Suurin puhallus ja parhaimmat polttarit

Luulin lentäväni Suomeen ystäväni kolmekymppisiin, mutta lensinkin omiin polttareihin. En osannut yhtään odottaa eilistä päivää ja meinasin oikeasti alkaa itkeä, kun nousin sängystä ylös ja käytävässä odotti ystäväni punaisine huulineen. Olin puolishokissa, mutta samalla sekunnilla niin onnellinen.

En tiedä voinko mitenkään ikinä kiittää ystäviäni tarpeeksi, sillä he olivat nähneet niin paljon vaivaa ja luoneet minulle täydellisen polttaripäivän. Olen edelleen niin sanaton ja täydellisen otettu ja onnellinen että minulla on heidän kaltaisiaan supernaisia elämässäni. Yksi asia mikä eritoten lämmitti mieltä, oli se, että he olivat itsenäisesti löytäneet toisensa, kun mitään virallista polttarikutsulistaa ei tietenkään oltu tehty.

Avec Sofié l puhallus

Minulla ei ole yhtä tiivistä ystäväporukkaa, vaan kun on pidempiaikaisia ystäviä, entisiä kollegoita, opiskelijakavereita ja tietenkin blogin kautta saatuja ystäviä, niin kaikkien saaminen yhteen paikkaan ei ole varmasti ollut helppoa. Lisäpaineita toi varmasti se, että Sohvi ostaa tapansa mukaan lennot aina viime tipassa, niin he olivat olleet hieman jopa epävarmoja, että olenko edes tulossa.  Yksi ystävistäni kysyi lentojen perään viimeisen viikon verran joka päivä johon vastasin ”mikä mutsi sustakin on tullut” :D.

Olen aina sanonut ystävilleni, että en halua mitään kreisibailausta polttaripäivänäni, vaan rennot polttarit ja kauniin päivän. Joskus kymmenen vuotta sitten sanoin yhdelle parhaista ystävistäni, että jos joskus järjestät minulle polttarit, niin siellä pitää puhaltaa lasia. Niinpä päivä oli monelta kantilta suurin puhallus ikinä.

Kiitos teille, muistan eilisen päivän lopun elämääni <3

You may also like

14 Comments

  1. Voi kiitos itsellesi. Tiedän. Olen ollut ihan silmät vetisinä koko päivän eilisestä ja siitä miten ihania te olette <3 En haluaisi millään lähteä pois :´(

 1. Oi, Onnea tulevaan! Toivottavasti me lukijatkin saamme kuvien muodossa vilauksen suuresta päivästäsi sitten kun hetki on koittanut!
  Missä maassa juhlitte häitänne?

  1. Heippa, kiitos paljon :))

   En varmasti voi ihan kauheasti jakaa eilisestä hetkiä kuvina, sillä kaikki ystäväni eivät halua olla blogissa esillä. Muutaman kuvan tosin valitsin jo, jonka ajattelin jakaa mutta nämä ovat niin henkilökohtaisia asioita joita ei välttämättä halua blogissa julkaista.

   Emme ole itseasiassa vielä päättäneet koko asiaa, joten senkin takia polttarit olivat todellinen yllätys :)

 2. Voi miten ihana postaus ja miten ihana uutinen, että olette menossa naimisiin <3 Olenkohan lukenut huonosti blogiasi, kun piti niin äimistellä, että Sohvilla polttarit :D Ihana yllätys ystäviltäsi! Ja tärkein: Sydämen täydeltä onnea teille!!

  1. Heippa Tarja ja kiitos paljon <3
   Siis pidän henkilökohtaisemmat asiat blogista poissa joten sen takia sitä ei ole ollut täällä. Instagramiin sen jo julkaisin, mutta muuten en ole tuonut asiaa esiin :)

   1. No sitten vika ei ollutkaan vanhoissa silmissäni insta ollut huonolla “luvulla” viime aikoina. Ihanaa joka tapauksessa! Tunnen suurta onnellisuutta puolestanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*