Vuoden päästä tiedän sitten miten hyvin onnistui :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*