Therese Sennerholt

Olen jo pitkään kaavaillut seinilleni erilaisia tauluja, sillä kotini seinät ammottavat tällä hetkellä vaaleutta ja tyhjyyttä. Olen ihastellut ruotsalaisen graafikon ja AD:n, Therese Sennerholtin, teoksia jo jonkin tovin. Theresen teoksissa kiteytyy monia sellaisia asioita mitä meidän jokaisen tulisi aina silloin tällöin muistaa. Theresen töissä on pientä leikkisyyttä ja voisin mielelläni kotiuttaa useammankin hänen teoksistaan kotiini ja luoda niillä jonkinnäköisen ajatuskollaasin muistuttamaan elämän ainutlaatuisuudesta ja kauneudesta.

Suomessa ei ole kovinkaan montaa paikkaa mistä Theresen töitä saa ostettua. Sisustuksen Koodin Anne sanoikin minulle että Therese pyrkii siihen, että hänen töitään myytäisiin maakohtaisesti ihan vain muutamassa liikkeessä. Jo Turkuun mentäessä tiesin, että ilman omaa Thereseäni en kotiin lähde. Enkä lähtenytkään. Ihana Anne myös kertoi, että heidän pitäisi pikapuoliin saada Thereseltä lisää uusia taulumalleja ja postikortteja.  Pidän varsinkin Eat Me- ja I heart you -postikorttisarjoista. I eat cake in bed -postikortti sopisi loistavasti ainakin minun yöpöydälleni ;)

Olin itse asiassa kaavaillut yhtä toista työtä itselleni, mutta jollain tavalla tuo kuvissa näkyvä teksti sai minut toisiin aatoksiin. Aluksi pelkäsin mustaa väriä, mutta työtä seinälleni mallaillessa huomasin sen ryhdittävän muuten niin valkoista kotiani. Taulussa kiteytyy nimenomaan se ajatus, että joskus olisi hyvä pysähtyä ja nauttia ihan niistä pienimmistäkin hetkistä. Meidän pitäisi muistaa arvostaa lähimmäisiämme ja yhdessä vietettyjä hetkiä.

_______________________________________________

At the moment the walls of my home are quite pale, white, and full of emptiness. I have been admiring one Swedish AD and graphic designer for a while. Therese Sennerholt’s art is full of playfulness and little details of life’s uniqueness and beauty.

There are not that many places in Finland where you can actually find her works. I knew that at least this one interior decoration store in Turku sells her playful art. Before even entering to the store I had decided that I’m not going to go home without my own Therese.

First I thought that I’d buy one another poster, but when I saw that poster, I knew that it would be the one that I’ve been looking for. My poster clarifies the idea that we have only one life and we should take the most of it. We should appreciate the people who we meet and cherish the moments spent together.

You may also like

28 Comments

 1. Tuota Teresen julistetta olen kauan jo katsellut, se on ihana! Meillä on jo muutamia Teresen julisteita, ja mietinkin, tuleeko liikaa, jos vielä tuon kotiuttaisin… :)

  Kivaa torstaita sulle!

 2. Tuota Teresen julistetta olen kauan jo katsellut, se on ihana! Meillä on jo muutamia Teresen julisteita, ja mietinkin, tuleeko liikaa, jos vielä tuon kotiuttaisin… :)Kivaa torstaita sulle!

 3. On kyllä ollut jo pitkään haaveena tilata jokin Theresen postikorttipaketti, niistä sitten olisi kiva kehitellä jokin kollaasi seinälle!

  Ja hei, minulla on sinulle kysymys. Esittelit joskus täällä hiustenhoitotuotteitasi, ja kerroit hiuslaadustasi. Omat hiukseni ovat suhteellisen kesyt, mutta kostealla ilmalla ne menevät ihan “hattaraksi” ja kiharalle. Osaisitko sanoa, mikä tuote voisi olla sopiva vähän taltuttamaan tuota? Tänä kesänä kun on satanutkin niin paljon, että joudun aina pitämään hiuksiani kiinni tämän takia!

  1. Minulla on tuo samainen hattaraongelma..Kävin juuri vähän aikaa sitten kampajalla ja hän kertoi minulle jonkunnäköisestä kosteussuojasta, mutta en nyt ollenkaan muista mikä merkki se oli.

   Itse olen selvinnyt tästä kesästä ihan vain suoristusraudalla. Totta kai hiukset menee silloinkin pörröön, mutta suurin hattaraisuus jää pois. Pesen hiukseni noin 2-3 kertaa viikossa ja olen nyt suoristellutkin niitä aika ahkerasti. Vaikka miten käytän eri aineita alla ja laitan lakkaa, mutta siltikin ne päivän aikana menevät sellaisille luonnollisille laineille, mutta hattairaisuus pysyy poissa :)

   1. Kiitos paljon vinkeistäsi :)

    Minä koitan olla suoristusraudan kanssa todella varovainen. Pelkään että hiukseni vaurioituvat liikaa, ja haluaisin välttää kaikki vahingot koska koitan kasvattaa hiuksiani. Pitänee käyttää ahkerasti lämpösuojaa ja testata auttaako suoristaminen myös minua :)

 4. On kyllä ollut jo pitkään haaveena tilata jokin Theresen postikorttipaketti, niistä sitten olisi kiva kehitellä jokin kollaasi seinälle!Ja hei, minulla on sinulle kysymys. Esittelit joskus täällä hiustenhoitotuotteitasi, ja kerroit hiuslaadustasi. Omat hiukseni ovat suhteellisen kesyt, mutta kostealla ilmalla ne menevät ihan “hattaraksi” ja kiharalle. Osaisitko sanoa, mikä tuote voisi olla sopiva vähän taltuttamaan tuota? Tänä kesänä kun on satanutkin niin paljon, että joudun aina pitämään hiuksiani kiinni tämän takia!

 5. Hyvä että muistutit näiden Theresen julisteiden olemassaolosta, yhdessä vaiheessa olin kovasti hankkimassa mutta sitten se jotenkin jäi. Nämä ovat kyllä ihania, ja joka teksti on kyllä jotenkin niin osuva ja paikkaansa pitävä ja kaunis.

   1. Oi oi, kiitos Pinterest-vinkistä, ihania mietelauseita/ajatuksia piristämään päivää! Ehdottomasti paras on kyllä tämä “WTF (where’s the food)”! PAKKO saada tuo seinälleni :-)

 6. Hyvä että muistutit näiden Theresen julisteiden olemassaolosta, yhdessä vaiheessa olin kovasti hankkimassa mutta sitten se jotenkin jäi. Nämä ovat kyllä ihania, ja joka teksti on kyllä jotenkin niin osuva ja paikkaansa pitävä ja kaunis.

 7. Kaunis taulu! Varmasti sopii valkoiseen kotiin :-) Meillä on vasta nyt alkanut näkymään mustaa sisustuksessa ja samalla tavalla koen mustan värin antavan ihan eri ilmeen valkoisuudelle. Toinen ruotsalainen suosikkini on Isa (http://www.isa.nu), jonka taulut näkyvät usein sisustuslehdissä, ainakin täällä Ruotsissa.

  1. Niin, minä jollain tavalla vierastan hieman mustaa. Tai se ei ehkä ole aiemmin ollut ihan mun juttu, mutta nykyään pikkuiset mustat yksityiskohdat on ihan toivottuja harmauden ja valkoisuuden keskelle :)

   JOO! Mä olen katsellut hänen töitään muutamaan otteesen. Se suklaataulu on aivan ihana <3

   Kivaa viikonloppua :)

 8. Kaunis taulu! Varmasti sopii valkoiseen kotiin :-) Meillä on vasta nyt alkanut näkymään mustaa sisustuksessa ja samalla tavalla koen mustan värin antavan ihan eri ilmeen valkoisuudelle. Toinen ruotsalainen suosikkini on Isa (http://www.isa.nu), jonka taulut näkyvät usein sisustuslehdissä, ainakin täällä Ruotsissa.

 9. Mä en oo tällasista ennen edes kuullut/nähnyt, mutta näyttää kyllä kivalta! Teksti oli kyllä osuva, muistuttava :)
  -iidam behappybeee.blogspot.com

 10. Mä en oo tällasista ennen edes kuullut/nähnyt, mutta näyttää kyllä kivalta! Teksti oli kyllä osuva, muistuttava :)-iidam behappybeee.blogspot.com

 11. Hih, voiko niitä olla liikaa? Ne ovat vaan aika arvokkaita, joten niitä pitää ostella aika harkiten :)Kivaa loppuviikkoa :)

 12. Minulla on tuo samainen hattaraongelma..Kävin juuri vähän aikaa sitten kampajalla ja hän kertoi minulle jonkunnäköisestä kosteussuojasta, mutta en nyt ollenkaan muista mikä merkki se oli. Itse olen selvinnyt tästä kesästä ihan vain suoristusraudalla. Totta kai hiukset menee silloinkin pörröön, mutta suurin hattaraisuus jää pois. Pesen hiukseni noin 2-3 kertaa viikossa ja olen nyt suoristellutkin niitä aika ahkerasti. Vaikka miten käytän eri aineita alla ja laitan lakkaa, mutta siltikin ne päivän aikana menevät sellaisille luonnollisille laineille, mutta hattairaisuus pysyy poissa :)

 13. No hyvä että tuli muistutettua :)No niin on, haluaisin kaikki itselleni niin kotonani voisi olla sellainen vaihtuva näyttely :)Kurkkaappas Pinterestiini ;)http://pinterest.com/AvecSofie/thoughts/

 14. Niin, minä jollain tavalla vierastan hieman mustaa. Tai se ei ehkä ole aiemmin ollut ihan mun juttu, mutta nykyään pikkuiset mustat yksityiskohdat on ihan toivottuja harmauden ja valkoisuuden keskelle :)JOO! Mä olen katsellut hänen töitään muutamaan otteesen. Se suklaataulu on aivan ihana <3Kivaa viikonloppua :)

 15. No nyt sitten kannattaa kurkata Theresen nettisivuille, sillä siellä on vaikka mitä kivoja tauluja ja postikortteja :)

 16. Kiitos paljon vinkeistäsi :)Minä koitan olla suoristusraudan kanssa todella varovainen. Pelkään että hiukseni vaurioituvat liikaa, ja haluaisin välttää kaikki vahingot koska koitan kasvattaa hiuksiani. Pitänee käyttää ahkerasti lämpösuojaa ja testata auttaako suoristaminen myös minua :)

 17. Oi oi, kiitos Pinterest-vinkistä, ihania mietelauseita/ajatuksia piristämään päivää! Ehdottomasti paras on kyllä tämä “WTF (where’s the food)”! PAKKO saada tuo seinälleni :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*