Summer 2010

Kesätyöhakemuksia väsätessäni ja kesäkämppää etsiessäni päädyin katsomaan, että mitä sitä oikein viime kesänä  tulikaan tehtyä. Viime kesä oli aivan ihana, niin säiden kuin tapahtumienkin puolesta.  Ajattelin kertoa teille kuvien muodossa, että mitä viime kesänä oikein tein.
Her is a little sneak peak to my summer 2010. Because last  summer in Finland was extremely warm and sunny, it offered a great opportunity to me to do different kinds of activities. 
Söimme juustoja ja pidimme viininmaistajaiset / We ate some cheese and taste some wines
 Nappasimme drinksut Helsingin yllä ja joimme vettä puistossa/ We drank few cocktails without forgetting water:
Tapasin paljon ystäviä ja kavereita/I met a lot of my friends:
 Kävimme kello viiden teellä Kämpin kahvilassa / We drank some afternoon tea at Kämp café:
 Oleskelimme luonnonhelmassa / We spend some time in the nature:
 Juhlittiin juhannusta / Midsummer:
 Kävimme Suomenlinnassa / We had a picnic at the fortress of Suomenlinna
 Tehtiin ruokaa ja leivottiin/Prepared dinners and baked

Nautittiin saaristosta ja grillattiin vihanneksia / Enjoyed from archipelago and barbecued vegetables
 Käytiin Billnäsin antiikkimarkkinoilla / We visited antique market in Billnäs

 Melottiin Helsingin edustalla ja veneiltiin Porvoossa /  Kayaking in front of Helsinki and boating in Porvoo
 Käytiin Porvoon söpöissä putiikeissa ja nautittiin upeasta ilmasta / I did some shopping in Porvoo and enjoyed the warm weather 

 Juhlittiin ja nautittiin kauniista kesäilloista /  We enjoyed from warm summer evenings 
 Elokuussa pidettiin rapujuhlat / In August we had traditional crayfish  party
Kesä sai ihanan päätöksen Italiassa / Summer ended to your vacation in Italy
Käytiin Veronassa Julian parvekkeen alla, hengailtiin Venetsiassa ja syötiin taivaallista gelatoa Bassanossa

Oi, että rakastan kesää! Toivottavasti ensi kesästä tulisi yhtä ihana kuin viime kesästä!
Oh, I’m just summer person from head to toe! I hope summer 2011 will be as lovely as summer 2010!

You may also like

18 Comments

  1. Se oli ihana kesä ja sen tunnelma ilmentyi loistavasti kuvistasi <3 Ensi kesästä tulee vielä parempi! ;)-B

  2. Aah, kesä… Itse ainakin odotan kevättä jo kiihkeästi, vaikka talvea onkin jäljellä vielä ainakin pari kuukautta.Kesä alkaa siitä, kun sukat jäävät pois (ja loppuu siihen kun sukat täytyy syksyllä taas pukea jalkaan…). Tule kesä pian!

  3. Aah, kesä… Itse ainakin odotan kevättä jo kiihkeästi, vaikka talvea onkin jäljellä vielä ainakin pari kuukautta.Kesä alkaa siitä, kun sukat jäävät pois (ja loppuu siihen kun sukat täytyy syksyllä taas pukea jalkaan…). Tule kesä pian!

  4. Voi miten ihania juttuja! Me oltiin Suomenlinnassa juuri eilen ja hieman oli erilaiset näkymät, aika talviset. : ) Ihanilta näytti myös antiikkimarkkinat, niille haluisin itsekin päästä!

  5. B:Niin tulee! Olen kyllä niin kesäihminen, en malta odottaa kaikkia ihania picnicejä ja kesäretkiä :)Lumo:Niinpä! Joulun jälkeen en muuta näekään silmissäni kuin kesän. Vaikka kesät töitä paiskinkin, eikä varsinaista kesälomaa opiskelijalla olekaan, mutta kyllä sitä kummasti jää aikaa kaikelle kivalle kun ei koulutöistä tarvitse iltaisin stressailla :)Kesä tulee pian, usko vain!

  6. Kaitaliina:No uskon, että Suomenlinna näytti erilaiselta. Suomenlinna olisi mun unelma asuinpaikka, vaikka kesäisin se on tosin aika levoton. Mutta se on vaan niin idyllinen!Suosittelen menemään Billnäsin ensi kesänä, ne antiikkimarkkinat on mun joka kesäinen juttu. Kannattaa mennä sinne Fiskarsiin myös ihan muutenkin, se on ihan mielettömän kaunis paikka, voisin asua myös siellä :)

  7. Voi miten ihania juttuja! Me oltiin Suomenlinnassa juuri eilen ja hieman oli erilaiset näkymät, aika talviset. : ) Ihanilta näytti myös antiikkimarkkinat, niille haluisin itsekin päästä!

  8. B:Niin tulee! Olen kyllä niin kesäihminen, en malta odottaa kaikkia ihania picnicejä ja kesäretkiä :)Lumo:Niinpä! Joulun jälkeen en muuta näekään silmissäni kuin kesän. Vaikka kesät töitä paiskinkin, eikä varsinaista kesälomaa opiskelijalla olekaan, mutta kyllä sitä kummasti jää aikaa kaikelle kivalle kun ei koulutöistä tarvitse iltaisin stressailla :)Kesä tulee pian, usko vain!

  9. Kaitaliina:No uskon, että Suomenlinna näytti erilaiselta. Suomenlinna olisi mun unelma asuinpaikka, vaikka kesäisin se on tosin aika levoton. Mutta se on vaan niin idyllinen!Suosittelen menemään Billnäsin ensi kesänä, ne antiikkimarkkinat on mun joka kesäinen juttu. Kannattaa mennä sinne Fiskarsiin myös ihan muutenkin, se on ihan mielettömän kaunis paikka, voisin asua myös siellä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*