Summer, I Love You

Olen mukana Lambin kampanjassa, missä kerätään kuluttajilta paperille elämän pieniä suuria rakkaustarinoita. Mietin hetken että mikä olisi elämäni pieni ja samalla suuri rakkaustarina ja tulin siihen lopputulokseen, että elämäni pieni suuri rakkaustarina on suhteeni kesän kanssa.

Joka syksy sydämeni kumminkin rikotaan, tuuli paiskataan vasten kasvoja ja kengät kastellaan lätäköissä ja loskassa. Vaikka kuinka osoitan omistautumista ja luottamusta suurta rakkauttani kohtaan, niin sillä ei loppujen lopuksi ole kumminkaan mitään merkitystä. Marraskuussa minut valtaa suuri ikävä ja pienoinen epätoivo. Jättiköhän se kesä minut ihan kokonaan? Kuitenkin heti jo ensimmäisten tammikuisen valonpilkahdusten näyttäytyessä sydämeni valtaa toivo ja se ihana tunne kun minulla on tieto siitä, että kohta se rakkaani on taas täällä minun luonani. Kesällä eletään kuherruskuukausia jolloin ei nukuta ja vatsanpohjassa leijailee perhosia. Makoillaan nurmikolla, katsellaan sinistä taivasta ja sitä maagista valoa pursuava palloa. Kasvoni täyttyvät auringon suukoista, mieleni ihanista hetkistä ja kamerani kesäkuvista. Kesä, minä pidän sinusta niin <3

Teillä hyvät lukijani on mahdollista osallistua Lambin kampanjaan heidän FB-sivuillaan ja jättää sinne teidän omat pienet ja suuret rakkaustarinat. Osa teidän tarinoista tullaan julkaisemaan heti ensi vuoden alkupuolella Lambin tuotteissa. Eli klikatkaapa itsenne tänne ja jakakaa oma tarinanne :)

You may also like

4 Comments

 1. Hei Ihana Sofié,

  tunnistin sinut eilen Lintsin Sushibar&Winessa, teki kovasti mieli tulla kiittämään blogistasi, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt häiritä kesken ruokailunne. Onneksi voin “moikata” myös näin kommenttiboksissa: Kiitos siis tästä ihanasta blogista, joka saa poikkeuksetta hyvälle mielelle. On ilo lukea blogia, joka on huolellisesti, laadukkaasti ja ennen kaikkea sydämellä tehty. Olen saanut sinulta mahtavia reseptivinkkejä ja muutenkin makumme sekä sisustuksen että astioiden suhteen kohtaavat melkoisen hyvin! :) Vaikutat myös kaikin puolin ihastuttavalta ihmiseltä! Kiitos siis vielä blogistasi!

  Terveisin se Sushibarissa oikealla etuviistossasi istunut sinibleiserinen tyttö :)

 2. Hei Ihana Sofié,tunnistin sinut eilen Lintsin Sushibar&Winessa, teki kovasti mieli tulla kiittämään blogistasi, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt häiritä kesken ruokailunne. Onneksi voin “moikata” myös näin kommenttiboksissa: Kiitos siis tästä ihanasta blogista, joka saa poikkeuksetta hyvälle mielelle. On ilo lukea blogia, joka on huolellisesti, laadukkaasti ja ennen kaikkea sydämellä tehty. Olen saanut sinulta mahtavia reseptivinkkejä ja muutenkin makumme sekä sisustuksen että astioiden suhteen kohtaavat melkoisen hyvin! :) Vaikutat myös kaikin puolin ihastuttavalta ihmiseltä! Kiitos siis vielä blogistasi! Terveisin se Sushibarissa oikealla etuviistossasi istunut sinibleiserinen tyttö :)

 3. Huomenta Raita :)

  Voi että oli kiva lukea kommenttisi juuri ennen kun olin menossa nukkumaan <3
  Olisit voinut ihan hyvin tulla moikkaamaan, se ei olisi ollenkaan häirinnyt :)

  Teidän takia minä tätä blogia kirjoitan, niin minulle on kaikista tärkeintä, että se palvelee teitä parhaimmalla tavalla. Samalla tämä harrastukseni/työni antaa minulle niin paljon kun voin tehdä niitä asioita joista pidän. Kiitos siis sinulle Raita kun käyt täällä minua virtuaalisesti moikkaamassa :)))

  Ihanaa loppuviikkoa sateesta huolimatta!

  P.S. Taisin nähdä sinut siellä Linnanmäellä ;)

 4. Huomenta Raita :)Voi että oli kiva lukea kommenttisi juuri ennen kun olin menossa nukkumaan <3Olisit voinut ihan hyvin tulla moikkaamaan, se ei olisi ollenkaan häirinnyt :)Teidän takia minä tätä blogia kirjoitan, niin minulle on kaikista tärkeintä, että se palvelee teitä parhaimmalla tavalla. Samalla tämä harrastukseni/työni antaa minulle niin paljon kun voin tehdä niitä asioita joista pidän. Kiitos siis sinulle Raita kun käyt täällä minua virtuaalisesti moikkaamassa :)))Ihanaa loppuviikkoa sateesta huolimatta!P.S. Taisin nähdä sinut siellä Linnanmäellä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*