Vuosi 2014

aurinkoa ja viinirypäleseremonioita.

Palasin tänä aamuna Barcelonasta uuden vuoden juhlinnoista. Kotiin lentäessä kävin vuoden 2013 kuvien kautta läpi ja moni asia on todella muuttunut. Kuvien sisään mahtui paljon ihania muistoja, mutta myös haikeita hetkiä. Kuvat kertoivat koko elämän kirjon sanoja sanomatta ja kuvia koristelematta.

 

Vaikka viime vuosi oli omassa elämässäni hieman surullinen, mutta sen päätös ei olisi voinut olla parempi. Barcelonassa paistoi aurinko, ruokaa oli niin paljon kuin vain pystyi syömään sekä sain olla rakkaiden ihmisten ympärillä kaupungissa jota suuresti rakastan. En olisi voinut pyytää enempää <3

 

Kävimme eilen illalla ystäväni vanhempien ja muiden sukulaisten kanssa illallisella, jonka jälkeen juhlistimme uutta vuotta hyvin perinteisin menoin viinirypäleseremonialla.  Olin todella hämmästynyt, että miten Barcelonan keskusta oli aivan totaalisen tyhjillään 23 aikoihin, sillä kaikki odottivat vuoden vaihdetta televisioiden äärellä viinirypälepussiensa kanssa? Oli hassu kokemus ahtaa viinirypäleitä suu täyteen samalla kuin vuosi vaihtuu – ei ehkä se perinteisin tai kaunein uuden vuoden vaihde. Ja koska en halua olla epäreilu niin tein saman rypäleseremonian tunnin päästä uudestaan kun vuosi vaihtui Kanariansaarilla ;D.

 

Usein sanotaan, että vuosi jatkuu samantyyppisesti miten se vaihtuukin. Toivon todella että se ainakin tänä vuonna menee kohdallani niin, sillä vuosi 2014 saisi olla puolestani täynnä iloa ja aurinkoa. Ei enää surua ja sumua, mieluummin vaikka viinirypäleseremonioita joka ilta.

 

Ihanaa vuotta 2014 ja kiitos vuodesta 2013 <3

You may also like

5 Comments

  1. Ihanaa ja kaunista uutta vuotta sinulle, Sofié! <3 Kiitos niistä monista mukavista hetkistä, joita olet blogisi myötä tarjonnut.

    t. Tarja

  2. Heippa sinä ihana :)

    Kiitos samoin. On ollut ihana seurata sinun elämää kommenttiesi kautta näiden vuosien aikana. Kiitos kauniista sanoista ja ihanasta tuesta <3

  3. Halusin vaan toivottaa super ihanaa alkanutta vuotta Ja kiittää aivan ihanan inspiroivasta blogista. mista on hassua et ne kenen blogeista tykkäsin ja tykkään edelleen eniten, muuttivat lopulta yhteen. Eli sä ja Char:). Sanon sulle samalla tavalla kuten hänelle että musta on ihanaa välillä vaan vaikka katella sun ihania kuvia ja ammentaa inspiraatiota ja tulla hyvälle tuulelle! Tuhannet kiitokset siis siitä:) . Ps. Löysitkö kalvosinnapit;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*