Unforgettable Dining Experience

Täällä Tukholmassa on ollut ihan mahtavaa! Kävimme eilen syömässä ravintolassa nimeltä Wallmans. Wallmans ei ole mikään tavallinen ravintola, vaan asiakas nauttii ruokien välissä ihan mielettömästä showsta. En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. En edes meinannut muistaa, että mitä oikein söin, sillä eilinen show oli niin mukaansatempaava ja mahtava. Shown esiintyjät toimivat myös tarjoilijoina, mutta ruokien välissä asiakkaat saivat nauttia mitä mahtavimmista laulu- ja tanssiesityksistä.

Istuimme ihan eturivissä, joten saimme napattua todella paljon kuvia ihan lähietäisyydeltä. Esiintyjät sanoivatkin minua paparazziksi, sillä kuvasin heitä taukoamatta. Strictly Stylen Mrs. V sai napattua showsta vielä ihan mahtavan videon :)

 

What weekend we’ve had here in Stockholm! Just amazing! Yesterday evening we went to restaurant called Wallmans. It’s not a typical restaurant at all. Between the dishes guests can experience something spectacular. Even if I have traveled around and ate in different kind of restaurants, Wallmans offered something very special to me. You can see the video clip from yesterday night in here . I hope that through that video I can show you how talented and amazing performers they have at Wallmans! We don’t have anything like this in Finland. But like they say, everything is a bit better in Sweden ;D!  If you ever go to Sweden, please do yourself a favor and go to Wallmans !


You may also like

8 Comments

    1. Heiiii!

      Siis tiedän, että sinä jos kuka nauttisit kyseisestä paikasta! Show taisi kestää yli 4 tuntia, mutta ei se siltä tuntunut! En edes malttanut keskittyä syömiseen kun odotin vain seuraavaa numeroa :))))

  1. Heiiii!Siis tiedän, että sinä jos kuka nauttisit kyseisestä paikasta! Show taisi kestää yli 4 tuntia, mutta ei se siltä tuntunut! En edes malttanut keskittyä syömiseen kun odotin vain seuraavaa numeroa :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*