Tytöt Turussa!

Charin, Cocon ja Sofién ihana kesäviikonloppu!

Hih, täällä kauniissa Turussa nyt ollaan! Ollaan tyttöjen kanssa käyty Tintåssa syömässä, ostettu kesämekkoja ja syöty macaron-leivoksia jokirannassa seljankukkajuoman kera. Lähdemme juuri aamiaiselle ja illalla menemme vielä Hans Välimäen pop up-ravintolaan syömään, voisinko enempää kauniilta kesäpäivältä pyytää? Ihanaa viikonloppua!

You may also like

20 Comments

  1. Oh, me nautittiin! Kyllä sulla on kaunis kotikaupunki! Niin vihreä ja viihtyisä :)
   Ps. Kävin myös Sorrilla :)

  1. Hei :)

   No ihan tarkkaa ikääni en halua sanoa. Olen “twentysomething”, kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen välimaastossa :)

 1. Hei!Löysin juuri blogisi ja ihastuin. :) saako kysyä, että minkä ikäinen tarkalleen olet?

 2. Oih, kuulostaa ihanalta kesäpäivältä! Kyllä näillä keleille kelpaa viettää ihania vapaapäiviä…

 3. Hei kertoisitko vielä lisää vaihdostasi? Olit siis Aasiassa? Vuodenko vai puolikkaan? Näittekö poikaystävän kanssa ollenkaan sinä aikana?

  Muuten, miten pitkän ajan jälkeen kihlauduitte ja onko hääpäivä sovittu?

  1. Olimme puoli vuotta Malesiassa vaihdossa, mutta reissasimme puolet ajasta. Kävimme Thaimaassa, Vietnamissa, Indonesiassa, Hong Kongissa ja Borneolla.
   Olimme onnekkaita, koska saimme kokea vaihdon yhdessä :)

   Olimme olleet yhdessä muutaman vuoden ennen kihlautumistamme ja hääpäivää ei ole sovittu. Näissä asioissa on parempi edetä rauhallisesti ja olemmehan vielä kumpikin koulussakin. Sitten kun on 10 vuotta täynnä ja maisterinpaperit kädessä, niin häät voisivat olla ajankohtainen asia. Tällä hetkellä naimisiinmeno ei muuttaisi elämäämme mitenkään joten se ei ole ajankohtaista :)

 4. Hei kertoisitko vielä lisää vaihdostasi? Olit siis Aasiassa? Vuodenko vai puolikkaan? Näittekö poikaystävän kanssa ollenkaan sinä aikana?Muuten, miten pitkän ajan jälkeen kihlauduitte ja onko hääpäivä sovittu?

 5. NYT kunnostaudun ja jätän kommentin kun täällä kuitenkin säännöllisesti käyn. Cocon blogissa oli aivan ihanat kenkäkuvat kengistä, jotka olit hankkinut; niin kauniit!

 6. NYT kunnostaudun ja jätän kommentin kun täällä kuitenkin säännöllisesti käyn. Cocon blogissa oli aivan ihanat kenkäkuvat kengistä, jotka olit hankkinut; niin kauniit!

 7. Oh, me nautittiin! Kyllä sulla on kaunis kotikaupunki! Niin vihreä ja viihtyisä :)Ps. Kävin myös Sorrilla :)

 8. Hei :)No ihan tarkkaa ikääni en halua sanoa. Olen “twentysomething”, kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen välimaastossa :)

 9. Olimme puoli vuotta Malesiassa vaihdossa, mutta reissasimme puolet ajasta. Kävimme Thaimaassa, Vietnamissa, Indonesiassa, Hong Kongissa ja Borneolla.Olimme onnekkaita, koska saimme kokea vaihdon yhdessä :)Olimme olleet yhdessä muutaman vuoden ennen kihlautumistamme ja hääpäivää ei ole sovittu. Näissä asioissa on parempi edetä rauhallisesti ja olemmehan vielä kumpikin koulussakin. Sitten kun on 10 vuotta täynnä ja maisterinpaperit kädessä, niin häät voisivat olla ajankohtainen asia. Tällä hetkellä naimisiinmeno ei muuttaisi elämäämme mitenkään joten se ei ole ajankohtaista :)

 10. Voi kiitos! Itsekin ihastuin niihin saman tien :). Saat niistä paremmat kuvat vielä tulevaisuudessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*