Today’s Outfit: Business Casual

Hmm.. Nämä päivän asu -postaukset eivät ole ikinä kuuluneet blogini sisältöön, mutta kun te niitä niin kovasti palautteessanne toivoitte niin saamanne pitää :).  Olin kuvauksissa hieman ulkona omalta mukavuusalueeltani ja niin taisi olla myös kuvaajani.

Olen itse asiassa uusien työvaatteiden tarpeessa ja tarvitsisin kaappiini enemmän business casual -tyyppistä sisältöä. Ostin eilen tuon valkoisen paidan, mikä ei ehkä ole ihan perinteinen valkoinen pukupaita. Paidan kaulukset ovat koristeltu tuollaisilla kultaisilla niiteillä. Paidan selkäosa on taasen koristeltu kivoilla pliseerauksilla. Paidan voisi kivasti yhdistää myös vähän rikkinäisten farkkujen kaveriksi ;)

Nyt kun ollaan täällä Barcelonassa, niin meikki pitää myös olla maan ja kaupungin mukainen ;). Paikalliset ovat todella luonnonkauniita ja vahvapiirteisiä, joten täällä kuljetaan usein aika meikittömänä. Espanjalaiset käyttävät tosin aika vahvoja luomivärejä ja huulipunia, mutta ihoa ei ehkä pohjusteta tai virheitä peitellä erilaisin meikkivoidekerroksin mitä meillä Suomessa.

Espanjalaiset korostavat kauneuttaan ja omaa persoonaansa myös erikoisilla ja värikkäillä silmälaseilla. Me suomalaiset ehkä tyydymme yleensä aina mustasankaisiin ja neutraaleihin laseihin, mutta espanjalaiset eivät.  Täällä katukuvassa vilahtelee jos jonkin värisiä ja muotoisia silmälaseja.

Itselläni ei ole muuta kasvoissa kuin Estée Lauderin BB -voidetta (SPF 35), ripsiväriä ja huulipunaa. Ostin muuten taas uuden kynsilakan Barcelonan matkastani muistuttamaan. Uusin tulokkaani on Diorin punertavan oranssi kynsilakka.

______________________________________

Hmm. These “outfit of the day” posts have never belonged to my blog, but because you have wanted those for so bad I decided to jump out from my comfort zone. I was wearing those clothes when we were heading to tapas table.

I’m actually in need for more business casual type of clothes. I bought that white shirt yesterday, which is perhaps not quite a traditional white dress shirt. The shirt collars are detailed with golden studs. The back of the shirt is decorated with nice pleating. My new shirt would look good also when combined with nicely worn out pair of jeans.

Now that I’m here in Barcelona, my make-up is also a bit unusual and therefore I wear red lipstick all the time. The locals are naturally very beautiful and they have strong features and maybe for that Spanish people prefer quite natural make-up. Spanish don’t cover their little flaws and personal skin features like we Finnish do. Anyhow Spanish aren’t afraid to use strong shades of lipsticks or eye shadows.

You may also like

42 Comments

 1. Muhun ei ole oikein koskaan tehnyt vaikutusta nuo nirunaru-kengät, mutta tässä asussa ne toimii loistavasti! Ne on aina olleet minun makuun jotenkin “rantamaiset” ja olisin ollut itselleni tunkemassa niitä bikinien kaveriksi. Ja seuraava ajatus olikin sitten nonono :D Kaunis asu siis!

 2. Muhun ei ole oikein koskaan tehnyt vaikutusta nuo nirunaru-kengät, mutta tässä asussa ne toimii loistavasti! Ne on aina olleet minun makuun jotenkin “rantamaiset” ja olisin ollut itselleni tunkemassa niitä bikinien kaveriksi. Ja seuraava ajatus olikin sitten nonono :D Kaunis asu siis!

  1. Heippa!

   Anteeksi etten ole vastannut aiemmin. En ole juurikaan vastaillut teidän kommentteihin täällä lomalla. Olisin kumminkin palannut niihin heti kotona :)

   Ostin ne viime kesänä Turun Kenkäfriikistä ja ne ovat Unisan :))

 3. Heippa!Anteeksi etten ole vastannut aiemmin. En ole juurikaan vastaillut teidän kommentteihin täällä lomalla. Olisin kumminkin palannut niihin heti kotona :)Ostin ne viime kesänä Turun Kenkäfriikistä ja ne ovat Unisan :))

 4. Niin, yleensä ne näyttävätkin siltä, mutta kenkien silkkinauhat vievät rantafiilistä pois :)Kiva, että tykkäät :))

 5. Tulin jotenkin tosi iloiseksi tästä postauksesta, ilmeisesti se vaan on niin, että hymy tarttuu. :) Ja jos sinusta tuntui, että olit ulkona omalta mukavuusalueeltasi, niin ei se ainakaan kuvista välittynyt millään tavalla. Kiva, että kerroit myös paikallisten tyylistä. Utelen vielä, että voisitko tarkemmin kertoa tuon kynsilakan sävyn numeron/nimen? Tuosta asusta vielä, että tykkään, kun se on jotenkin tosi yksinkertainen ja selkeä, mutta kuitenkin siinä on tuollaisia yksityiskohtia, jotka sitten sopii keskenään tosi hyvin yhteen(esim. nuo korut ja paidan koristeet). Onko nuo korvikset muuten mistä? Mukavaa loman jatkoa!!

  1. Kiva kuulla :))

   No ainakin tuosta naurukuvasta ehkä huomaa että välillä vähän nauratti, mutta eihän tämä bloggaaminen muutenkaan ihan kaikista vakavinta hommaa ole.

   Sävyn numéro on 545 ja nimi on psychedelic orange :)

   Korvikset ovat ihan rihkamaa ja ostin ne Glitteristä :)

 6. Tulin jotenkin tosi iloiseksi tästä postauksesta, ilmeisesti se vaan on niin, että hymy tarttuu. :) Ja jos sinusta tuntui, että olit ulkona omalta mukavuusalueeltasi, niin ei se ainakaan kuvista välittynyt millään tavalla. Kiva, että kerroit myös paikallisten tyylistä. Utelen vielä, että voisitko tarkemmin kertoa tuon kynsilakan sävyn numeron/nimen? Tuosta asusta vielä, että tykkään, kun se on jotenkin tosi yksinkertainen ja selkeä, mutta kuitenkin siinä on tuollaisia yksityiskohtia, jotka sitten sopii keskenään tosi hyvin yhteen(esim. nuo korut ja paidan koristeet). Onko nuo korvikset muuten mistä? Mukavaa loman jatkoa!!

 7. Menisit kyllä ihan täysin ehtana espanjattarena :)

  P.S. Arvaa huusinko eilen kun Joensuu teki voittomaalin 8 sekunttia ennen loppusummeria! Huusin niin että huutoni kuului Ruotsiin saakka :D

  1. Hih, minussa elää pieni sisäinen senorita (välillä myös tempperamenttinen sellainen ;)).

   Luulin aluksi, että joku Joensuun lätkäjoukkue oli voittanut jotain kunnes tajusin, että puhut jostakin pelaajasta. Niin kuin jo olen aiemminkin maininnut niin en tiedä jääkiekosta mitään. Ystäväni kertoi minulle oman versionsa paitsiosta viime viikolla “siis, se on silloin kun mies on väärässä paikassa” :D

 8. Menisit kyllä ihan täysin ehtana espanjattarena :)P.S. Arvaa huusinko eilen kun Joensuu teki voittomaalin 8 sekunttia ennen loppusummeria! Huusin niin että huutoni kuului Ruotsiin saakka :D

 9. Kiva kuulla :))No ainakin tuosta naurukuvasta ehkä huomaa että välillä vähän nauratti, mutta eihän tämä bloggaaminen muutenkaan ihan kaikista vakavinta hommaa ole. Sävyn numéro on 545 ja nimi on psychedelic orange :)Korvikset ovat ihan rihkamaa ja ostin ne Glitteristä :)

 10. Hih, minussa elää pieni sisäinen senorita (välillä myös tempperamenttinen sellainen ;)).Luulin aluksi, että joku Joensuun lätkäjoukkue oli voittanut jotain kunnes tajusin, että puhut jostakin pelaajasta. Niin kuin jo olen aiemminkin maininnut niin en tiedä jääkiekosta mitään. Ystäväni kertoi minulle oman versionsa paitsiosta viime viikolla “siis, se on silloin kun mies on väärässä paikassa” :D

 11. Ihania kuvia, onnellisuus välittyy kuvista! Ja sinun kasvosi ovat kyllä mielettömän kauniit, aaw <3

 12. Ihania kuvia, onnellisuus välittyy kuvista! Ja sinun kasvosi ovat kyllä mielettömän kauniit, aaw <3

 13. No voi kiitos :)Pelkään aina omien kuvieni laittamista tänne blogiini. Se on jollain lailla minulle hieman vierasta :)

 14. Oi mikä kaunotar olet kyllä! Ihana tuo kuva missä hymyilet, tässä postauksessa on niin positiivinen fiilis. Kiva että uskaltauduit mukavuusalueen ulkopuolelle kuvauksessa, se kannatti todella :)

  1. Hih, sain kotoonta heti kommenttia että näytän tätimäiseltä :D

   Ajattelin kumminkin että te pitäisitte kuvista joissa en niinkään poseeraa vaan olen normaali hullutteleva itseni :)

 15. Oi mikä kaunotar olet kyllä! Ihana tuo kuva missä hymyilet, tässä postauksessa on niin positiivinen fiilis. Kiva että uskaltauduit mukavuusalueen ulkopuolelle kuvauksessa, se kannatti todella :)

 16. Hih, sain kotoonta heti kommenttia että näytän tätimäiseltä :DAjattelin kumminkin että te pitäisitte kuvista joissa en niinkään poseeraa vaan olen normaali hullutteleva itseni :)

 17. Kiva että tykkäät yksityiskohdista, sillä tykkään kuvailla enemmänkin yksityiskohtia kuin kokonaisuuksia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*