The most beautiful style blog

kategoriassa on hän.

Olin ihan unohtanut (o- ou) kertoa, että olen ehdolla tänään järjestettävässä Gloria Blog Awardseissa. Olen kaunein tyyliblogi –kategoriassa muiden upeiden blogisiskojeni rinnalla. On hienoa, että meille bloggaajille annetaan tunnustusta tämän tyyppisien tilaisuuksien kautta.

Itse olen blogannut reilu kolme vuotta ja moni näistä ehdolla olevista upeista naisista on ystäviäni monen vuoden takaa ja yksi näistä supernaisista asuu myös kanssani. Tänään ei siis pelkästään juhlita meidän ilta/viikonloppu –töitä, vaan nostetaan malja ystävyydelle ja upeille somelaisille naisille.

Aina välillä unohdan, että miten monta ihanaa juttua on tapahtunut, ovea avautunut ja ihmistä olen tavannut blogini myötä. Kun katson kolmen vuoden päähän, niin kiitän itseäni monen monta kertaa päätöksestäni aloittaa blogini. Suunpieleni menevät tällä hetkellä auttamatta ylöspäin, on hienoa olla ehdolla näin hienon tyttöjengin keskellä <3

Vaikka välillä on ihan hirmuinen kiirus ja päivänvalo katoaa näin syksyn tullen, niin siltikään en blogiani aio lopettaa. Mitä minä sitten tekisin? Tämä on se oma paikkani, minun elämäntapani ja tällä hetkellä myös se lapseni. Tämä blogini ja te lukijani tuotte iloa elämääni niinä kaikista vaikeimpinakin hetkinä.

Kiitos, että olette olleet mukanani tällä matkalla, niin suloisella ja makealla. Poks!

You may also like

4 Comments

  1. Kiitos itsellesi, Sofié! <3 Olet tuonut ainakin minun elämääni paljon iloisia ja kauniita hetkiä. Ihanaa joulun odotusta!

    t. Tarja

  2. Harmittaa vähän, etten törmännyt teidän poppooseen eilisessä gaalassa. Olisi ollut ihana ihailla teitä kaunokaisia livenäkin :) Paljon terkkuja!!

  3. Enpä ihmettele, että blogisi on valittu yhdeksi kauneummiksi blogiksi. Kyllä silmä ja sielu lepää kun vierailen ruokatunnilani aina täällä. Kiitos siis Sofia ihanasta blogistas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*