Valkea pöytä

tuli sittenkin taloon eikä se marmorinen hetken ihastus :)

Olen pikkuhiljaa muuttanut kotia enemmän näköisekseni. Muistatteko sen sohvan, jonka ostin itselleni kolmekymppislahjaksi? Sitä sohvaa odottelen tällä hetkellä kuumeisesti ja sen pitäisi tupsahtaa ihan muutaman viikon sisään parvekkeen ikkunasta. Vielä en ole ihan sata prosenttisen varma miten se käytännössä tapahtuu, sillä minulla on pieni huoli miten kaikki saadaan ehjänä nosturilla sisään.

Kun ostaa uuden sohvan, niin pitäähän se sohvapöytäkin vaihtaa. Kauan olin jo miettinyt ostavani kaikkien himoitsevan marmorisen O-pöydän. Vähän kumminkin mietin, että tuleeko kodista oikeasti yhtä marmoria kun marmorisia takkoja on olohuoneessa jo kaksin kappalein. Olin käytännössä jo tehnyt valintani, mutta kun näin Paola Navonen suunnitteleman valkean Sweet –pöydän unohtui marmorit ja muut.

Nyt olohuoneessa odottaa Gervasonin valkea pöytä saman merkin valkeaa sohvaa. Pöytä ja sohva tuovat varmasti kivasti valoa huoneeseen, sillä kodin vanha lankkulattia on niin kovin tumma. Pitäähän kodista löytyä minimalista skandihenkeä, vaikka sohva ja pöytä miten italialaisia ovatkin. En malta odottaa, että pääsen ottamaan kuvia olohuoneesta sohvan kera, niin viimeinkin näette pariisilaiskotini kokonaisuudessaan.

P.S. Balmuirin ruokaliinat saatu blogin kautta :)

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*