Sisustuslöytö part deux

Yksi ihanimmista asioista Pariisissa ovat pienet löydöt. Näitä löytöjä voivat olla niin kahvilat, sievät kadut tai vaikkapa huonekalut. Kaupunki on niin suuri, niin aina löytyy uutta tutkittavaa ja löydettävää. Muistatteko vielä tämän löytämäni sohvan?  Se sisustuslöytö on jo korjattu sekä verhoiltu uudelleen ja näin ollen se on saanut jo uuden elämän. Vielä se ei ole kotiimme asti tullut, mutta toivottavasti pian.

Avec Sofié in Paris l The lovely Parisian vintage finds

Toinen sisustuslöytö, joka eksyi kotiimme viime viikolla, on tämä kuvissa näkyvä pöytä. Naapurustomme on todella eläväinen ja siinä vilskeessä on puolensa. Ravintoloita ja liikkeitä tulee ja menee koko ajan. Ei tarvitse kotikulmilta paljoa kauas liikkua, sillä se uudistuu koko ajan. Vaikka yksi vaateliike kotikulmiltamme suljettiin, oli sillä myös kaunis kääntöpuoli, tuo antiikkinen peilipöytä.

Avec Sofié in Paris l The lovely Parisian vintage finds

Kävelin liikkeen ohi ja huomasin, että liikkeen huonekaluja oli myytävänä loppuunmyynnin yhteydessä. Kun näin pöydän, en voinut olla ostamatta sitä. Vielä ihan täydellistä paikkaa sille ei ole, mutta uskon sille vielä joskus löytyvän kauniin nurkkauksen missä se pääsee olemaan, vaikka eteisen kruununa.

Avec Sofié in Paris l The lovely Parisian vintage finds

Avec Sofié in Paris l The lovely Parisian vintage finds

Olen salaa haaveillut pienestä peilipöydästä ja yllätyksekseni sellainen asteli eteeni silloin kun sitä vähiten odotti. Mietin vähän aikaa sitten peilipöytiä makuuhuoneeseen, mutta pelkäsin niiden olevan liian herkät käytössä. Toivon, että tämä kaunokainen tosin säilyy vielä kauan aikaa, sillä ikää sillä taitaa olla jo nyt enemmän mitä minulla.

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*