Välikausipukeutumisen suosikit

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’ EllosTransition’ title=’Välikausipukeutumisen suosikit’]

Kun kesä alkaa pikkuhiljaa vaihtua syksyyn, vaihtuu myös oman vaatekaappini sisältö kepeistä materiaaleista ja sävyistä hieman paksumpiin kankaisiin ja tummempiin vaatekappaleisiin. Vaikka elokuussa ei ihan vielä takkeja tarvita, pidemmät hihat ja lahkeet tulevat hellemekkojen tilalle. Ilokseni saan jakaa teille omaa välikausipukeutumistyyliäni yhdessä Elloksen kanssa kaupallisessa yhteistyössä ja antaa inspiraatiota, miten itse pukeudun kesäisesti, mutta huomioimalla, että uusi kausi on alkamassa.

Pukeudun yleensä aika simppelisti, oli sitten mikä kausi tahansa. Väripalettini on myös aika selkeä vuodesta toiseen; valkoista, sinistä, mustaa ja harmaata. Kesällä mukaan tulee ehkä hieman vaaleanpunaista, mutta muuten mennään aika samoilla sävyillä kaudesta toiseen.

Avec Sofié blog l Ellos picks

Minulle elokuun ensimmäinen on jollain lailla aina tarkoittanut syksyä. Silloin ilmassa on jo pientä raikkautta ja helteen tunne ei enää ole niin voimakas. Trenssiä ei vielä tarvita, mutta pidempiä hihoja kylläkin. Mekko-ladyna pidän mekkoja ja hameita pitkin vuotta ja löysin Elloksen valikoimasta pitkään etsityn raidallisen Andrea-mekon. Mekko joka sopii minne tahansa vain muuttamalla asusteita.

Avec Sofié blog l Ellos picks

Avec Sofié blog l Ellos picks

Minulla ei ole juuri muunlaisia koruja, kun hopeakoruja ja löysin nuo aivan ihastuttavat Dyrberk/Kern Koro -korvakorut myös Ellokselta, jotka sopivat muun korvakoruvalikoimani jatkoksi. Pidän simppeleistä koruista, mutta kimalletta unohtamatta. Korvakorujen lisäksi ranteessani on aina rannekoru ja koruni ovat myös usein hopeanvärisiä. Halusin jonkun hieman erikoisemman, mutta minimalistisen rannekorun omien simppeleiden rinnalle ja löysin Ellokselta näyttävän, mutta yksinkertaisen statement piecen.

Avec Sofié blog l Ellos picks

Kävelen aika paljon, niin kenkäni ovat usein aika matalat. Toki koroista pidän, mutta käytännöllisyys mielessä, unohtuvat korot yleensä kotiin. Tällä hetkellä näkyy katukuvassa ja muotikuvissa paljon sandaalien ja ballerinojen yhdistelmää, mules-mallisia kenkiä. Ne ovat täydelliset juuri välikauteen jolloin ei oikein enää sandaaleja voi pitää, mutta ei myöskään haluaisi laittaa jalkaan paksumpia kenkiä. Elloksen valikoimasta löysin nahkaiset Peach Slip in – sandaalit. Kuvissa näkyvät kengät sopivat niin toimistolle sekä kaupunkilomalle.

Elloksen kokotaulukkoon pystyin luottamaan niin vaatteissa kuin kengissä ja samankokoisia vaatteita tilasin mitä normaalisti. Varsinkin kenkien kohdalla koot yleensä heittelevät, mutta minulle koko 37 oli sopiva mitä muissakin kengissäni. Vaatteet ovat ranskalaisiin kokoihin Pohjoismaissa reilummat, joten koko 36 on minulle Elloksen valikoimasta todella passeli.

Nyt kun eletään verkkokauppojen aikakautta, pitää tässä kohtaa hehkuttaa Elloksen verkkokauppaa. Ostoprosessi on todella moderni ja johdonmukainen, joka ainakin itselle merkitsee ihan todella paljon. Verkkokaupan ulkonäkö on myös tältä vuosituhannelta ja se ohjaa ostajaa sujuvasti eteenpäin. Toimitus oli myös äärettömän nopea, mutta palautuksesta minulla ei ole kokemusta, kun mitään tuotetta ei tarvinnut palauttaa. Moni verkkokauppa voisi ottaa mallia Elloksen johdonmukaisesta ostokokemuksesta ja -prosessista, sillä tällaista verkko-ostamisen tulisi olla. Olen aiemmin tilannut sisustustuotteita Ellokselta, sillä yleensä hieman epäröin vaatteiden kokoja, jos en ole niistä ihan varma. Tämä oli siis ensimmäinen vaatetilaukseni ja aivan turhaan olin epäröinyt kokojen puolesta, sillä kaikki sopivat ja olivat saman kokotaulukon mukaisia mitä vaatteeni yleensä ovat.

Niin kuin huomaatte, pukeutumiseni ei niinkään muutu kaudesta riippumatta värien ja mallien osalta, vain materiaalit vaihtuvat. Miten teillä? Onko teillä jotain selkeitä asioita mitkä kuuluvat aina tiettyyn kauteen? Lisää inspiraatiota välikausimuotiin näette muuten Ellosken sivuilta :)

You may also like

7 Comments

 1. Oi, Sohvi, älä sano sitä s-sanaa. Täällä Suomessa kun on viimeinkin aurinkoista, ja jossain päin kai ihan helteistä. Vakavasti puhuen tuo raitamekko on kyllä nätti, mutta en vielä halua ajatella syksyä ennen kuin on ihan pakko. :-)

 2. No niin, mä tiedän. On koko kesän hävettänyt postailla aurinkoisia kuvia kun joka aamu kumminkin tarkistan myös Suomen sään. On niin ihmeellistä miten kesä on taas Suomessa niin kylmä. Ehkä elokuussa lämpiää :)

  1. Heippa,

   no niin on, mutta mieleni on aina elokuussa jo syksyssä. Suomessa se on jo tosin syksyä jo :)

   Ei toimita valitettavasti vaan tilasin tuotteet Suomen kautta.

   Ihanaa loppuviikkoa :)

 3. Sun pitaa omaksua ranskalainen tapa, jonka mukaan kesan ensimmainen paiva on 21.06 ja syksyn ensimmainen paiva on 21.09. Ja elokuu on usein myos paras kesakuukausi, jopa Suomessa.

  Vanhempieni mukaan tana vuonna Suomessa on ollut lahes talvi kesa- ja heinakuussa, joten raukat eivat saa kesaa ollenkaan jos elokuu on syksya. Sama juttu taalla UK:ssa; talla viikolla on ollut niin kylma, etta olen joutunut pukemaan takin ja pashminan. Siita on kylla kesa kaukana.

  Siispa toivon kesan alkavan pian ja kestavan mahdollisimman pitkaan.

  Syysvaatteet ja -ajatukset saavat odottaa.

  1. Heippa,

   ehkä omaan mieleeni vaikuttaa se että asuin Vaasassa kauan aikaa ja siellä joutui jo elokuussa kaivamaan paksumpaa vaatetta päälle.

   Suomen kesät ovat kyllä viime aikoina olleet ihan erilaiset mitä silloin kun olin lapsi :/

   Etelä-Ranskassa on myös ollut viileämpi mitä normaalisti ja kesä alkoi tosiaan vasta kesäkuun puolella. Pariisissa taas on ollut helleaaltoa koko kesän.

   Niin, toivotaan että kesä alkaa myös siellä ja Suomessa pian :)

 4. Kuulostipa kyllä hassulta tämä postaus, etenkin kun asut Ranskassa! :D Siellähän monet vasta alkaa lomailla ja kaivaa lomakamppeet esiin. Olen lomalla Suomess,a eikä täälläkään kyllä syksystä ole vielä tietoa, monessa paikassa on viime päivinä ollut kesän lämpimimpiä ja aurinkoisimpia päiviä. Tiedän että itsekin ulkomailla vähän vieraantuu Suomesta, mutta ei nyt vielä ole aika kaivaa trenssejä kaapista, varsinkaan siellä Etelä-Ranskassa! :D Tämä postaus olisi toiminut ehkä vähän paremmin elo-syyskuun vaihteessa. :)

  Mutta Ellos vaikuttaa kyllä kivan modernilta nykyään! Vähän meinaa pursuta mainoslinkit korvista joka blogissa, mutta valikoima näyttää kyllä tosi kivalta. Nyt ehtisi jopa tilaamaankin jotain, niin voisi vaikkaa ottaa mukaan, kun ei Keski-Euroopassa oikein ole vastaavaa valikoimaa ainakaan yhdessä ja samassa paikassa. Eniten vaan houkuttaisi kaikki isot ja painavat tekstiilit, mutta niille ei oikein taida olla laukussa tilaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*