Tiffany’s Blue Box

Muistatte varmaan, että unelmoin pienestä sinisestä paketista Pariisin matkani alla. Noh, sitä pientä sinistä pakettia en saanut, mutta toisen kylläkin. Ja nyt jälkeenpäin mietittynä, oli saatu paketti paljon mieluisampi kuin se alkuperäinen haaveilun kohde. Sain kuvassa näkyvät korvikset poikaystävältäni synttärilahjaksi. Ja mitä koruihin tulee, olen aika tietoinen siitä että millaisista koruista pidän. Poikaystävä ei edes yritä yllättää minua, sillä hän tietää että minulla on korujen kanssa aika tarkka maku.  Joten yllä olevat korvikset eivät tulleet minulle yllätyksenä, vaan sain olla itse niitä Tiffanylla valitsemassa.En pidä isoista tai näyttävistä koruista, vaan klassisista ja jollain tavalla ehkä hieman näkymättömistä koruista. Kihlasormukseni ohella, yksi mieluisimmista koruistani on ystäväni tekemä sormus. Ystäväni on koruseppä ja hän on tehnyt minulle 10-vuotis ystävyyslahjaksi sormuksen. Pidän sitä kihlasormukseni vieressä ja meillä kaikilla neljällä ystävyksellä on erilainen variaatio sormuksesta. Vaikka ystäväni asuvat kaukana, aina kun katson sormeeni, mieleeni tulee ihania muistoja vuosien takaa :)

______________

Do you remember when I was dreaming about Tiffany’s charm? Well, I didn’t get that particular blue box, but I didn’t left Paris without one. These earrings my boyfriend bought to me as my birthday gift.  And when it comes to jewellery, I have quite strict  style. I   like simple kind of jewellery. One of my favorite piece is of course my engagement ring. But next to that is also one special ring. My friend is a jeweller and he made a ring for me, as a gift  for our 10 year of friendship. 

You may also like

28 Comments

 1. Tiffanya on itsellänikin. Ensimmäisellä yhteisellä New Yorkin matkallamme yhdeksän vuotta sitten silloinen uudehko poikaystävä (joka on ollut aviomieheni nyt kuusi vuotta) halusi veidä minut Tiffanylle ja ostaa jonkin korun. Meillä oli kova arvailu mitkä korut ovat hopeaa, mitkä valkokultaa, mutta sopivan hintainen minuia miellyttävä riipus löytyi.Sittemmin 5th Avenuen Tiffanylle on tullut kokonainen hopeakorukerros ja hinnatkin ovat hyvin näkyvillä… sielläkin on tullut vierailtua joka matkalla ja pieniä sinisiä rasioita on nyt useampia. (Tätäkin kirjotan 1837-sarjan rannerengas ranteeessa).

 2. Tiffanya on itsellänikin. Ensimmäisellä yhteisellä New Yorkin matkallamme yhdeksän vuotta sitten silloinen uudehko poikaystävä (joka on ollut aviomieheni nyt kuusi vuotta) halusi veidä minut Tiffanylle ja ostaa jonkin korun. Meillä oli kova arvailu mitkä korut ovat hopeaa, mitkä valkokultaa, mutta sopivan hintainen minuia miellyttävä riipus löytyi.Sittemmin 5th Avenuen Tiffanylle on tullut kokonainen hopeakorukerros ja hinnatkin ovat hyvin näkyvillä… sielläkin on tullut vierailtua joka matkalla ja pieniä sinisiä rasioita on nyt useampia. (Tätäkin kirjotan 1837-sarjan rannerengas ranteeessa).

 3. Tickler:Tykkään niistä itsekin :) Käyvät hyvin yhteen sen aikaisemmin saamani rannekorun kassa :)Laura:Hih, niin ovat!

 4. Lumo:Oi mikä ihana muisto! Joo, voi tullakkin yllättävän suuri loppusumma, jos menee hopea ja valkokulta sekaisin :D.Mulla on kerran käynyt vähän sellainen tilanne, kun meni zirkoniat ja lohkotut timantit sekaisin. Sitten kaiken kruunasi, kun meni vielä valuutatkin sekaisin. Luulin pitäväni kädessä muutaman satasen kelloa, mutta kyseessä olikin kymmenien tuhansien arvoinen kello. Onneksi poikaystävällä on parempi ja nopeampi matikkapää :D

 5. Anniina:Niin on! Oli hieno hetki kun ystäväni antoi sen minulle. Tuli ehkä muutama ilon kyynelkin siinä päästettyä. Se on ihan todella kaunis ja se käy hyvin kihlasormukseni kanssa :)

 6. No kyllä mä sen teille voin näyttää :)Itseasiassa se taikaakin vilahdella joissakin kuvissa :)

 7. Ihanat :) ja aivan ihana blogi muutenkin…kuvat on niin kauniita ja ruokaohjeet herkullisen kuuloisia! Se korupostaus oli myös todella suloinen :)Jään innolla seuraamaan!

 8. Lumo:Oi mikä ihana muisto! Joo, voi tullakkin yllättävän suuri loppusumma, jos menee hopea ja valkokulta sekaisin :D.Mulla on kerran käynyt vähän sellainen tilanne, kun meni zirkoniat ja lohkotut timantit sekaisin. Sitten kaiken kruunasi, kun meni vielä valuutatkin sekaisin. Luulin pitäväni kädessä muutaman satasen kelloa, mutta kyseessä olikin kymmenien tuhansien arvoinen kello. Onneksi poikaystävällä on parempi ja nopeampi matikkapää :D

 9. Anniina:Niin on! Oli hieno hetki kun ystäväni antoi sen minulle. Tuli ehkä muutama ilon kyynelkin siinä päästettyä. Se on ihan todella kaunis ja se käy hyvin kihlasormukseni kanssa :)

 10. Ihanat korvikset,olen itsekin miettinyt noiden hankintaa,mutta en ole nähnyt niitä livenä,voisitko siis kertoa kuinka isot ne ovat? Tai ehkäpä ottaa joskus kuvan kun ne ovat korvissa? Aloitin juuri bloggaamisen ja olen pariin kertaan postaillut omista Tiffany-koruistani.käyppä kurkkaamassa jos ja kun ehdit! Rakkaudellajasmin.bloodspot.com/

 11. Ihanat :) ja aivan ihana blogi muutenkin…kuvat on niin kauniita ja ruokaohjeet herkullisen kuuloisia! Se korupostaus oli myös todella suloinen :)Jään innolla seuraamaan!

 12. Ihanat korvikset,olen itsekin miettinyt noiden hankintaa,mutta en ole nähnyt niitä livenä,voisitko siis kertoa kuinka isot ne ovat? Tai ehkäpä ottaa joskus kuvan kun ne ovat korvissa? Aloitin juuri bloggaamisen ja olen pariin kertaan postaillut omista Tiffany-koruistani.käyppä kurkkaamassa jos ja kun ehdit! Rakkaudellajasmin.bloodspot.com/

 13. Jasmin:Ne ovat aika pienet, mutta peittävät silti korvanlehden melkein kokonaan. Voisin kyllä napsaista niistä kuvat sopivan tilaisuuden tullesa :)Kiitos linkistä!

 14. Jasmin:Ne ovat aika pienet, mutta peittävät silti korvanlehden melkein kokonaan. Voisin kyllä napsaista niistä kuvat sopivan tilaisuuden tullesa :)Kiitos linkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*