Valentine’s Day Brownies

Lupailin teille jotain ystävänpäivän herkkuja tässä vähän aikaa sitten. Vietimme eilen ystävieni kanssa sunnuntaita brunssin merkeissä ja jälkiruoaksi tarjoilin sydämen muotoisia brownieita. Vaikka muuten brunssi oli suhteellisen kevyt, mutta viimeistään jälkkärillä kerättiin sokeri- ja kalorikiintiöt täyteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekisin näitä leivonnaisia niin mielelläni enemmän, mutta kun niitä ei syö täällä kotona kukaan. Täten taitaa olla aika alkaa lahjoa työkavereita, sillä näitä jälkiruokapostauksia on varsinkin valokuvien takia niin kiva tehdä. Nämä herkuthan olivat se syy miksi blogini edes aikoinaan aloitin. Eli työkaverit kuulolle, kakkuja alkaa tulemaan aina maanantaisin ;) Recently Updated516

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated517-1

Resepti:

150g huoneenlämmintä voita

3 munaa

4 rkl kaakaojauhetta

1 dl sokeria

1,5 dl vehnäjauhoja

50g saksanpähkinöitä

100g valkosuklaata

100g tummaa suklaata

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Paloittele suklaat ja pähkinät. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja munat keskenään. Lisää muut ainekset voiseoksen sekaan. Voitele paistovuokaa hivenen ennen kuin  kaadat seoksen vuokaan.  Taikina saa olla muutaman senttimetrin paksuinen. Paista herkkua 15 minuutista 20 minuuttiin.

Brownien pitää jäädä hivenen kosteaksi ja jähmeäksi, joten älä paista sitä liikaa. Anna brownien vetäytyä hivenen ennen kuin leikkaat sitä paloiksi. Käytin itse keksimuottia, jotta sain sydämen muotoisia herkkupaloja :)

Onko teillä muuten suunnitelmia ystävänpäivälle tai vietättekö te edes ystävänpäivää? Jos ette tiedä vielä mitä tehdä, kutsukaapas ystävät torstaina kylään ja tehkääpäs brownieita. Leipomiseen menee maksimissaan 30 minuuttia ;)

__________________________________

Recipe:

150g of butter (room temperature)

3 eggs

4 tablespoons of cocoa powder

1 dl of sugar

1,5 dl of flour

50g walnuts

100g white chocolate

100g dark chocolate

Preheat the oven into 175 ° C. Chop the chocolates and nuts into pieces. Stir butter and eggs together. Add remaining ingredients into mixture. Grease the baking pan slightly before pouring the mixture into it. The dough should be a few centimeters thick. Bake brownie mixture from 15 minutes to 20 minutes.

Brownies should be moist and chewy, so do not bake it too much. When the mixture is ready, let it settle a bit before cutting it into pieces. I used heart shaped cookie cutter instead of a normal knife.

Do you have some specific plans for the Valentine’s? We don’t celebrate Valentine’s Day that much in Finland, but who wouldn’t like to have heart shaped brownies? Have a nice Valentine’s Day and take care from your loved ones, ok?

You may also like

26 Comments

  1. Hei Annemi :)

   Oi ihanaa! Kävinkin jo katsomassa ja ihanilta näytti ja kuulosti <3

   Olethan muuten huomannut, että et ole laittanut blogisi urlia tuohon tekstikenttään? Olen monesti huomannut sen uupuvan ja olen miettint että onko siihen jokin tietty syy :)

 1. Meillä herkuteltiin jo eilen brownieilla syntymäpäivänkunniaksi. Ne olivat poikaystäväni “syntymäpäiväkakku”;)

 2. Nam! Ihanan näköisiä. Voisikohan pähkinät jättää pois tai korvata jollakin muulla?
  Minkä kokoiseen vuokaan kaadoit taikinan?
  Kiitos kauniista kuvistasi joita aina ihailen!

  1. Hei Marie :)

   Tottakai voi. Niitä ei tule niin paljon, joten korvaat määrän vaikka suklaalla. Tai jos haluat sokeriöverit niin laita sekaan Omareita :)

   Vuokani oli Arabian ABC-vati ja se on 27,5 cm x27,5 cm.

   Oleppas hyvä vain, kiva että pidät <3

 3. Nam! Ihanan näköisiä. Voisikohan pähkinät jättää pois tai korvata jollakin muulla? Minkä kokoiseen vuokaan kaadoit taikinan?Kiitos kauniista kuvistasi joita aina ihailen!

 4. Täytyy kokeilla näitä heti torstaina! Ja tosiaan työkaverit voisi ihastua tällaisista makeista terveisistä! Kuinkas muuten sinun leivontakirja-projekti on edistynyt? Muistanko oikein, että suunnittelit joskus aikoinaan oman kirjan julkaisua? Toivottavasti en ole missannut julkaisua, sillä innolla odotan sinun ohjeitasi kirjan muodossa :)

  1. Hei Leena!
   Kokeile ihmeessä :)

   Niin, know your audience toimii myös näissä jälkkärijutuissa ;)

   Noh, se on nyt hivenen jäissä. Katsotaan jos saisin yhden suurimmista unelmistani vielä joku päivä kansiin. Se olisi kuule minunkin unelmani ja toiveeni :)

 5. Täytyy kokeilla näitä heti torstaina! Ja tosiaan työkaverit voisi ihastua tällaisista makeista terveisistä! Kuinkas muuten sinun leivontakirja-projekti on edistynyt? Muistanko oikein, että suunnittelit joskus aikoinaan oman kirjan julkaisua? Toivottavasti en ole missannut julkaisua, sillä innolla odotan sinun ohjeitasi kirjan muodossa :)

 6. Nammmm…..! Laitan reseptin talteen, kuulostaa hyvältä! Meinaan huomenna tehdä laskiaispullia ihanalla mantelimassalla kun muutama kaveri on tulossa kylään. Mutta seuraavalla kerralla täytyy kokeilla näitä! :)

 7. Nammmm…..! Laitan reseptin talteen, kuulostaa hyvältä! Meinaan huomenna tehdä laskiaispullia ihanalla mantelimassalla kun muutama kaveri on tulossa kylään. Mutta seuraavalla kerralla täytyy kokeilla näitä! :)

 8. Mmmmmm sokerihiiri täällä hei! Tämä helmikuu on sellainen herkkukuukausi että! On syntymäpäiviä, nimipäiviä, runeberginpäivä, ystävänpäivä, laskiainen, eli pullaa tulee syötyä enemmän ja vähemmän :D
  Huomiseksi on luvattu laskiaispullia ja torstaiksi olen luvannut taas leipoa ystävänpäiväleivoksia. Vyötä saa alkaa kohta löysätä… Sovittiin kuitenkin työkaverin kanssa ennen kuin helmikuu vaihtui että helmikuu on herkkuhelmikuu ja maaliskuu sitten taas mauton maaliskuu eli silloin kärvistellään sokeririippuvuudesta.

  P.S. Saisko tuon smoothien ohjeen joka oli tuolla pari postausta sitten, en löytäny reseptiä vaikka etsin.

  1. Toinen täällä moi!

   Niin totta, sinullakin on tässä kuussa syntymäpäivät :)

   Voi miten ahkera leipuri olet! Jos minulla olisi taloudessa joku sokerisyöppö, niin leipoisin niin mielelläni enemmän. Noh, ehkä työkaverit innostuvat ;)

   Kuulostaa hyvältä, voisin kokeilla samaa :)

   Joo ilman muuta. Voisin viikonloppuna tehdä teille useamman smoothie-reseptin, niin saisin ne sitten kerralla postattua. Kirjoitan tämän toiveen nyt ylös.

   Ihana kuulla sinusta taas Fiipi <3

 9. Mmmmmm sokerihiiri täällä hei! Tämä helmikuu on sellainen herkkukuukausi että! On syntymäpäiviä, nimipäiviä, runeberginpäivä, ystävänpäivä, laskiainen, eli pullaa tulee syötyä enemmän ja vähemmän :DHuomiseksi on luvattu laskiaispullia ja torstaiksi olen luvannut taas leipoa ystävänpäiväleivoksia. Vyötä saa alkaa kohta löysätä… Sovittiin kuitenkin työkaverin kanssa ennen kuin helmikuu vaihtui että helmikuu on herkkuhelmikuu ja maaliskuu sitten taas mauton maaliskuu eli silloin kärvistellään sokeririippuvuudesta.P.S. Saisko tuon smoothien ohjeen joka oli tuolla pari postausta sitten, en löytäny reseptiä vaikka etsin.

 10. Kiitos ohjeestasi, taidankin kokeilla näitä!
  Sitten yksi kysymys, joka ei nyt liity postaukseesi, mutta kysyn kuitenkin. Onko sinulla se Lumia 800 vielä käytössä? Oletko sen kokenut hyväksi(näytön koko, akun kesto yms.)? Olen uutta puhelinta hankkimassa, mutta budjettini ei riitä kaikkein uusimpiin Lumioihin(920, 820). Mietin sen 800 ja 900 väliilä. Suurin ero niissä on se näytön koko, mietinkin, että meneekö se 900 jo liian isoksi käyttööni, niin ajattelin vaan kysyä mielipidettäsi tuosta 800:sta…

  1. Hei,

   minulla on siis Lumian 800. Akku kestää saman verran kun missä tahansa älypuhelimessa eli joka yö se on ladattava. Tai ainakin minun käytölläni tulee akku ladata joka päivä.

   Se tietenkin riippuu ihan käytöstäsi. Itse teen paljon asioita puhelimellani ja toivoisin kyllä vähän isompaa näyttöä. Mutta siis haluaisin isomman näytön nimenomaan blogijuttujen takia, muuten 800 näytöllä pärjää ihan hyvin.

   Eli jos et esimerkiksi katso videoita tai ohjelmia puhelimellasi, niin Lumia 800 on ihan oiva valintan :)

   800 menee kätevästi pieneen laukkuun kun taas 900 on paljon pikkusiskoaan isompi. Nämä ovat lähinnä makukysymyksiä,sillä jotkut pitävät vaan isommista puheimista kuin toiset :)

 11. Kiitos ohjeestasi, taidankin kokeilla näitä!Sitten yksi kysymys, joka ei nyt liity postaukseesi, mutta kysyn kuitenkin. Onko sinulla se Lumia 800 vielä käytössä? Oletko sen kokenut hyväksi(näytön koko, akun kesto yms.)? Olen uutta puhelinta hankkimassa, mutta budjettini ei riitä kaikkein uusimpiin Lumioihin(920, 820). Mietin sen 800 ja 900 väliilä. Suurin ero niissä on se näytön koko, mietinkin, että meneekö se 900 jo liian isoksi käyttööni, niin ajattelin vaan kysyä mielipidettäsi tuosta 800:sta…

 12. Hei Annemi :)Oi ihanaa! Kävinkin jo katsomassa ja ihanilta näytti ja kuulosti <3Olethan muuten huomannut, että et ole laittanut blogisi urlia tuohon tekstikenttään? Olen monesti huomannut sen uupuvan ja olen miettint että onko siihen jokin tietty syy :)

 13. Hei Marie :)Tottakai voi. Niitä ei tule niin paljon, joten korvaat määrän vaikka suklaalla. Tai jos haluat sokeriöverit niin laita sekaan Omareita :)Vuokani oli Arabian ABC-vati ja se on 27,5 cm x27,5 cm. Oleppas hyvä vain, kiva että pidät <3

 14. Hei Leena!Kokeile ihmeessä :)Niin, know your audience toimii myös näissä jälkkärijutuissa ;)Noh, se on nyt hivenen jäissä. Katsotaan jos saisin yhden suurimmista unelmistani vielä joku päivä kansiin. Se olisi kuule minunkin unelmani ja toiveeni :)

 15. Hei sinä toinen somelainen :)Voi sinua, ihanaa! Voikun minullekin joku tekisi pullia<3Kokeile – suklaanystävänä pidät varmasti :)

 16. Toinen täällä moi!Niin totta, sinullakin on tässä kuussa syntymäpäivät :)Voi miten ahkera leipuri olet! Jos minulla olisi taloudessa joku sokerisyöppö, niin leipoisin niin mielelläni enemmän. Noh, ehkä työkaverit innostuvat ;)Kuulostaa hyvältä, voisin kokeilla samaa :)Joo ilman muuta. Voisin viikonloppuna tehdä teille useamman smoothie-reseptin, niin saisin ne sitten kerralla postattua. Kirjoitan tämän toiveen nyt ylös. Ihana kuulla sinusta taas Fiipi <3

 17. Hei, minulla on siis Lumian 800. Akku kestää saman verran kun missä tahansa älypuhelimessa eli joka yö se on ladattava. Tai ainakin minun käytölläni tulee akku ladata joka päivä. Se tietenkin riippuu ihan käytöstäsi. Itse teen paljon asioita puhelimellani ja toivoisin kyllä vähän isompaa näyttöä. Mutta siis haluaisin isomman näytön nimenomaan blogijuttujen takia, muuten 800 näytöllä pärjää ihan hyvin. Eli jos et esimerkiksi katso videoita tai ohjelmia puhelimellasi, niin Lumia 800 on ihan oiva valintan :)800 menee kätevästi pieneen laukkuun kun taas 900 on paljon pikkusiskoaan isompi. Nämä ovat lähinnä makukysymyksiä,sillä jotkut pitävät vaan isommista puheimista kuin toiset :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*