Summer nails with Sally Hansen

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Sally Hansen’ title=’Summer nails with Sally Hansen’]

Kädet ovat totta kai osa kauneudenhoitoa ja aurinkosuojan lisäksi niistä pidän huolta lakkaamalla kynteni. Ennen Ranskaan muuttoani kävin usein geelauksessa, mutta kun sitä omaa hyväksi havaittua geelauspaikkaa ei niin Pariisista löytynytkään, niin palasin takaisin kynsilakkojen pariin. Täten olen todella Innoissani tästä yhteistyöstä Indiedaysin ja Sally Hansenin kanssa. Merkki on myös perhepiirissä hyväksi havaittu ja Sally Hansen -kynsilakkoihin tutustuin alun perin itseasiassa kummitätini kautta.

Monia lakkoja olen kokeillut, mutta voin rehellisesti sanoa, että näin kovaa ja kestävää pintaa en muilla lakoilla ole saanut. Omat kynteni ovat todella lohkeavaisia ja liuskoittuvia ja kynsieni takia itseasiassa alun perin aloitinkin omien kynsieni geelauksen. Huolitellut kynnet varsinkin käsissä tuovat kokovaltaisien lopputuloksen. Vertaisin kynsiä kenkiin, sillä likaiset kengät pilaavat muuten huolitellut olemuksen aivan samalla tavalla mitä ei niin huolitellut kynnet (ja kynsinauhat).

Sally Hansen

Omat kynteni lakkaan yleensä aika neutraalisti tai sitten otan kynsilakkapurkkien edessä täyden käännöksen ja sen takia talvisin kynteni ovat joskus jopa mustat tai todella todella tumman burgundit.  Yleensä lakkaan kynteni useamman kerran viikossa ja vähän totta kai asun ja fiiliksen mukaan. Kesällä tummaa ihoa on kiva korostaa vaaleimmilla sävyillä, kun taas talvisin tunnelmaa luodaan lämpimimmillä punaisen sävyillä.

Oma suosikkilookkini kynsissä on neutraali lakkaus, jossa yksi kynsistä on lakattu eri värillä, mutta kumminkin niin että sävy on samasta värimaailmasta. Tämä tyyli on ollut oma suosikkini jo monta vuotta. En tiedä mistä se on lähtenyt alun perin, mutta sillä saa kivasti vähän särmää muuten niin neutraaliin lakkaukseen.

Sally Hansen

Pohjalakkana lookissa käytin sävyä Bare Dare ja nimettömäni lakkasin sävyllä Game of Chromes –sävyllä. Loppusilauksen lookilleni loin vielä Miracle Gel –päällyslakalla, joka pitää huolen siitä, että lakkaus näyttää siistiltä ja kaunistaa kauemmin. Game of Chromes on todella upea lakka yksistäänkin ja sopii mainiosti juhlalakkaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen lakkaus mitä, olen varsinkin viimeisen vuoden ajan käyttänyt, on pilkullinen, spot on –lakkaus. Pohjalakka on yleensä neutraali, mutta pilkun sävytän aina oman asun ja fiiliksen mukaan. Pilkun teen yleensä ihan vain hammastikulla tai pumpulitupolla.

Sally Hansen

Lakkauksessa sävyt olivat omat suosikkini, Bare Dare ja harmahtava Greyfitti. Lakkasin kynteni aluksi Bare Dare -sävyllä kaksi kertaa, jotta lopputuloksena olisi tasainen väri. Pilkun tein tässä tapauksessa meikkisiveltimen pienellä päällä, sillä pumpulitupoista voi joskus jäädä ikäviä jälkiä lakkaan. Pilkun kannattaa antaa kuivua kunnolla ja ennen kun lookin viimeistelee kaksinkertaisesta Miracle Gel -päällyslakalla.

Sally Hansen

Kolmas lakkaus minkä teen myös aika usein, on ranskalaisen lakkauksen lisäksi korostesävyn lisääminen ihan kynsinauhojen rajaan. Eli kai sitä voisi kutsua, vaikka käänteiseksi ranskalaiseksi manikyyriksi. Sillä varmasti on myös ihan oikeakin termi, mutta käytetään siitä vaikka termiä käänteinen ranskalainen. Tällä tavalla kynsiin saa pituutta ja korostevärin tuomalla lähelle kynsinauhoja, myös ne kuivat kynsinauhat peittyvät ;).

Sally Hansen

Pohjalakka tässä lookissa oli pehmeä pinkki, Pinky Rings ja tipin kynsinauhoille tein sävyllä Red Eye. Käytin apunani lookin tekemisessä teippejä, mutta ilmakin voi pärjätä, jos vain on tarkka lakkailuissaan. Kannattaa vain ottaa hivenen lakkaa pensseliin, sillä muuten saattaa lakkaukset mennä helposti uusiksi. Pohjalakan päälle sipaisin vielä Miracle Gel –päällyslakkaa ennen tippauksen tekemistä, sillä siten lakkaus pysyy parempana eikä esimerkiksi teippi repäise pohjalakkaa pois kynnestä. Sivelin vielä lopuksi Miracle Gel –päällyslakkaa  kaikkien kerroksien päälle, jotta lakkaukset pysyisivät paremmin kynsissä. Miracle Gel top coat viimeistelee kynsilakat upeasti ja lopputulos on siisti ja kiiltävä.

Sally Hansen

Sally Hansen -kynsilakkoja löytyy myös Suomesta ja saatavilla on 36 upeaa sävyä. Lakkojen kappalehinta on noin 12,50 €. Paras valikoima löytyy SOKOS-ketjun liikkeistä.

Lisää lakkainspiraatiota löydätte Instagramista #SallyHansenFi- ja MiracleGel  –tageilla ja jakamalla omia kynsilakka kuvianne samoilla hashtageilla osallistutte Sally Hansenin tuotepakettien arvontaan. Voit tägätä kuvaan myös Sally Hansenin värilakan sävyn, kuten #PrettyPiggy. Pääpalkintona on 500€:n arvoinen Sally Hansenin tuotevalikoima ja sen lisäksi arvotaan myös kahdeksan tuotepalkintoa (á 30€).  Katso inspiraatiota täältä ja täältä kilpailun säännöt löytyvät täältä.

You may also like

1 Comment

  1. Minäkin ravasin Helsingissä aikani Biosculpturen liikkeessä laitattamassa geelaukset kynsiini. Jossain vaiheessa se alkoi käydä niin lompakon päälle ja ennen kaikkea tuntui niin aikaa vievältä.

    Kaverini hankki Sensationail-uunin ja -tuotteet. Nyt olen itse käyttänyt niitä vajaan kaksi vuotta (joskus on ollut muutaman viikon taukoja). Voin suositella lämpimästi tätä merkkiä. Osa lakoista on minun makuuni liian läpikuultavia, mutta nekin löytyy, kun tutustuu muiden käyttäjien arvosteluihin eri verkkokaupoissa. Parilla kaverillani lakka kestää täydet kaksi viikkoa tai pidempäänkin. Itse joudun fiksaamaan yleensä viikon jälkeen, joskus aiemminkin. Omat kynteni ovat kovin liuskoittuvat ja hauraat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*