Syksyinen kattaus

Tässä muutama kuva kattauksesta, jonka tein illanistujaisia varten.  Pihlajanmarjat koristavat salaattikulhon alla olevaa lautasen alusta. Oikeasti lautasen alunen on normaalille lautaselle, mutta aluset ovat aika suuria, joten neljää  alustaa en kauniisti saa pöytään sopimaan. Mutta noin yhtenä kappaleena  se tuo kivasti lisää kattaukseen.
Lautasina  ja salaattikulhona minulla on Arabian 24H ja punaviinilaisena on Iittalan Essence.  Vesilaseina on Portugalista tuodut vesilasit, jotka ovat ohuen ohutta lasia. Käytän laseja ihan todella harvoin, koska lasit ovat aika herkät juuri ohuen lasinsa takia. Olen kyllä pessyt niitä ihan pesukoneessa, mutta aina saa pelätä että  ne  hajoavat.
Kuvissa näkyvät lautasliinarenkaat olen neulonut itse!.! Ihastelin tammikuussa Lexingtonin vastaavia renkaita, mutta koin ne aika hintaviksi, kun neljä ei kumminkaan olisi riittänyt. Ostan yleensä laseja/lautasia/renkaita yms. vähintään kuusi, koska yleensä jos järjestän juhlia tai muuta vastaavia niin vieraita on enemmän.
En ole mikää neuloja, joten jouduin youtubesta katsomaan ihan silmukan tekemiseenkin ohjeen :D
Neuloin renkaat paperinarusta. Ne pysyvät oikein hyvin muodossaan ja ovat osoittautuneet oikein oivallisiksi vaihtoehdoiksi Lexingtoneille. Mutta pitää se kyllä myöntää, että kyllä ne Lexingtonitkin ovat löytäneet minun  itsetekemieni renkaiden seuraksi ;)  Mutta ihan kiva renkaita oli paperinarusta näperrellä.

You may also like

4 Comments

  1. Onpas kaunis kattaus! Mä olen joskus käyttänyt vaahteranlehtiä kattauksessa:)Sulla on aivan uskomattoman kauniita kuvia täällä!Tosi kiva blogi sulla:)

  2. Voi kiitos paljon!Mun toinen vaihtoehto oli juuri nuo vaahteranlehdet,mutta ne eivät ole vielä saaneet ylleen niiden upeaa väriloistoaan:)

  3. Onpas kaunis kattaus! Mä olen joskus käyttänyt vaahteranlehtiä kattauksessa:)Sulla on aivan uskomattoman kauniita kuvia täällä!Tosi kiva blogi sulla:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*