Take time to give time

Pahoitteluni, että olen ollut vähän hiljainen postaustahtini kanssa sekä kommentteihin vastaaminen on tällä hetkellä käytännössä mahdotonta. Näin Suomessa ollessa sitä aina haluan keskittyä läsnäoloon, eikä aikaa täällä halua käyttää koneen ääressä olemiseen.

Täällä haluan olla aina supersosiaalinen ja yritän nähdä kaikkia (vaikka se mahdotonta onkin), sillä Ranskassa minulla on aikaa liiaksikin asti olla koneeni kanssa kahden. Ihan kun eläisin kahta elämää, Suomessa olen supersosiaalinen ja Ranskassa olen suurimmaksi osaksi aikaa yksin. Sen takia otan nyt kaiken irti näistä hetkistä täällä :)

Älkää siis hermostuko, palaan kommentteihinne heti kun pääsen taas normaaliin rytmiin ja rauhalliseen elämänmenoon. Suomessa ollessa ensimmäiset tapaamiset ovat yleensä 07:30 ja tänään menen ystäväni kanssa itseasiassa uimaan aamusta ja tapaan hänet jo 06:30 ja viimeiset treffit ovat yleensä illalla, joten täysiä päiviä olen täällä saanut vietellä. Mikä on ihan mielettömän ihanaa :)

Juuri yksi päivä mietin, että miten ihmeessä ehtisin tehdä tämän kaiken, jos asuisin koko ajan Suomessa. Mistä sitä osaisi luopua, kun ei kaikkeen olisi millään aikaa. Ihan hyvä siis, että Ranskassa minulla on ollut aikaa käydä päivätöissä ja iltaisin olen kirjoittanut blogia. Yksinäistähän se aina välillä on, mutta kun mistään ei haluaisi luopua. Ei blogista varsinkaan.

Palaan siis teidän kommentteihin ja normaaliin postaustahtiin pian, kun olen taas kotona. On ollut itseasiassa ihan virkistävää, kun olen saanut olla vähän paussilla täällä ollessa ja jättää kameran kaivamatta laukusta ja keskittyä vain yhdessä olemiseen. Olen vähän huono olemaan paikallaan, joten tämä läsnäolo on välillä hyvää harjoitusta.

Ihanaa aamua – lähden nyt uimaan ja vesijuoksemaan!

 

 

You may also like

8 Comments

 1. Arvelen etta jos asuisit Suomessa, elamasi olisi sosiaalisempaa kuin Ranskassa muttei yhta hektista kuin nyt. Taidat kaydessasi yrittaa nahda kaikki mahdolliset ystavat ja kokea kesan tapahtumia – aivan kuten me muutkin Suomen ulkopuolella asuvat suomalaiset ☺. Kun palaa arkeen, ehtii tekemaan tavanomaisia asioita.

  Ihanaa lomanjatkoa!

  1. Heippa,

   niin kai se on. Kai sitä silloin priorisoisi edes vähän aikaa itselle ja unelle jos asuisi siellä koko ajan :)

   Haha, totta. Eikä siinä onnistu tietenkään millään.

   Ihanaa kesää!

 2. Näytät uskomattoman kauniilta tuossa kuvassa – kuten aina! Nauti Helsingistä, ihana on ollut nähdä, että olet viihtynyt :) Säätkin pääasiassa ovat olleet ihan hyvät!

  1. Kiitos paljon :)))

   Viihdyin niin hyvin . Tuli ihan itku kun jouduin lähtemään :'(. Miehenikin luuli, että en tule kotiin enää ollenkaan kun olin niin happy Suomessa :D

   Minulle säät olivat täydelliset. Aivan sama satoiko vai paistoiko :)

 3. Aivan ihana kuva sinusta, olet todella kaunis! Olikohan se Insta stories vai Snapchat, jossa kerroit tulleesi juuri uimasta ja huomioni kiinnittyi siihen, miten joku voi näyttää niin hyvältä tullessaan uimasta :) Mahtavaa, että olet nauttinut Suomen vierailusta, onneksi on myös paistanut ;)

  1. Heippa,

   voi kiitos!

   Se oli Instan Story. No kuule se oli se euforia minkä sain sieltä altaasta. Jos joku näki minut tuon uintireissun jälkeen, niin varmasti luuli minun vetäneen jotain kun olin niin fiiliksissä :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*