Sneak Peek

Design Sponge on minun ehdoton internet-sivusto suosikkini, varsinkin sen “sneak peek”-osio jossa tutustutaan erilaisiin koteihin.  Kuvien koti sijaitsee Brightonissa, Englannissa. Kodin nykyiset omistajat joutuivat laittamaan kaiken uusiksi, sillä talo oli kokonaisvaltaisen remontin tarpeessa. Emma ja James ovat ripustaneet seinille modernia taidetta, pehmentäneet hieman kolkkoa sisustusta muhkeilla tyynyillä ja taljoilla sekä yhdistaneet massiiviseen puiseen keittiönpöytään Eamsin Eiffel-tuolit. Tykkään tämän kodin rauhallisesta fiiliksestä.
Design Sponge is one of my favorite sites, especially its “sneak peek”-part. Home of these pictures is located in Brighton, England. The owners of this flat had to fully renovate it before they could settle in. Emma and James have hang some modern and contemporary illustrations on the walls, softened the bleak interior with mellow and voluminous pillows and fur duvets and also mixed the Eiffel-chairs by Eams with massive wooden table. I like this calming atmosphere.

You may also like

8 Comments

  1. olen aina luullut että vihaan noita topatun näköisiä sängynpäätyjä… hmm.. täytynee miettiä kantaa uudelleen :) ihania kuvia…

  2. Iduska: Joo samoin! Ne näyttää usein aika halvoilta,mutta tässä se mun mielestä on tyylikkään näköinen :)

  3. löysin vasta blogisi.vaikkei tähän aiheeseen liitykään niin huomasin tuon kahviaiheisen postauksen syyskuulta.mutteripannulle sopii espressopavut (jauhe myös, mutta kotona jauhetut pavut ovat aina parempi). jos ei halua maksaa kahvipaketista (250g) lähemmäs kymmentä euroa, voi myös ostaa kahvinsa marketista (Paulig Espresso tai Fortissimo 4-5e/250g). Kaffecentralen tai muut alan liikkeet tarjoavat sitten laajempaa valikoimaa espressojen saralla.ei ole välttämätöntä hankkia myllyä mutterin takia (niin kuin itse olen tehnyt…)

  4. löysin vasta blogisi.vaikkei tähän aiheeseen liitykään niin huomasin tuon kahviaiheisen postauksen syyskuulta.mutteripannulle sopii espressopavut (jauhe myös, mutta kotona jauhetut pavut ovat aina parempi). jos ei halua maksaa kahvipaketista (250g) lähemmäs kymmentä euroa, voi myös ostaa kahvinsa marketista (Paulig Espresso tai Fortissimo 4-5e/250g). Kaffecentralen tai muut alan liikkeet tarjoavat sitten laajempaa valikoimaa espressojen saralla.ei ole välttämätöntä hankkia myllyä mutterin takia (niin kuin itse olen tehnyt…)

  5. Oi kiitos kommentistasi :)Mä kävinkin tossa vähän aikaa sitten kaffecentralenissa :) Mä kyllä tykkään” hifistellä” ruokaan liittyvissä asioissa, niin oma myllyn hankkiminen on kyllä tullut mieleen. En vaan ole mikään kahvin suurkuluttaja, mutta nautiskelija sitäkin enemmän :)

  6. Oi kiitos kommentistasi :)Mä kävinkin tossa vähän aikaa sitten kaffecentralenissa :) Mä kyllä tykkään” hifistellä” ruokaan liittyvissä asioissa, niin oma myllyn hankkiminen on kyllä tullut mieleen. En vaan ole mikään kahvin suurkuluttaja, mutta nautiskelija sitäkin enemmän :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*