Some leftovers

Muistatteko kun vähän aikaa sitten ihastelin Iittalan Sarjaton-astiakokoelmaa? Sarjaton kolahti ainakin tänne ruudun toiselle puolen ja kommenteistanne päätellen myös kyseistä sarjaa on ihasteltu ruudun silläkin puolen.

Tekstini otsikolla on kaksi merkitystä. Ensinnäkin, KoKo-kupissa näkyy edellispäivän salaatti. Toiseksi, onnistuin ostamaan itselleni hetki sitten viimeiset kappaleet Espalanadin myymälässä myydyistä Sarjaton-laseista. Ensimmäiset kuvat nähdessäni tiesin heti, että kyseiset lasit on lisättävä ylitsepursuilevaan astiakokoelmaani. Pidän varsinkin siitä että lasin jalka täyttyy myös, ja siten lasi toimii myös näyttävänä jälkiruoka-astiana.

Olen muuten vähän pahoillani, etten ole postaillut ruokajuttuja viime aikoina sen kummemmin. Ymmärrätte varmasti että nykyään vähäinen luonnonvalo on minun ja ruokapostausten välillä. Katsotaan jos viikonloppuna onnistaisi ja löytäisin keittiöön valoisaan aikaan.. Minulla on nimittäin yhtä sun toista mielessä ;)

____________________________________________

I guess you are aware of the fact that I love different kinds of dinnerware and beautiful table setting pieces. While ago I posted few pictures from the latest Iittala collection, SarjatonSarjaton presents timeless design and after I saw the pictures for the first time I begin to crave some pieces from the collection. The glasses caught my eyes particularly. And yep, I finally bought those :)

I’m a bit sorry that I haven’t post that many food related posts lately.  However, I try to do my best and create something wonderful during the upcoming weekend. Have a nice Thursday!

 

You may also like

18 Comments

 1. Salaatti näyttää superherkulliselta ja astiatkaan eivät ole hullumpia. Mun tekisi mieli uudistaa astiavarastoa ja saada aikaiseksi joku koherentti kokonaisuus, mutta kaapit ne vain tursuilevat kaikenlaista ikivanhaa miehen mukana tullutta sekametelisoppaa. Koskahan sitä saisi aikaiseksi tarttua toimeen…

  1. Sama täällä :)

   Mua esimerkiksi harmittaa että aloin keräämään WB:n New Wavea, sillä ei se ole oikein sitten loppujen lopuksi mun juttu ollenkaan. Sen voisin heivata ihan ensi tilassa ja ostaa tilalle jotain muuta. Mummi on keräillyt mulle Pentikin Vaniljaa ja sekään ei oikein enää ole mun juttu.. Sitä en kyllä heivaa minnekään, sillä astiasarjalla on sydämessä iso merkitys :)

   Harmittaa kun vähän aikaa sitten oli se kotikirppis niin siellä olisi varmasti saanut kupeille ja kannuille uudet omistajat. Miksei me muistettu sitä?

 2. Salaatti näyttää superherkulliselta ja astiatkaan eivät ole hullumpia. Mun tekisi mieli uudistaa astiavarastoa ja saada aikaiseksi joku koherentti kokonaisuus, mutta kaapit ne vain tursuilevat kaikenlaista ikivanhaa miehen mukana tullutta sekametelisoppaa. Koskahan sitä saisi aikaiseksi tarttua toimeen…

 3. Sama täällä :)Mua esimerkiksi harmittaa että aloin keräämään WB:n New Wavea, sillä ei se ole oikein sitten loppujen lopuksi mun juttu ollenkaan. Sen voisin heivata ihan ensi tilassa ja ostaa tilalle jotain muuta. Mummi on keräillyt mulle Pentikin Vaniljaa ja sekään ei oikein enää ole mun juttu.. Sitä en kyllä heivaa minnekään, sillä astiasarjalla on sydämessä iso merkitys :)Harmittaa kun vähän aikaa sitten oli se kotikirppis niin siellä olisi varmasti saanut kupeille ja kannuille uudet omistajat. Miksei me muistettu sitä?

 4. Ovatpas nuo lasit somia – sinulla on kyllä ihana astiakokoelma :)

  Olen monet kerrat kaynyt ihastelemassa Koko-sarjan mintunvärisiä mukeja ja noita pieniä kulhoja – sopisivat niin kivasti meidän kotiin.

  Netissä tuli muuten vastaan seuraava astiasarja (http://www.room21.fi/fi/varumarken/rorstrand.html) jossa oli jotain tuttua, heh vähän samantyylistä kuin tuo Sarjaton :)

  1. Hih, niin ovat- ja kyllä, pidän astiakokoelmasti todella paljon. Joskus avaan kaapinovet ihan vain ihaillakseni lasejani ja kuppejani :D

   Ne ovat tosi kivoja, miksei me voida hankkia vain kaikkia astoita?! Olisi ihanaa jos voisi vain hankkia kaikenvärisiä ja -mallisia astoita.

   Joo, olen pistänyt sen merkille. Meinasin ostaa sitä joskus vuosi sitten (vaaleanpunaisena tietenkin). Tuo Filippa K:n astiasarja on muuten myös kyllä jäänyt tämän neidin mieleen ;)

   1. Tietkös kun juuri noita Filippa K astioita jäin ihastelemaan tuolla sivustolla. Pidän sormet ristissä, että niihin lätkäistään jossain vaiheessa ale-hinta :) Tosin siinä vaiheessa meidän pitää varmaan oikeasti hankkia joku erillinen astiakaappi kotiin..siitäkös tuo miekkonen riemastuisi :D

 5. Ovatpas nuo lasit somia – sinulla on kyllä ihana astiakokoelma :)Olen monet kerrat kaynyt ihastelemassa Koko-sarjan mintunvärisiä mukeja ja noita pieniä kulhoja – sopisivat niin kivasti meidän kotiin.Netissä tuli muuten vastaan seuraava astiasarja (http://www.room21.fi/fi/varumarken/rorstrand.html) jossa oli jotain tuttua, heh vähän samantyylistä kuin tuo Sarjaton :)

 6. Hih, niin ovat- ja kyllä, pidän astiakokoelmasti todella paljon. Joskus avaan kaapinovet ihan vain ihaillakseni lasejani ja kuppejani :DNe ovat tosi kivoja, miksei me voida hankkia vain kaikkia astoita?! Olisi ihanaa jos voisi vain hankkia kaikenvärisiä ja -mallisia astoita.Joo, olen pistänyt sen merkille. Meinasin ostaa sitä joskus vuosi sitten (vaaleanpunaisena tietenkin). Tuo Filippa K:n astiasarja on muuten myös kyllä jäänyt tämän neidin mieleen ;)

 7. Hih, ne ovat :)Niissä on jotain sellaista vanhahtavaa ja silti modernia. Toivottavasti joulupukki tuo haluamasi :)

 8. Tietkös kun juuri noita Filippa K astioita jäin ihastelemaan tuolla sivustolla. Pidän sormet ristissä, että niihin lätkäistään jossain vaiheessa ale-hinta :) Tosin siinä vaiheessa meidän pitää varmaan oikeasti hankkia joku erillinen astiakaappi kotiin..siitäkös tuo miekkonen riemastuisi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*