Spring and summer shoes in my mind

Kevätmuoti on aina pastellia täynnä, mutta minulla pastellit näkyvät asusteissa ja vaatekaapissa vuoden ympäri. Ihan mihinkään hot-pinkkiin en tosin pukeudu, mutta puuterin ja haalean roosan sävyt näkyvät usein asussani vuodenajasta riippumatta. Heleät sävyt näkyvät pukeutumisessani kengissä, koruissa, paidoissa, laukuissa ja miksei myös takeissa.

Olen todella laiska ostamaan vaatteita ja minulla onkin yleensä aina valkoinen paita ja farkut jalassa, jos en ole töissä. Kesällä mennään mekoilla, mutta nekin ovat useamman vuoden vanhoja. En vain löydä tällä hetkellä kovinkaan paljon minua viehättäviä vaatteita (jos röyhelöitä ei lasketa), sillä kaipaisin naisellisempaa muotia enkä laatikkomalleja. Mitä taas kenkiin tulee, niin niitä löydän vähän liikaakin…

1.Aquazurra.  2.Valentino. 3.Alaïa. 4.Pura Lopez. 5.Salvatore Ferragamo. 6.Valentino. 7.Aquazurra.

Keväisin ja kesäisin menen jokseenkin kaikista kauniista malleista jokseenkin sekaisin myös puuteristen sävyjen takia. Aikuisen naisen karkkikauppa täällä Pariisissa on ainakin Bon Marchén kenkäosasto, sillä se on valtava ja sieltä löytyy paljon merkkejä yhden katon alta. Yleensä käynkin siellä lauantaisin en ostelemassa, vaan ihastelemassa mitä kauniimpia kenkiä.

Minulla on tapana palkita itseäni kenkäparilla aina silloin tällöin ja yhteen kenkäpariin olen antanut itselleni luvan, jos myös luovun joistakin kengistäni. Sillä turhaa niitä on tuolla kaapissa pitää laatikossa jos niitä ei ehdi/pysty pitämään. Toivoisin niin että täällä olisi samalla tavalla kirppareita mitä Suomessa, niin voisi laittaa tavaroita kiertoon. Tuntuu tylsältä vain viedä kenkiä ja vaatteita keräykseen varsinkaan, jos niitä ei ole tullut pidettyä.

Tuo yllä oleva kenkälista on vain sellainen unelmien kenkäkokoelma. Tärkeintä on, että kengät tuntuvat hyviltä jalassa. Mutta aina saa unelmoida, eikö?

Follow me on

FacebookInstagram, SoundCloud, Pinterest & Bloglovin

You may also like

7 Comments

 1. Minustakin tuntuu, että nykyään kaupat ovat pullollaan liian laatikkomaisia, väljiä, valuvia, romanttisia tai sitten muuten vain liian erikoisia vaatteita. Onneksi omassa vaatekaapissa riittää vaatetta eikä mitään ole mikään pakko ostaa. Oih, olisipa ihana päästä piipahtamaan tuolla kenkäosastolla joskus.

  1. Heippa, jep .

   Minun lyhyitä koipiani ei laatikot oikein imartele.. enkä muutenkaan pidä sen mallisista vaatteista.

   Jep, suosittelen – se on unelma. Siellä on niin paljon valinnanvaraa että ei pysty päättämään mitään. Ja hyvä niin. Muuten olisi aika tyyristä nämä kauppakierrokset :D

  1. Heippa,

   En vaan jaksa sitä rumbaa ja varsinkaan ranskaksi. Täällä on tosiaan samanlaisia palveluita, mutta kaikki kuvaaminen ja kirjoittaminen vie vain kauheasti aikaa. Olisi niin helppoa vaan kärrätä kaikki yhteen paikkaan viikoksi myyntiin :)

 2. Oletko kokeillut myydä Dépôt-ventien kautta? Sopivat kyllä pääasiassa merkkituotteiden myyntiin ja ne vetävät aika kovat commissionit, mutta ehkä kuitenkin parempi vaihtoehto kuin vain heittää keräyslaatikkoon?

  Ja jos on aikaa, Pariisissa on joka viikonloppu vide greniereitä, joihin siis ihan yksityishenkilöt voivat mennä myymään tavaroitaan ihan kunnon kirpparifiiliksellä. Pitää tietty etukäteen varata paikka.

  Itse en jaksa viedä tavaroita pitkin kaupunkia, ja olen huomannut itselleni helpoimman tavan päästä käytetyistä (merkki)vaatteista ja -kengistä eroon juuri Vestiaire collectiven ja Videdressing -sivustojen kautta. Kun on kerran kokeillut, huomaa miten noepasti se käy, ja kuvaukset voi laittaa myös vain englanniksi. Sitten kun on postituksen aika, laposte.fr on tosi kätevä, kun sitä kautta voi suoraan kotona tulostaa sen viivakoodilapun pakettiin eikä tarvitse postissa jonotella… Suosittelen lämpimästi näitä kahta sivustoa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*