Syksyn sinisissä sävyissä

Viimeisten vuosien aikana sinisen sävyt ovat löytäneet vaatekaappiini yhä useammin. Musta on minulle hivenen liian voimakas väri, sillä piirteeni, kun ovat suhteellisen tummat, niin niitä on hyvä pehmentää sinisen sävyillä. Sinistä taitaakin löytyä kaapistani nykyään itseasiassa enemmän mitä mustaa.

Alla oleva Mira Duman kuva on ollut Pinterestin inspiraatiokuvana vuosia ja edelleen se vaan jaksaa ihastuttaa. Keräilin sen ympärille inspiraatiota alkusyksyn pukeutumiseen ja jotain tällaista toivoisin itselläni näkeväni tulevana syksynä. Rebecca Minkoffin laukkuja on kaapissa jo useampi ja itseasiassa oma laukkukuriirini saapuu tänään jenkeistä uusi Minkoff mukanaan. Olen ollut vuosia hyvin tyytyväinen laukkujen laatuun ja Rebeccan laukut ovat myös järkevissä hinnoissa. Yksi miinus tosin on, että nykyään he ovat välillä kopioineet vähän liian selkeästi muiden merkkien laukkuja. Aiemmin näin ei ehkä ollut, mutta nykyään on helppo löytää Célinen, Pradan tai vaikka Chloén vaikutteita heidän laukuistaan.

syksy1. Rebecca Minkoff Love bag. 2. Ray Ban sunnies. 3. Missguided jacket. 4. Classic Chanel flats.

Julie Sarinana on yksi omista lempipukeutujistani varsinkin mitä tulee rentoon kesäpukeutumiseen. Itse en tosin kissatossuja jaloissani näkisi, mutta muuten Julien asu on mieleeni. Ostin kollaasin Pradan lasit huhtikuussa ja ne ovat olleet ahkerassa käytössä. Nappivalinta muuten niin klassisten asujeni seuraksi.

syksy31. Vila blazer. 2. Prada sunnies 3. Missguided skirt. 4. Zign flats

Mekkotyttö ei luovu mekoistaan edes syksyn tullen. En ole vielä syysmekkoja ostanut, mutta pian pitää ennen kuin muut ehtivät ensin. Sinisten sävyjen lisäksi toivoisin löytäväni burgundia ja harmaata. Korkkareiksi valitsisin Purat joita myy meillä Suomessa Zio. Ennen kun menin yliopistoon, olin Ziossa töissä ja muutamat Purat tuli myytyä ja ostettua. Suosittelen lämpimästi näitä espanjalaisia korkkareita.  Kollaasin Pradan lasit ovat olleet mallistossa ainakin viitisen vuotta ja edelleen niitä näkyy todella paljon katukuvassa. Näiden lasien takia itseasiassa uskaltauduin ostamaan omani, sillä joskus myös ne vähän erikoisemmat näyttävät hyvältä vuosi toisensa jälkeen.

syksy21. Dorothy Perkins dress. 2. Prada sunnies. 3. SNÖ of Sweden earrings. 4. Rebecca Minkoff bag. 5. Pura Lopez heels

Tältä voisi näyttäisi oma alkusyksyn asuni. Mitä vaatteisiin tulee, niin mieluummin ostelen niitä fyysisistä liikkeistä, sillä olen tässä asiassa vähän vanhanaikainen. Haluan että kengät ja mekot sopivat sekä haluan tunnustella materiaaleja aiemmin kuin kotona. Sisustusjutut ostan yleisesti verkosta, mutta vaatteet ostelen edelleen fyysisistä kaupoista.

PS. Suurin osa kollaasien tuotteista on Zalandolta.

You may also like

12 Comments

 1. Ihana postaus, toisen mekkohullun unelma! Itselläni on aikaisemmin ollut vaatekaapissani hyvin vähän tummansinistä, melkein vain raitamekkojen muodossa, mutta tänä kesänä olen itsekin löytänyt värin ihan uudella tavalla. Tummansininen sopii merelliseen meininkiin, mutta myös kuten sanoit, se on lempeämpi väri kuin musta. Mustaa käytän itse harvoin, ja silloinkin mekoissa pitää olla jotain särmää, jotain pientä ekstraa :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  1. Kiva kun tykkäsit :)))

   Niin, sininen on pop! Musta on niin kovin vahva väri varsinkin talvella kun olen kalpea kuin lakana. Ruskea ja beige taas ei sovi sävyinä minulle kun ihonvärini taittaa punertavaan. Beigeä en voi pukea vaikka kuinka haluaisin, joten sinisissä mennään :)

   Kivaa viikkoa sinne!

 2. Tykkään, tykkään, tykkään. Voi miten tuo ensimmäinen kuva saikaan taas salaa odottamaan sitä hetkeä kun voi vetää liituraitapöksyt ja takin päälle. Ja loaferit <3

  1. Hei ihana Erica,

   No joo, tuo kuva on ollut vuosia jo inspiraatiokuvani. Tuollaiset lasit <3

   Niin, hävettää ihan näillä helteillä unelmoida mistään muusta kuin uikkareista, mutta minkäs teet :D

   Ranskassa alkaa jo uusia syjsyisempiä vaatteita olla rekeissä, mutta ei niitä halua nihkeänä edes sovittaa.

   Aurinkoa ja loaferien kuvia :)

 3. Täällä yksi Rebecca minkoffin laukkujen ystävä :). Multa löytyy kolme kappaletta tällä hetkellä. Oon samaa mieltä et jotkut mallit muistuttaa liikaa jotain toista merkkiä. Olisi kiva kuulla mikä tämä sinun uusi Rebecca minkoff laukkusi on :)?

  1. Jee, kiva tietää että siellä on muitakin! Niin, varsinkin viimeisen vuoden olen jopa vähän ihmetellyt että miten räikeästi he kopioivat kilpailijoita. Luulisi että muotijätit haastaisivat oikeuteen. Ja onhan se nyt vähän noloa jo brändiltäkin jos omia ideoita ei ole, vaan niitä haetaan niin paljon muilta. Kun katsoo heidän nettikauppaa, niin monen laukun alkuperäisen inspiraation voi kyllä sanoa helposti.

 4. Kivalta näyttää. Aivan erilaiselta kuin omat mieltymykseni, mutta kivalta kumminkin. Vaikka ihailen monia klassisia pukeutujia ja heidän tyylitajuaan, olen joutunut myöntämään, että oma tyylini on enemmän tai vähemmän boheemin rento.

  1. Tärkeintä on kumminkin pitää sellaisia vaatteita joissa itse tykkää olla. En minäkään nyt joka päivä mekoissa keiku tai korkkareilla kävele, mutta joskus kylläkin.

   Kiva että tykkäsit kumminkin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*