Sunday Sneak Peak

Aurinkoista perjantaita ihanat! Olen pitänyt tämän viikon vähän vapaata tästä blogimaailmasta ja keskittynyt muihin asioihin. Loppuviikon ajattelin kumminkin omistaa ihan teille. Toivottavasti olette päässeet nauttimaan auringosta ja keränneet poskillenne muutaman auringon suukon. Toivottavasti huomenna paistaa myös aurinko, niin pääsisin keräämään pisamia myös omaan nassuuni :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teen yhteistyötä Pyrexin kanssa pataruokiin liittyen ja tässä ensimmäisessä postauksessa ajattelin vähän vinkata, että millaisia ruoka-aineita ajattelin tässä tulevassa reseptissäni käyttää. Arvaatteko millainen pataruoka syntyy sitruunalla ja inkiväärillä? Herkullinen, sen voin teille kertoa jo tässä vaiheessa.

maaliskuu3

Yhteistyön johdosta sain itselleni Pyrexin ovaalin mallisen ja reilun kokoisen (5,8l) valurautapadan. Tuollainen reilun kokoinen SlowCook-pata on juuri omiaan  sellaisten ruokien tekemiseen, mitkä muhivat pitkään uunissa ja lämmittävät pakkasen paukkuessa. Kuvani ovat viime sunnuntailta, milloin herkuttelin ihanalla ruoalla ja näin rakasta ystävääni, aurinkoa. Rentoa oleilua ja kiireetöntä kokkailua-aivan täydellinen sunnuntai siis :) maaliskuu4
maaliskuu6 maaliskuu7 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Odotan jo niin paljon, että saan jakaa reseptini teidän kanssa, sillä tällä reseptillä yllätin hivenen itsenikin. Halusin tehdä jotain ihan uutta uuden patani kanssa ja onnistuin tässä ruoassa mielestäni aika hyvin. Muistakaa nauttia näistä ilmoista tulevana viikonloppuna, sillä nämä ovat harvinaista herkkua, toisin kuin pataruoat ;)

You may also like

4 Comments

  1. Tuollainen SlowCook-pata on olluthaaveissajo pitkään :) teen paljon pataruokia, esim.viime viikonloppuna jopa kolme kertaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*