Under the Israeli sun

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei vain uudet ja vanhat kaverit, vilkuttelen tänne Indiedaysiinpäin tällä hetkellä Israelista. Tuntuu hyvältä olla taas Indiedaysissä vanhojen tuttujen työkavereiden ympäröimänä ja myöskin WordPressin parissa pikkuhetken jälkeen. Tuntui hassulta, että miten paljon voikaan WordPressiä ihminen kaivata :)

Niin kuin Instagramista olette matkakuvia nähneetkin, tulee niitä myös pian enemmän blogin puolelle. Meidän pitää saada vain kaikki palikat fiksailtua ja datalaukut kunnolla pakattua ja purettua. Kohta kumminkin työlista jo häämöttää loppuaan  :)

asu9

Mitä laukunpakkaamiseen tulee, niin paljastinkin sen jo esittelytekstissäni, että pakkaan laukkuni aina noin 5 minuutissa. Se näkyy varsinkin tänne Israeliin tultaessa, sillä minulle iski lauantai-aamuna ihan tajuton migreeni. Nousin sängystä 30 minuuttia ennen kentälle lähtöä ja tungin laukkuihini vähän mitä sattuu sillä en nähnyt juuri mitään. Sen takia matkalaukussa onkin hyvin sekalainen kirjo kaikenlaisia hepeneitä ja eriparia olevia vaatteita. Jostain syystä pakkasin tänne mukaan tosi paljon värejä ja kimaltelevia juttuja, eli näytän käytännössä kävelevältä joulukuuselta, kun ne perusjutut jäivät kotiin..

asu8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa kumminkin moniväristä vaatetusta, jotka sopivat värisävyiltään tänne Israelin auringonlaskuun tosi kivasti. Ehkä alitajuisesti ymmärsin, että tänne surffijamppojen maahan pitää pukeutua vähän rennommin. Vähän boheemi vaatetukseni ja eripari vaatekappaleet ovat itseasiassa olleet ihan hyvä valinta. Vai mitä tykkäätte?

asu3

 

Farkut: Zara

Paita: Massimo Dutti

Sunnies: LeSpecs

Sandaalit: Isaac Mizrahi

Laukku: Zara

Käsi- ja kaulakorut: Efva Attling

Korvakorut:Italiasta

You may also like

7 Comments

 1. Voi ei migreeni! Mälsää! Käytätkö migreenilääkkeitä? Itse jouduin juuri ottamaan. En oikein pidä vahvojen lääkkeiden syömisestä, mutta kun puolikas migreenilääke (50mg) auttaa alle tunnissa niin mieluummin se kuin kärvistely. Onneksi migreeni vaivaa nykyään enää tosi harvoin.

  Uudessa vanhassa blogikodissa ainakin ulkoasu on raikkaampi ja selkeämpi kuin MeNaisissa =) ja ihastuttavia kuvia Israelista!

  1. Joo, saan kohtauksia aina välillä ja varsinkin silloin kun stressi purkautuu ja loma alkaa :D

   En käytä lääkkeitä, sillä olen huomannut, että sitten minulle jää pää ihan tajuttoman kipeäksi moneksi päiväksi ja jokainen askellus sattuu vaikka näköhäiriöt ja muut olisivatkin poissa.

   Joo, olen keräillyt itselleni vuosien ajan ideoita, joita haluan omalle sivulleni ja onneksi niiden toteutus onnistuu täällä sillä Me Naisten alusta oli tosi jäykkä. Ja ID:n super-Hannu on niin tajuttoman lahjakas ja osaa toteuttaa kaikki vaativimpienkin naisten toiveet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*