Sofié in Riga

Terveiset Riiasta! 

Täällä on ihan älyttömän kaunista, en olisi ikinä voinutkaan kuvitella, että täällä on näin upean näköistä. Ensimmäisenä päivänä olemme kävelleet pitkin kaupunkia, istuskelleet auringossa ja syöneet sushia. Huomenna meillä onkin vuorossa balettia ja viininmaistajaiset :) Tässä teille vielä muutama kuva tältä päivältä.


You may also like

8 Comments

  1. Ensimmäinen ja viimeinen kuva olivat ihastuttavimmat minun makuuni! Toivon ihanaa balettinautintoa Riikan oopperassa. Rakennus on huikea historiaa henkivä oopperatalo, joka eroaa tyyliltään esimerkiksi meidän modernista oopperatalostamme.

  2. Kaunista! Olen yöpynyt matkan varrella pari kertaa työmatkallat alvipakkasilla ja kesällä ollessani olin sairastunut, joten en muistanutkaan kaupungin olevan noin viehättävä.Hyvää matkan jatkoa.

  3. Ensimmäinen ja viimeinen kuva olivat ihastuttavimmat minun makuuni! Toivon ihanaa balettinautintoa Riikan oopperassa. Rakennus on huikea historiaa henkivä oopperatalo, joka eroaa tyyliltään esimerkiksi meidän modernista oopperatalostamme.

  4. Kaunista! Olen yöpynyt matkan varrella pari kertaa työmatkallat alvipakkasilla ja kesällä ollessani olin sairastunut, joten en muistanutkaan kaupungin olevan noin viehättävä.Hyvää matkan jatkoa.

  5. Absolutely White:Baletti oli ihan äärettömän ihana! Se oopperatalo oli vaan niin kertakaikkisen kaunis! Kävimme katsomassa Anna Kareninan :)Ahaa, pitääkin käydä katsomassa :)Lumo:Olen ihan todella yllättynyt, että miten kaunista täällä on. Keskustan yleiskuvakin on paljon siistimpi mitä Helsingin esimerkiksi..

  6. Absolutely White:Baletti oli ihan äärettömän ihana! Se oopperatalo oli vaan niin kertakaikkisen kaunis! Kävimme katsomassa Anna Kareninan :)Ahaa, pitääkin käydä katsomassa :)Lumo:Olen ihan todella yllättynyt, että miten kaunista täällä on. Keskustan yleiskuvakin on paljon siistimpi mitä Helsingin esimerkiksi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*