Sunday Brunch Time!

Rakastan sunnuntai-brunsseja! Tämänhetkisessä kotikaupungissani on ehkä yksi paikka, jossa brunssille edes viitsisi mennä. Kesien aikana ja joskus viikonloppuisin tulee oltua Helsingissä, jossa brunsseja tarjoillaan nykyään vähän joka paikassa.  Kuvat  olen ottanut viime keväänä paikasta nimeltä Fanny.  Fanny sijaitsee ihan Helsingin keskustan tuntumassa, 10 minuuttia Stockmannilta. En välttämättä suosittele Fannya ihmisille, jotka haluavat viettää sunnuntainsa rentoutuen rauhassa, sillä Fanny on aina tupaten täynnä ja kovin meluinen. Mutta jos haluat hengailla kavereiden kanssa, syödä suht raskaankin brunssin ja kuunnella taustalla soivaa reggae musiikkia, niin Fany on oikein oiva paikka. Fannyn brunssi ei ole mitään gourmet sievistelyä  tai fine dining-tasoa, mutta oikein kelvollisen brunssin Fanny tarjoaa. Fanny:ssa on rento tunnelma, nauravaisia ihmisiä ja ilmapiiri on muutenkin aurinkoinen kirkkaine seinineen kaikkineen.
BTW. Helsingin Sanomissa oli pieni katsaus Helsingin brunssipaikoista. Sinne pääset täältä!
I love sunday Brunches. The city I live in on the school semesters here´s maybe only on good brunch place. But  when I´m in Helsinki on the summer between the semesters I often try to find some nice place to enjoy my sunday. These pictures are from Fanny, it´s in the center of Helsinki. I would not recommend it if you want to have your morning in peace because Fanny is always crowded and quite noisy. But if you want to hang with your friends, eat proper brunch and listen some reggae music on the background Fanny is the place. It´s nothing fancy just a laid back place spiced with laughing people, bright colors on the wall and welcoming atmosphere.

You may also like

12 Comments

  1. Käydäänkö kokeilemassa Fasun aamupala esimerkiksi jouluostosten ja pienen matkapalaverin merkeissä? :) -B

  2. Olen ajatellut järjestää sunnuntai brunssin kotona. Mitä kaikkea suosittelisit tarjottavaksi?:)-Anna-

  3. Huomenta Anna :)Kiva kun kysyit, olen nimittäin suunnittelemassa, että ensi viikolla tekisin brunssin lähimmille kavereille:)Kerkeätkö odottaa sinne asti?:)Ajattelin tehdä croisantteja,salaatteja,munakasta ja pekonia, pancakeja ja jotain herkkua :)Pikku piiraat olisivat myös hyviä vaihtoehtoja croisanteille :)

  4. Huomenta Anna :)Kiva kun kysyit, olen nimittäin suunnittelemassa, että ensi viikolla tekisin brunssin lähimmille kavereille:)Kerkeätkö odottaa sinne asti?:)Ajattelin tehdä croisantteja,salaatteja,munakasta ja pekonia, pancakeja ja jotain herkkua :)Pikku piiraat olisivat myös hyviä vaihtoehtoja croisanteille :)

  5. Oi kiitos tuosta aamiais/brunssipaikkalinkistä! Kaikki paikat oli tuttuja ja moni testattu, mutta sieltä löytyi myös monta sellaista jotka oon kokonaan unohtanut! Kiva blogi sinulla muutenkin, jään seurailemaan! :)

  6. Oi kiitos tuosta aamiais/brunssipaikkalinkistä! Kaikki paikat oli tuttuja ja moni testattu, mutta sieltä löytyi myös monta sellaista jotka oon kokonaan unohtanut! Kiva blogi sinulla muutenkin, jään seurailemaan! :)

  7. Heippa!Tämäpä hassu sattuma, sillä luin juuri tänään jutun sinusta Divaani-lehdestä.Piti lisätä blogisi tuonne sivupalkkiin suosikikseni:)))Teen varmasti ensi sunnuntaina teille lukijoille oman brunssin:)

  8. Heippa!Tämäpä hassu sattuma, sillä luin juuri tänään jutun sinusta Divaani-lehdestä.Piti lisätä blogisi tuonne sivupalkkiin suosikikseni:)))Teen varmasti ensi sunnuntaina teille lukijoille oman brunssin:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*