Turku, aina hyvä idea

Kaupunki nukkui, mutta me olimme hereillä.

Väsähtäneet silmät ja se hymykin menee tuttuun tapaan vähän vinoon.

“Ollaanko me muka oikeasti Suomessa? Täällä näyttää melkeinpä Etelä-Ranskalta”

 Aamukahvin aika, Café Art

Aamukahvit joimme joen rannalla, Café Artissa. Hyvä latte tuplaespressolla karisti unihiekat silmistä.

 

Karvaita pettymyksia ja iloisia löytöjä.

“Onko tukka hyvin? Näkyykö laukku?”

Onnistuneita yhteiskuvia. Coco, Char, minä ja kameran takana ihana Mona.

Jazz Brunssi.

Raparperimehua Café Qwenselissä.

Tonnikalaa vaahtokarkeilla Pinellassa

Kotimatkan aika

Yllä on kuvia eiliseltä Turun kesäreissulta. Lähdimme eilen jo hyvissä ajoin kohti Turkua ja perille saapuessamme kaupunki oli vielä vähän uninen. Eilinen päivä tuntui kivassa mielessä ihan kuin kaupunkilomalta ja välillä tuntui kuin emme olisi olleet ollenkaan Suomessa :)

Niin kuin jo eilisessä postauksessani mainitsin, on Turku minun mielestäni todella kaunis ja kiva kaupunki. Turku on iso kaupunki pienissä raameissa. Joka paikkaan voi melkein kävellä tai pyöräillä ja Turku on jollain lailla puhtaampi ja sievempi mitä Helsinki esimerkiksi. Joen vartta ympäröi kivat ravintolat ja kahvilat ja taustalta kuuluu se hassu murre :)

Kuvistani ehkä myös huokuu, että meidän eilinen päivä oli aika naismainen. Istuttiin kahviloissa ja ravintoloissa ja käytiin vähän ostoksilla. Harmikseni Divaani oli taas kiinni, mutta onneksi Sisustuksen Koodi pitää ovensa auki myöskin kesälauantaisin.

Ennen kotimatkaa söimme iltapalan vielä Pinellassa. Lautaseltani löytyi tonnikalaa ja vaahtokarkkeja. Siis samalta lautaselta. Yllättävää, mutta hyvää. Pitäisi itsekin kokeilla.

Voi Turku, pidän sinusta niin kovin paljon.

_____________________________________

The pictures above are taken yesterday when we had girl’s getaway to Turku. Turku is one of my favorite cities in Finland and it’s about two hours from Helsinki. Turku is very picturesque city with all of the little stone houses and green riverside.

When we arrived the city was still asleep and we wandered around a bit before having breakfast. I don’t have vacation during the summer, but yesterday it felt like I was on vacation. Actually, it didn’t’ t feel that I was in Finland.  We had very nice day in Turku. We sat on the terrace, drank good coffee by the river and did some shopping. Sounds like quite feminine day :)

Oh, Turku, I like you so much.

You may also like

72 Comments

 1. Päivänne on varmasti ollut aivan ihana, lauantai parhautta hyvässä seurassa :) Ja te upeukset, ei voi muuta sanoa kuin vau!

  1. Oli kyllä aivan ihana päivä. Pitäisi useammin tehdä tuollaisia päiväretkiä, mutta kun tuntuu aina että kaikki viikonloput on aina ihan täynnä, niin ei jää enää millekään spontaanille kesäretkeilylle aikaa. Onneksi pääsimme edes eilen Turkuun :)

 2. Päivänne on varmasti ollut aivan ihana, lauantai parhautta hyvässä seurassa :) Ja te upeukset, ei voi muuta sanoa kuin vau!

 3. Hahaa, repesin tuota “onko tukka hyvin” kuvaa. :))) Lite blåsa! Oli ihanaa taas nähdä ja voi, te ehtisitte tehdä vaikka mitä vielä kivaa kun lähdin.

  1. Hih, se on aika hauska kuva ja sinä niin tyylikkäänä <3

   No me halutaan nyt tulla pian takaisi. Oli niin ihana olla siellä. Ajattelin että voitaisiin tehdä raksun kanssa vuosipäivämatkan sijaan reissu Turkuun. Nopeampaa jä kätevämpää :)

 4. Hahaa, repesin tuota “onko tukka hyvin” kuvaa. :))) Lite blåsa! Oli ihanaa taas nähdä ja voi, te ehtisitte tehdä vaikka mitä vielä kivaa kun lähdin.

 5. Ihana Turku-päivä teillä onkin ollut! Aamun pilvistä huolimatta sää sitten muuttuikin hienoksi, onneksi!

  Ja tiedätkö, meinasin kirjoittaa, että käykää jazzbrunssilla! Itse maistelin brunssia viime lauantaina ystävieni kanssa ja olimme ihan supertyytyväisiä Aulan antimiin.

  Niin tyylikkäitä leidejä! :)

  1. No olí kyllä. Nyt kun vaan se kesä tulisi, sillä olen lopen kyllästynyt tuohon harmauteen…

   Mielestäni brunssilla oli kaikki tosi hyvin balanssissa, hinta-laatusuhde oli myös kohdallaan :)
   Söimme aamukahvista iltapalaan kaiken ulkona, teillä kun on siellä niitä ihania ja kotoisia terasseja. Tykästyin viime kesänä Cafe Gwenselin raparperimehuun ja se oli ihan yksi minun must-jutuista myös tällä kerralla :)

   Harmillista ettemme eilen törmänneet. Olisi ollut niin kiva tavata sinut viimein :/

 6. Ihana Turku-päivä teillä onkin ollut! Aamun pilvistä huolimatta sää sitten muuttuikin hienoksi, onneksi! Ja tiedätkö, meinasin kirjoittaa, että käykää jazzbrunssilla! Itse maistelin brunssia viime lauantaina ystävieni kanssa ja olimme ihan supertyytyväisiä Aulan antimiin.Niin tyylikkäitä leidejä! :)

 7. Oli kyllä aivan ihana päivä. Pitäisi useammin tehdä tuollaisia päiväretkiä, mutta kun tuntuu aina että kaikki viikonloput on aina ihan täynnä, niin ei jää enää millekään spontaanille kesäretkeilylle aikaa. Onneksi pääsimme edes eilen Turkuun :)

 8. Hih, se on aika hauska kuva ja sinä niin tyylikkäänä <3No me halutaan nyt tulla pian takaisi. Oli niin ihana olla siellä. Ajattelin että voitaisiin tehdä raksun kanssa vuosipäivämatkan sijaan reissu Turkuun. Nopeampaa jä kätevämpää :)

 9. No olí kyllä. Nyt kun vaan se kesä tulisi, sillä olen lopen kyllästynyt tuohon harmauteen…Mielestäni brunssilla oli kaikki tosi hyvin balanssissa, hinta-laatusuhde oli myös kohdallaan :)Söimme aamukahvista iltapalaan kaiken ulkona, teillä kun on siellä niitä ihania ja kotoisia terasseja. Tykästyin viime kesänä Cafe Gwenselin raparperimehuun ja se oli ihan yksi minun must-jutuista myös tällä kerralla :)Harmillista ettemme eilen törmänneet. Olisi ollut niin kiva tavata sinut viimein :/

 10. Te kaikki niin staileina! Ja olen ihan samaa mieltä, Turku on aina hyvä idea. Mekin aina välillä puntaroidaan, josko jopa muutettaisiin sinne.

  Pystytkö mitenkään kuvailemaan tuon tonnikala-vaahtokarkkikombon makua? Se kuulostaa niin erikoiselta ja mun mielikuvitus ei vain riitä!

  1. Muutetaan kaikki Turkuun, eiks je! Te voitte purjehtia ja mä voin ajella sillä pikkuisella busterilla :)

   Siis vähän ihmettelin, että juusto on saanut sellaisen vaahtokarkkimaisen koostumuksen. Leikkasin palasen ja se olikin kotitekoista vaahtokarkkia. Tonnikala oli aika suolaista, niin se makea vaahtokarkin maku laittoi makunyanssit paikoilleen :)

 11. Te kaikki niin staileina! Ja olen ihan samaa mieltä, Turku on aina hyvä idea. Mekin aina välillä puntaroidaan, josko jopa muutettaisiin sinne. Pystytkö mitenkään kuvailemaan tuon tonnikala-vaahtokarkkikombon makua? Se kuulostaa niin erikoiselta ja mun mielikuvitus ei vain riitä!

 12. Muutetaan kaikki Turkuun, eiks je! Te voitte purjehtia ja mä voin ajella sillä pikkuisella busterilla :)Siis vähän ihmettelin, että juusto on saanut sellaisen vaahtokarkkimaisen koostumuksen. Leikkasin palasen ja se olikin kotitekoista vaahtokarkkia. Tonnikala oli aika suolaista, niin se makea vaahtokarkin maku laittoi makunyanssit paikoilleen :)

 13. Onpas ihania kuvia! Oikein pystyn aistimaan tunnelman! Minun Turku-kokemukset rajoittuu aika hyvin vaan lätkään, pari kertaa käyny Elysee-areenalla, tottakai :D Tai lätkää kattomassa ja pari kertaa Maata näkyvissä festareilla yläasteiässä. Ja oon viettäny yhen vkonlopun Turussa vuonna 2004 mutta pyörin silloin vain siinä torin huudeilla (?). Vaikken ollu päissään sinä vkl niin täytyy sanoa etten kyllä muista reissusta mitään vaikka kovasti muistelisin :D

  Nyt lähen nauttimaan harvinaisesta auringonpaisteesta ja pinkasen lenkille Ruotsin puolelle! Aurinkoista sunnuntaita!

  1. Sinä senkin höpsöläinen! Turusta lötyy muutakin kuin se halli :D

   Toivottavasti oli kiva lenkki :)

   Ps. Olethan lukenut esittelyni ID:n etusivulta? Mainitsin haastattelussa yhden aika kivan lukijani ;)

   1. Voi apua! Ihan tuli tippa linssiin <3 Kiitos piristit aivan ihanasti tätä maanantaipäivää ja vielä pidempäänkin! Olet ihana! Virtuaalihaleja kovasti sinne!

     1. Voi Fiipi ihanainen,

      SINÄ se täällä olet se joka piristää minua <3

      P.S. Toivottavasti lentosuukkoni tulee lankoja pitkin perille sinne pohjoiseen :*

 14. Onpas ihania kuvia! Oikein pystyn aistimaan tunnelman! Minun Turku-kokemukset rajoittuu aika hyvin vaan lätkään, pari kertaa käyny Elysee-areenalla, tottakai :D Tai lätkää kattomassa ja pari kertaa Maata näkyvissä festareilla yläasteiässä. Ja oon viettäny yhen vkonlopun Turussa vuonna 2004 mutta pyörin silloin vain siinä torin huudeilla (?). Vaikken ollu päissään sinä vkl niin täytyy sanoa etten kyllä muista reissusta mitään vaikka kovasti muistelisin :DNyt lähen nauttimaan harvinaisesta auringonpaisteesta ja pinkasen lenkille Ruotsin puolelle! Aurinkoista sunnuntaita!

 15. Voi miten ihania kuvia! Mun teki heti aivan hirveästi mieli takaisin Suomeen. Suomen kesä on mielestäni ihan parhautta (aika kultaa muistot niistä kylmistä sadepäivistä) ja kaipaan kovasti tätä tunnelmaa joka huokuu kuvistasi. Itse en tunne Turkua mutta on meillä Pohjanmaallakin kaikkea ihanaa :). Ja raparperi kaikissa muodoissa. Onni jota ei täältä etelästä löydy! Kerran jouduin tyhjätä turvatarkastuksessa käsimatkatavarani ja sieltä putkahti vaan monta pussillista raparperia, eihän kallista aarretta nyt ruumaan voinut laittaa…

  1. Niinhän se olisi jos se vain tulisi…Tänä kesänä hellekelit voi oikeasti laskea yhdellä kädellä. Eli nauti vaan Ranskasta ja Hongkongista :)

   Niin, Pohjanmaalla on myös kaikkea kivaa. Harmittaa kun opiskeluaikana en “kerennyt” käydä siellä Vaasan lähellä olevissa kaupungeissa..

   Oi, raparperi! Eikö sitä muka saa sieltä? Minulla on yksi nippu raparperiä jääkaapissa ja siitä pitäisi pian tehdä jotakin :)

 16. Voi miten ihania kuvia! Mun teki heti aivan hirveästi mieli takaisin Suomeen. Suomen kesä on mielestäni ihan parhautta (aika kultaa muistot niistä kylmistä sadepäivistä) ja kaipaan kovasti tätä tunnelmaa joka huokuu kuvistasi. Itse en tunne Turkua mutta on meillä Pohjanmaallakin kaikkea ihanaa :). Ja raparperi kaikissa muodoissa. Onni jota ei täältä etelästä löydy! Kerran jouduin tyhjätä turvatarkastuksessa käsimatkatavarani ja sieltä putkahti vaan monta pussillista raparperia, eihän kallista aarretta nyt ruumaan voinut laittaa…

 17. “Intohimona valokuvaus” Sinulla kyllä löytyy tuota kuvaus silmää, ruoat, paikat, ihmiset ja asiat ovat niin kauniisti kuvattuja. Iselläni intohimona myös valokuvaus ja sitähän blogini myös käsittelee. Turku on todella kaunis kaupunki ja olet kauniisti sen ikuistanut kuviin :)

 18. “Intohimona valokuvaus” Sinulla kyllä löytyy tuota kuvaus silmää, ruoat, paikat, ihmiset ja asiat ovat niin kauniisti kuvattuja. Iselläni intohimona myös valokuvaus ja sitähän blogini myös käsittelee. Turku on todella kaunis kaupunki ja olet kauniisti sen ikuistanut kuviin :)

 19. Onpa mukavia Turkukuvia :) Ihanan tyylikkäitä naisia siellä myös!!
  Turusta tykätään meilläkin. Aina ajoittain on puhetta siitä, että pitäisikö sittenkin muuttaa sinne… Kun toinen meistä siellä on jo töissä. Jos meitä olisi vaan me kaksi aikuista, niin oltaisiin muutettu jo :)

  1. Heippa Rilla!

   Mitä jos muutettaisi kaikki Turkuun? Löydettiin Charin kanssa eilen söpö puutalon pätkä puutarhalla varustettuna. Minua vaan vähän mietityttää ne työkuviot ja ystävät ja perhe tietenkin. Tai tuntuu, että kaikki mielekkäät työmahdollisudet on kumminkin täällä pääkaupunkiseudulla. Ehkä teen kompromissin ja muutan Porvooseen tai Fiskarsiin, niin voin käydä töissä täällä :)

 20. Onpa mukavia Turkukuvia :) Ihanan tyylikkäitä naisia siellä myös!!Turusta tykätään meilläkin. Aina ajoittain on puhetta siitä, että pitäisikö sittenkin muuttaa sinne… Kun toinen meistä siellä on jo töissä. Jos meitä olisi vaan me kaksi aikuista, niin oltaisiin muutettu jo :)

 21. Upeita kuvia toit tullessasi, kuten osasin aavistaakin :) Kauniita maisemia Turussa!

  Tonnikala ja vaahtokarkit kuulostaa hassulta, vähän lievempi kuitenkin kuin jokin suklaa ja pekoni -yhdistelmä. Kaikkea ihmiset keksiikin ruoanlaitossa yhdistää!

 22. Upeita kuvia toit tullessasi, kuten osasin aavistaakin :) Kauniita maisemia Turussa!Tonnikala ja vaahtokarkit kuulostaa hassulta, vähän lievempi kuitenkin kuin jokin suklaa ja pekoni -yhdistelmä. Kaikkea ihmiset keksiikin ruoanlaitossa yhdistää!

 23. Ihanaa että tykkäsit reissustasi Turussa :) Itse turkulaisena on aina kiva kun joku tykkää kotikaupungistani… Usein kuulen vain haukkuja, vaikka itse pidän Turusta niiin paljon ;) Jokiranta on kesällä aivan ykköspaikka! <3 Kauniita kuvia, taas kerran… Ja kaunis sinä :)

  1. Minä tykkäsin ja paljon. Haukkuja? Meidän kaveripiirissä on kyllä kaikilla ihan eri mielipide. Tosi monin kaveri on tässä viime aikoina käynyt ensimmäisen kerran Turussa ja kaikki ovat ollut ihan hurmaantuneita :)

   1. Juu, olen kyllä kuullut liikaa miten Turku on liian pieni ja tylsä ja kaikin tavoin huonompi kuin Helsinki, joten olen todella iloinen että sinä ja kaverisi tykkäävät! <3 :)

 24. Ihanaa että tykkäsit reissustasi Turussa :) Itse turkulaisena on aina kiva kun joku tykkää kotikaupungistani… Usein kuulen vain haukkuja, vaikka itse pidän Turusta niiin paljon ;) Jokiranta on kesällä aivan ykköspaikka! <3 Kauniita kuvia, taas kerran… Ja kaunis sinä :)

 25. Voi että, onpa ihania kuvia! (: Turku on kyllä upea kaupunki, tuo parempi puoliskoni asusteli siellä ensimmäisen opiskeluvuotemme ja vieläkin iskee toisinaan oikea Turku-ikävä – varsinkin kun ihastelee tällaisia kuvia. (; Ehkä me vielä joskus palataan sinne, jos ei asumaan niin vaikka sitten viikonloppuvisiitille!

  1. Turku on kertakaikkisen ihana. Me juuri puhuttiin, että tekisimme viikonloppureissun poikaystäväni kanssa Turkuun ensi kuussa. Niin, jos ei asumaan niin edes viikonlopuksi :)

 26. Voi että, onpa ihania kuvia! (: Turku on kyllä upea kaupunki, tuo parempi puoliskoni asusteli siellä ensimmäisen opiskeluvuotemme ja vieläkin iskee toisinaan oikea Turku-ikävä – varsinkin kun ihastelee tällaisia kuvia. (; Ehkä me vielä joskus palataan sinne, jos ei asumaan niin vaikka sitten viikonloppuvisiitille!

 27. Sinä senkin höpsöläinen! Turusta lötyy muutakin kuin se halli :DToivottavasti oli kiva lenkki :)Ps. Olethan lukenut esittelyni ID:n etusivulta? Mainitsin haastattelussa yhden aika kivan lukijani ;)

 28. Niinhän se olisi jos se vain tulisi…Tänä kesänä hellekelit voi oikeasti laskea yhdellä kädellä. Eli nauti vaan Ranskasta ja Hongkongista :)Niin, Pohjanmaalla on myös kaikkea kivaa. Harmittaa kun opiskeluaikana en “kerennyt” käydä siellä Vaasan lähellä olevissa kaupungeissa..Oi, raparperi! Eikö sitä muka saa sieltä? Minulla on yksi nippu raparperiä jääkaapissa ja siitä pitäisi pian tehdä jotakin :)

 29. Heippa Rilla!Mitä jos muutettaisi kaikki Turkuun? Löydettiin Charin kanssa eilen söpö puutalon pätkä puutarhalla varustettuna. Minua vaan vähän mietityttää ne työkuviot ja ystävät ja perhe tietenkin. Tai tuntuu, että kaikki mielekkäät työmahdollisudet on kumminkin täällä pääkaupunkiseudulla. Ehkä teen kompromissin ja muutan Porvooseen tai Fiskarsiin, niin voin käydä töissä täällä :)

 30. Kiva kuulla, että tykkäsit tuliaisistani :)Hih, suklaa pekoni, kuulostaa aika.. erikoiselta. Tonnikala ja vaahtokarkki sopi hyvin yhteen :)

 31. Minä tykkäsin ja paljon. Haukkuja? Meidän kaveripiirissä on kyllä kaikilla ihan eri mielipide. Tosi monin kaveri on tässä viime aikoina käynyt ensimmäisen kerran Turussa ja kaikki ovat ollut ihan hurmaantuneita :)

 32. Turku on kertakaikkisen ihana. Me juuri puhuttiin, että tekisimme viikonloppureissun poikaystäväni kanssa Turkuun ensi kuussa. Niin, jos ei asumaan niin edes viikonlopuksi :)

 33. Ihana lukea kun joku kehuu omaa kotikaupunkia! Helsinkiläiset maanmiehesi tekivät sitä kovasti myös viime viikonloppuna, ja sitä alkaa taas arvostaa omaakin kaupunkiaan enemmän.Toki täällä onkin kaunista (ja monissa ihanimmissa paikoissa ootte onnistuneet käymäänkin, kiitos turkulaisten oppaiden?), mutta mielen valtaa usein ruoho on ehkä vihreämpää aidan toisella puolen-ajattelu. Mutta Turku kiittää kehuista, postauksesi vimppa lause oli vallan ihana :)

  1. No me taidetaan näköjään tykätä siitä teidän kauniista kaupungista, emmekä todellakaan suotta. No joo, meillä on onneksi noita oppaita ihan omasta takaa :)

   Mietin, että mikä tekee Turusta niin kivan, niin ainakin minun kohdallani joen varta ympyröivät ravintolat ja kahvilat tekevät sitä jotain. Helsingissä vuokrat ovat niin korkeita, niin ne kivoimmat ja ehkä vähän persoonallisemmat huippuideat hautautuvat ketjuravintoloiden tieltä. Myös sekin, että joen varrella olevat kadut eivät ole niin liikennöityjä tekevät paljon. Sulkisin Helsingistä heti Aleksanterinkadun ja Esplanadit jos vain voisin. Sekä kauppahallin pitäisi olla ehdottomasti auki myös sunnuntaisin :)

 34. Ihana lukea kun joku kehuu omaa kotikaupunkia! Helsinkiläiset maanmiehesi tekivät sitä kovasti myös viime viikonloppuna, ja sitä alkaa taas arvostaa omaakin kaupunkiaan enemmän.Toki täällä onkin kaunista (ja monissa ihanimmissa paikoissa ootte onnistuneet käymäänkin, kiitos turkulaisten oppaiden?), mutta mielen valtaa usein ruoho on ehkä vihreämpää aidan toisella puolen-ajattelu. Mutta Turku kiittää kehuista, postauksesi vimppa lause oli vallan ihana :)

 35. Juu, olen kyllä kuullut liikaa miten Turku on liian pieni ja tylsä ja kaikin tavoin huonompi kuin Helsinki, joten olen todella iloinen että sinä ja kaverisi tykkäävät! <3 :)

 36. Voi apua! Ihan tuli tippa linssiin <3 Kiitos piristit aivan ihanasti tätä maanantaipäivää ja vielä pidempäänkin! Olet ihana! Virtuaalihaleja kovasti sinne!

 37. Moikka! Sulla kun on toi Zaran Shopperi, joka esiintyy mm. tässä postauksessa, niin mielenkiinnolla kyselisin, että millä nahanhoitotuotteella oot sitä suojannu kun se on pysyny noin kauniissa kunnossa?

  1. Siis minulta kysytään sitä usein ja jopa kaupungilla kävellessä :D

   Mutta suojaan laukkuani ihan normaalilla suoja-sprayllä. Olen valehtelematta käyttänyt tuota mustaa laukkua helmikuusta asti melkein joka päivä. Minulla on laukku myös ruskeana jota käytin puoli vuotta putkeen elokuusta helmikuuhun ja sekin on aivan kuin uudenveroinen.

   1. Mitä spraytä käytät tohon, vai muistatko ollenkaan merkkiä?
    Täytyy olla nimittäin hyvä spray tosissaan, mäkin haluan että mun laukut pysyy tommosessa kunnossa! :D

 38. Moikka! Sulla kun on toi Zaran Shopperi, joka esiintyy mm. tässä postauksessa, niin mielenkiinnolla kyselisin, että millä nahanhoitotuotteella oot sitä suojannu kun se on pysyny noin kauniissa kunnossa?

 39. Voi Fiipi ihanainen,SINÄ se täällä olet se joka piristää minua <3 P.S. Toivottavasti lentosuukkoni tulee lankoja pitkin perille sinne pohjoiseen :*

 40. No me taidetaan näköjään tykätä siitä teidän kauniista kaupungista, emmekä todellakaan suotta. No joo, meillä on onneksi noita oppaita ihan omasta takaa :)Mietin, että mikä tekee Turusta niin kivan, niin ainakin minun kohdallani joen varta ympyröivät ravintolat ja kahvilat tekevät sitä jotain. Helsingissä vuokrat ovat niin korkeita, niin ne kivoimmat ja ehkä vähän persoonallisemmat huippuideat hautautuvat ketjuravintoloiden tieltä. Myös sekin, että joen varrella olevat kadut eivät ole niin liikennöityjä tekevät paljon. Sulkisin Helsingistä heti Aleksanterinkadun ja Esplanadit jos vain voisin. Sekä kauppahallin pitäisi olla ehdottomasti auki myös sunnuntaisin :)

 41. Siis minulta kysytään sitä usein ja jopa kaupungilla kävellessä :DMutta suojaan laukkuani ihan normaalilla suoja-sprayllä. Olen valehtelematta käyttänyt tuota mustaa laukkua helmikuusta asti melkein joka päivä. Minulla on laukku myös ruskeana jota käytin puoli vuotta putkeen elokuusta helmikuuhun ja sekin on aivan kuin uudenveroinen.

 42. Mitä spraytä käytät tohon, vai muistatko ollenkaan merkkiä?Täytyy olla nimittäin hyvä spray tosissaan, mäkin haluan että mun laukut pysyy tommosessa kunnossa! :D

 43. Ihana postaus! Lähes koko elämäni Turun seudulla asuneeksi olen selkeästi liian kapeakatseinen, sillä en ole käynyt yhdessäkään mainitsemassasi paikassa :D Ehkä seuraavaksi ehdotankin ystäville Cafe Artia treffipaikaksi tai Pinellaa välipalan merkeissä! Kiitos inspiraatiosta, taidanpa lähteä tutkimaan tuota “koti”kaupunkiani turistin silmin ;)

 44. Ihana postaus! Lähes koko elämäni Turun seudulla asuneeksi olen selkeästi liian kapeakatseinen, sillä en ole käynyt yhdessäkään mainitsemassasi paikassa :D Ehkä seuraavaksi ehdotankin ystäville Cafe Artia treffipaikaksi tai Pinellaa välipalan merkeissä! Kiitos inspiraatiosta, taidanpa lähteä tutkimaan tuota “koti”kaupunkiani turistin silmin ;)

 45. Siis olen ostanut sprayn Nilssonilta ja se oli ihan vain sellainen vihreä pullo.En nyt muista merkin nimeä,mutta Nilssonilta saa :)

 46. Mmmh, I once saw Turku in the deep snow and once in the rain when I was leaving Finland. So my impressions are a bit muted :) Hopefully I can visit one day in the bright summer and enjoy a blue sky and sun!

  Would you tell me where you got your bag from? Is it from Zara? It looks like the lovely brown and black bags they have and I have been considering buying them for the longest time.

  Simone**

 47. Mmmh, I once saw Turku in the deep snow and once in the rain when I was leaving Finland. So my impressions are a bit muted :) Hopefully I can visit one day in the bright summer and enjoy a blue sky and sun!Would you tell me where you got your bag from? Is it from Zara? It looks like the lovely brown and black bags they have and I have been considering buying them for the longest time.Simone**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*