Sofié meets Marie Antoinette

 


Perjantaina koittaa kevään VIIMEINEN tentti! Muutama kirjallinen työ pitää vielä palauttaa, mutta sitten se olisi tältä keväältä taas koulut kouluiltu. Tuntuu ihan hurjalta, että miten tämä kevät on taas mennyt niin nopeasti! Ensi vuosi tulee joka tapauksessa olemaan viimeinen Vaasa-vuosi. Tuntuu jo nyt aika haikealta ja hassulta, että vuoden päästä sitä pitäisi alkaa etsimään niitä oikeita töitä.  Lueskelen täällä hymyissä suin tenttiin kaakaota hörppien, croisanttia syöden ja suklaata napostellen. Sattumoisin kuvista tuli aika romanttiset ja ne seikkailevatkin Marie Antoinetten maailmassa.  Ja sitten minulla onkin teille kysymys. Mitä te haluaisitte, että leipoisin tai tekisin ruoaksi viikonloppuna? En oikein tiedä, että mitä tekisin, niin te saatte heittää ideoita tännepäin :) 
_________________

I will have my very last exam on friday. It feels weird how fast this semester has went. I’m reading to my last exam with a huge smile on my face. I know that the pictures are quite romantic, but somehow these pictures describes my mood.  And, I have a question for you. I would like to know what you would want me to bake or cook on weekend?

You may also like

18 Comments

  1. Hmm… (hieman puolueellinen) ystäväsi B, joka viettää myös Vaasassa viikonloppua ehdottaa herkullisia itse tehtyjä pinaattilettuja herkullisen salaatin kera sekä lasillista kuplivaa hienosti hoidetun koulukevään kunniaksi :)

  2. Hmm… (hieman puolueellinen) ystäväsi B, joka viettää myös Vaasassa viikonloppua ehdottaa herkullisia itse tehtyjä pinaattilettuja herkullisen salaatin kera sekä lasillista kuplivaa hienosti hoidetun koulukevään kunniaksi :)

  3. B:Vai pinaattilettuja! Hih, no tuollaista arkiruokaa en kyllä ole aiemmin hirveästi tehnytkään…Se voisikin olla ihan kiva idea :)

  4. Jutta:Kynttilät ja kaakaot on ostettu Laduréen Pariisin myymälöistä :)On harmillista, että niitä ei myydä suomalaisissa sisustuskaupoissa :/. Italiassa törmäsin Laduréen kynttilöihin kahteen otteeseen erilaisissa Lifestyle-putiikeissa.Kiitos :)

  5. Suloisen sokerisia kuvia! Helsingissä on ainakin niin harmaata, että pinkki piristää.Itselläni on pe-su viikonlopun ruokalistalla anoppilassa (minä kokkaan) ceasarsalaattia, canneloneja pinaatti-juusto-täytteellä ja pangasus-kalaa uunissa paistettujen puikulaperunoiden ja peston kera. Siippa tekee (ekläpä elämänsä ensimmäisen) suklaakakun.

  6. Lumo:Täällä oli eilen ihan todella upea ilma, aurinko paistoi ja lämmitti :)Oho, nyt tuli nälkä!!!Kullostaa oikein herkulliselta! Tykkään cannelooneista ihan tosi paljon :)))

  7. Jutta:Kynttilät ja kaakaot on ostettu Laduréen Pariisin myymälöistä :)On harmillista, että niitä ei myydä suomalaisissa sisustuskaupoissa :/. Italiassa törmäsin Laduréen kynttilöihin kahteen otteeseen erilaisissa Lifestyle-putiikeissa.Kiitos :)

  8. Suloisen sokerisia kuvia! Helsingissä on ainakin niin harmaata, että pinkki piristää.Itselläni on pe-su viikonlopun ruokalistalla anoppilassa (minä kokkaan) ceasarsalaattia, canneloneja pinaatti-juusto-täytteellä ja pangasus-kalaa uunissa paistettujen puikulaperunoiden ja peston kera. Siippa tekee (ekläpä elämänsä ensimmäisen) suklaakakun.

  9. Lumo:Täällä oli eilen ihan todella upea ilma, aurinko paistoi ja lämmitti :)Oho, nyt tuli nälkä!!!Kullostaa oikein herkulliselta! Tykkään cannelooneista ihan tosi paljon :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*