Viikko paloina ja housut piloilla

Tässäpä tällainen viikkokatsaus vaihteeksi ennen kuin hyppään lennolle ja kohti Suomea. Ihanaa tulla Suomeen niin pitkästä aikaa!

  1. Maanantai alkoi mukavasti kiukuttelulla naapureillemme, että emme voi nukkua. He menevät nukkumaan aamu neljän maissa ja meillä kello soi yleensä viideltä aamulentojen takia. Tilanne eskaloitui loppujen lopuksi siihen, että minä huudan pää punaisena englanniksi ja ranskalainen naapurini minulle ranskaksi. Tässä siis syy miksi en suostu Ranskassa enää asumaan muualla kuin ylimmässä kerroksessa. God bless the eritykset!Avec Sofié blog l Paris Apartments
  2. Maanantai jatkui tosin ihanasti, kun kävimme katsomassa mitä ihaninta asuntoa. Peukut pystyssä, että asiat menisivät niin kuin haluaisimme. Tapaamme omistajat tiistaina ja toivon, että pääsemme yhteisymmärrykseen kaikista yksityiskohdista. Mielessäni olen jo tosin muuttanut ja sisustanut kämpän täysin uusiksi. Näistä sisustusunelmista lisää hieman myöhemmin :)Avec Sofié blog l how to sleep better
  3. Tiistaina tapasin ystäväni ja han suostui podcast-vieraakseni. Olen niin onnellinen, kun podia on kuunneltu jo yli kaksi tuhatta kertaa. Wouhouu! Monesti sitä itsekin vähän leipääntyy näihin omiin juttuihin täällä blogissa ja kun ei voi avata ajatuksia samalla tavalla mitä sitä oikeasti toivoisi. Teksti on kumminkin aina vain teksti ja paljon jää rivien välistä sanomatta. Podcastiin pääsette täältä.
  4. Avec Sofié blog l My favorite wall art pieces
  5. Sain keskiviikkona tietää, että tulen Suomeen työmatkalle lauantaiksi. Kuinka fiiliksissa sitä voikaan ihminen taas olla. Mieheni on ollut koko viikon myös Suomessa, niin saadaan samalla yhteinen Suomiloma.
  6. Parasta tässä lomassa on töiden lisäksi tietenkin sunnuntaibrunssi ystävieni kanssa. Välillä tuntuu vaikealta mennä Suomeen, kun minulla on aina niin vähän aikaa, niin ei riitä millään aikaa kaikille. Sen takia pitää tehdä tällaisia joukkokokoontumisia ja kerätä kaikki yhteen, jos vain on mahdollista.
  7. Uusin tuotesuosikki on nimensä mukaisesti todella FRESH. Fresh tulee jenkeistä ja sanoisin että se tipahtaa jonnekin Kiehlsin ja L’Occitanen välimaastoon. Kauniit pakkaukset kätkevät parhaimman pelastuksen rohtuneille huulille. Freshiä myy Pariisissa ainakin Le Bon Marché. Suuri suositus tälle merkille!
  8. Torstaina kiiruhdin näkemään tuttavaani ja Pompidoun museokierros vaihtui yllättäen illalliseksi Georgessa. Museoon ei sitten edes ehditty koko iltana, kun oli niin paljon juteltavaa. En ole varmaan aiemmin kehottanut kokeilemaan Pompidoun katolla olevaa ravintolaa, mutta jos tänne tulette, kannattaa se laittaa listalle näkymien takia.Avec Sofié blog l Wedding in New York
  9. Perjantai-aamu alkoi mukavasti kaatumalla vesilätäkköön. Olin tilaamassa kaatosateen takia kuskia itselleni ja kun en sitten katsellut minne kävelin vaan puhelinta, niin vetäisin Carrie Bradshawt kadulle ja housuni menivät rikki heti aamun ratoksi. Onni on olla keskustassa töissa missä vaatekaupat ovat toimiston alapuolella, joten housuparin saa korvattua. Mitä opin, pysähdy jos et pysty katsoa mihin astut ja multitaskaaminen ei aina ole ok.

 

To sum up, viikkoon taas mahtui kaikenlaista, mutta ihana on tietää, etta nousen kohta suomalaisille siiville kohti perhettä ja ystäviä! Hyvää viikonloppua kaikille :)

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*