Sophisticated and timeless makeup by Blair Patterson

Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä Estée Lauderin kanssa ja sain heiltä tässä vähän aikaa sitten mailin, että heidän kansainvälinen meikkiguru, Blair Patterson, on tulossa vierailulle meille Suomeen. Ymmärrätte varmasti, että tällaisen tilaisuuden tullessa vastaan en kyllä sano ”ei”.

Recently Updated547

Cupcakes and Cashmere –blogin Emily Schuman on kansainvälinen blogisuosikkini kautta aikojen ja ymmärrätte varmasti miten häkeltynyt olin päästessäni Emilyä ja muita maailman tähtiä meikanneen meikkitaiteilija käsiteltäväksi. Otin tästä minun ja Blairin eilisestä tunnin mittaisesta meikkaussessiosta kaiken tietenkin irti, joten imin kaikki infot ja neuvot itseeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blairin meikkifilosofia on aika samanlainen mitä minun ja sen takia odotinkin mielenkiinnolla miten hän meikkaa minut.  Blair pitää myös hyvin luonnollisesta ja ajattomasta meikkaustyylistä, joten kuulin mielelläni hänen ajatuksiaan mitä minun kannattaisi korostaa kasvoissani ja mitä ei. Olimme myös hyvin samaa mieltä siitä, että naisen pitäisi ikääntyä luonnollisesti eikä ryppyjä tulisi pelätä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuskailen aina kulmakarvojeni kanssa ja näihin tuskailuihin sain monta vinkkiä. Paras vinkki taisi kuitenkin olla, että “kulmakarvojen ei tule olla kaksosia, niiden tulee olla siskoksia.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuskailen myös tummien silmänalusieni kanssa ja sain niihin myös monen monta tuotevinkkiä. Tuotevinkkien lisäksi Blair kertoi, että Yhdysvalloissa tämän hetken kuumin trendi on silmänympärysten valkaisu. Ihan niin ääritekoihin en tosin ajatellut omieni kanssa mennä, vaan ajattelin taltuttaa ongelmani ihan noilla purkkien täytteillä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blair matkustaa työnsä vuoksi paljon ja hän tulikin Suomeen suoraan Pariisin muotiviikoilta. Kyselin Blairilta ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä ja totta kai halusin kuulla hänen mielipiteensä Eurooppalaisten meikkaustyyleistä. Blairin mukaan Euroopassa ollaan paljon kokeiluhaluisempia, mitä Yhdysvalloissa, sillä Yhdysvalloissa meikkauksen päätarkoitus on periaatteessa vain näyttää nuoremmalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Recently Updated545 Recently Updated546

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilan valot eivät tehneet oikeutta meikille, mutta onneksi sain napattua kuvia myös luonnonvalossa ja ne näette yhdessä toisessa yhteydessä ;). Blairin tekemät luomivärien häivytykset olivat niin pehmeät, luonnolliset ja samalla hyvin dramaattiset. Voi kun sitä osaisi itsekin loihtia noin luonnollisen, mutta samalla hyvin näyttävän meikin! Mitäs pidätte Blairin tekemästä meikistä?

P.S. Meikkiguru lupasi sanoa omalle idolilleni, Emilylle, terveisiä hänen suurimmalta faniltaan ;)

_____________________________________________________________

I have previously worked with Estée Lauder and while ago I got an email that their director of global make up artistry, Blair Patterson, will come to Finland.  To these kinds of chances I don’t obviously say no and yesterday I had to chance to meet this makeup guru.

Blair has a quite of the same kind of makeup philosophy than I do.  We both prefer neutral and classic makeup style and therefore I was so happy to hear what I should change in my makeup style. Blair’s philosophy is to make women look neutral and sophisticated at the same time.  Our makeup session lasted one hour and I left the session with that beautiful makeup and with plenty of makeup tips.

I like timeless and neutral makeup and I was so happy to hear Blair’s opinions about the makeup and beauty trends. I’m quite talkative (surprise, surprise) so while Blair did his magic with his brushes, I asked a lot of questions about the differences in makeup styles and beauty ideals.  I really loved that makeup that Blair did to me. It’s so dramatic and feminine at the same time.  What do you think?

P.S. Blair has also worked with my personal idol, Emily Schuman, and he even promised to say greetings to Emily <3

You may also like

46 Comments

 1. Voi! Olet kyllä hurjan kaunis! Meikki näyttää hurjan hyvälle. Olen oikein kateellinen, koska itselläni ei riitä taidot noin täydelliseen silmämeikkiin!

  – Irini

  1. Hei Irini :)

   Tykkäsin meikistä myös itse :)

   Niin, se olisi niin ihanaa jos osaisi meikata yhtä ammattitaitoisesti. Onneksi jotkut osaavat.

   Blair oli muuten päättänyt 8-vuotiaana, että hänestä tulee meikkitaiteilija :)

 2. Voi! Olet kyllä hurjan kaunis! Meikki näyttää hurjan hyvälle. Olen oikein kateellinen, koska itselläni ei riitä taidot noin täydelliseen silmämeikkiin! – Irini

 3. Hei Sofie :) Todella kaunis meikki ja kaunis sinä! Kiitos ihanasta, tyylikkäästä ja unelmia herättävästä blogista. Saan postauksistasi paljon inspiraatiota ja taidokkaat kuvat luovat haaveiluhetken. Usein huomaan miehelleni huokaavani, että meidänkin pitäis hommata sellanen ja tällänen systeemi, kokeillu tuota ja tätä ruokaohjetta ja Massimo Duttista on tullut lempparikauppani! Mies puolestaan vastailee, että siitä samasta blogistako sen taas bongasit.. :D Olen itse intohimoinen urheilija ja mielenkiinnolla lukisin sinun puoli maraton -projektisi edistymisestä :) Mukavaa sunnuntaita!

  1. Huomenta Onna – sinulla on kiva nimi :)

   Unelmiaherättävä blogi, kiitos uudesta ja oikein kivasta kuvauksesta! Sellainen haluan tämän nimenomaan olevan!

   Hih, niin, blogit ovat vähän sellaisia inspiraationlähteitä. Itselleni juuri Emilyn blogi oli minulle sellainen mikä sai minut kirjoittaamaan blogiani. Blogit ovat reaaliaikaisempia ja vähän ehkä myös realistisempia, niin sen takia itse turvaudun monesti blogeihin lehtien sijasta.

   Ihanaa, että olet ihastunut myös Massimoon! Se on vain paras kauppa! noh, katsotaan nyt miten tämä maraton-kouluni oikein edistyy. Olen ollut ihan superlaiska aamuheräilijä Lissabonin jälkeen, niin pakostikin torkutan 6 asti vaikka silloin pitäisi olla jo menossa. Ehkä ensi viikolla taas saan itsestäni niskasta kiinni.

   Kiitos samoin, aurinkoista sellaista!

 4. Hei Sofie :) Todella kaunis meikki ja kaunis sinä! Kiitos ihanasta, tyylikkäästä ja unelmia herättävästä blogista. Saan postauksistasi paljon inspiraatiota ja taidokkaat kuvat luovat haaveiluhetken. Usein huomaan miehelleni huokaavani, että meidänkin pitäis hommata sellanen ja tällänen systeemi, kokeillu tuota ja tätä ruokaohjetta ja Massimo Duttista on tullut lempparikauppani! Mies puolestaan vastailee, että siitä samasta blogistako sen taas bongasit.. :D Olen itse intohimoinen urheilija ja mielenkiinnolla lukisin sinun puoli maraton -projektisi edistymisestä :) Mukavaa sunnuntaita!

 5. Todella kaunis meikki, ihanan luonnollisia sävyjä! Ammattilaisen käsittelyyn on aina ihana päästä, kun voi vielä kysellä hyviä vinkkejä.:)

  Aurinkoista sunnuntaita!:)

  1. Hei Elle-Marie :)

   Sävyt eivät päässeet valaistuksen takia parhaiten esille, mutta näette ne paremmin pian ;)

   Joo, rakastan sitä kun joku neuvoo minua näissä asioissa, sillä olen muuten vähän laiskahko meikkailija :)

   Kiitos samoin!

 6. Todella kaunis meikki, ihanan luonnollisia sävyjä! Ammattilaisen käsittelyyn on aina ihana päästä, kun voi vielä kysellä hyviä vinkkejä.:)Aurinkoista sunnuntaita!:)

 7. Hei Irini :)Tykkäsin meikistä myös itse :)Niin, se olisi niin ihanaa jos osaisi meikata yhtä ammattitaitoisesti. Onneksi jotkut osaavat. Blair oli muuten päättänyt 8-vuotiaana, että hänestä tulee meikkitaiteilija :)

 8. Huomenta Onna – sinulla on kiva nimi :)Unelmiaherättävä blogi, kiitos uudesta ja oikein kivasta kuvauksesta! Sellainen haluan tämän nimenomaan olevan!Hih, niin, blogit ovat vähän sellaisia inspiraationlähteitä. Itselleni juuri Emilyn blogi oli minulle sellainen mikä sai minut kirjoittaamaan blogiani. Blogit ovat reaaliaikaisempia ja vähän ehkä myös realistisempia, niin sen takia itse turvaudun monesti blogeihin lehtien sijasta. Ihanaa, että olet ihastunut myös Massimoon! Se on vain paras kauppa! noh, katsotaan nyt miten tämä maraton-kouluni oikein edistyy. Olen ollut ihan superlaiska aamuheräilijä Lissabonin jälkeen, niin pakostikin torkutan 6 asti vaikka silloin pitäisi olla jo menossa. Ehkä ensi viikolla taas saan itsestäni niskasta kiinni. Kiitos samoin, aurinkoista sellaista!

 9. Hei Elle-Marie :)Sävyt eivät päässeet valaistuksen takia parhaiten esille, mutta näette ne paremmin pian ;)Joo, rakastan sitä kun joku neuvoo minua näissä asioissa, sillä olen muuten vähän laiskahko meikkailija :)Kiitos samoin!

 10. Siis wow miten hyvännäköinen meikki, niitä luonnonvalossa otettuja kuvia odotan jo innolla. Silti meikki jäi oikeastaan mallin kauneuden varjoon!! Ja ihan tosissani sanon =)

  Terkuin, Suvi

 11. Siis wow miten hyvännäköinen meikki, niitä luonnonvalossa otettuja kuvia odotan jo innolla. Silti meikki jäi oikeastaan mallin kauneuden varjoon!! Ja ihan tosissani sanon =)Terkuin, Suvi

 12. Mielettömän upea meikki!! Itse tuskailen aivan samojen asioiden kanssa kuin sinä; tummat silmänaluset ja kulmakarvat… ;) Mutta siis valkaisu?? :)

 13. Mielettömän upea meikki!! Itse tuskailen aivan samojen asioiden kanssa kuin sinä; tummat silmänaluset ja kulmakarvat… ;) Mutta siis valkaisu?? :)

 14. Olet kyllä oikea klassinen kaunotar:) Ja kyseinen meikkikin on upea! Voi kumpa tosiaan osaisi meikata tuolla tavalla, oma juhlameikkini kun erottuu arkimeikistä lähinnä sillä, että sipaisen vähän beigeä ja ruskeaa luomiväriä silmiin:D

 15. Olet kyllä oikea klassinen kaunotar:) Ja kyseinen meikkikin on upea! Voi kumpa tosiaan osaisi meikata tuolla tavalla, oma juhlameikkini kun erottuu arkimeikistä lähinnä sillä, että sipaisen vähän beigeä ja ruskeaa luomiväriä silmiin:D

 16. Hei Lili!Kiitos <3Hih, no niin taitaa tehdä minunkin. Plus, laitan rajaukset jos oikein innostun :D

 17. Upea meikki, sopii sulle todella hyvin! Tosin olet muutenkin älyttömän kaunis. :) Varmaan mielenkiintoista päästä ammattilaisen meikattavaksi. On se kuitenkin niin eri kuin tehdä itse oma meikkinsä. Mä kyselin varmaan nonstoppina kaikenlaista, heh.

  1. Hih,

   no niinhän minä tein :)

   Taisin aloittaa tämän kyselytunnin sanomalla “how would you fix this face” ja siitä se sitten alkoi. Harmitti ettei tätä kuvattu, sillä jälkeenpäin olisin voinut käyttää sitä omana opetusvideona :)

 18. Upea meikki, sopii sulle todella hyvin! Tosin olet muutenkin älyttömän kaunis. :) Varmaan mielenkiintoista päästä ammattilaisen meikattavaksi. On se kuitenkin niin eri kuin tehdä itse oma meikkinsä. Mä kyselin varmaan nonstoppina kaikenlaista, heh.

 19. Hih, no niinhän minä tein :)Taisin aloittaa tämän kyselytunnin sanomalla “how would you fix this face” ja siitä se sitten alkoi. Harmitti ettei tätä kuvattu, sillä jälkeenpäin olisin voinut käyttää sitä omana opetusvideona :)

 20. Upea meikki ja tuo kauniit silmäsi ja kasvosi hyvin esiin! Kiinnostaisi kovasti tietää saamasi vinkit tummien silmänalusten peittoon, sillä itselläni on sama ongelma.

 21. Upea meikki ja tuo kauniit silmäsi ja kasvosi hyvin esiin! Kiinnostaisi kovasti tietää saamasi vinkit tummien silmänalusten peittoon, sillä itselläni on sama ongelma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*