The Peninsula Paris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos yhtään on somea seuraillut ja varsinkaan ulkomaisia bloggaajia, niin ei ole voinut välttyä Peninsulan avautumisesta muutama viikko sitten. Peninsula ei ole pelkästään kaunis hotelli, vaan kätkee sisäänsä monia erilaisia ravintoloita, teehuoneen ja katolla olevan, L´oiseau Blancin (valkoisen linnun).

Poikaystäväni täytti siis vuosia muutama viikko sitten ja olin järkkäillyt hänelle juhlaviikonlopun. Mietin millä lailla yllättäisin hänet ihanasti pakettien lisäksi. Tällä hetkellä kun tuntuu, ettei kumpikaan oikein tarvitse mitään, niin yritin keksiä omalle foodielleni ruokaan liittyviä juttuja. Jos joku rakastaa kokemuksia, niin se on Pampulani. Hän huomaa jok’ikisen yksityiskohdan aina kynttilöistä palveluun. Sen takia halusin viedä hänet jonnekin missä ruoka pelkästään ei ole se juttu, vaan osa kokonaisuutta.

oiseau6 oiseaus oiseau4 oiseau2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lounas oli myös minulle ensimmäinen vierailu Peninsulassa, mutta ei varmaankaan viimeinen. Kattoterassi ammotti vielä tyhjyyttään aurinkoisena päivänä ja ajattelin että se voisi olla minun tuleva vakiopaikkani. Korkealta katolta kun voi ihailla Eiffeliä ja Sacre-Coueria, eikä kaupungin melu häiritse, niin mikäpä olisi parempi paikka kesähengailulle?

Uskon että kuvat puhuvat puolestaan, että Peninsulaan kannattaa suunnata Pariisin vierailuilla. Edes vaikka iltadrinkille tai aamuteelle, sillä harvemmin pääsee noin upeasta maisemasta nauttimaan. Palvelu oli ihan huippuluokkaa ja ruoka myöskin modernia ranskalaista, ei sitä perinteisintä.

Poikaystäväni unelmatyö olisi ollut olla astronautti (?!!?), mutta ei sitten kumminkaan sille tielle lähtenyt. Hän rakastaa lentämistä ja lentokenttiä ja sen takia myöskin L´oiseau Blanc oli loistava paikka, koska se on tehty ensimmäisen Pariisi-New York lennon muistolle. Eli ravintola on myös sisustettu kivasti muistuttamaan meitä historiasta.

Onnistuin siis yllättämään Pampulani toisellakin kerralla. Hän piti ruoasta ja paikasta, minä maisemista ja aurinkoisesta säästä. Kesä, tule jo!

…………………………………………

My boyfriend had a birth day few weeks ago and I had planned so many activities to him to celebrate his big day. One of those was lunch at the top floor of Peninsula hotel. The hotel opened just few weeks ago, so please remember to make a reservation. We really enjoyed our time, food and the marvelous views. It was my first time there, but certainly not the last. I think I will spend few hours on the terrace in the upcoming summer ;)

PS. Check my outfit pics from the terrace ;)

You may also like

4 Comments

 1. Moi!

  Ajattelin vihdoin ja viimein tulla mainitsemaan, että muuttosi takaisin Indiedaysin alle on ollut todella onnistunut. Kuvat ja tyyli on sinunlaisesi ja layoutin jälki siistiä. Yritän ottaa mallia.

  Jatka samaan malliin!
  PS: Kiitos ravintolavinkeistä.Pari ravintolaa Pariisista laitettu jo kännykän Paris-kohtaan mahdollista tulevaa reissua varten.

  1. Heippa,
   ihana kuulla, että olette samaa mieltä kanssani. En voisi olla tällä hetkellä onnellisempi, sillä nyt voin oikeasti tehdä sitä mitä rakastan. On kiva olla tutun ja osaavan jengin hoidossa ;)

   Kiva kuulla!

 2. Ihanalta paikalta näyttää! Pystytkö hieman avaamaan myös ko paikan hintatasoa? :) Vaikka kyllä tuon maiseman takia maksaisin vähän reilummin :)

  1. Heippa,

   hintataso ei ollut mikään superhuima. Muistaakseni maksoin kahdesta menusta ja viineistä (ilman jälkkäreitä) reilu 200. Minusta se ei ollut paljoa kun ottaa huomioon missä paikassa oikein söimme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*