Virkeyttä ja värejä

Osallistu arvontaan ja voita lahjakortti Net-a-Porteriin.

Te tiedätte, että olen kahvin suurkuluttaja. Kahvin lisäksi tankkaan itseni auringolla ja yliopistoaikoina myös energiajuomilla. Vaikka sitä miten popsisi vitamiineja ja aurinkoa virkistämään, mutta aina eivät nekään konstit kumminkaan auta ja silloin pitää turvautua muihin keinoihin. Starbucksin lanseeratessa uuden energiajuoman, Refreshan, me bloggaajat kerromme teille että mikä virkistää meitä. Tässä yhteistyössä on mukana monta hyvin erilaista bloggaajaa, eli kuvien lisäksi tulee myös esille monen monta tapaa virkistäytyä.

Vaikka värit minua kovin yleensä piristääkin, niin Starbucksin energiajuomassa ei ole keinotekoisia värejä tai makuja. Refreshassa on vain luonnollisia tuotteita, vitamiineja ja mehua. Mitä vanhemmaksi tulee, sen tietoisemmaksi tulee myös siitä mitä sinne suuhun laittaa. Sen takia olinkin iloinen, että myös piristyksen lisäksi juoma on terveellinen vaihtoehto muiden rinnalla.

Yhteistyön ideana on kertoa, että mitkä asiat pitävät virkeänä ja mielen yläilmoissa arjen keskellä. Vaikka miten kovasti arjesta ihan sinällään pidänkin, mutta matkailu ja seuraavien matkojen suunnittelu pitää sen mielen kirkkaana. Jaksaa ahertaa, kun on jotain mitä odottaa. Tälläkin hetkellä minulla on jo kolme reissua mielessä ja niiden suunnittelu on kovasti menossa. Itseasiassa taidan aina välillä tykätä siitä matkan suunnittelemisesta paljon enemmän kuin reissussa olosta, heh :).

Matkoja suunnitellessa inspiroidun niin ruoasta, väreistä ja saan normaalit asiat pois mielestä. Parasta on se odotus ja aamuinen fiilis kun menee lentokentälle ja on lähdössä jonnekin. Matkoilla syödään yleensä hyvin, joten hyvät aamupalapaikat ja ravintolat laitetaan muistiin jo ennen reissua. Se mikä pätee ihan elämäänkin, niin on hyvä myös matkojen suunnittelussa, ”onni ei ole määränpäässä, vaan matkassa.” Ja minun kohdallani omissa suunnitelmissani, Pinterest-tauluillani ja OneNote-muistiinpanoissani. Kun on jotain mitä odottaa, niin se mielikin pysyy virkeänä

Lanseeraukseen sisältyy myös arvonta, johon te voitte osallistua. Bloggaajien kuvia äänestäneiden kesken arvotaan 5×150 euron lahjakortteja Net-a-porterin verkkokauppaan. Eli kannattaa äänestää mikä kuva ja tarina inspiroi eniten. Myös eniten ääniä saanut bloggaaja saa 500 euron lahjakortin Net-a-porteriin. Äänestää voitte suoraan alapuolella olevasta widgetistä ja muihin kuviin pääsette täältä.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*