Surprise bday and baby shower

Kun vappuvieraat olivat lähteneet, sainkin itselleni mitä ihanimmat baby sitterit mieheni ollessa nyt Yhdysvalloissa. Carita ja Jessica saapuivat luokseni maanantaina ja tämän viikon vietämme ladyjen lomaviikkoa etelässä. Carita toi myös viime kesänä kesän tullessaan ja niin kävi myös tänä vuonna, sillä ilma lämpeni heti kun hän saapui tänne luokseni.

Avec Sofié blog l baby shower

Kummallakin ystävistäni on ollut syytä juhlaan ja päätin yllättää kummankin heidän tullessaan tänne. Charimukseni aina valittelee, että kukaan ei juhli hänen syntypäiviään, kun kaikki ovat sinä päivänä vapun jälkeisessä koomassa ja sen takia hän yleensä lähteekin synttäreinään reissuun. Jessica taasen toi mukanaan hänen masussaan kasvavan rantapallon, joten synttäreiden lisäksi yllätin Jessican myös mini baby showereilla. Jessica luuli tulevansa Caritan yllätyssynttäreille ja Carita Jessican baby showereihin.

Avec Sofié blog l baby shower

Avec Sofié blog l baby shower

Avec Sofié blog l baby shower

Olin tehnyt ladyille brunssin valmiiksi, joten heidän lomansa alkoi sadesäästä huolimatta suhteellisen värikkäästi ja kivasti. En ole mikään raskausajan expertti, niin en ihan ollut varma mitä kaikkea Jessica pystyi syömään. Onneksi en siis ollut kattanut pöytään sushia ja burrattaa, vaan Jessicakin sai vatsan täyteen.

Avec Sofié blog l baby shower

 

Avec Sofié blog l baby shower

Kumpikin ladyistä on käynyt ”Huvikummussamme” aiemminkin, joten mitään kovinkaan uutta tämä loma ei heille tuo. Kumpikin heistä on reissannut viime viikot hyvin ahkeraan, joten kumpikin odotti kokonaisvaltaista relax-lomaa ilman sen kummempaa ohjelmaa. Jos säätiedot pitävät, haluamansa loman he saavat ja auringon pitäisi paistaa koko viikon :)

 

You may also like

8 Comments

 1. Näyttää todella kivalta ja olen seurannut teidän instagrammejanne hymy huulillani. Aloin tässä miettiä pitäisikö yrittää järjestää pieni brunssi omalle syntymäpäivälleni. Ne voisivat toimittaa samalla baby showereiden virkaa, kun laskettuaika on silloin marraskuussa. Itsellänikin syntymäpäivien osaanottajat jäävät aika vähäisiksi, sillä olen syntynyt keskellä parhainta kesälomakautta. Nykyään olen sinut sen kanssa ja panostan mieluummin lasten syntymäpäiviin, mutta lapsena se harmitti kovin, kun kaikki olivat perheineen lomalla silloin. :( Siksi mulle on hyvin tärkeää, että lapseni saavat aina kunnon syntymäpäivät, vaikka esikoinen onkin syntynyt aivan joulun korvilla.

  1. Heippa,

   suosittelen, mikään ei ole sen parempaa.

   Hih, on niin tärkeää, että synttärit pidetään.
   Minulla ei ollut nimipäiviä pienenä, mutta sen takia juhlimme niitä sitten iso isoäitini nimipäivänä, eli Idan päivänä.

 2. Kuulostaa ihanalta, osaat ottaa vieraasi vastaan niin että he tuntevat itsensä erityiseksi! Onpa kiva että siellä ilmat lämpenee, saavun Nizzaan huomenna siskojeni kanssa ja Euroopassakin on ollut nyt viileämpää kuin normaalisti, niin vähän huolestutti. Osaatko vinkata mitään leipomoa Nizzasta josta saisi gluteenittomia leivoksia? Haluaisin minäkin yllättää siskoni joka ei saa syödä gluteenia.
  Mukavaa lomaa teille kaikille!

  1. Heippa,

   se pitää olla niin. Ystävillä on erityinen paikka sydämessäni.

   Hmm. Gluteenitonta leipomoa en valitettavasti tiedä Nizzasta. Pariisissa tiedän, mutta Nizzassta en :(

   Ihanaa lomaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*