Skiffer

Poikaystäväni osti tässä hiljattain itselleen pienen kalaveneen. Olin aluksi ehkä hieman vastahakoinen, sillä ajattelin että veneilystä tulee taas yksi harrastus lisää jonon jatkoksi. Näin jälkeenpäin olen tästä herraseni ostoksesta oikein tyytyväinen. Enpä tullut aluksi ajatelleeksi, että minäkin pääsisin sinne kyytiin ja kivoihin pikkuisiin saariin.

Olemme käyneet nyt lähes joka päivä veneilemässä ja myös aina silloin tällöin pysähdelleet jossakin Helsingin edustan saaressa. Kaivopuiston edustalla on paikka nimeltä Skiffer. Olen aina tiennyt sen olemassa olosta, mutta siltikään en ole siellä ikinä käynyt. Menimme sinne ensimmäisen kerran sunnuntaina kummitätini kanssa ja tällä viikolla vein sen rakkaan ranskikseni Skifferiin pizzalle.

Skifferistä saa valehtelematta tämän kaupungin parhaat pizzat. Siis ihan oikeasti, menkää vaikka maistamaan! Skifferin terassi on merihenkinen ja sitä reunustaa upea merellinen kaupunkimaisema. Skifferissä tarjoillaan tänä kesänä myös brunssia sekä ilmeisesti keskiviikkoisin Skifferissä on jonkinnäköinen kesäklubi.?

Vaikka ei omaa paattia olisikaan, niin  ei hätää. Uimaan Skifferiin ei kannata lähteä, sillä yhteysvene menee Kaivopuistosta muutamassa minuutissa Skifferin upealle terassille. Että kesä on ihanaa aikaa!

________________________________________

While ago my boyfriend bought little boat to himself. He likes fishing and he doesn’t know anything better than being at the sea. At first I wasn’t that happy about the idea of buying a boat, because I was thinking that this boating would be just another hobby.

After a while, I understood that I’m also allowed to step on it and able to take a boat ride. Now we have been doing a little island hopping around Helsinki. Finally the summer has come and even though I’m at the office during daytime but happily I’m able to take the most of our beautiful summer during the evenings. There is nothing better than summer!

You may also like

44 Comments

  1. Kannattaa tarkastaa ne päivämäärät vielä, sillä brunssia ei tarjoilla joka sunnuntai. Kiitos samoin Huli! Vietän viikonlopun veneillen ja ehkäpä tuolla Skifferillä hengaillen ;)

    1. Okei, kiitos tiedosta :)

     Minulle vain sanottiin Skifferissä, että brunsseja on enää yhden kerran heinäkuussa ja sitten taas elokuussa. Näin myös jonkun ilmoituksen Skifferin seinällä, jossa oli nimenomaan mainittu tietyt brunssipäivät. Mutta siis hienoa, jos niitä on useamminkin. Harmittelin nimittäin etten pääse heinäkuun viimeisen viikon brunssille, mutta pitääkin tulla jo nyt tulevana sunnuntaina :)

 1. Tonne on päästävä brunssille! Kiitos ihanasta vinkistä ja oikein aurinkoista viikonloppua. :)

 2. Jos en tietäisi niin luulisin että viimeisessä kuvassa on sisarukset, ettei jopa kaksoset :D Niin samanlainen sivuprofiilikin teillä näyttää olevan :D

  Ja venelily on <3<3<3

  1. Hih, no silmienväri erottaa meidät toisistaan. Ystävälläni on ihan todella kauniin ja kylmän sinisen väriset silmät. Moni kyllä on luullut meitä siskoiksi. Vaikkemme verisukulaisia olekaan, mutta henkinen yhteys meillä on vähintään yhtä korkealla kuin kaksosilla :)

   Se on todellakin <3 <3 <3

 3. Jos en tietäisi niin luulisin että viimeisessä kuvassa on sisarukset, ettei jopa kaksoset :D Niin samanlainen sivuprofiilikin teillä näyttää olevan :DJa venelily on <3<3<3

 4. Kuulin kaveripariskunnalta Skifferin pizzoista mutta jostain kumman syystä en sinne asti ennättänyt viime kesänä. Tänä kesänä kyseinen mpaikka on Must visit-listallani :)

  1. Hienoa! Siis en tiedä miksi en ole siellä aiemmin käynyt vaikka kaikki muut lähisaaret on tullut koluttua. Olen myös kuullut siitä paljon, mutta sieltä mereltäpäin paikka ei ole ehkä niin houkuttelevan näköinen mitä paikan päällä :)

   Mene pian pizzalle ;)

   1. Pakko vielä kehua kauniin ranskiksesi tyylikkäitä arskoja. Selailin tänään Pink Pionies bloggaajan kuvia noista samaisista laseista, niin ihanat!

    Salaa sitä välillä haaveilee, että voisi olla tyylikäs tummahiuksinen ranskalainen nainen, he kun tuntuvat olevan aina niin kauniin tyylikkäinä :) Mainio vuosi on yksi lempparielokuvistani ja tykkään niin kovin Marion Cotillardin yksinkertaisen kauniista tyylistä leffassa :)

 5. Kuulin kaveripariskunnalta Skifferin pizzoista mutta jostain kumman syystä en sinne asti ennättänyt viime kesänä. Tänä kesänä kyseinen mpaikka on Must visit-listallani :)

 6. Veneily on niiiiiin parasta! Voi että, Helsingin edustallakin on vaikka kuinka monta aivan kertakaikkisen upeaa paikkaa ja varsinkin kuumina päivinä ainoa oikea paikka on merellä. Mulla on on muuten Skifferin pizzat vielä testaamatta, vaikka aikomus on ollut jo pitkään. Boathousessa kannatta myös käydä, sielläkin on aivan mahtavat ruuat. :) Yksi paikka, joka mulla on myös ollut listalla pitkään, on Cafe Komsalö Sipoon saaristossa. Siellä on kuulemma universumin parhaat lohileivät. :)

  1. No niin on! Pienenä en nauttinut veneilystä ollenkaan, mutta nykyään kylläkin. Sinulla siitä tosin taitaa olla hivenen enemmän kokemusta ;)

   Siis olen käynyt Boathousessa muutaman kerran ja me syötiin siellä meidän ensimmäinen yhteinen lounas joskus seitsemän vuotta sitten. Boathousen terassi on kerrassaan upea, ihan kuin olisi Ranskan rivieralla!

   Hmm. Pitää ehdottomasti laittaa muistilistalle, sillä lohileivät ovat suurinta herkkuani. Olethan maistanut jo kauppahallin lohileivät tai lohikeiton ;)?

 7. Veneily on niiiiiin parasta! Voi että, Helsingin edustallakin on vaikka kuinka monta aivan kertakaikkisen upeaa paikkaa ja varsinkin kuumina päivinä ainoa oikea paikka on merellä. Mulla on on muuten Skifferin pizzat vielä testaamatta, vaikka aikomus on ollut jo pitkään. Boathousessa kannatta myös käydä, sielläkin on aivan mahtavat ruuat. :) Yksi paikka, joka mulla on myös ollut listalla pitkään, on Cafe Komsalö Sipoon saaristossa. Siellä on kuulemma universumin parhaat lohileivät. :)

 8. Eih, älä! Näyttää niin ihanan rennolta oleskelulta! Pienenä tätillä ja tädin miehellä oli paatti jolla käytiin läheisillä saarilla merellä, se oli ihanaa. Olis ihanaa kokea sitä taas näin vanhempanakin :)
  Onko tuo mies kuvissa sinun heilasi?

  P.S. Varasin matkan Tukholmaan kuun lopuksi! En ole edes kerennyt kertoa tästä lähimmille ystävillekään vielä :D Kruunut käyty vaihtamassa, matkajännitys voi alkaa!

  1. Heh, no iltasella voi ottaa vähän rennommin, sillä aurinkoa riittää ihan sinne ilta myöhään asti. Mä en pienenä pitänyt veneilystä, mutta kalastuksesta sitäkin enemmän. Ehkä hieman vaikea yhtälö.

   Kyllä se on se minun raksuttimeni <3

   Oi ihanaa! Muista käydä Ladureessa ja Stockholm Grandissa jälkkäreillä ;)

   Tuossa on vielä linkkejä kirjoittamistani jutuista muille sivustoille. Toivottavasti löytyy uusia kohteita :)

   http://www.omatukholma.fi/blog/hienoja-hetkia-tukholmassa-a-la-avec-sofie
   http://www.matkallaruotsissa.fi/2012/02/27/sofo-sofien-silmin/
   http://www.matkallaruotsissa.fi/2012/03/02/sofien-ostermalm/

 9. Eih, älä! Näyttää niin ihanan rennolta oleskelulta! Pienenä tätillä ja tädin miehellä oli paatti jolla käytiin läheisillä saarilla merellä, se oli ihanaa. Olis ihanaa kokea sitä taas näin vanhempanakin :)Onko tuo mies kuvissa sinun heilasi?P.S. Varasin matkan Tukholmaan kuun lopuksi! En ole edes kerennyt kertoa tästä lähimmille ystävillekään vielä :D Kruunut käyty vaihtamassa, matkajännitys voi alkaa!

 10. Kannattaa tarkastaa ne päivämäärät vielä, sillä brunssia ei tarjoilla joka sunnuntai. Kiitos samoin Huli! Vietän viikonlopun veneillen ja ehkäpä tuolla Skifferillä hengaillen ;)

 11. Hih, no silmienväri erottaa meidät toisistaan. Ystävälläni on ihan todella kauniin ja kylmän sinisen väriset silmät. Moni kyllä on luullut meitä siskoiksi. Vaikkemme verisukulaisia olekaan, mutta henkinen yhteys meillä on vähintään yhtä korkealla kuin kaksosilla :)Se on todellakin <3 <3 <3

 12. Hienoa! Siis en tiedä miksi en ole siellä aiemmin käynyt vaikka kaikki muut lähisaaret on tullut koluttua. Olen myös kuullut siitä paljon, mutta sieltä mereltäpäin paikka ei ole ehkä niin houkuttelevan näköinen mitä paikan päällä :)Mene pian pizzalle ;)

 13. No niin on! Pienenä en nauttinut veneilystä ollenkaan, mutta nykyään kylläkin. Sinulla siitä tosin taitaa olla hivenen enemmän kokemusta ;)Siis olen käynyt Boathousessa muutaman kerran ja me syötiin siellä meidän ensimmäinen yhteinen lounas joskus seitsemän vuotta sitten. Boathousen terassi on kerrassaan upea, ihan kuin olisi Ranskan rivieralla!Hmm. Pitää ehdottomasti laittaa muistilistalle, sillä lohileivät ovat suurinta herkkuani. Olethan maistanut jo kauppahallin lohileivät tai lohikeiton ;)?

 14. Heh, no iltasella voi ottaa vähän rennommin, sillä aurinkoa riittää ihan sinne ilta myöhään asti. Mä en pienenä pitänyt veneilystä, mutta kalastuksesta sitäkin enemmän. Ehkä hieman vaikea yhtälö. Kyllä se on se minun raksuttimeni <3Oi ihanaa! Muista käydä Ladureessa ja Stockholm Grandissa jälkkäreillä ;)Tuossa on vielä linkkejä kirjoittamistani jutuista muille sivustoille. Toivottavasti löytyy uusia kohteita :)http://www.omatukholma.fi/blog/hienoja-hetkia-tukholmassa-a-la-avec-sofiehttp://www.matkallaruotsissa.fi/2012/02/27/sofo-sofien-silmin/http://www.matkallaruotsissa.fi/2012/03/02/sofien-ostermalm/

 15. Pakko vielä kehua kauniin ranskiksesi tyylikkäitä arskoja. Selailin tänään Pink Pionies bloggaajan kuvia noista samaisista laseista, niin ihanat! Salaa sitä välillä haaveilee, että voisi olla tyylikäs tummahiuksinen ranskalainen nainen, he kun tuntuvat olevan aina niin kauniin tyylikkäinä :) Mainio vuosi on yksi lempparielokuvistani ja tykkään niin kovin Marion Cotillardin yksinkertaisen kauniista tyylistä leffassa :)

 16. Oijoi kun hyvän näköisiä pitsoja! Uskonpa että oli herkullisia :) Ihania kuvia sinulla muutenkin, love it!miukus.blogspot.com

  1. Heippa Elisabeth,

   No paikka ei näytä kovinkaan houkuttelevalta maaltapäin, mutta pienten muurien takaa paljastui aivan uskomattoman viihtyisä terassi. No en ole varma miten keittiö menee kiinni, mutta kyllä ainakin vielä kuudelta meille tarjoiltiin pizzaa.

   Kivaa viikonloppua :))

 17. Jäin miettimään tätä paikka kun käytiin Boathousissa silloin Kämp Groupin kierroksella. Tämäkin on pakko kokea vielä tänä kesänä! Onkohan se parempi lounas- vai illallisaikaan?xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  1. Siis välillä mitä tahansa. Yritän opettaa hänelle suomea ja yritän tehdä parhaani, että hän oppisi suomen sujuvasti. Yleisemmin puhumme kumminkin englantia kuin ranskaa. Ymmärrän ranskaa ihan hyvin ja puhua soperrankin sitä ihan kohtuulisesti, mutta jos haluan saada jonkin asian perille nopeasti niin mielummin kerron sen englanniksi kuin ranskaksi.

 18. Tuli mieleeni, että mitä kieltä puhut ystäväsi kanssa? Puhuuko hän suomea? Tai sinä ranskaa?

 19. Heippa Elisabeth,No paikka ei näytä kovinkaan houkuttelevalta maaltapäin, mutta pienten muurien takaa paljastui aivan uskomattoman viihtyisä terassi. No en ole varma miten keittiö menee kiinni, mutta kyllä ainakin vielä kuudelta meille tarjoiltiin pizzaa.Kivaa viikonloppua :))

 20. Siis välillä mitä tahansa. Yritän opettaa hänelle suomea ja yritän tehdä parhaani, että hän oppisi suomen sujuvasti. Yleisemmin puhumme kumminkin englantia kuin ranskaa. Ymmärrän ranskaa ihan hyvin ja puhua soperrankin sitä ihan kohtuulisesti, mutta jos haluan saada jonkin asian perille nopeasti niin mielummin kerron sen englanniksi kuin ranskaksi.

 21. Okei, kiitos tiedosta :)Minulle vain sanottiin Skifferissä, että brunsseja on enää yhden kerran heinäkuussa ja sitten taas elokuussa. Näin myös jonkun ilmoituksen Skifferin seinällä, jossa oli nimenomaan mainittu tietyt brunssipäivät. Mutta siis hienoa, jos niitä on useamminkin. Harmittelin nimittäin etten pääse heinäkuun viimeisen viikon brunssille, mutta pitääkin tulla jo nyt tulevana sunnuntaina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*