Vastauksia

 

Nappasin tämän haasten Charilta, sillä täten voin himean valottaa teille, että millainen minä oikein olen. Minulta on muuten jäänyt muutama haaste tekemättä ihan vain sen takia, että en huomaa niitä saaneeni. Toivoisin kovasti, että jos te minulle sellaisen heitätte, niin kertoisitte minulle siitä kommenttiboksissani. Kiitos :))

1. Mikä tekee blogista hyvän ja miksi seuraat tiettyjä blogeja?

No minulle kauniit kuvat ovat kaikki kaikessa. Menetän mielenkiintoni, jos blogin layout on sekava ja kuvat suttuisia. Tykkään myös vähän samantyyppisistä blogeista kuin omani, iloisella mielellä ja vähän hassuilla jutuilla varustettuja blogeja on kiva lueskella. Toisaalta luen myös tosi paljon sellaisia blogeja joista irtoaa myös tietoa eikä pelkkää pintaa.

1. What makes a good blog?

I’m quite visual person and therefore I lost my interest if the pictures are bad and the layout is messy. If the blog is nicely written and filled with nice and creative pictures I usually keep on reading. I like to read blogs where you see that the writer puts some effort on it.

2. Jos sinun pitäisi perustaa uusi blogi, jossa käsitellään jotain ihan muuta aihealuetta, kuin nykyisessä blogissasi, niin mistä alkaisit kirjoittelemaan?

Blogini on aika ruoka- ja pintapainotteinen, niin ehkä alkaisin kirjoittamaan myös vähän syvällisempiä juttuja. Pelkäsin myös aluksi omien kasvojeni näyttämistä ja jos se vain olisi mahdollista, niin en ehkä näyttäisi kasvojani uudessa blogissani. Minusta saa ehkä vähän liian pinnallisen kuvan blogini kautta, sillä en täällä kumminkaan kuvaile sitä ihan perusarkeani. Minua ehkä välillä vähän pelottaa, että lukijat eivät välttämättä aina osaa nähdä niiden kuvieni taakse. Olen kumminkin ihan tavallinen opiskelijatyttö :)

Perustin ensimmäisen blogini joskus kauan aikaa sitten ja se oli enemmän matka- ja valokuvablogi. Jos vain voisin niin matkustaisin ympäri maailmaa ja kirjoittelisin matkakokemuksistani matkablogia. Olen aina rakastanut matkustamista ja kaikkea siihen liittyvää, niin minulle luontaisinta olisi matkablogin kirjoittaminen. Olen vähän tällainen reissaajaluonne joka voi matkustaa torakoiden kanssa ja reppu selässä, mutta totta kai arvostan myös niitä puhtaita lakanoita ja kivoja kaupunkilomia.

2. If you would start writing a new blog, what would it be like?

Sometimes I’m scared that people think that I’m very superficial and therefore my new blog would be quite different than Avec Sofié. I like my blog like it is now, but somehow I would do something a bit differently. Maybe I would post something more deeper post or not just surface.

My first blog was a travel and photo blog. I love to travel and therefore I would love to write about different cultures and countries. With my travel kind of diary I could share some tips and unforgettable sceneries to my readers. In that same time I would learn a lot about world and life.

3. Mikä on huippuhetkesi bloggaajana?

Hmm. Tähän bloggaamiseen liittyy monia hetkiä ja ihmisiä, jotka tulen muistamaan lopun elämääni. Blogini myötä olen oppinut niin paljon kaikenlaista ja saanut tutustua niin mahtaviin ihmisiin, joten näitä asioita on todella vaikea laittaa tärkeysjärjestykseen. Jos näin blogin puolella olleista jutuista pitäisi sanoa, niin esimerkiksi yhteistyöni Microsoftin, Visit Swedenin ja Finnairin kanssa ovat olleet ne mieleenpainuvimmat. Odotan myös paljon tulevasta yhteistyöstäni Electroluxin kanssa. Vaikka totta kai ihan yksittäinenkin kommentti joltakin ihanalta lukijaltanikin tuntuu minusta ihan huipulta. Teidän lukijoiden takia minä kumminkin tätä blogiani pidän.

3. What is the highlight in your blog career?

Tough one. Blogging is much more than what you can read and see from the screen. Because this hobby/work of mine I have met so many amazing people and been part of so many nice things, so it is so hard to think one single highlight. If I should choose from some of the collaborations that I have made so I would say that the collaborations that I have made for example with Microsoft, Visit Sweden and Finnair have been the most interesting to me. But of course sometimes when I get a nice comment from some of you, it feels like the world to me. Because I’m writing the blog for you, so the only thing that really matters is of course my readers and the people that support me.

4. Tekisitkö blogia työksesi, jos olisi mahdollista?

Totta kai! Tämän työni ansiosta voin tehdä kaikkia niitä asioita mitkä koen mieluisiksi. Saan kirjoittaa, kuvata, kokata, olla vuorovaikutuksessa teidän kanssa ja suunnitella yhteistyökampanjoita eri yritysten kanssa. Parastahan tässä bloggaamisessa on, että se ei edes tunnu millään lailla työltä. Toivon, että voisin tulevaisuudessa käyttää näitä oppimiani työkaluja myös työtehtävissäni, sillä sosiaalinen media on yksi intohimoistani.

4. Would you make your blog for your living?

Absolutely! With this work of mine I can make the things that truly interests me; writing, cooking, photography, plan advertisement campaigns and be in interaction with you. The best thing with blogging is that it does not even feel like work. I hope that in the near future when I graduate, I can use the knowledge that I have gained through my hobby in my professional career as well. Social media and its possibilities are one of my greatest passions!

5. Kuinka kauan pärjäisit ilman nettiä?

No olen vähän tällainen nörtti, niin en kyllä kovinkaan kauaa. Tai elämäni on kumminkin tällä hetkellä todella riippuvainen tietokoneesta, niin en kyllä lähde edes mökille ilman sitä. Joskus se saattaa ärsyttää joitakin, mutta en voi sille mitään että elämäni pyörii tällä hetkellä graduni ja blogini ympärillä.

Olen ollut pienestä pitäen aika tietokoneihminen ja sai ensimmäisen tietokoneen ollessani 8. Silloin ei ollut nettiä, mutta pelasin Tetristä ja Doomia ihan innoissani. Ai miten niin poikatyttö?

5. How long could you live without internet?

Not that long I guess. I’m a bit nerdy and therefore I take my computer everywhere I go.

6. Mikä on kalenterivuoden lemppari juhlasi?

No oikeastaan kaikki juhlat, jotka ovat keväällä tai kesällä. Se tekee paljon kun voi nauttia juhlista ulkosalla ja auringonpaisteessa. Välillä toivon salaa, että voisisn siirtää synttärini kesälle, sillä helmikuussa on aina niin hurjan kylmä.

6. What is your favorite festivities?

All the festivities that are in spring or summer. Finland is quite cold and dark place during the fall and winter so it is impossible to celebrate anything during those seasons. Sometimes I secretly hope that I would have my birthday during summer so I could have nice B’Day pic nic in the park.

7. Mitä ruokaa voisit syödä loputtomiin?

Ennen luulin sen olevan sushi, mutta KL:ssa asuessani söin sushia välillä aamiaiseksi, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi niin jossain vaiheessa minulle tuli sushiin pieni stoppi. Nykyään se maistuu totta kai, mutta ehkä se suosikki juttuni on kumminkin luonnonjogurtti hedelmien kera.

7. What food would you be able to eat continuously?

Before I thought that it would be sushi, but when I was living in Kuala Lumpur I had days when I ate sushi for breakfast, lunch and dinner so in some point I got a bit bored with it. Nowadays natural yogurt with fruits and berries are my favorite things to eat.

 

8. Mitä kauneudenhoitotuotetta (tai välinettä) ilman et pärjäisi?

Olen vähän laiska meikkaaja, niin minulla ei ole mitään tiettyä lempituotetta. Panostan kosmetiikkaan todella paljon, mutta en ehkä vain ole sellaista puunaajatyyppiä vaikka muuten itsestäni huolehdinkin. Usein myös koen, että jos olen meikannut paljon niin en näytä yhtään itseltäni. Täten tärkeimmäksi kauneudenhoitotuotteekseni nousee erilaiset kosteuttavat ja ravitsevat voiteet. Ihoni on todella kuiva, joten sen ravitseminen on todella tärkeää.

8. What is the beauty product you couldn’t live without?

I’m quite lazy with make up to be honest. I put a lot of money to cosmetic products but I’m not that kind of powder room type of girl I guess. Natural beauty is the only beauty there is, people play too much with their face and hair I think.  My skin is very dry so I put a lot of time and efforts to make it smoother, and therefore different kind of moisturizers are very important to me.

9. Oletko enemmän laukkutyttöja vai kenkätyttöjä?

No kenkätyttöjä! Olen aika tarkka kengistäni ja sen takia ostan mieluummin yhdet kunnon kengät kuin viidet huonot. Minulla on tanssiharrastukseni takia tullut jalkoihini vähän tuollaisia pikkuisia vaivoja, joten  en osta muuta kuin nahkakenkiä. Olen jo kauan aikaa sitten päättänyt, että sitten kun olen valmis maisteri niin marssin saman tien ostamaan unelmakenkäni itselleni palkinnoksi. Toivottavasti siihen ei mene enää kovinkaan kauaa ;)

9. Shoes or bags?

Shoes definitely. I love high heels and pretty ballerinas. I will promise you that when I get my Master’s degree the first thing I’ll do is to buy my dream heels to me. I hope that I don’t have to wait that long for that moment ;)

10. Onko sinulla jokin vaate, koru tms., joka on mielestäsi kaunis, mutta et millään tavoin osaa sitä käyttää tai hyödyntää? Mikä se on?

Olen viime aikoina viehättynyt erilaisista isoista kaulakoruista ja kauluksista. Olen huomannut, että niitä on kertynyt tuonne laatikkooni ihan kokoelmaksi asti, mutta siltikään en niillä ihan hirmuisesti itseäni koristele. Korvikset minulla on aina korvissani, joten ehkä voisin tästä lähtien alkaa olemaan hieman ahkerampi myös muiden korujen kanssa.

10. Do you have something that you like but don’t know how to wear it?

Lately I have collected pretty nice statement necklace collection into my drawer. And the thing is that those jewelers are in my drawer and not around my neck. I need to definitely learn how to use them.

11. Inhokki väri sisustuksessa?

Pidän esimerkiksi punaisesta vaatteissa, mutta sisustuksessa en sitten ollenkaan. Samoin on myös isojen printtien kanssa. Aiemmin olin vähän rohkeampi värien kanssa ja seinieni väri muuttui puolen vuoden välein, mutta nykyään haluan että kotini on värimaailmaltaan harmoninen. Täällä kotona on aika valkoista, mutta silti kotoisaa :)

11. What color you wouldn’t use in your interior?

I like colors, but somehow I don’t see red at my home. Same thing is with big colorful prints. I like white and grey interiors that are spiced with black of brown for instance.

12Lempi valaisimesi?

En ole niin viehättynyt valaisimiin mitä esimerkiksi muihin huonekaluihin, mutta Yki Nummen Lokki-valaisin on ensimmäisenä ostoslistallani omaan kotiin muutettaessa. Olen aina tykännyt sen yksinkertaisuudesta ja muotokielestä, niin kai se on sitten se. Toisaalta pidän myös Yki Nummen Modern Art valaisimesta ja sen näkisin erittäin mielelläni esimerkiksi yöpöydälläni.

12. Your favorite lamp?

Hmm. I’m more interested on chairs than lamps, but I like lamps that are made by one Finnish designer and his name is Yki Nummi. I like quite plain and peaceful designs and therefore I’m attracted from his designs for instance.

13. Mitä kotityötä vihaat eniten?

No siitä olikin vähän aikaa sitten puhetta ja se oli silittäminen. Siivoamisesta pidän ja kaikista muistakin kotitöistä, mutta silittämisessä koen olevani vähän huono, niin en mielelläni tee sitä. Yksi asia mitä ikävöin Aasiassa asumisesta oli pyykkipalvelu, jonne sai viedä ruttuiset paidat ja hakea ne silitettyinä takaisin. Parhautta<3

13. What house task you dislike the most?

I spoke about this just few weeks ago and it was ironing. I don’t think that I’m that good at it so I don’t like to do it.

14. Unelma autosi?

No en ole mikään suurin autoilija ja yleensä kävelen joka paikkaan jos se vain on mahdollista. Mutta jos minulla olisi tarvetta ja myöskin sitä kassaa sen verran, että saisin unelmieni auton niin se olisi ehkäpä Mercedes-Benz CLS. Se taitaa olla ainut auto mikä on koskaan kiinnittänyt huomioni. Aika kaunis vai mitä? Kumminkin koen, että ekoauto olisi minulle ehkä se omin automalli, jos katsottaisiin muita kuin ulkonäöllisiä seikkoja. Minulle autot eivät todellisuudessa ole millään lailla tärkeitä tai niitä kohteita joihin rahallisesti haluaisin panostaa.

14. Your favorite car?

I’m not that of a car person and usually I walk everywhere I can. But if I could choose one car because of the looks it would be Mercedes-Benz CLS. I just like what it looks like. Anyhow I think that in real life I would buy some kind of eco car. To be honest, the cars are not first on my list where I would put my money on.

15Jos saisit elää yhden päivän elämästäsi uudelleen, mikä se olisi?

Ehkä se päivä jolloin nykyinen poikaystäväni pyysi minua kävelylle hänen kanssaan. En meinannut aluksi suostua, mutta siitä kävelystä tuli lähemmäs neljän tunnin mittainen ja sitä samaa yhteistä polkua on nyt kävelty yli seitsemän vuotta. Kannatti haudata ensivaikutelma ja antaa toinen mahdollisuus ;)

15. If you could live one day again, what day would it be?

Maybe that day when my boyfriend asked me for a walk with him for the first time. I hesitated a bit, but fortunately I listened my heart and not my head.  That evening walk took around 4 hours and we have been in that same path now for over 7 years.

16. Mitä en sinusta vielä tiedä?

Monelle se tulee aina vähän yllätyksenä, mutta olen monessa asiassa vähän poikamainen/miesmäinen. Pidän esimerkiksi kalastuksesta ja olen saanut ensimmäisen taimeneni virvelilläni muistaakseni 7 vuotiaana :)

16. What I don’t know yet from you?

It comes as a quite big surprise to everyone that I’m a bit boyish. I get a long pretty well with guys and sometimes I feel that I have much more to say to boys than girls. I like fishing and my first catch was salmon trout and I got it when I was around 7.

You may also like

38 Comments

 1. Apua Sofie, minkä merkkiset tossa yhdessä kuvassa olevat glitterkärkiset ballerinat on? Niin ihanat! Oot niin herttainen.

 2. Apua Sofie, minkä merkkiset tossa yhdessä kuvassa olevat glitterkärkiset ballerinat on? Niin ihanat! Oot niin herttainen.

  1. Nice to hear that you liked it. Sometimes I feel like I don’t want to share too many things but because I know that there is lovely followers like you I want to give something from me to you :)

   I want to come back to Italy as soon as possible. In Milan there was +28 and today in Helsinki it was below 15 and it was raining the whole day. Today I was even that desperate that I begin to look for flights and hotel for the weekend :D

   Baci :*

 3. Mi è piaciuto molto il tuo post! I don’t know why, but it seems like I’ve been knowing you for a long time :)! Baci!

 4. Kiva postaus :) Sinusta ei todellakaan saa pinnallista kuvaa blogisi perusteella. Blogisi on juuri sellainen kuin millaisita blogeista itse kuvailit pitäväsi.

  PS. retrolentojuttu oli aivan mahtava! Ihan oikeat bloggarit Finnair osasi valita :)

  1. No se on kiva kuulla, sillä en pidä itseäni kovinkaan pinnallisena ihmisenä vaikka toisinaan ihastelen kaikkea kaunista ja blogini keskittyy vähän tällaisiin naismaisiin juttuihin.

   P.S. Niin minustakin ;)

   Niin paljon onnea teille vielä kaikista mahtavista uutisista :’)

 5. Kiva postaus :) Sinusta ei todellakaan saa pinnallista kuvaa blogisi perusteella. Blogisi on juuri sellainen kuin millaisita blogeista itse kuvailit pitäväsi. PS. retrolentojuttu oli aivan mahtava! Ihan oikeat bloggarit Finnair osasi valita :)

 6. Minusta susta saa blogisi perusteella sellaisen kuvan että oot melko jalat maassa tyyppi, ja että sulla on fiksuja ajatuksia ja mielipiteitä, etkä yhtään pahalla tavalla pinnallinen! Oot myös suloisella tavalla välillä hassu, ja tykkään blogistasi siksikin kun se on niin… kotoisa? Vaikea selittää, eikä tuokaan sana nyt ihan kuvaa mitä tarkoitan mut silleen et sun blogissa on sellasta lämpöä ja ilosuutta… :D Ja sun valokuvat on niin laadukkaita ja ammattimaisia että huhhuh ;) Ja tämä oli tosi kiva postaus, vaikutat niin mukavalta ihmiseltä :)

  1. No toivottavasti niin, sillä jos jotain olen niin jalat maassa tyyppinen. Myönnän myös, että saatan olla välillä vähän hassun hajamielinen, joten olet saanut minusta ihan oikean kuvan. No niihin valokuviin yritän kovasti myös panostaa ja sen takia minä täällä teille bloggailenkin, sillä ilman valokuvausharrastustani en varmasti tätä blogia olisi koskaan tullut edes aloittaneeksi.

   Voi Sonja, minusta on niin ihanaa että olet aina niin hirmuisen ystävällinen ja kaunissananinen <3
   Olen onnekas kun minulla on sinunkaltainen lukija :')

   P.S. Vaikutat itse ihan hirmuisen mukavalta neitoselta :)

 7. Minusta susta saa blogisi perusteella sellaisen kuvan että oot melko jalat maassa tyyppi, ja että sulla on fiksuja ajatuksia ja mielipiteitä, etkä yhtään pahalla tavalla pinnallinen! Oot myös suloisella tavalla välillä hassu, ja tykkään blogistasi siksikin kun se on niin… kotoisa? Vaikea selittää, eikä tuokaan sana nyt ihan kuvaa mitä tarkoitan mut silleen et sun blogissa on sellasta lämpöä ja ilosuutta… :D Ja sun valokuvat on niin laadukkaita ja ammattimaisia että huhhuh ;) Ja tämä oli tosi kiva postaus, vaikutat niin mukavalta ihmiseltä :)

 8. Hei Sofié. Kommentoin ensimmäistä kertaa blogiisi, vaikka olen seurannut mukana jo toista vuotta. Huolehdit aivan turhaan lukijoidesi saavan liian pinnallisen kuvan itsestäsi. Kuvien ja tekstien kautta minulle on välittynyt kuva herttaisesta ja jalat maassa pitävästä tytöstä, kuten varmasti muillekin. Vaikutat todella aidolta ihmiseltä, jolla on sydän paikallaan. On hienoa huomata, että läheisesi merkitsevät sinulle paljon, ja kirjoitatkin esim. ystävistäsi todella kauniisti. Jokaisella tulisi olla kaltaisesi ystävä rinnallaan.

  1. Voi mahtavaa, että uskaltaiduit vihdoin kommentoimaan!
   No minua aina välillä mietityttää, että jos höpöttelen teille minun vaaleanpunaisista kynsilakoistani ja cupcakeista, niin minusta saa ehkä vähän hömpän kuvan. Täällä blogin puolella jaetaan kumminkin vain ne jotkut tietyt jutut ja se oikea elämä ei välttämättä aina tänne blogin puolelle päädy.

   Minulla on aika iso sydän ja se on välillä vähän liiankin hyvin paikoillaan :)
   Ystäväni ja läheiseni ovat minulle kaikki kaikessa ja heistä ei nyt vaan voi kirjoittaa muuten kuin kauniisti.

   Kiitos sinulle kivasta ja ystävällisestä kommentista ja toivottavasti rohkaistut kommentoimaan toistekin. Kivaa alkuviikkoa <3

 9. Hei Sofié. Kommentoin ensimmäistä kertaa blogiisi, vaikka olen seurannut mukana jo toista vuotta. Huolehdit aivan turhaan lukijoidesi saavan liian pinnallisen kuvan itsestäsi. Kuvien ja tekstien kautta minulle on välittynyt kuva herttaisesta ja jalat maassa pitävästä tytöstä, kuten varmasti muillekin. Vaikutat todella aidolta ihmiseltä, jolla on sydän paikallaan. On hienoa huomata, että läheisesi merkitsevät sinulle paljon, ja kirjoitatkin esim. ystävistäsi todella kauniisti. Jokaisella tulisi olla kaltaisesi ystävä rinnallaan.

 10. Heippa :)Kiitos samoin. Toivottavasti pian paistaa aurinko, sillä toi sade ei ole ollenkaan kiva kaveri.

 11. No minä riennän apuun tässä tapauksessa. Ballerinat ovat Massimo Duttin ja lisää niistä voit käydä lukemassa täältä ;)http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/22/massimo-dutti/

 12. Nice to hear that you liked it. Sometimes I feel like I don’t want to share too many things but because I know that there is lovely followers like you I want to give something from me to you :)I want to come back to Italy as soon as possible. In Milan there was +28 and today in Helsinki it was below 15 and it was raining the whole day. Today I was even that desperate that I begin to look for flights and hotel for the weekend :DBaci :*

 13. No se on kiva kuulla, sillä en pidä itseäni kovinkaan pinnallisena ihmisenä vaikka toisinaan ihastelen kaikkea kaunista ja blogini keskittyy vähän tällaisiin naismaisiin juttuihin. P.S. Niin minustakin ;)Niin paljon onnea teille vielä kaikista mahtavista uutisista :’)

 14. No toivottavasti niin, sillä jos jotain olen niin jalat maassa tyyppinen. Myönnän myös, että saatan olla välillä vähän hassun hajamielinen, joten olet saanut minusta ihan oikean kuvan. No niihin valokuviin yritän kovasti myös panostaa ja sen takia minä täällä teille bloggailenkin, sillä ilman valokuvausharrastustani en varmasti tätä blogia olisi koskaan tullut edes aloittaneeksi. Voi Sonja, minusta on niin ihanaa että olet aina niin hirmuisen ystävällinen ja kaunissananinen <3 Olen onnekas kun minulla on sinunkaltainen lukija :')P.S. Vaikutat itse ihan hirmuisen mukavalta neitoselta :)

 15. Voi mahtavaa, että uskaltaiduit vihdoin kommentoimaan!No minua aina välillä mietityttää, että jos höpöttelen teille minun vaaleanpunaisista kynsilakoistani ja cupcakeista, niin minusta saa ehkä vähän hömpän kuvan. Täällä blogin puolella jaetaan kumminkin vain ne jotkut tietyt jutut ja se oikea elämä ei välttämättä aina tänne blogin puolelle päädy. Minulla on aika iso sydän ja se on välillä vähän liiankin hyvin paikoillaan :)Ystäväni ja läheiseni ovat minulle kaikki kaikessa ja heistä ei nyt vaan voi kirjoittaa muuten kuin kauniisti. Kiitos sinulle kivasta ja ystävällisestä kommentista ja toivottavasti rohkaistut kommentoimaan toistekin. Kivaa alkuviikkoa <3

 16. Hauska postaus, kiva oli lukea sinulle tärkeistä asioista. Yhdyn toisten mielipiteeseen, ei sinusta saa pinnallista kuvaa blogin perusteella. Kyllä ne omat arvot ja mielipiteet paistavat sieltä taustalta, vaikka aiheet välillä onkin ns. kepeitä.

  Tykkään ihan mahdottomasti vierailla blogissasi juuri kauniiden kuvien vuoksi, ja toki juttujenkin. Nuo Finnairin kuvat on mahtavia, juuri 50-luku kiehtoo minuakin. Tuo tyyli käy sinulle todella hyvin.

  Aurinkoista kessä sinulle!

 17. Hauska postaus, kiva oli lukea sinulle tärkeistä asioista. Yhdyn toisten mielipiteeseen, ei sinusta saa pinnallista kuvaa blogin perusteella. Kyllä ne omat arvot ja mielipiteet paistavat sieltä taustalta, vaikka aiheet välillä onkin ns. kepeitä.Tykkään ihan mahdottomasti vierailla blogissasi juuri kauniiden kuvien vuoksi, ja toki juttujenkin. Nuo Finnairin kuvat on mahtavia, juuri 50-luku kiehtoo minuakin. Tuo tyyli käy sinulle todella hyvin.Aurinkoista kessä sinulle!

 18. Hei tosi kiva postaus! Yhtään et ole pinnallista kuvaa antanut, päinvastoin! Vaikutat (ja varmasti myös olet) fiksulta naiselta, joka tallaa juuri sitä omaa polkuaan määrätietoisesti :) Blogissasi parasta ovat kauniit kuvat, niitä tuijottelen usein useammankin minuutin! Huomasin tämän postauksen myötä muutaman saman piirteen meissä, esim. meikkauksen, korujen ja kenkien suhteen, hehee ;)

  Kivaa loppuviikkoa!:)

 19. Hei tosi kiva postaus! Yhtään et ole pinnallista kuvaa antanut, päinvastoin! Vaikutat (ja varmasti myös olet) fiksulta naiselta, joka tallaa juuri sitä omaa polkuaan määrätietoisesti :) Blogissasi parasta ovat kauniit kuvat, niitä tuijottelen usein useammankin minuutin! Huomasin tämän postauksen myötä muutaman saman piirteen meissä, esim. meikkauksen, korujen ja kenkien suhteen, hehee ;) Kivaa loppuviikkoa!:)

 20. Ihanaia kuvia ihanassa blogissa, hienoa Sofie!

  Käsitteletkö kuvia jotenkin jälkikäteen? Entäs millaisella kameralla kuvia napsit :)

  Ihania kesäpäiviä sinulle!!!

 21. Ihanaia kuvia ihanassa blogissa, hienoa Sofie!Käsitteletkö kuvia jotenkin jälkikäteen? Entäs millaisella kameralla kuvia napsit :)Ihania kesäpäiviä sinulle!!!

 22. Hei Sofie,

  Myös minulla pitkän tanssiharrastuksen jälkeen harmittavia jalkavaivoja. Korkeiden korkojen pitkän käytön, tietyt mallit ja kovat materiaalit saan unohtaa. Ikävää, kun joudumme näin nuorina jo asian kanssa elämään. Toisaalta, en vaihtaisi päivääkään tanssiharrastuksen tuomasta ilosta ja onneksi kenkiä löytyy minullekin ja kesäaurinko lämmittää! Ihanaa viikonloppua! :)

 23. Hei Sofie,Myös minulla pitkän tanssiharrastuksen jälkeen harmittavia jalkavaivoja. Korkeiden korkojen pitkän käytön, tietyt mallit ja kovat materiaalit saan unohtaa. Ikävää, kun joudumme näin nuorina jo asian kanssa elämään. Toisaalta, en vaihtaisi päivääkään tanssiharrastuksen tuomasta ilosta ja onneksi kenkiä löytyy minullekin ja kesäaurinko lämmittää! Ihanaa viikonloppua! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*