Variations for everyday salads

“Kertoisitko vinkkejä arkipäivän terveelliseen ruokailuun. Miten saat arkiruokiin vaihtelua? Itse nimittäin tuntuu siltä, ettei keksi moniakaan variaatioita salaatteihin yms”-Hannaliina-
“Could you tell some tips for everyday meals. How you make variations to weekday portions? I feel like I don´t figure out many variations for salads for instance” -Hannaliina- One thing what I love about having a blog is definitely that I can help my readers and share information. Hannaliina needed some inspiration with salads, so here is some tips :) These pictures I found from my computer and I have made salads during this fall.


Yksi asia jota rakasta blogin pitämisessä on se, että voin olla vuorovaikutuksessa teidän lukijoiden kanssa. Hannaliina tarvitsi hieman isnpiraatiota salaatteihinsa, joten tässä muutama vinkki. Tälläisten tekemieni salaattien kuvia löysin tietokoneeni uumenista :)

Chevre/Vuohenjuustoa, Blueberries/Mustikkaa, Avocado/Avocadoa and Rasberry Vinaigrette/ Vadelma Vinegretteä

Eggplant/Munakoisoa, Parma ham/Ilmakuivattua kinkkua,Artichoke/Artisokka, Sundried tomatoes/Aurinkokuivattuja tomaatteja, Sunflower seeds/Auringonkukansiemeniä, Cherrt tomatoes/Kirsikkatomaatteja.

           Tofu, Champignons/herkkusieniä, Pistachios/Pistaasipähkinöitä, Variations of lettuce/erilaisia salaatteja

Tenderloin steak/Naudan sisäfilettä, Capers/kapriksia, Variations of lettuce/salaatteja, onion/punasipulia
Chicken breast/kanan rintaa, Capres/Kapriksia, Olives/Oliiveja, Cucumber/Kurkkua, Pepper/Paprikaa

You may also like

10 Comments

  1. No nämä on niin herkullisen näköisiä kuvia! Ihanalta kuulostaa tuo vuohenjuusto/mustikka hommeli! Täytyy pian kokeilla ehdottomasti!

  2. Kiitos :)Kuvat ei ole vaan mitään parhaita mahdollisia kun ne on vaan nopeasti räpsäisty, kun ne on otettu ennen blogia ja muuhun tarkoitukseen.Mustikkasalaatti on ihan tosi tosi hyvää, tykkäisit varmasti :)

  3. Kiitos :)Kuvat ei ole vaan mitään parhaita mahdollisia kun ne on vaan nopeasti räpsäisty, kun ne on otettu ennen blogia ja muuhun tarkoitukseen.Mustikkasalaatti on ihan tosi tosi hyvää, tykkäisit varmasti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*