Silosääret-Voita Braun Silk-épil

Ajattelin, että ilahduttaisin teitä näin joulukuussa joulukalenterin merkeissä. Ihan joka päivä en tosin yhteistyöpostausta ajatellut tehdä, joten kyllä täältä löytyy joulukuussa muutakin kuin arvontoja. Eli ei huolta, ruokaa ja sisustusta mahtuu myös kivasti mukaan joulukalenterin luukuista huolimatta.

Kesäisin olen käynyt sokeroimassa sääreni, mutta talvisin ihan vain  sheivaan ne kotosalla. Minulle on jäänyt epiloinnista pienoiset traumat teinivuosilta, jolloin kokeilin äitini epilaattoria. Siitä on varmaankin kymmenisen vuotta milloin olen viimeksi pitänyt epilaattoria kädessäni. Sain tässä hiljattain kumminkin blogini kautta Braunin Silk-épil 5 -epilaattorin ja ajattelin kertoa teille, että jouduinko samanlaisiin kivun tuskiin kuin silloin vuosia sitten.

Ensimmäinen ajatus epilaattorin terät nähdessäni oli ”ei ikinä”. Kun laitoin epilaattorin päälle, niin olin aivan varma etten ikinä tulisi kokeilemaan kyseistä laitetta. Onneksi kumminkin rohkaistuin, sillä terät ja ääni antoivat tulevasta pahemman kuvan mitä se todellisuudessa oli.

Totta kai ensimmäisen minuutin ajan tuntui pientä nipistelyä, mutta sitten siihen jollain lailla turtui ja nipistely unohtui. Silk-épil epilaattori sisältää 40 pinsettimäistä karvanpoistajaa, jotka edesauttavat että jokainen ei-toivottu tapaus saataisiin pois. Lopputulos oli sileä ja allekirjoittanut hyvin iloinen, sillä se epilaattoripelkokin tuli selätettyä.

Silk-épil epilaattori sisältää myös smart light  ominaisuuden, joka auttaa huomaamaan myös ne ihokarvat mitä ei välttämättä muuten huomaisi. Laite on helppokäyttöinen ja sen pää liikkuu ja mukautuu jalan muotojen mukaan. Epilaattorissa on myös hierova ominaisuus, mikä lievittää nipistelyä ja pikkuruista kipua.

Olin aiemmin pitänyt epilaattoireita vähän turhakkeina, koska normaali höylä toimii tietenkin yhtä hyvin. Mutta.. Muutaman viikon käyttäneenä olen kumminkin saanut muutaman ahaa-elämyksen.

Ihoni on todella kuiva ja sheivaus ja suihku ovat iholleni ehkä se pahin combo. Ensinnäkin, epilaattoria voin käyttää ilman suihkua, joten se ei rasita jo muuten niin kuivaa ihoani yhtään enempää. Toiseksi, jos minulla on kiire, niin voin saada silosääret ilman suihkuakin. Kolmanneksi, epilointi ei todellakaan satu niin paljon mitä muistelin.

Tämä luukku/arvonta on voimassa ensi perjantaihin klo:20 saakka. Kommenttikenttääni haluaisin teidän kertovan, että millaisia kokemuksia tai mielikuvia epilointi mieleenne tuo.  Kivaa sunnuntaita kaverit.

_____________________________________________

During the summer I prefer body sugaring, but in the wintertime I use regular shaver. Since I was a teen, I’ve suffered from a minor epilating trauma and I haven’t tried epilator since then. While ago I got new epilator from Braun and I literally forced myself to try it after so many years.

My first thought was ”never” when I saw the blades/tweezers. When I switched it on and heard the noise I was absolutely sure, that I would stick with my regular shaver. Anyhow, I tried it and I have to say that the noise and the blades gave me a worse first impression that it actually was. Of course it pinched at first, but then I got used to it. The end result was a smooth skin and a happy face.

I have always thought that epilators are like vanities that we don’t necessarily even need. Anyhow, I have been using it couple of weeks and I’ve had a few ‘eureka’ moments. Firstly, my skin is very dry and shower and shaving is worst combo especially in wintertime. The first eureka came when I realized that I could have silky skin without a shower. Secondly, if I’m in a hurry, I can just take my epilator and silken my legs without putting a lot of efforts on it.

You may also like

372 Comments

 1. En oo koskaan käyttäny epilaattoria, mutta kivuliaita tarinoita kuullut muilta :D Oon kuitenkin sitä mieltä, että lähes viikottainen pakollinen sheivaus (jos ei sängen kanssa jaksa elää >:D) on sen verran työlästä, että olen kaupoissa yrittänyt katsella erilaisia vaihtoehtoja epilaattoreista joululahjaksi itselleni ;D

 2. En oo koskaan käyttäny epilaattoria, mutta kivuliaita tarinoita kuullut muilta :D Oon kuitenkin sitä mieltä, että lähes viikottainen pakollinen sheivaus (jos ei sängen kanssa jaksa elää >:D) on sen verran työlästä, että olen kaupoissa yrittänyt katsella erilaisia vaihtoehtoja epilaattoreista joululahjaksi itselleni ;D

 3. Olen käyttänyt epilaattoria joka toinen viikko viimeiset kolme vuotta.(?) Sain epilaattorin varmaan joku 5-7 vuotta sitten lahjaksi ja meni hetki ennen kuin uskalsin siihen tarttua. Vasta viime aikoina olen uskaltanut laittaa epilaattorin sille nopeimmalle vaihteelle ja kyllä harmitti, että en ollut uskaltanut aiemmin, sillä kipu oli huomattavasti pienempää! =D En käytä sääriin, koska niihin tulee aina sisäänkasvaneita karvoja, mutta bikinirajat saavat kyytiä. heh.

  Tässä on jo hetki haaveiltu uudesta laitteesta, kun tuo vanha on sellaisella kiinteällä johdolla ja alkaa olla aika raihnaisessa kunnossa. =)

 4. Olen käyttänyt epilaattoria joka toinen viikko viimeiset kolme vuotta.(?) Sain epilaattorin varmaan joku 5-7 vuotta sitten lahjaksi ja meni hetki ennen kuin uskalsin siihen tarttua. Vasta viime aikoina olen uskaltanut laittaa epilaattorin sille nopeimmalle vaihteelle ja kyllä harmitti, että en ollut uskaltanut aiemmin, sillä kipu oli huomattavasti pienempää! =D En käytä sääriin, koska niihin tulee aina sisäänkasvaneita karvoja, mutta bikinirajat saavat kyytiä. heh.Tässä on jo hetki haaveiltu uudesta laitteesta, kun tuo vanha on sellaisella kiinteällä johdolla ja alkaa olla aika raihnaisessa kunnossa. =)

 5. Epiloin säännöllisen epäsäännöllisesti. Hitaampaa hommaa kuin sheivaaminen, mutta ei tarvitse tehdä niin usein. Valitettavasti nykyinen epilaattorini kyllä harmittavasti katkoo aika paljon karvoja. Nipistelyä tosiaan tuntuu aluksi, mutta tosi nopeasti sääret siihen tottuvat ja sitten ei satu enää yhtään :)

 6. Epiloin säännöllisen epäsäännöllisesti. Hitaampaa hommaa kuin sheivaaminen, mutta ei tarvitse tehdä niin usein. Valitettavasti nykyinen epilaattorini kyllä harmittavasti katkoo aika paljon karvoja. Nipistelyä tosiaan tuntuu aluksi, mutta tosi nopeasti sääret siihen tottuvat ja sitten ei satu enää yhtään :)

 7. Epilointi on mielestäni erinomainen keino pitää sääret sileinä..ei tule epämieluisia viiltoja kiireessäkään. Ääni on tosin vähemmän miellyttävä ja sen vuoksi huomaan usein vältteleväni epilointia. Sääret kyllä pysyvät hyvän tovin sileinä, joten epilointi on vaivan arvoista.

 8. Epilointi on mielestäni erinomainen keino pitää sääret sileinä..ei tule epämieluisia viiltoja kiireessäkään. Ääni on tosin vähemmän miellyttävä ja sen vuoksi huomaan usein vältteleväni epilointia. Sääret kyllä pysyvät hyvän tovin sileinä, joten epilointi on vaivan arvoista.

 9. Itse olen aivan vannoutunut epilaattorin käyttäjä! Aloitin epiloinnin jo lähes kymmenen vuotta takaperin, yläasteaikoina. Epiloinnissa on se aivan mahtava puoli, että ihokarvat todellakin muuttuvat ahkeran epiloinnin seurauksena hennommiksi ja vaaleammiksi, joten nykyisin minun ei tarvitse epiloida laisinkaan niin usein kuin nuorempana! Oma epilaattorini tosin vetelee jo viimeisiään, joten uusi epilaattori tulisi kyllä tarpeeseen :)

 10. Itse olen aivan vannoutunut epilaattorin käyttäjä! Aloitin epiloinnin jo lähes kymmenen vuotta takaperin, yläasteaikoina. Epiloinnissa on se aivan mahtava puoli, että ihokarvat todellakin muuttuvat ahkeran epiloinnin seurauksena hennommiksi ja vaaleammiksi, joten nykyisin minun ei tarvitse epiloida laisinkaan niin usein kuin nuorempana! Oma epilaattorini tosin vetelee jo viimeisiään, joten uusi epilaattori tulisi kyllä tarpeeseen :)

 11. Epilaattori on ollut hankintalistalla jo vaikka kuinka pitkään, mutta kun höylääminenkään ei ole liikaa alkanut ärsyttää niin ei ole tullut investoitua… Epiloinnista mielikuvat on kuitenkin hyvät, sillä eiköhän sen pienenkin nipistelyn kestä jos karvat saa pitkäkestoisemmin pois. :)

 12. Epilaattori on ollut hankintalistalla jo vaikka kuinka pitkään, mutta kun höylääminenkään ei ole liikaa alkanut ärsyttää niin ei ole tullut investoitua… Epiloinnista mielikuvat on kuitenkin hyvät, sillä eiköhän sen pienenkin nipistelyn kestä jos karvat saa pitkäkestoisemmin pois. :)

 13. Ikinä en ole kokeillut, mutta kiinnostaisi ehdottomasti! Olen kyllä kuullut, että alussa se tuntuu kauhealta – mutta tunteeseen kuulemma tottuu erittäin nopeasti! :)

 14. Ikinä en ole kokeillut, mutta kiinnostaisi ehdottomasti! Olen kyllä kuullut, että alussa se tuntuu kauhealta – mutta tunteeseen kuulemma tottuu erittäin nopeasti! :)

 15. Oma epilointilaitteeni hajosi noin vuosi sitten, joten edellisestä kokemuksesta on aikaa. Epilointi sääriin ei oikeastaan tunnu miltään, mitä nyt vähän nyppäisee. Itselläni alkaa kasvaa karvoja epiloinnin jälkeen helposti sisäänpäin, jos en muista kuoria ja rasvata ihoa säännöllisesti. Kainaloihin en pysty epilaattoria käyttämään. Kerran kokeilen ja se kokeilu jäi lyhyeksi. Hiki virtasi otsalta ja pari kirosanaakin tuli sanottua. :D

 16. Oma epilointilaitteeni hajosi noin vuosi sitten, joten edellisestä kokemuksesta on aikaa. Epilointi sääriin ei oikeastaan tunnu miltään, mitä nyt vähän nyppäisee. Itselläni alkaa kasvaa karvoja epiloinnin jälkeen helposti sisäänpäin, jos en muista kuoria ja rasvata ihoa säännöllisesti. Kainaloihin en pysty epilaattoria käyttämään. Kerran kokeilen ja se kokeilu jäi lyhyeksi. Hiki virtasi otsalta ja pari kirosanaakin tuli sanottua. :D

 17. Itse epiloin aina sääreni. Kuten sanoitkin tekstissä, kuiva iho yhdistettynä höylään ei ole se paras mahdollinen kombo. Mullakin on todella kuiva iho, ja höylääminen ei totisesti tuo siihen ainakaan helpotusta. Epiloimalla saa yllättävän sileän tuloksen ja täytyy myöntää, etten edes ihan ymmärrä, miksi suurin osa pelkää sen sattuvan? Höylääminen tuntuu musta ainakin paljon pahemmalta ja hitaammaltakin touhulta :) uusi epilaattori tulisikin tarpeeseen, sillä omani kyllä vetelee jo viimeisiään.

 18. Itse epiloin aina sääreni. Kuten sanoitkin tekstissä, kuiva iho yhdistettynä höylään ei ole se paras mahdollinen kombo. Mullakin on todella kuiva iho, ja höylääminen ei totisesti tuo siihen ainakaan helpotusta. Epiloimalla saa yllättävän sileän tuloksen ja täytyy myöntää, etten edes ihan ymmärrä, miksi suurin osa pelkää sen sattuvan? Höylääminen tuntuu musta ainakin paljon pahemmalta ja hitaammaltakin touhulta :) uusi epilaattori tulisikin tarpeeseen, sillä omani kyllä vetelee jo viimeisiään.

 19. Minä olen koittanut epilaattoria varmaankin viitisen vuotta sitten, mutta kipeää puuhaahan se oli! Nyttemmin olen kyllästynyt ainaiseen sänkeen heti sheivauksen jälkeen ja haluaisin kovasti koittaa uudempia epilaattoreita, josko ne olisivat yhtään miellyttävempiä kuin aiemmin koittamani! :)

 20. Minä olen koittanut epilaattoria varmaankin viitisen vuotta sitten, mutta kipeää puuhaahan se oli! Nyttemmin olen kyllästynyt ainaiseen sänkeen heti sheivauksen jälkeen ja haluaisin kovasti koittaa uudempia epilaattoreita, josko ne olisivat yhtään miellyttävempiä kuin aiemmin koittamani! :)

 21. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, mutta siitä huolimatta/johtuen en oikein ymmärrä miksi monella on niin vahva käsitys epiloinnin kivuliaisuudesta. Itselläni on ehkä vähän tavallista korkeampi kipukynnys ja ajattelen ettei kai epilointi nyt niin paljon voi sattua. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, ehkä sitten ymmärtäisin “epilaattorikauhuisia” paremmin :)

 22. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, mutta siitä huolimatta/johtuen en oikein ymmärrä miksi monella on niin vahva käsitys epiloinnin kivuliaisuudesta. Itselläni on ehkä vähän tavallista korkeampi kipukynnys ja ajattelen ettei kai epilointi nyt niin paljon voi sattua. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, ehkä sitten ymmärtäisin “epilaattorikauhuisia” paremmin :)

 23. Muistan pienenä salaa kokeilleeni siskoni epilaattoria ja muistelen kyllä, että se sattui. Onneksi vanhemmiten kipukynnys on kasvanut!

 24. Muistan pienenä salaa kokeilleeni siskoni epilaattoria ja muistelen kyllä, että se sattui. Onneksi vanhemmiten kipukynnys on kasvanut!

 25. Olen pelännyt moista toimenpidettä jo vuosia, mutta viime aikoina on epilointi alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän. :) Olisi jo aika kokeilla itsekin!

 26. Olen pelännyt moista toimenpidettä jo vuosia, mutta viime aikoina on epilointi alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän. :) Olisi jo aika kokeilla itsekin!

 27. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, mutta olen kuvitellut, että se olisi juurikin kivuliasta, erityisesti lopputulokseen nähden. Tuo laite kuulostaa kivalta, ja jos arvonnassa ei onni suosisi, voisin harkita sen ostamista muutenkin. Kiitos ihanasta blogista, olen seurannut jo kauan, mutta en koskaan aiemmin kommentoinut :)

 28. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, mutta olen kuvitellut, että se olisi juurikin kivuliasta, erityisesti lopputulokseen nähden. Tuo laite kuulostaa kivalta, ja jos arvonnassa ei onni suosisi, voisin harkita sen ostamista muutenkin. Kiitos ihanasta blogista, olen seurannut jo kauan, mutta en koskaan aiemmin kommentoinut :)

 29. Mulla taitaa ollakin joku vanha epilaattori kylppärin laatikostossa, ostin sen joskus teininä ja kokeilin pari kertaa. Sen jälkeen on epilaattorit tullut kierrettyä kaukaa. En tiedä oliko malli huono vai mikä vialla, mutta hirveästi se muistaakseni sattui! Tai sitten tein vaan hommat väärin :D Uusi yritys vois olla kiva :)

 30. Mulla taitaa ollakin joku vanha epilaattori kylppärin laatikostossa, ostin sen joskus teininä ja kokeilin pari kertaa. Sen jälkeen on epilaattorit tullut kierrettyä kaukaa. En tiedä oliko malli huono vai mikä vialla, mutta hirveästi se muistaakseni sattui! Tai sitten tein vaan hommat väärin :D Uusi yritys vois olla kiva :)

 31. En ole vielä käyttänyt epilaattoria, mutta mielikuvissani sen aiheuttamaan nipistelyyn tottuu ja lopputulos kestää kohtuullisen pitkään.

 32. En ole vielä käyttänyt epilaattoria, mutta mielikuvissani sen aiheuttamaan nipistelyyn tottuu ja lopputulos kestää kohtuullisen pitkään.

 33. Muistan kokeilleeni äitini epilaattoria joskus kymmenen vuotta sitten ja siitä on karmaisevat muistot! Nyt tekisi mieli kokeilla uudestaan – minunkin iho on kuiva, joten jatkuva sheivaaminen ei tee hyvää.

 34. Muistan kokeilleeni äitini epilaattoria joskus kymmenen vuotta sitten ja siitä on karmaisevat muistot! Nyt tekisi mieli kokeilla uudestaan – minunkin iho on kuiva, joten jatkuva sheivaaminen ei tee hyvää.

 35. Tämä tulisi kyllä tarpeeseen! Vaikka omistankin jo epilaattorin, se on useamman vuoden vanha, eikä tee erityisen siistiä jälkeä – edes ne paksuimmat ihokarvat eivät aina tartu koneeseen, ja kone tuntuu myös katkovan niitä nyppimisen sijaan.

  Epilointi kyllä kirpaisee, mutta lopputulos on ehdottomasti vaivan (ja pienen kivun) arvoinen! Ääni siinä on se pelottavin osa :D Herkkäihoisena sheivaus ärsyttää minullakin ihoa, joten epilointi helpottaa tilannetta varsinkin talvisin, kun iho on muutenkin kovilla. Ja kesällä on tietysti ihanaa, kun karvat pysyvät poissa pidempään :)

 36. Tämä tulisi kyllä tarpeeseen! Vaikka omistankin jo epilaattorin, se on useamman vuoden vanha, eikä tee erityisen siistiä jälkeä – edes ne paksuimmat ihokarvat eivät aina tartu koneeseen, ja kone tuntuu myös katkovan niitä nyppimisen sijaan.Epilointi kyllä kirpaisee, mutta lopputulos on ehdottomasti vaivan (ja pienen kivun) arvoinen! Ääni siinä on se pelottavin osa :D Herkkäihoisena sheivaus ärsyttää minullakin ihoa, joten epilointi helpottaa tilannetta varsinkin talvisin, kun iho on muutenkin kovilla. Ja kesällä on tietysti ihanaa, kun karvat pysyvät poissa pidempään :)

 37. Ittellä on ollut epilaattori ostoslistassa ties kuinka kauan! Varmaan on jäänyt sitten ostamatta juuri ennakkoluulojen takia, on ollut helppo pitäytyä tutussa ja turvallisessa höylässä. Kavereiltakin olen kuullut paljon positiivista epilaattorin helppoudesta, joten kyllä nyt itsekin sellainen pitäisi saada :)

 38. Ittellä on ollut epilaattori ostoslistassa ties kuinka kauan! Varmaan on jäänyt sitten ostamatta juuri ennakkoluulojen takia, on ollut helppo pitäytyä tutussa ja turvallisessa höylässä. Kavereiltakin olen kuullut paljon positiivista epilaattorin helppoudesta, joten kyllä nyt itsekin sellainen pitäisi saada :)

 39. Mä en ole koskaan testannt epilointia, mutta sellanen mielikuva on että se sattuu! Kivun voisi kyllä kestää, jos lopputulos olisi sileä ja kestäisi normaalia sheivausta pidempään..

 40. Mä en ole koskaan testannt epilointia, mutta sellanen mielikuva on että se sattuu! Kivun voisi kyllä kestää, jos lopputulos olisi sileä ja kestäisi normaalia sheivausta pidempään..

 41. Mielikuviini tulee varhaisteini-iän kauhukokemukset epiloinnista. Äitini käytti epilaattoria, ja muistan joskus halunneeni kokeilla hänen laitettaan. Äidin “ei se satu yhtään, vähän nipistää” vakuutteluista huolimatta sattui ihan liikaa, ja epilointi jäi vuosiksi kokeilematta. Nyttemmin olen saanut itseni totutettua siihen.

 42. Mielikuviini tulee varhaisteini-iän kauhukokemukset epiloinnista. Äitini käytti epilaattoria, ja muistan joskus halunneeni kokeilla hänen laitettaan. Äidin “ei se satu yhtään, vähän nipistää” vakuutteluista huolimatta sattui ihan liikaa, ja epilointi jäi vuosiksi kokeilematta. Nyttemmin olen saanut itseni totutettua siihen.

 43. Epilointi kuulosti pelottavalta, mutta samalla tulosten kannalta houkuttelevalta. Onneksi rohkaistuin hommaamaan oman epilaattorin, koska nyt olen aivan koukussa epiloimiseen. Tämä epilaattori olisi mahtava joululahja parhaalle ystävälleni, joka ei vielä epilaattoria omista.

 44. Epilointi kuulosti pelottavalta, mutta samalla tulosten kannalta houkuttelevalta. Onneksi rohkaistuin hommaamaan oman epilaattorin, koska nyt olen aivan koukussa epiloimiseen. Tämä epilaattori olisi mahtava joululahja parhaalle ystävälleni, joka ei vielä epilaattoria omista.

 45. Hieman kivuliasta nipistelyä, mutta siedettävää. Käytän vanhaa, johdollista, epilaattoriani harvakseltaan, koska se katkoo karvoja ikävästi, joten sheivaus on kuitenkin tarpeen, uutta ladattavaa laitetta olen jo katsellut.

 46. Hieman kivuliasta nipistelyä, mutta siedettävää. Käytän vanhaa, johdollista, epilaattoriani harvakseltaan, koska se katkoo karvoja ikävästi, joten sheivaus on kuitenkin tarpeen, uutta ladattavaa laitetta olen jo katsellut.

 47. joo no mä käytän välil mutsin epilaattoria.. pistely tai ‘kipu’ ei mua haittaa kunhan lähtee karvat eikä jää niitä punasia pilkkuja. se äitin epilaattori ei ees vissii oo kauheen vanha mut mun mielestä se ei ota niit karvoi pois kunnolla! siks oon luottanu perinteiseen höylään. en kuitenkaa haluu sheivata höylällä reisikarvoja ku ne muuttuu sit tummiks ja paksuiks. epilaattorii ei tarvi käyttää nii usein eikä se muuta niit karvoja sellasiks mustisksi joten oisin kiinnostunu kokeilee tota silk-épiliä :)

 48. joo no mä käytän välil mutsin epilaattoria.. pistely tai ‘kipu’ ei mua haittaa kunhan lähtee karvat eikä jää niitä punasia pilkkuja. se äitin epilaattori ei ees vissii oo kauheen vanha mut mun mielestä se ei ota niit karvoi pois kunnolla! siks oon luottanu perinteiseen höylään. en kuitenkaa haluu sheivata höylällä reisikarvoja ku ne muuttuu sit tummiks ja paksuiks. epilaattorii ei tarvi käyttää nii usein eikä se muuta niit karvoja sellasiks mustisksi joten oisin kiinnostunu kokeilee tota silk-épiliä :)

 49. En ole koskaan kokeillut epilointia mutta luulen että se sattuu hemmetisti! Ja pitää jalat sileinä pitkän aikaa…?

 50. Ostin joskus 10 vuotta sitten HALVAN epilaattorin, ihan mukavasti repi karvat irti, mutta kun teriin pitäis laittaa jotain ainetta, jota ei tietenkään ole myynnissä, kun laitteen ostin poistomyynnistä, niin on käyttö jäänyt. Ei tietenkään tarttis olla just sitä nimettyä ainetta, mutta kun en tiedä pitäiskö olla puhdistavaa alkoholia vaiko öljyä.

 51. Ostin joskus 10 vuotta sitten HALVAN epilaattorin, ihan mukavasti repi karvat irti, mutta kun teriin pitäis laittaa jotain ainetta, jota ei tietenkään ole myynnissä, kun laitteen ostin poistomyynnistä, niin on käyttö jäänyt. Ei tietenkään tarttis olla just sitä nimettyä ainetta, mutta kun en tiedä pitäiskö olla puhdistavaa alkoholia vaiko öljyä.

 52. Epilointi ei satu, kun siihen tottuu. Lopputulos on sileät sääret. Ihon säännöllinen kuoriminen tulee kuitenkin muistaa ettei karvat kasva ihon sisään.

 53. Epilointi ei satu, kun siihen tottuu. Lopputulos on sileät sääret. Ihon säännöllinen kuoriminen tulee kuitenkin muistaa ettei karvat kasva ihon sisään.

 54. Täytyy myöntää, etten ole ikinä epiloinut, mutta viime vuosina se on säännöllisen epäsäännöllisesti ollut mielessä. Muutamaan kertaan olen ollut kaupassa tutkimassa eri vaihtoehtoja, mutta täysin noviisina en ole oikein tiennyt mitä ominaisuuksia haluaisin epilattorilta, valikoimaa niissäkin kun tuntuu olevan. Höyläillen mmennään, mutta erityisesti näin talvisin talvikarva saattaa toisinaan yllättää.. :)

 55. Täytyy myöntää, etten ole ikinä epiloinut, mutta viime vuosina se on säännöllisen epäsäännöllisesti ollut mielessä. Muutamaan kertaan olen ollut kaupassa tutkimassa eri vaihtoehtoja, mutta täysin noviisina en ole oikein tiennyt mitä ominaisuuksia haluaisin epilattorilta, valikoimaa niissäkin kun tuntuu olevan. Höyläillen mmennään, mutta erityisesti näin talvisin talvikarva saattaa toisinaan yllättää.. :)

 56. Olen käyttänyt nyt epilaattoria muutaman kerran ja täytyy myöntää,kyllä se nyt vähän sattuu.Mutta iho varmasti tottuu.
  Ja olisi kiva saada uusi epilaattori,koska tuo minun ei ole mistään parhaimmasta päästä :>

 57. Olen käyttänyt nyt epilaattoria muutaman kerran ja täytyy myöntää,kyllä se nyt vähän sattuu.Mutta iho varmasti tottuu.Ja olisi kiva saada uusi epilaattori,koska tuo minun ei ole mistään parhaimmasta päästä :>

 58. En ole koskaan käyttänyt epilaattoria ja ensimmäisenä kyllä tulee mieleen kipu. Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla epilaattoria, ainakin säästyisi lähes päivittäiseltä sheivaamiselta ja “turhalta” ihon kuivumiselta.

 59. En ole koskaan käyttänyt epilaattoria ja ensimmäisenä kyllä tulee mieleen kipu. Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla epilaattoria, ainakin säästyisi lähes päivittäiseltä sheivaamiselta ja “turhalta” ihon kuivumiselta.

 60. Minulla on painajaismaiset muistikuvat ensimmäisestä ja viimeisestä epiloinnistani jostain -80-90 lukujen taitteesta. Nipistely oli sitä luokkaa, että siirryin kertaheitolla takaisin höyliin, joissa olen pysynyt siitä saakka. Olisipa mielenkiintoista päästä kokeilemaan, kuinka nuo epilointikoneet ovat kehittyneet 20 vuodessa.

 61. Minulla on painajaismaiset muistikuvat ensimmäisestä ja viimeisestä epiloinnistani jostain -80-90 lukujen taitteesta. Nipistely oli sitä luokkaa, että siirryin kertaheitolla takaisin höyliin, joissa olen pysynyt siitä saakka. Olisipa mielenkiintoista päästä kokeilemaan, kuinka nuo epilointikoneet ovat kehittyneet 20 vuodessa.

 62. Mäkin joskus teininä kokeilin äidin epilaattoria ja kivuliastahan se oli, mutta karvat pysyivät poissa melko pitkään. Nyt joudun sheivaamaan jalat 2pv välein jos haluan pitää ne sileinä!

 63. Mäkin joskus teininä kokeilin äidin epilaattoria ja kivuliastahan se oli, mutta karvat pysyivät poissa melko pitkään. Nyt joudun sheivaamaan jalat 2pv välein jos haluan pitää ne sileinä!

 64. En ole kokeillut epilaattoria, koska en ole raaskinut ostaa sitä. Ostaminen on jäänyt myös siksi väliin, että olen kuullut epiloinnin sattuvan, joten pelkään heittäväni rahani hukkaan, jos ostan itselleni kidutusmasiinan, jota en käytäkään. Siksi olisi mahtavaa saada epilaattori kokeiluun ja kumota pelkoni. :)

 65. En ole kokeillut epilaattoria, koska en ole raaskinut ostaa sitä. Ostaminen on jäänyt myös siksi väliin, että olen kuullut epiloinnin sattuvan, joten pelkään heittäväni rahani hukkaan, jos ostan itselleni kidutusmasiinan, jota en käytäkään. Siksi olisi mahtavaa saada epilaattori kokeiluun ja kumota pelkoni. :)

 66. Tämä tulisi todella tarpeeseen! Käytän epäsäännöllisen säännöllisesti noin 10-vuotta vanhaa johdollista epilaattoriani.. luulenpa että laitteet ovat tuosta kehittyneet ja toivon että uudemmat eivät tuota niin kovaa kipua ja tekevät siistimpää jälkeä! :)

 67. Tämä tulisi todella tarpeeseen! Käytän epäsäännöllisen säännöllisesti noin 10-vuotta vanhaa johdollista epilaattoriani.. luulenpa että laitteet ovat tuosta kehittyneet ja toivon että uudemmat eivät tuota niin kovaa kipua ja tekevät siistimpää jälkeä! :)

 68. En ole ikinä kokeillut epilointia, mutta olen kuullut paljon kommentteja puolesta ja vastaan. Nyt kumminkin haluaisin hirveästi kokeilla epilaattoria ja saada omat kokemukset kyseisestä laitteesta. Joten sormet ristiin ja toivotaan että tuuri kävisi kohdallani kerrankin! :)

 69. En ole ikinä kokeillut epilointia, mutta olen kuullut paljon kommentteja puolesta ja vastaan. Nyt kumminkin haluaisin hirveästi kokeilla epilaattoria ja saada omat kokemukset kyseisestä laitteesta. Joten sormet ristiin ja toivotaan että tuuri kävisi kohdallani kerrankin! :)

 70. Epilaattori todella pitää karvat kurissa. Itse olen käyttänyt lähinnä kainaloihin ja bikinirajaan, kun säärissä on se sisäänkasvamisongelma. Mutta todella ihana, kun kainalot pysyy pitkään karvattomina. Aluksi se kyllä sattui ja todella paljon – mutta kaikkeen tottuun:) Omalle epilaattorilleni sattui ikävä “onnettomuus”, kun se tippui kylppärin lattialle ja se osa, missä on se itse epilointipää hajosi. Uutta pitäisi siis hankkia :)

 71. Epilaattori todella pitää karvat kurissa. Itse olen käyttänyt lähinnä kainaloihin ja bikinirajaan, kun säärissä on se sisäänkasvamisongelma. Mutta todella ihana, kun kainalot pysyy pitkään karvattomina. Aluksi se kyllä sattui ja todella paljon – mutta kaikkeen tottuun:) Omalle epilaattorilleni sattui ikävä “onnettomuus”, kun se tippui kylppärin lattialle ja se osa, missä on se itse epilointipää hajosi. Uutta pitäisi siis hankkia :)

 72. En ole koskaan uskaltanut kokeilemaan epilaattoria, vaikka olenkin todella utelias sen suhteen. Omasta kaveripiiristä ei taida kukaan käyttää moista laitetta, tai ainakaan ei ole asiasta suurta melua pitänyt. Omalla hankintalistalla se on kyllä pyörinyt jo kauan, mutta kohtuullisen suuri hinta hirvittää jos sitä ei sitten käytäkään. Osuisipa onni siis tässä arvonnassa kohdalleni :)

 73. En ole koskaan uskaltanut kokeilemaan epilaattoria, vaikka olenkin todella utelias sen suhteen. Omasta kaveripiiristä ei taida kukaan käyttää moista laitetta, tai ainakaan ei ole asiasta suurta melua pitänyt. Omalla hankintalistalla se on kyllä pyörinyt jo kauan, mutta kohtuullisen suuri hinta hirvittää jos sitä ei sitten käytäkään. Osuisipa onni siis tässä arvonnassa kohdalleni :)

 74. En ole koskaan epilaattoria kokeillut, mutta kovasti kiinnostaisi päästä testaamaan! Enkä ole kovin herkkänahkainen, joten uskon, ettei se olisi kovin kivuliastakaan.

 75. En ole koskaan epilaattoria kokeillut, mutta kovasti kiinnostaisi päästä testaamaan! Enkä ole kovin herkkänahkainen, joten uskon, ettei se olisi kovin kivuliastakaan.

 76. En ole koskaan päässyt kokeilemaan kyseistä laitetta, joten kokemusta ei ole. Kuvittelisin sen sattuvat järjettömästi, mutta toisaalta haluaisin kokea miltä se nipistely tuntuu. :)

 77. En ole koskaan päässyt kokeilemaan kyseistä laitetta, joten kokemusta ei ole. Kuvittelisin sen sattuvat järjettömästi, mutta toisaalta haluaisin kokea miltä se nipistely tuntuu. :)

 78. En ole koskaan ennen kokeillut epilaattoria vaan käyttänyt markettien höyliä, mutta valmis olisin kokeilemaan kivuliasta tai ei! Höylä on ihan toiminut karvojen poistossa, mutta epilaattorilla saisi vähän pidemmksi aikaa silkkiset sääret ja nyt kun on eräs ihana herrasmies elämääni liittynyt niin olisihan mukavaa jos ei tarvitsisi joka toinen päivä suihkussa ajella sänkeä. :) Eli käyttöä löytyisi ja mukana arvonnassa ollaan!

 79. En ole koskaan ennen kokeillut epilaattoria vaan käyttänyt markettien höyliä, mutta valmis olisin kokeilemaan kivuliasta tai ei! Höylä on ihan toiminut karvojen poistossa, mutta epilaattorilla saisi vähän pidemmksi aikaa silkkiset sääret ja nyt kun on eräs ihana herrasmies elämääni liittynyt niin olisihan mukavaa jos ei tarvitsisi joka toinen päivä suihkussa ajella sänkeä. :) Eli käyttöä löytyisi ja mukana arvonnassa ollaan!

 80. Itse en ole koskaan vielä uskaltautunut kokeilemaan epilaattoria, en sitten tiedä, onko siihen syynä se, että olen kuullut kyseisestä laitteesta hurjia juttuja. Olen kuitenkin jo jonkin aikaa harkinnut epilaattorin hankintaa, itsellänikin on varsinkin näin talviaikaan todella kuiva iho ja sheivaus + suihku ovat iholle aikamoinen rasite. Ehkäpä epilaattorista tuleekin uusi must have!

  Ihanaa joulunodotusta!

  -M-

 81. Itse en ole koskaan vielä uskaltautunut kokeilemaan epilaattoria, en sitten tiedä, onko siihen syynä se, että olen kuullut kyseisestä laitteesta hurjia juttuja. Olen kuitenkin jo jonkin aikaa harkinnut epilaattorin hankintaa, itsellänikin on varsinkin näin talviaikaan todella kuiva iho ja sheivaus + suihku ovat iholle aikamoinen rasite. Ehkäpä epilaattorista tuleekin uusi must have! Ihanaa joulunodotusta! -M-

 82. Pitkään olen harkinnut epilaattorin ostoa, mutta aina nuukuus on iskenyt, kun jos se onkin turhan kivuliasta ja sit rahat menisi hukkaan. Haaveena tosin on sileät sääret, ilman että aina tarvitsisi suihkussa erilaisten vaahtojen ja höylien kanssa sählätä.

 83. Pitkään olen harkinnut epilaattorin ostoa, mutta aina nuukuus on iskenyt, kun jos se onkin turhan kivuliasta ja sit rahat menisi hukkaan. Haaveena tosin on sileät sääret, ilman että aina tarvitsisi suihkussa erilaisten vaahtojen ja höylien kanssa sählätä.

 84. Epilointi kuulostaa siltä että se sattui mutta halhaluaisin saada sileämmät sääret pitemmäksi aikaa kuin höylällö..

 85. Epilointi kuulostaa siltä että se sattui mutta halhaluaisin saada sileämmät sääret pitemmäksi aikaa kuin höylällö..

 86. Mulla on kans eka muisto epilaattorista kun kokeilin äitini kivikautista epilaattoria pienenä. Sen jälkeen en olekkaan uskaltanut kokeilla uudestaan. Kavereiltani olen kuitenkin kuullut hyvää epilaattoreista mutta en ole vain uskaltanut ostaa tai kokeilla. Nyt talven tullessa mun iho kuivuu ja sheivaus ei tuu onnistuu, mutta en viittis varata aikaa minnekkään sokerointiin tai muuhun kun on pieni budjetti

 87. Mulla on kans eka muisto epilaattorista kun kokeilin äitini kivikautista epilaattoria pienenä. Sen jälkeen en olekkaan uskaltanut kokeilla uudestaan. Kavereiltani olen kuitenkin kuullut hyvää epilaattoreista mutta en ole vain uskaltanut ostaa tai kokeilla. Nyt talven tullessa mun iho kuivuu ja sheivaus ei tuu onnistuu, mutta en viittis varata aikaa minnekkään sokerointiin tai muuhun kun on pieni budjetti

 88. Oon miettiny pitkää epilaattorin ostoa, koska tuo ainainen sheivaus alkaa kyllästyttää, mutta pelkään,että rahat menee hukkaan, jos en pysytisikään käyttämään sitä. Oon kuullut että se sattuu paljon.

 89. Oon miettiny pitkää epilaattorin ostoa, koska tuo ainainen sheivaus alkaa kyllästyttää, mutta pelkään,että rahat menee hukkaan, jos en pysytisikään käyttämään sitä. Oon kuullut että se sattuu paljon.

 90. En ole koskaan uskaltautunut kokeilemaan kivuliaisuuden (?) takia, mutta ehkä se ei olekaan niin kivuliasta kuin olen olettanut teidän muiden kommentteja lukiessa :)

 91. En ole koskaan uskaltautunut kokeilemaan kivuliaisuuden (?) takia, mutta ehkä se ei olekaan niin kivuliasta kuin olen olettanut teidän muiden kommentteja lukiessa :)

 92. en ole koskaan epiloinut, vieläkin keräilen rohkeutta… mutta kokeilisin varmasti jos voittaisin – niin masokisti en ole, että maksaisin kivun kokeilemisesta pitkän pennin :)

 93. en ole koskaan epiloinut, vieläkin keräilen rohkeutta… mutta kokeilisin varmasti jos voittaisin – niin masokisti en ole, että maksaisin kivun kokeilemisesta pitkän pennin :)

 94. Isosiskon epilaattorilla sain sääret sileiksi pitkiksi ajoiksi, mutta se vei epilaattorin mukanaan jenkkeihin ! Nyt kaipaisin omaa epilaattoria :) Nipistelyiden jälkeen tottuu ja tuloksena sileät jalat.. kyllähän sitä pitää kauneuden eteen “kärsiä” :P

  -Maria

 95. Isosiskon epilaattorilla sain sääret sileiksi pitkiksi ajoiksi, mutta se vei epilaattorin mukanaan jenkkeihin ! Nyt kaipaisin omaa epilaattoria :) Nipistelyiden jälkeen tottuu ja tuloksena sileät jalat.. kyllähän sitä pitää kauneuden eteen “kärsiä” :P -Maria

 96. Muistan kokeilleeni epilointia isosiskon laitteella 18-vuotiaana, lopetin heti kokeiltuani pieneen kohtaan ja paasasin kaikille miten kamalaa se oli! nyt olisi siis aika ottaa uusiksi :)

 97. Muistan kokeilleeni epilointia isosiskon laitteella 18-vuotiaana, lopetin heti kokeiltuani pieneen kohtaan ja paasasin kaikille miten kamalaa se oli! nyt olisi siis aika ottaa uusiksi :)

 98. Haha “muistoja kokemuksista epilaattorin kanssa”.. Kokeilin joskus epilaattoria kainaloihin. Laitoin sen päälle, mutta alkushokki oli nipistelystä niin kova, että en meinannut jatkaa hommaa ollenkaan. Kuitenkin sitten rohkaistuin ja jatkoin naama pienessä irveessä. Kainaloiden jälkeen sääret ei kyllä tuntunu missään ;) Lopputulos oli kuitenkin super hyvä!

 99. Haha “muistoja kokemuksista epilaattorin kanssa”.. Kokeilin joskus epilaattoria kainaloihin. Laitoin sen päälle, mutta alkushokki oli nipistelystä niin kova, että en meinannut jatkaa hommaa ollenkaan. Kuitenkin sitten rohkaistuin ja jatkoin naama pienessä irveessä. Kainaloiden jälkeen sääret ei kyllä tuntunu missään ;) Lopputulos oli kuitenkin super hyvä!

 100. Mun muistikuvat epilaattorin käytöstä on hyvin samanlaiset kuin sulla. Äidin epilaattoria teininä kokeilleena ja silloin trauman saaneena. Sen koommin en ole uskaltanut laitteseen tarttua. Ehkä olisi jo aika koittaa uudelleen? :)

 101. Mun muistikuvat epilaattorin käytöstä on hyvin samanlaiset kuin sulla. Äidin epilaattoria teininä kokeilleena ja silloin trauman saaneena. Sen koommin en ole uskaltanut laitteseen tarttua. Ehkä olisi jo aika koittaa uudelleen? :)

 102. Kuulostaa kivuliaalta mutta olen jo monta vuotta miettinyt, että tuota pitäisi testata. Opiskelen ammattitanssijaksi ja ei ole mahdollisuutta antaa tulla edes sänkiä jalkoihin, joten iho on koetuksella koko ajan sheivatessa (varsinkin kun ihoni on erittäin kuiva). Suihkun jälkeen kirvelee ja iho tuntuu epämukavalta vaikka kuinka sheivauksen jälkeen rasvaisi. Ehkä nyt olisi aika sitten uskaltautua testaamaan epilaattoria!

 103. Kuulostaa kivuliaalta mutta olen jo monta vuotta miettinyt, että tuota pitäisi testata. Opiskelen ammattitanssijaksi ja ei ole mahdollisuutta antaa tulla edes sänkiä jalkoihin, joten iho on koetuksella koko ajan sheivatessa (varsinkin kun ihoni on erittäin kuiva). Suihkun jälkeen kirvelee ja iho tuntuu epämukavalta vaikka kuinka sheivauksen jälkeen rasvaisi. Ehkä nyt olisi aika sitten uskaltautua testaamaan epilaattoria!

 104. Epilointi, mieleen tulee kivulias toimenpide! Tämän vuoksi en vielä ole rohjennut epilaattoria hankkia. Mutta kuvauksesi laitteesta muutti mieleni :)
  Arpaonni suosi, suosi…

 105. Epilointi, mieleen tulee kivulias toimenpide! Tämän vuoksi en vielä ole rohjennut epilaattoria hankkia. Mutta kuvauksesi laitteesta muutti mieleni :)Arpaonni suosi, suosi…

 106. Niistä kuuluu usein niin kauhea ääni, mikä on joskus ollut kaveriporukan kauhistelun kohteena! Mutta varmaan voittaisi sheivauksen, itse en tahtoisi jaksaa joka päivä siihenkään vaivautua.

 107. Niistä kuuluu usein niin kauhea ääni, mikä on joskus ollut kaveriporukan kauhistelun kohteena! Mutta varmaan voittaisi sheivauksen, itse en tahtoisi jaksaa joka päivä siihenkään vaivautua.

 108. Epilointi kuulostaa hieman kivualiaalta, mutta ei kuitenkaan niin ylitsepääsemättömältä, ettenkö olisi sitä valmis kokeilemaan pitkäkestoisen lopputuloksen toivossa. :)

 109. Epilointi kuulostaa hieman kivualiaalta, mutta ei kuitenkaan niin ylitsepääsemättömältä, ettenkö olisi sitä valmis kokeilemaan pitkäkestoisen lopputuloksen toivossa. :)

 110. En ole epilointia koskaan kokeillut…mutta pidempään olen harkinnut laitteen hankkimista, joten toivottavasti arpaonni nyt suosisi!!:)

 111. En ole epilointia koskaan kokeillut…mutta pidempään olen harkinnut laitteen hankkimista, joten toivottavasti arpaonni nyt suosisi!!:)

 112. Ala-asteiässä testasimme kavereiden kanssa epilaattoria vuorotellen kaverin perheen varastossa. Kävi jotenkin aivan sairaan kipeää, mutta pakko oli vain jatkaa. Vaikka siinä iässä ei mitään sheivaamista tarvitsisi edes harrastaa. :]

 113. Ala-asteiässä testasimme kavereiden kanssa epilaattoria vuorotellen kaverin perheen varastossa. Kävi jotenkin aivan sairaan kipeää, mutta pakko oli vain jatkaa. Vaikka siinä iässä ei mitään sheivaamista tarvitsisi edes harrastaa. :]

 114. Epiloinnista tulee mieleen ensimmäisenä kyllä kipu, mutta tekstisi rohkaisi kovasti! Ehkä minäkin joskus rohkaistun…

 115. Epiloinnista tulee mieleen ensimmäisenä kyllä kipu, mutta tekstisi rohkaisi kovasti! Ehkä minäkin joskus rohkaistun…

 116. oon lähes siitä asti kun ylipäätään teini-iässä aloin jalkakarvoja poistamaan, käyttänyt epilaattoria. Epilaattorista on se hyöty, että se ohentaa kasvavaa karva ja vähentää karvan kasvua. Ihan hyvin viikon tai parin välein riittää kun epiloi.

 117. oon lähes siitä asti kun ylipäätään teini-iässä aloin jalkakarvoja poistamaan, käyttänyt epilaattoria. Epilaattorista on se hyöty, että se ohentaa kasvavaa karva ja vähentää karvan kasvua. Ihan hyvin viikon tai parin välein riittää kun epiloi.

 118. Säärien epilointi menee ihan hyvin, sheivausta parempi vaihtoehto ainakin pysyvyyden kannalta. Pienen nipipstelyn kyllä kestää. Valitettavasti oman epilaattorin tihein pinsettipää sanoi jokin aikaa sitten sopimuksensa irti. Ja harvempipäisellä epiloinnissa menee kyllä ikä ja terveys.

  Mutta kainaloihin en laitetta laittaisi sitä jokus kokeiltuani. Vaikka jotkut kykenevät kyllä siihenkin.

 119. Säärien epilointi menee ihan hyvin, sheivausta parempi vaihtoehto ainakin pysyvyyden kannalta. Pienen nipipstelyn kyllä kestää. Valitettavasti oman epilaattorin tihein pinsettipää sanoi jokin aikaa sitten sopimuksensa irti. Ja harvempipäisellä epiloinnissa menee kyllä ikä ja terveys. Mutta kainaloihin en laitetta laittaisi sitä jokus kokeiltuani. Vaikka jotkut kykenevät kyllä siihenkin.

 120. Ensimmäisenä mieleen tulee kovaääninen ja kivulias pieni vempain. Epilaattori tulisi kyllä tällä neidillä todella tarpeeseen. :)

 121. Ensimmäinen kerta oli yhtä tuskaa! Iho pikku hiljaa tottui epilointiin ja lopuksi se olikin täysin kivutonta (paitsi biksualue hieman kirpaisee).
  Yleensä käytän epilaattoria ahkerasti kesäisin ja syksyllä sen käytölle laiskistuu. Ja kun taas pienen tauon jälkeen rupeaa epiloimaan, on kipu lähes yhtä paha kuin ensimmäisellä kerralla :)

 122. Ensimmäinen kerta oli yhtä tuskaa! Iho pikku hiljaa tottui epilointiin ja lopuksi se olikin täysin kivutonta (paitsi biksualue hieman kirpaisee). Yleensä käytän epilaattoria ahkerasti kesäisin ja syksyllä sen käytölle laiskistuu. Ja kun taas pienen tauon jälkeen rupeaa epiloimaan, on kipu lähes yhtä paha kuin ensimmäisellä kerralla :)

 123. Mulla on aika samanlaiset kokemukset kuin sulla, vuosia sitten kokeilin tädin laitetta ja koski ihan liikaa. Mutta ehkä ne tosiaan on siitä kehittyneet, nuo uudemmat kokemuksesi vaikuttaa jo siltä, että voisin uskaltautua kokeilemaan uudestaan, kun mullakin on tosi kuiva iho varsinkin talvisin.

 124. Mulla on aika samanlaiset kokemukset kuin sulla, vuosia sitten kokeilin tädin laitetta ja koski ihan liikaa. Mutta ehkä ne tosiaan on siitä kehittyneet, nuo uudemmat kokemuksesi vaikuttaa jo siltä, että voisin uskaltautua kokeilemaan uudestaan, kun mullakin on tosi kuiva iho varsinkin talvisin.

 125. Epiloinnista ei minulla ole kokemusta, mutta haluaisin sitä mielelläni kokeilla. Ei se voi ainakaan yhtään enempää sattua, kuin sokerointi. Auts!

 126. Epiloinnista ei minulla ole kokemusta, mutta haluaisin sitä mielelläni kokeilla. Ei se voi ainakaan yhtään enempää sattua, kuin sokerointi. Auts!

 127. En omista epilaattoria enkä ole koskaan kokeillut, seivaus höylällä on ollut tähän astisin juttuni :) Epilaattori olisi varmasti kokeilemisen arvoinen. En osaa edes sanoa, miksi en sellaista ole hankkinut. En “pelkää” karvojen irtoamista, nypinhän “viiksikarvatkin” itse pinseteillä eikä kulmakarvojenkaan nyppinen tuota tuskaa.
  Koskaan en ole itselleni mitään arvalla saanut, joten nyt toivon parasta mahdollista onnea :)

  PS. Pakko kysyä, kävelitkö ruskean koiran kanssa Helsingin keskustassa sunnuntaina ? Jos tämä ko nainen olit sinä, olet kyllä vielä kauniimpi (jos näin voi sanoa) kuin täällä blogin sivuilla.

 128. En omista epilaattoria enkä ole koskaan kokeillut, seivaus höylällä on ollut tähän astisin juttuni :) Epilaattori olisi varmasti kokeilemisen arvoinen. En osaa edes sanoa, miksi en sellaista ole hankkinut. En “pelkää” karvojen irtoamista, nypinhän “viiksikarvatkin” itse pinseteillä eikä kulmakarvojenkaan nyppinen tuota tuskaa.Koskaan en ole itselleni mitään arvalla saanut, joten nyt toivon parasta mahdollista onnea :)PS. Pakko kysyä, kävelitkö ruskean koiran kanssa Helsingin keskustassa sunnuntaina ? Jos tämä ko nainen olit sinä, olet kyllä vielä kauniimpi (jos näin voi sanoa) kuin täällä blogin sivuilla.

 129. Mun kokemukset on epiloinnista on aikalailla samat kuin sulla eli äidin laitetta olen useita vuosia sitten kokeillut ja sen jälkeen en ole koko laitteeseen koskenut. :) Mutta ehkäpä minäkin rohkaistun jos sattuisin saamaan tämän “huomattavasti” uudemman version laitteesta käyttööni. :)

 130. Mun kokemukset on epiloinnista on aikalailla samat kuin sulla eli äidin laitetta olen useita vuosia sitten kokeillut ja sen jälkeen en ole koko laitteeseen koskenut. :) Mutta ehkäpä minäkin rohkaistun jos sattuisin saamaan tämän “huomattavasti” uudemman version laitteesta käyttööni. :)

 131. Epilointia en ole kokeillut, mutta sokeroinut olen. Ei käynyt niin kipeää kuin luulin, mutta mojovat mustelmat sain sääriini… Se niistä silosääristä pariksi viikoksi. ;) Epilaattoria kokeilisin mieluusti, mutta en ole viitsinyt konetta ostaa, jos jääkin käyttämättä.

 132. Epilointia en ole kokeillut, mutta sokeroinut olen. Ei käynyt niin kipeää kuin luulin, mutta mojovat mustelmat sain sääriini… Se niistä silosääristä pariksi viikoksi. ;) Epilaattoria kokeilisin mieluusti, mutta en ole viitsinyt konetta ostaa, jos jääkin käyttämättä.

 133. Minulla oli joskus nuorempana epilaattori, mitä en uskaltanut käyttää sen melun takia :D. Ehkä nyt olen rohkeampi ;)

 134. Minulla oli joskus nuorempana epilaattori, mitä en uskaltanut käyttää sen melun takia :D. Ehkä nyt olen rohkeampi ;)

 135. En ole koskaan epilaattoria uskaltanut kokeilla, mutta kiinnostus olisi suuri! Kipu on aina vähän pelottanut, ja tähän asti en ole vieläkään vakuuttunut, onko se sen arvoista! Kirjoituksesi lisäsi kiinnostustani, ehkä minäkin uskallan joku päivä :)

 136. En ole koskaan epilaattoria uskaltanut kokeilla, mutta kiinnostus olisi suuri! Kipu on aina vähän pelottanut, ja tähän asti en ole vieläkään vakuuttunut, onko se sen arvoista! Kirjoituksesi lisäsi kiinnostustani, ehkä minäkin uskallan joku päivä :)

 137. Joskus nuorempana olen kokeillut epilointia, eikä se silloin ainakaan herkälle iholleni sopinut. Kiinnostaisi kyllä kokeilla, josko laitteetkin olisivat siitä kehittyneet (ja oma kipukynnys :D), varsinkin tuo pidemmän aikaa sileänä pysyvä lopputulos kiinnostaisi. On meinaan aika aikaavievää puuhaa tuo jatkuva höyläily… Joten mukana arvonnassa ollaan!

 138. Joskus nuorempana olen kokeillut epilointia, eikä se silloin ainakaan herkälle iholleni sopinut. Kiinnostaisi kyllä kokeilla, josko laitteetkin olisivat siitä kehittyneet (ja oma kipukynnys :D), varsinkin tuo pidemmän aikaa sileänä pysyvä lopputulos kiinnostaisi. On meinaan aika aikaavievää puuhaa tuo jatkuva höyläily… Joten mukana arvonnassa ollaan!

 139. Täytyy myöntää, että oon ollut aika arkajalka epilaattorin suhteen ja tyytynyt vaan sheivaamaan suihkussa :) pitäisi kyllä kokeilla ja voittaa pelkotila nipistelystä yms kauhutarinoista.

 140. Täytyy myöntää, että oon ollut aika arkajalka epilaattorin suhteen ja tyytynyt vaan sheivaamaan suihkussa :) pitäisi kyllä kokeilla ja voittaa pelkotila nipistelystä yms kauhutarinoista.

 141. Minä olen aina ollut epilaattoreiden “ystävä”, mutta nyt kun omani meni ja irtisanoi sopparin, niin tuo olisi ehdottomasti ihanin epilaattori. :) Sen verran olen hyvää siitä kuullut…

 142. Minä olen aina ollut epilaattoreiden “ystävä”, mutta nyt kun omani meni ja irtisanoi sopparin, niin tuo olisi ehdottomasti ihanin epilaattori. :) Sen verran olen hyvää siitä kuullut…

 143. Koskaan en ole kokeillut mutta aina kuullut samat tarinat että luullaan että se on todella kivuliasta mutta kun on kokeiltu niin ei se sitten satukkaan! :D eli varmaan ihan käytännöllinen väline, varsinkin ton ihon kuivumisen kanssa jota itekkin aina sheivatessa koen! Muuten olen vannonut sokeroinnin nimeen, tosin vain kesäisin ja vähitellen olen myös itse sokeroinut jalkojani. Luontaistuotekaupoista löytyy tähän käyttöön sopivaan mössöä, ja tulee tietty edullisemmaksi!

 144. Koskaan en ole kokeillut mutta aina kuullut samat tarinat että luullaan että se on todella kivuliasta mutta kun on kokeiltu niin ei se sitten satukkaan! :D eli varmaan ihan käytännöllinen väline, varsinkin ton ihon kuivumisen kanssa jota itekkin aina sheivatessa koen! Muuten olen vannonut sokeroinnin nimeen, tosin vain kesäisin ja vähitellen olen myös itse sokeroinut jalkojani. Luontaistuotekaupoista löytyy tähän käyttöön sopivaan mössöä, ja tulee tietty edullisemmaksi!

 145. Epilointi on ylivoimaisesti paras tapa poistaa ylimääräiset ihokarvat. Olen muutaman kerran rohkaistunut poistamaan jopa kainalokarvat :)

 146. Epilointi on ylivoimaisesti paras tapa poistaa ylimääräiset ihokarvat. Olen muutaman kerran rohkaistunut poistamaan jopa kainalokarvat :)

 147. Mulla on semmonen muutaman vuoden vanha epilaattoria. Lopputulos sillä on puoli tuntia kauheeta pörinää, paljon katkenneita ihokarvoja ja kuivat sääret. Tosin itsellä on usein ongelmana sisäänpäin kasvaneet ihokarvat, vaikka kuorisin ihon kunnolla ennen epilointia. Ehkä epilointi ei vaan oo sopivin vaihtoehto mulle tai sitten ois aika päivittää epilaattoria.

 148. Mulla on semmonen muutaman vuoden vanha epilaattoria. Lopputulos sillä on puoli tuntia kauheeta pörinää, paljon katkenneita ihokarvoja ja kuivat sääret. Tosin itsellä on usein ongelmana sisäänpäin kasvaneet ihokarvat, vaikka kuorisin ihon kunnolla ennen epilointia. Ehkä epilointi ei vaan oo sopivin vaihtoehto mulle tai sitten ois aika päivittää epilaattoria.

 149. Mulla oli ennen epilaattori, jota käytin aina kesäisin. Pidin sitä hyvänä etenkin siksi, että epiloinnin jälkeen voi olla muutamankin viikon ilman huolia säärikarvoista. Epilaattorini meni viime kesänä kuitenkin rikki, enkä ole saanut aikaiseksi ostaa uutta. Ehkä nyt lykästäisi! :)

 150. Mulla oli ennen epilaattori, jota käytin aina kesäisin. Pidin sitä hyvänä etenkin siksi, että epiloinnin jälkeen voi olla muutamankin viikon ilman huolia säärikarvoista. Epilaattorini meni viime kesänä kuitenkin rikki, enkä ole saanut aikaiseksi ostaa uutta. Ehkä nyt lykästäisi! :)

 151. Huh, en oo vielä ikinä uskaltautunut kokeilemaan epilaattoria, mutta tekisi mieleni kyllä kokeilla. Sen käyttö ei kuulemma tosiaan olekaan yhtä hurjan tuntuista, kuin voisi kuvitella :)

 152. Huh, en oo vielä ikinä uskaltautunut kokeilemaan epilaattoria, mutta tekisi mieleni kyllä kokeilla. Sen käyttö ei kuulemma tosiaan olekaan yhtä hurjan tuntuista, kuin voisi kuvitella :)

 153. Epilaattoria en ole koskaan kokeillut, mutta sen hankkiminen tulee välillä mieleen pelkkään höylään kyllästyneenä. Tuskin sattuu yhtä paljon kuin vahaus!?

 154. Epilaattoria en ole koskaan kokeillut, mutta sen hankkiminen tulee välillä mieleen pelkkään höylään kyllästyneenä. Tuskin sattuu yhtä paljon kuin vahaus!?

 155. Aikalailla samanlaisia kokemuksia on mullakin ollut; monta vuotta sitten olen jonkun kerran epilaattoria kokeillut, ja ei kyllä hyvältä tuntunut! Mutta nyt kun olen monelta taholta kuullut että nämä nykyaikaset olis hellävaraisempia, kiinnostaisi kovasti kokeilla taas :)

 156. Aikalailla samanlaisia kokemuksia on mullakin ollut; monta vuotta sitten olen jonkun kerran epilaattoria kokeillut, ja ei kyllä hyvältä tuntunut! Mutta nyt kun olen monelta taholta kuullut että nämä nykyaikaset olis hellävaraisempia, kiinnostaisi kovasti kokeilla taas :)

 157. Omistan yli 10-vuotta vanhan epilaattorin ja käytän sitä pari kertaa vuodessa, yleensä ennen matkaa, ettei tarvi olla siellä koko ajan sheivaamassa. Uusi epilaattori olisi ihana, sitä voisi käyttää useamminkin.

 158. Omistan yli 10-vuotta vanhan epilaattorin ja käytän sitä pari kertaa vuodessa, yleensä ennen matkaa, ettei tarvi olla siellä koko ajan sheivaamassa. Uusi epilaattori olisi ihana, sitä voisi käyttää useamminkin.

 159. Olen jo vuosia vannonut epilaattorin nimeen, vaikka ensimmäinen kerta ei ollutkaan niin ruusuinen. Ääni ja terät hirvittivät, ja kipu tuntui ehkä paljon suuremmalta kuin se todellisuudessa olikaan ;) Olin tuon kerran jälkeen varma etten ikinä enää koskisi epilaattoriin, mutta tässä sitä nyt ollaan :)

 160. Olen jo vuosia vannonut epilaattorin nimeen, vaikka ensimmäinen kerta ei ollutkaan niin ruusuinen. Ääni ja terät hirvittivät, ja kipu tuntui ehkä paljon suuremmalta kuin se todellisuudessa olikaan ;) Olin tuon kerran jälkeen varma etten ikinä enää koskisi epilaattoriin, mutta tässä sitä nyt ollaan :)

 161. Omakohtaista kokemusta epilaattorista ei ole, mutta mielelläni kokeilisin! Mahdollista nipistelyä en pelkää kunhan tuloksena vain olisi sileät sääret :)

 162. Omakohtaista kokemusta epilaattorista ei ole, mutta mielelläni kokeilisin! Mahdollista nipistelyä en pelkää kunhan tuloksena vain olisi sileät sääret :)

 163. Testasin aikoinaan äidin ikivanhaa epilaattoria. Silloi ei tainnut edes kasvaa karvoja. Kovin jäi ikävät ja kivuliaat muistot kokeilusta. Ei meinaa ollut mikään hellavaraisin vehje. Nyt olen miettinyt jo useamman vuoden epilaattorin hankintaa. Varmaan niissäkin on vuosien aikana tapahtunut jotain kehitystä. Jos vaikka joulupukki toisi :)

 164. Testasin aikoinaan äidin ikivanhaa epilaattoria. Silloi ei tainnut edes kasvaa karvoja. Kovin jäi ikävät ja kivuliaat muistot kokeilusta. Ei meinaa ollut mikään hellavaraisin vehje. Nyt olen miettinyt jo useamman vuoden epilaattorin hankintaa. Varmaan niissäkin on vuosien aikana tapahtunut jotain kehitystä. Jos vaikka joulupukki toisi :)

 165. epilaattorin käyttö varmaankin jännittäisi aika paljon mutta lopputuloksen takia sitä silti käyttäisin :D

 166. Epilaattorista ei ole kokemusta, ei vain ole tullut mieleen, että tarvitsisin sellaista. Itselläni on myös kuiva iho, niin varmasti olisi varteen otettava vaihtoehto höyläilylle.

 167. Epilaattorista ei ole kokemusta, ei vain ole tullut mieleen, että tarvitsisin sellaista. Itselläni on myös kuiva iho, niin varmasti olisi varteen otettava vaihtoehto höyläilylle.

 168. Samanlaisia kokemuksia täälläkin, tosin en ole vielä päässyt voittamaan tätä pelkoa.. Kipu oli mielestäni niin inhottava, että en ole koommin halunnut kokeilla. Ehkä nyt vihdoin olisi aika! :)

 169. Samanlaisia kokemuksia täälläkin, tosin en ole vielä päässyt voittamaan tätä pelkoa.. Kipu oli mielestäni niin inhottava, että en ole koommin halunnut kokeilla. Ehkä nyt vihdoin olisi aika! :)

 170. Joskus 15 vuotta sitten epiloin sääret Philipsin laitteella. Kipu oli varsin kova ja lopputulos ei niin tarkka. Toivottavasti onni suosii, sillä epiloinnilla saisi pitkäkestoisempaa jälkeä ja kipukynnyskin kohonnut. Tunnelmallista joulun odotusta :)

 171. Joskus 15 vuotta sitten epiloin sääret Philipsin laitteella. Kipu oli varsin kova ja lopputulos ei niin tarkka. Toivottavasti onni suosii, sillä epiloinnilla saisi pitkäkestoisempaa jälkeä ja kipukynnyskin kohonnut. Tunnelmallista joulun odotusta :)

 172. Epilaattoria en ole kokeillut, kun ei sitä oikein toisilta lainailla ;) Kiinnostuneita fiiliksiä, sillä moni on kehunut jälkeä.

 173. Epilaattoria en ole kokeillut, kun ei sitä oikein toisilta lainailla ;) Kiinnostuneita fiiliksiä, sillä moni on kehunut jälkeä.

 174. Koskaan en ole epilaattoria kokeillut. Toisaalta nipistely vähän pelottaa, mutta toisaalta taas tosiaan uskon, että siihen tottuu. Muistan nimittäin vielä, kun joskus nuoruudessa alkoi nyppimään kulmakarvoja ja se sattui niin, että ihmettelin, miten kukaan siihen pystyy. Pianhan siihenkin tottui!

 175. Koskaan en ole epilaattoria kokeillut. Toisaalta nipistely vähän pelottaa, mutta toisaalta taas tosiaan uskon, että siihen tottuu. Muistan nimittäin vielä, kun joskus nuoruudessa alkoi nyppimään kulmakarvoja ja se sattui niin, että ihmettelin, miten kukaan siihen pystyy. Pianhan siihenkin tottui!

 176. Epilointi kuulostaa yhtä houkuttelevalta kuin giljotiini…! Mutta koska oon vähän yllätyshullu ja haluan kokeilla kaikkea pelottavaa, haluaisin kuitenkin sitten kokeilla… Oon varma, että vääntäisin itkua sitä testatessa, koska äänet ja pinsetit ja kaikki kuulostaa niin pelottavalta. Mutta silti se paljon kehuttu jälki kiinnostaa. :)

 177. Epilointi kuulostaa yhtä houkuttelevalta kuin giljotiini…! Mutta koska oon vähän yllätyshullu ja haluan kokeilla kaikkea pelottavaa, haluaisin kuitenkin sitten kokeilla… Oon varma, että vääntäisin itkua sitä testatessa, koska äänet ja pinsetit ja kaikki kuulostaa niin pelottavalta. Mutta silti se paljon kehuttu jälki kiinnostaa. :)

 178. Mulla on vähän samanlaiset ajatukset kuin sullakin oli. Äidin epilaattoria joskus pienenä tuli koklattua ja sattui niin paljon :) Mun iho on erittäin kuiva ja kaikenlaiset höyläykset ärsyttävät ihoa todella helposti, joten erittäin mielelläni kokeilisin jotain uutta. Vanhoista kokemuksista huolimatta :) Mukana arvonnassa siis!

 179. Mulla on vähän samanlaiset ajatukset kuin sullakin oli. Äidin epilaattoria joskus pienenä tuli koklattua ja sattui niin paljon :) Mun iho on erittäin kuiva ja kaikenlaiset höyläykset ärsyttävät ihoa todella helposti, joten erittäin mielelläni kokeilisin jotain uutta. Vanhoista kokemuksista huolimatta :) Mukana arvonnassa siis!

 180. Muistan kun ensimmäisen kerran kokeilin miltä epilaattori tuntuu. Äitini ajeli sääriään kyseisellä laitteella kun olin ehkä 12vuotias. Mietin että sattuukohan tuo kun äippä selitti sen nyppivän karvoja yksitellen, noh, kyllä se kirpas pikkasen näin 12 vuotiaan tyttösen käsikarvoja :D
  Nyt kuitenkin jo muutaman vuoden miettinyt laitteen hankintaa mutta eihän tuollaisiin ole kuitenkaan koskaan varaa :(
  Olishan se kiva ku karvat pysyis poissa pidempään ilman partaterän aiheuttamaa ärsytystä iholla :) Ei mulla koskaan oo mitään negatiivisiä mielipiteitä epiloinnista ole ollut. Nyppimistä, jos se käy naama karvoihin niin miksei muuallekkin?

 181. Muistan kun ensimmäisen kerran kokeilin miltä epilaattori tuntuu. Äitini ajeli sääriään kyseisellä laitteella kun olin ehkä 12vuotias. Mietin että sattuukohan tuo kun äippä selitti sen nyppivän karvoja yksitellen, noh, kyllä se kirpas pikkasen näin 12 vuotiaan tyttösen käsikarvoja :D Nyt kuitenkin jo muutaman vuoden miettinyt laitteen hankintaa mutta eihän tuollaisiin ole kuitenkaan koskaan varaa :(Olishan se kiva ku karvat pysyis poissa pidempään ilman partaterän aiheuttamaa ärsytystä iholla :) Ei mulla koskaan oo mitään negatiivisiä mielipiteitä epiloinnista ole ollut. Nyppimistä, jos se käy naama karvoihin niin miksei muuallekkin?

 182. En ole koskaan kokeillut epilointia, joskus kyllä harkinnut epilaattorin ostamista. Toistaiseksi sellaisen hankkiminen on jäänyt korkean hinnan vuoksi.
  Olen kuullut kauhutarinoita epiloinnista, mutta uskon, että tuotteet ovat kehittyneet eikä se ole läheskään niin kamalaa kuin kerrotaan. Höylästä saatu haava on erittäin inhottava, sen kamalampaa tuskin epilointikaan voi olla :(
  Lisäksi epilaattori olisi erittäin kätevä juuri tuon takia, ettei tarvitse aina suihkussa ajella säärikarvoja.

 183. En ole koskaan kokeillut epilointia, joskus kyllä harkinnut epilaattorin ostamista. Toistaiseksi sellaisen hankkiminen on jäänyt korkean hinnan vuoksi.Olen kuullut kauhutarinoita epiloinnista, mutta uskon, että tuotteet ovat kehittyneet eikä se ole läheskään niin kamalaa kuin kerrotaan. Höylästä saatu haava on erittäin inhottava, sen kamalampaa tuskin epilointikaan voi olla :(Lisäksi epilaattori olisi erittäin kätevä juuri tuon takia, ettei tarvitse aina suihkussa ajella säärikarvoja.

 184. Samat kokemukset nuoruudessa ja aikuisiällä en ole myöskään kokeillut laitetta. Ihoni kuivuu talvisin,joten epi voisi olla hellempi iholleni.

 185. Samat kokemukset nuoruudessa ja aikuisiällä en ole myöskään kokeillut laitetta. Ihoni kuivuu talvisin,joten epi voisi olla hellempi iholleni.

 186. Waude mikä arvonta :) Itselläni on ollut epilaattori jo pitkään hankintalistalla. Olen aina sheivannut sääreni höylällä ja kärsin myös todella kuivasta ihosta, varsinkin talvisin. Sheivaaminen on myös hidasta hommaa ja kiireessä on sattunut monia kivuliaita haavereita. Työskentelen mallina, jonka takia minun täytyy pitää erityisen hyvää huolta vartalostani ja ihostani. Epilaattori olisi niin kätevä vehje, ettei tarvitsisi aina parin päivän välein käyttää höylää. Tsemppiä kilpasisarille ;)

 187. Waude mikä arvonta :) Itselläni on ollut epilaattori jo pitkään hankintalistalla. Olen aina sheivannut sääreni höylällä ja kärsin myös todella kuivasta ihosta, varsinkin talvisin. Sheivaaminen on myös hidasta hommaa ja kiireessä on sattunut monia kivuliaita haavereita. Työskentelen mallina, jonka takia minun täytyy pitää erityisen hyvää huolta vartalostani ja ihostani. Epilaattori olisi niin kätevä vehje, ettei tarvitsisi aina parin päivän välein käyttää höylää. Tsemppiä kilpasisarille ;)

 188. Ihan ensimmäiset kokemukset epilaattorista oli hirveät. Sattui niin paljon, että itku tuli. Onneksi tekniikka on kehittynyt ja toivon, että se on kehittynyt vielä viimeistenkin vuosien aikana, koska minun epilaattorini on jo vanha ja tarvitsisin uuden.

 189. Ihan ensimmäiset kokemukset epilaattorista oli hirveät. Sattui niin paljon, että itku tuli. Onneksi tekniikka on kehittynyt ja toivon, että se on kehittynyt vielä viimeistenkin vuosien aikana, koska minun epilaattorini on jo vanha ja tarvitsisin uuden.

 190. Kärsin samasta ongelmasta kuin sinä, että suihku ja sheivaus kuivattavat jalkoja. Epilaattorin käytön kohdalla on epillyt kovalla, kun muistan teiniajoilta kun kavereiden kanssa kokeilimme nyppiä karvoja pelkillä pinseteillä, voin kertoa ei kannata se kipu ja se kesto. Uskon, että epilaattori olisi tässä asiassa paras vaihtoehto, en ole vain uskaltanut itselle sitä ostaa.

 191. Kärsin samasta ongelmasta kuin sinä, että suihku ja sheivaus kuivattavat jalkoja. Epilaattorin käytön kohdalla on epillyt kovalla, kun muistan teiniajoilta kun kavereiden kanssa kokeilimme nyppiä karvoja pelkillä pinseteillä, voin kertoa ei kannata se kipu ja se kesto. Uskon, että epilaattori olisi tässä asiassa paras vaihtoehto, en ole vain uskaltanut itselle sitä ostaa.

 192. Hmm. Koskaan en ole epilaattoria kokeillut, mutta olen kovasti kiinnostunut koska tahtoisin pidempään kestävää lopputulosta – sheivata kun saisin melkein joka päivä. Mielikuvissani se kuitenkin on kivuliasta puuhaa :D

 193. Hmm. Koskaan en ole epilaattoria kokeillut, mutta olen kovasti kiinnostunut koska tahtoisin pidempään kestävää lopputulosta – sheivata kun saisin melkein joka päivä. Mielikuvissani se kuitenkin on kivuliasta puuhaa :D

 194. Olen aina ollut skeptinen/pelokas epilaattorien suhteen, siksipä sellainen ei ole kotiinkaan asti eksynyt..haaveillen olen niitä kuitenkin katsonut, sillä vaikuttaa vaivattomalta tavalta pitää sääret sileinä…itselleni eivät vahaliuskat tms. kovin hyvin tunnu sopivan, iho on sen verran herkkä että jalat punoittavat ja näyttävät kauttaaltaan näppyläisiltä liuskojen jälkeen…vaihtoehdoksi jää siis sheivaus…sitä toki teen, mutta laiskuuttani liian harvoin…sileät sääret ovat nimittäin mielestäni arjen luksusta…miten pienellä asiallakin voi olla niin suuri merkitys – vaikka sileitä sääriä ei näkisikään kukaan muu kuin minä itse, se tunne joka niistä tulee, tekee todella hyvän olon…!

 195. Olen aina ollut skeptinen/pelokas epilaattorien suhteen, siksipä sellainen ei ole kotiinkaan asti eksynyt..haaveillen olen niitä kuitenkin katsonut, sillä vaikuttaa vaivattomalta tavalta pitää sääret sileinä…itselleni eivät vahaliuskat tms. kovin hyvin tunnu sopivan, iho on sen verran herkkä että jalat punoittavat ja näyttävät kauttaaltaan näppyläisiltä liuskojen jälkeen…vaihtoehdoksi jää siis sheivaus…sitä toki teen, mutta laiskuuttani liian harvoin…sileät sääret ovat nimittäin mielestäni arjen luksusta…miten pienellä asiallakin voi olla niin suuri merkitys – vaikka sileitä sääriä ei näkisikään kukaan muu kuin minä itse, se tunne joka niistä tulee, tekee todella hyvän olon…!

 196. Muutaman kerran epilointia olen kokeillut äitini supervanhalla koneella. Kyllä se helpotti aina kerran jälkeen, mutta ei se ainakaan vielä mukavaa ole. Ehkä siis olisi hyvä saada oma kone :D

 197. Muutaman kerran epilointia olen kokeillut äitini supervanhalla koneella. Kyllä se helpotti aina kerran jälkeen, mutta ei se ainakaan vielä mukavaa ole. Ehkä siis olisi hyvä saada oma kone :D

 198. En ole koskaan omistanut tai edes kokeillut pilaattoria. Mielikuvani siitä on kipu. Itse olen aina käyttänyt höylää helppouden ja halpuuden vuoksi, mutta se on minulle huono vaihtoehto, koska ihoni on todella kuiva :( Olisi ihan parasta, jos löytäisin epilaattorin, joka ei sattuisi.

 199. En ole koskaan omistanut tai edes kokeillut pilaattoria. Mielikuvani siitä on kipu. Itse olen aina käyttänyt höylää helppouden ja halpuuden vuoksi, mutta se on minulle huono vaihtoehto, koska ihoni on todella kuiva :( Olisi ihan parasta, jos löytäisin epilaattorin, joka ei sattuisi.

 200. Olen haaveillut epilaattorista ja sen avulla pidempään sileinä pysyvistä sääristä jo kauan! Pieni kipu ei minua pelota. Urheilen paljon ja epilointi helpottaisi varmasti sheivaamiseen kyllästynyttä neitiä!

 201. Olen haaveillut epilaattorista ja sen avulla pidempään sileinä pysyvistä sääristä jo kauan! Pieni kipu ei minua pelota. Urheilen paljon ja epilointi helpottaisi varmasti sheivaamiseen kyllästynyttä neitiä!

 202. En ole koskaan kokeillut epilaattoria juuri siksi että pelkään että se sattuu ja on kallis. Ja kun höylälläkin pärjää… Uskon silti että saattaisin yllättyä positiivisesti jos kokeilisin!

 203. En ole koskaan kokeillut epilaattoria juuri siksi että pelkään että se sattuu ja on kallis. Ja kun höylälläkin pärjää… Uskon silti että saattaisin yllättyä positiivisesti jos kokeilisin!

 204. Käytän epilaattoria juurikin sääriin. Aluks sattu tosi paljon mut pikkuhiljaa siihen on tottunu..
  Tämän hetkinen epilaattorini on jo useamman vuoden vanha joten uusi ei olis pahitteeks. :)

 205. Käytän epilaattoria juurikin sääriin. Aluks sattu tosi paljon mut pikkuhiljaa siihen on tottunu.. Tämän hetkinen epilaattorini on jo useamman vuoden vanha joten uusi ei olis pahitteeks. :)

 206. En ole koskaan omistanut epilaattoria. Haluaisin sellaisen kuitenkin aivan ehdottomasti kavereiden positiivisten kokemuksien jälkeen. Minulla on atooppinen erittäin kuiva ja herkka iho, joten sheivaus ärsyttää ihoani kainaloissa ja säärissä todella ikävästi. Se ei siis ollenkaan sovi minulle kaikilla rasvoilla ja lotioneilla lotraamisesta huolimatta. Kainaloni ovat oikeastaan aika karun näköiset, sillä ne ovat niin ärtyneet, joten olisi lottovoitto voittaa epilaattori ensimmäinen epilaattori. Olisi nimittäin mukavaa käyttää toppeja häpeilemättä, sillä punaiset kainalot eivät näytä lainkaan kauniilta.

 207. En ole koskaan omistanut epilaattoria. Haluaisin sellaisen kuitenkin aivan ehdottomasti kavereiden positiivisten kokemuksien jälkeen. Minulla on atooppinen erittäin kuiva ja herkka iho, joten sheivaus ärsyttää ihoani kainaloissa ja säärissä todella ikävästi. Se ei siis ollenkaan sovi minulle kaikilla rasvoilla ja lotioneilla lotraamisesta huolimatta. Kainaloni ovat oikeastaan aika karun näköiset, sillä ne ovat niin ärtyneet, joten olisi lottovoitto voittaa epilaattori ensimmäinen epilaattori. Olisi nimittäin mukavaa käyttää toppeja häpeilemättä, sillä punaiset kainalot eivät näytä lainkaan kauniilta.

 208. Epilaattori.. mieleeni juolahtaa äitini epilaattori 90-luvulta, jonka isäni toi työmatkalta. Kone näytti terineen siltä että sillä voisin vaikka pellon niittää. Muistan ajatelleeni että onpa hirveä keksintö tai naiset ovat hulluja.

 209. Epilaattori.. mieleeni juolahtaa äitini epilaattori 90-luvulta, jonka isäni toi työmatkalta. Kone näytti terineen siltä että sillä voisin vaikka pellon niittää. Muistan ajatelleeni että onpa hirveä keksintö tai naiset ovat hulluja.

 210. auts ! Sattuu !!!
  Ostin vuosia sitten erittäin halvalla epilaattorin. Käytän sitä hyvin harvoin ja vain ja ainoastaan sääriin. Kokeilin n 10 krt kainaloihin, mutta kun kyyneleitä tuli valtamerellinen päätin tähän jää tää homma.
  Ostin jopa jotain rauhottavia liinoja, jotka pitäis auttaa asiaan, tiedä häntä. En ole kokeillut ilman, enkä aiokaan.
  Jälki on kyllä upea mutta minulle tulee aina seuraavana päivänä sääret täyteen punaisia pisteitä, eli niistä kohtaa mistä karvaa on lähtenyt, tulee muistutus tässä minä aikoinaan kasvoin. Eli kun on ideana saada sileät sääret, pitää reagoida ajoissa ja mielummin käyttää vaikka veettiä tai vst.

 211. auts ! Sattuu !!!Ostin vuosia sitten erittäin halvalla epilaattorin. Käytän sitä hyvin harvoin ja vain ja ainoastaan sääriin. Kokeilin n 10 krt kainaloihin, mutta kun kyyneleitä tuli valtamerellinen päätin tähän jää tää homma.Ostin jopa jotain rauhottavia liinoja, jotka pitäis auttaa asiaan, tiedä häntä. En ole kokeillut ilman, enkä aiokaan.Jälki on kyllä upea mutta minulle tulee aina seuraavana päivänä sääret täyteen punaisia pisteitä, eli niistä kohtaa mistä karvaa on lähtenyt, tulee muistutus tässä minä aikoinaan kasvoin. Eli kun on ideana saada sileät sääret, pitää reagoida ajoissa ja mielummin käyttää vaikka veettiä tai vst.

 212. Itselläni on myös hiukan alle 10 vuotta vanhat traumat epilaattoreista kun joskus nuorena oli pakko kokeilla ja aivan kauhean kivuliastahan se oli! Mutta nyt kun luin kokemuksistasi uskoisin itsekin uskaltaa antaa epilaattorille uuden mahdollisuuden. Varmasti lievästi atooppinen ihoni olisi enemmän kuin kiitollinen :)

 213. Itselläni on myös hiukan alle 10 vuotta vanhat traumat epilaattoreista kun joskus nuorena oli pakko kokeilla ja aivan kauhean kivuliastahan se oli! Mutta nyt kun luin kokemuksistasi uskoisin itsekin uskaltaa antaa epilaattorille uuden mahdollisuuden. Varmasti lievästi atooppinen ihoni olisi enemmän kuin kiitollinen :)

 214. En ole koskaan kokeillut epilointia, en oikein tiedä miksi. En pelkää kipua, mutta olen kuullut että tulos ei aina ole kaiken vaivan ja tuskan arvoinen. Mielellään kokeilisin!

 215. En ole koskaan kokeillut epilointia, en oikein tiedä miksi. En pelkää kipua, mutta olen kuullut että tulos ei aina ole kaiken vaivan ja tuskan arvoinen. Mielellään kokeilisin!

 216. Enpä ole koskaan kokeillut, jokohan olisi aika. Mielikuvissa on pientä nipistelyä, mutta lopputulos varmaankin parempi kuin höyläten…

 217. Nuorempana hankin epilaattorin, jonka käyttö sekä sattui että oli melko hidasta. Kipuun kuitenkin tottui useamman käyttökerran jälkeen. Nyt tuo vanha epis on sellaista museokamaa eikä tehottomuutensa vuoksi ole enää edes käytössä.
  Toisinaan sääriin jäi epiloinnin jälkeen punaisia pisteitä, en tiedä johtuiko huonosta epiloinnista vai mistä. Toimisikohan tämä uusi(?) silk-épil epilaattori tehokkaammin eikä jättäisi aina yhtä heleän punaisia pisteitä sääriin… :D

 218. Nuorempana hankin epilaattorin, jonka käyttö sekä sattui että oli melko hidasta. Kipuun kuitenkin tottui useamman käyttökerran jälkeen. Nyt tuo vanha epis on sellaista museokamaa eikä tehottomuutensa vuoksi ole enää edes käytössä.Toisinaan sääriin jäi epiloinnin jälkeen punaisia pisteitä, en tiedä johtuiko huonosta epiloinnista vai mistä. Toimisikohan tämä uusi(?) silk-épil epilaattori tehokkaammin eikä jättäisi aina yhtä heleän punaisia pisteitä sääriin… :D

 219. Epilointia en ole vielä kokeillut, mielikuvissa olisi jonkinnäköistä nipistelyä tai kipua. Kuitenkin olen ajoittain vahannut sääreni, eikä se ole ollut mielestäni paha ollenkaan. Epilointi voisi olla näin talvella kuivalle iholleni huomattavasti parempi keino kuin perinteinen sheivaus.

 220. Epilointia en ole vielä kokeillut, mielikuvissa olisi jonkinnäköistä nipistelyä tai kipua. Kuitenkin olen ajoittain vahannut sääreni, eikä se ole ollut mielestäni paha ollenkaan. Epilointi voisi olla näin talvella kuivalle iholleni huomattavasti parempi keino kuin perinteinen sheivaus.

 221. Koskaan en ole kokeillu ja siksikin hyvin kiinnostunut:) varsinkin jos lopputulos olisi pitkäaikaisempi kuin sheivillä :)

 222. Koskaan en ole kokeillu ja siksikin hyvin kiinnostunut:) varsinkin jos lopputulos olisi pitkäaikaisempi kuin sheivillä :)

 223. Itse käyn myös sokeroinnissa ja koska sen kivun kestän helposti niin eiköhän tuo epilointikin mene siinä samalla. Olisi kiva kokeilla jos voisi tästä lähtien hoitaan tuon itse.

 224. Itse käyn myös sokeroinnissa ja koska sen kivun kestän helposti niin eiköhän tuo epilointikin mene siinä samalla. Olisi kiva kokeilla jos voisi tästä lähtien hoitaan tuon itse.

 225. Apua, se kuullostaa tosi pelottavalta. En oo ikinä kokeillut mutta mun jalat kuivuu tosi paljon just tuosta suihkussa sheivaamisesta – ehkä tää vois olla munki juttu?

 226. Apua, se kuullostaa tosi pelottavalta. En oo ikinä kokeillut mutta mun jalat kuivuu tosi paljon just tuosta suihkussa sheivaamisesta – ehkä tää vois olla munki juttu?

 227. Olen todennut epilaattorin parhaaksi välineeksi karvojen poistoon ja nyt olisi jo aika hommata uusi vanhan tilalle. Nykyisin epilointi ei oikeastaan tunnu enää miltään. Ihoa täytyy vain muistaa kuoria säännöllisin väliajoin, ettei karvat kasva sisäänpäin. :D

 228. Olen todennut epilaattorin parhaaksi välineeksi karvojen poistoon ja nyt olisi jo aika hommata uusi vanhan tilalle. Nykyisin epilointi ei oikeastaan tunnu enää miltään. Ihoa täytyy vain muistaa kuoria säännöllisin väliajoin, ettei karvat kasva sisäänpäin. :D

 229. Ainoa ja kamalin epilointikokemus on teinivuosilta kun salaa kokeilin äitini epilaattoria ja se tuska mitä se säärilleni aiheutti, argh!! Luulen kuitenkin että koneet ovat niiltä vuosilta vähän muuttuneet, ainakin toivottavasti :)

 230. Ainoa ja kamalin epilointikokemus on teinivuosilta kun salaa kokeilin äitini epilaattoria ja se tuska mitä se säärilleni aiheutti, argh!! Luulen kuitenkin että koneet ovat niiltä vuosilta vähän muuttuneet, ainakin toivottavasti :)

 231. Olen muutaman kerran kokeillut siskoni epilaattoria mutta jättänyt aina leikin kesken ennen kuin edes yksi sääri olisi valmis… Oman epilaattorin olen ajatellut hankkia, jos sen kanssa saisi totuteltua niin että ajelu ei tuntuisi enää kovin pahalta :)

 232. Olen muutaman kerran kokeillut siskoni epilaattoria mutta jättänyt aina leikin kesken ennen kuin edes yksi sääri olisi valmis… Oman epilaattorin olen ajatellut hankkia, jos sen kanssa saisi totuteltua niin että ajelu ei tuntuisi enää kovin pahalta :)

 233. voi että ton kun saisi! äidin epilaattoria salaa teininä käynnistelin mutten uskaltanut painaa iholle asti kun oli niin pelottava se ääni :D nyt vähän kypsempänä kiinnostaisi kauheasti mutta opiskelijan budjetti ja järjetön asuntolaina ei oman epilaattorin hankkimiseen jousta. nyt siis peukut pystyyn :) !

 234. voi että ton kun saisi! äidin epilaattoria salaa teininä käynnistelin mutten uskaltanut painaa iholle asti kun oli niin pelottava se ääni :D nyt vähän kypsempänä kiinnostaisi kauheasti mutta opiskelijan budjetti ja järjetön asuntolaina ei oman epilaattorin hankkimiseen jousta. nyt siis peukut pystyyn :) !

 235. Epillointi ei pelota :) Vahaliuskat tuntuvat paljon inhottavammilta, mutta niitäkin kestän vaikka pikkusen pitää irvistellä. Kokeiltuani epillaattoria olin ihan yllättynyt, ettei se tuntunutkaan niin inhottavalta kuin ystäväni kauhukertomusten perusteella olin kuvitellut ;).

 236. Epillointi ei pelota :) Vahaliuskat tuntuvat paljon inhottavammilta, mutta niitäkin kestän vaikka pikkusen pitää irvistellä. Kokeiltuani epillaattoria olin ihan yllättynyt, ettei se tuntunutkaan niin inhottavalta kuin ystäväni kauhukertomusten perusteella olin kuvitellut ;).

 237. Mielestäni epilaattori on huippu keksintö! Saa sileät sääret moneksi päiväksi, toisin kuin sheivaamalla vain pistelevät sääret :) Itsellä ollut epilaattori käytössä jo muutaman vuoden ja tykkään kyllä! Uutta olen joulupukilta kyllä jo tosin toivonut, sillä tämän hetkinen vetelee viimeisiään :(

 238. Mielestäni epilaattori on huippu keksintö! Saa sileät sääret moneksi päiväksi, toisin kuin sheivaamalla vain pistelevät sääret :) Itsellä ollut epilaattori käytössä jo muutaman vuoden ja tykkään kyllä! Uutta olen joulupukilta kyllä jo tosin toivonut, sillä tämän hetkinen vetelee viimeisiään :(

 239. Itse käytän perinteistä höylää, mutta viime aikoina oon miettinyt epilaattorin hankkimista. Kiva lukea sun kokemuksia!

 240. Nipistely pelottaa, pitkäaikaisempi lopputulos kiinnostaa. :) Vahauksenkin just ja just kestää, niin kai sitten epiloinninkin.

 241. Nipistely pelottaa, pitkäaikaisempi lopputulos kiinnostaa. :) Vahauksenkin just ja just kestää, niin kai sitten epiloinninkin.

 242. En myöskään pysty sheivaamaan ihon kuivumisen vuoksi. Vanha ladyshaver meni juuri säpäleiksi pudotessaan kylppärin lattiaan, joten epilaattori tulisi tarpeeseen!

 243. En myöskään pysty sheivaamaan ihon kuivumisen vuoksi. Vanha ladyshaver meni juuri säpäleiksi pudotessaan kylppärin lattiaan, joten epilaattori tulisi tarpeeseen!

 244. Olen haaveillut epilaattorin hankinnasta jo useampia vuosia, en vain ole saanut aikaiseksi. Höylällä on siis koitettu pärjäillä. Välillä käyn sokeroinnissa, missä lopputulos on aina mahtava, mutta ei sielläkään tule talvisin niin paljon käytyä. Epilaattori olisi kyllä hienoa omistaa, ajaisi asiaa “hieman” paremmin kuin höylä.. :)

 245. Olen haaveillut epilaattorin hankinnasta jo useampia vuosia, en vain ole saanut aikaiseksi. Höylällä on siis koitettu pärjäillä. Välillä käyn sokeroinnissa, missä lopputulos on aina mahtava, mutta ei sielläkään tule talvisin niin paljon käytyä. Epilaattori olisi kyllä hienoa omistaa, ajaisi asiaa “hieman” paremmin kuin höylä.. :)

 246. Aivan mielettömän hyvä keksintö vaikka näyttääkin ja kulostaakin pelottavalta! Kipuun tottuu kun epiloi säännöllisesti :)

 247. Hmm.. Itselläni on käytössä yhdenlainen epilaattori, joka kyllä ensimmäisellä kerralla aiheuttaa melkoista kipua! Mutta kun siihen tottuu, niin ei paha. Tämä vaikuttaa paljon paremmalta koneelta! :)

 248. Hmm.. Itselläni on käytössä yhdenlainen epilaattori, joka kyllä ensimmäisellä kerralla aiheuttaa melkoista kipua! Mutta kun siihen tottuu, niin ei paha. Tämä vaikuttaa paljon paremmalta koneelta! :)

 249. En ole koskaan kokeillut epilointia ja epäilen, että se sattuu tosi paljon. Toisaalta taas sheivaaminen saa helposti aikaan äppylöitä ja sekään ei ole mukavaa.

 250. En ole koskaan kokeillut epilointia ja epäilen, että se sattuu tosi paljon. Toisaalta taas sheivaaminen saa helposti aikaan äppylöitä ja sekään ei ole mukavaa.

 251. Epilointi on minulle tämän syksyn uusi juttu. Alkuun sattui enemmän, mutta nyt on sääret tottuneet. Vielä en ole uskaltanut kokeilla muualle kuin jlakoihin

 252. Epilointi on minulle tämän syksyn uusi juttu. Alkuun sattui enemmän, mutta nyt on sääret tottuneet. Vielä en ole uskaltanut kokeilla muualle kuin jlakoihin

 253. Auts! Kuvailisin suhdettani E:hen viha-rakkaussuhteeksi. Nyt kun alan vihdoin toipua E:n aiheuttamista traumoista, voisin ottaa E:n takaisin elämääni ja antaa hänelle uuden mahdollisuuden.

 254. Auts! Kuvailisin suhdettani E:hen viha-rakkaussuhteeksi. Nyt kun alan vihdoin toipua E:n aiheuttamista traumoista, voisin ottaa E:n takaisin elämääni ja antaa hänelle uuden mahdollisuuden.

 255. Mä en ole koskaan epilaattoria kokeillut, juurikin noiden kivuliaiden kauhutarinoiden pelottelemana. :D Olen kuitenkin myös huomannut, että talvella jatkuva suihku&sheivaus yhdistelmä saa ihon ihan kuivaksi, joten hekäpä olisi aika antaa epilaattorille mahdollisuus ja katsoa löytyisikö siitä apu!

 256. Mä en ole koskaan epilaattoria kokeillut, juurikin noiden kivuliaiden kauhutarinoiden pelottelemana. :D Olen kuitenkin myös huomannut, että talvella jatkuva suihku&sheivaus yhdistelmä saa ihon ihan kuivaksi, joten hekäpä olisi aika antaa epilaattorille mahdollisuus ja katsoa löytyisikö siitä apu!

 257. En ole koskaan kokeillut epilaattoria. Pelko on sama kuin monella muullakin; sen täytyy sattua. Kuitenkin asia kiinnostaa ja mietityttää. Olisiko se sittenkin helpompaa, ja lopputulos pitkäkestoisempi? Jos onni olisi myötä arvonnassa, uskaltautuisin viimeinkin sellaista kokeilemaan. Ehkä minäkin löytäisin ahaa-elämyksen, ja uuden suosikin tähän kauneudenhoidon maailmaan.

 258. En ole koskaan kokeillut epilaattoria. Pelko on sama kuin monella muullakin; sen täytyy sattua. Kuitenkin asia kiinnostaa ja mietityttää. Olisiko se sittenkin helpompaa, ja lopputulos pitkäkestoisempi? Jos onni olisi myötä arvonnassa, uskaltautuisin viimeinkin sellaista kokeilemaan. Ehkä minäkin löytäisin ahaa-elämyksen, ja uuden suosikin tähän kauneudenhoidon maailmaan.

 259. ostin noin 15 vuotta sitten ensimmäisen epilaattorini, jota käytin ehkä kaksi kertaa. toivottavasti ajat ovat muuttuneet ja epilointi tuntuisi nykyään “miellyttävämmältä” kuin silloin. olisi ehkä aika kokeilla uudestaan.

 260. ostin noin 15 vuotta sitten ensimmäisen epilaattorini, jota käytin ehkä kaksi kertaa. toivottavasti ajat ovat muuttuneet ja epilointi tuntuisi nykyään “miellyttävämmältä” kuin silloin. olisi ehkä aika kokeilla uudestaan.

 261. Minulla ei ole koskaan ollut epilaattoria, enkä siis ole koskaan päässyt kokeilemaan kyseistä vehjettä. Huhu kertoo, että toimenpide saattaa olla kivulias. Olen vahvasti sitä mieltä, että nipistelyyn saattaa vaikuttaa ihon laatu, kipukynnys sekä itse laite. Vaikea kumminkaan sanoa ennen kuin on itse testannu. Siispä :)

 262. Minulla ei ole koskaan ollut epilaattoria, enkä siis ole koskaan päässyt kokeilemaan kyseistä vehjettä. Huhu kertoo, että toimenpide saattaa olla kivulias. Olen vahvasti sitä mieltä, että nipistelyyn saattaa vaikuttaa ihon laatu, kipukynnys sekä itse laite. Vaikea kumminkaan sanoa ennen kuin on itse testannu. Siispä :)

 263. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, vaikka se on mielessä usein ollutkin :) Sheivaaminen kuivattaa ja ärsyttää ihoa, joten epilointi voisi olla ratkaisu! Kai se ajatus kivuliaasta toiminnasta on tähän asti pitänyt epilaattorit turhan kaukana ostoskorista..

 264. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, vaikka se on mielessä usein ollutkin :) Sheivaaminen kuivattaa ja ärsyttää ihoa, joten epilointi voisi olla ratkaisu! Kai se ajatus kivuliaasta toiminnasta on tähän asti pitänyt epilaattorit turhan kaukana ostoskorista..

 265. Kokemukseni on se, että ikinä en ole kokeillut! Kerran erehdyin ostamaan jotain vahaliuskoja ja voi sitä tuskaa :) Yritin jopa “huuhtoa” liuskaa säärestäni kuumalla vedellä.

  -Kirsi

 266. Kokemukseni on se, että ikinä en ole kokeillut! Kerran erehdyin ostamaan jotain vahaliuskoja ja voi sitä tuskaa :) Yritin jopa “huuhtoa” liuskaa säärestäni kuumalla vedellä.-Kirsi

 267. Onpa hauska huomata että ihan muutamalla muullakin on kokemuksia epilaattorista nimenomaan sieltä teinivuosilta kun äidin omaa on kokeiltu ja sieltä ne kauhukokemukset ovat jääneet!
  Itselläni sama juttu, nuorena tyttönä piti kokeilla äitipuolen epilaattoria ja se kipu ja nipistely oli kyllä päätähuimaavaa, sainkohan edes toista säärtä kokonaan käsiteltyä.. Ylllätyin kun kokeilin hiljattain tälläista uudempaa epilaattoria ja fiilis oli ihan kuin kuvailemasi, pientä nipistelyä mutta siihen vain turtui. Tämähän olisi aivan ihana joululahja! :)

 268. Onpa hauska huomata että ihan muutamalla muullakin on kokemuksia epilaattorista nimenomaan sieltä teinivuosilta kun äidin omaa on kokeiltu ja sieltä ne kauhukokemukset ovat jääneet! Itselläni sama juttu, nuorena tyttönä piti kokeilla äitipuolen epilaattoria ja se kipu ja nipistely oli kyllä päätähuimaavaa, sainkohan edes toista säärtä kokonaan käsiteltyä.. Ylllätyin kun kokeilin hiljattain tälläista uudempaa epilaattoria ja fiilis oli ihan kuin kuvailemasi, pientä nipistelyä mutta siihen vain turtui. Tämähän olisi aivan ihana joululahja! :)

 269. Olen kaikkieni karvojeni kanssa todella pulassa. Minua on siunattu ruskeilla silmillä ja hiukan tummemmalla ihopigmentillä, vaikka olen supisuomalaista ja toivoisin itselleni maantien harmaata tukkaa, jos se vaan vaikuttaisi karvoitukseen. Mutta ei! Minulla on tosi kiihkeä karvankasvu,niin säärissä, bikinirajassa ja kainaloissa. Olen kokeillut kaikkea mahdollista ja mahdotonta mitä karvojenpoisto bisnekseen tulee, paitsi epilointia. Kotikonstein olen keitellyt sokerivahoja, saanut sen seurauksena kaikenlaisia palovammoja ja tämän väsytystaistelun jälkeen löydän itseni aina kauppojen kosmetiikkahyllyjen luota ostamassa sheivausteriä ja vaahtoa. Varsinkin talvisin ihoni on kuiva ja se senkun kuivuu tätä kahta S:ä toteutettaessa (sheivaus+suihku). Epilointi masiinat olet kiertänyt aina kauhaa ajatellen sitä kauheata kipua mikä epiloinnista syntyy.Olen tässä asiassa erittäin pessimisti ajatuksella “kaikki sanoo että se sattuu niin minuakin varmasti sattuu, s*tana”. Olen kuitenkin lähiaikoina löytänyt itseni sen kosmetiikkahyllyn lisäksi kodinkoneosastolla hipelöimässä epilointivälineistöä, mutta aina olen lähtenyt kauhulla kotia sheivauspuuhiin. Ajatus siitä, että jos epilointi hidastaisi nopeasti kasvavaa puutarhaani,kyllä aika melkoisesti houkuttelisi, varsinkin kun epilaattorin voittaisi, niin sitä olisi pakko käyttää, koska omatuntoni ei antaisi periksi laitteen käyttämistä jättämistä, jos sen saisi lahjaksi! :)

 270. Olen kaikkieni karvojeni kanssa todella pulassa. Minua on siunattu ruskeilla silmillä ja hiukan tummemmalla ihopigmentillä, vaikka olen supisuomalaista ja toivoisin itselleni maantien harmaata tukkaa, jos se vaan vaikuttaisi karvoitukseen. Mutta ei! Minulla on tosi kiihkeä karvankasvu,niin säärissä, bikinirajassa ja kainaloissa. Olen kokeillut kaikkea mahdollista ja mahdotonta mitä karvojenpoisto bisnekseen tulee, paitsi epilointia. Kotikonstein olen keitellyt sokerivahoja, saanut sen seurauksena kaikenlaisia palovammoja ja tämän väsytystaistelun jälkeen löydän itseni aina kauppojen kosmetiikkahyllyjen luota ostamassa sheivausteriä ja vaahtoa. Varsinkin talvisin ihoni on kuiva ja se senkun kuivuu tätä kahta S:ä toteutettaessa (sheivaus+suihku). Epilointi masiinat olet kiertänyt aina kauhaa ajatellen sitä kauheata kipua mikä epiloinnista syntyy.Olen tässä asiassa erittäin pessimisti ajatuksella “kaikki sanoo että se sattuu niin minuakin varmasti sattuu, s*tana”. Olen kuitenkin lähiaikoina löytänyt itseni sen kosmetiikkahyllyn lisäksi kodinkoneosastolla hipelöimässä epilointivälineistöä, mutta aina olen lähtenyt kauhulla kotia sheivauspuuhiin. Ajatus siitä, että jos epilointi hidastaisi nopeasti kasvavaa puutarhaani,kyllä aika melkoisesti houkuttelisi, varsinkin kun epilaattorin voittaisi, niin sitä olisi pakko käyttää, koska omatuntoni ei antaisi periksi laitteen käyttämistä jättämistä, jos sen saisi lahjaksi! :)

 271. Epilointi tuo mieleen pelottavia mielikuvia! Jo tätä postausta lukiessani pieni kammo hiipi mieleen.. Toisaalta olen kyllästynyt ainaiseen sheivailuun, varsinkin kun tuntuu, että sitä saisi tehdä parin päivän välein jos haluaisi säärten pysyvän sileinä. Ehkä vielä uskaltaudun kokeilemaan epilointia, niin monet ovat kuitenkin sitä kehuneet :)

 272. Epilointi tuo mieleen pelottavia mielikuvia! Jo tätä postausta lukiessani pieni kammo hiipi mieleen.. Toisaalta olen kyllästynyt ainaiseen sheivailuun, varsinkin kun tuntuu, että sitä saisi tehdä parin päivän välein jos haluaisi säärten pysyvän sileinä. Ehkä vielä uskaltaudun kokeilemaan epilointia, niin monet ovat kuitenkin sitä kehuneet :)

 273. Haha, tähän täytyy myöntää, että jossakin kylpyhuoneen laatikon nurkassa pölyttyvän vuosia vanhan epilaattorin tuomat muistot mahtuvat kahteen kirjaimeen: AU! Eikä sillä saanut edes oikein mitään aikaiseksi. Voisi siis olla aika päivittää mielikuvia täälläkin :).

 274. Haha, tähän täytyy myöntää, että jossakin kylpyhuoneen laatikon nurkassa pölyttyvän vuosia vanhan epilaattorin tuomat muistot mahtuvat kahteen kirjaimeen: AU! Eikä sillä saanut edes oikein mitään aikaiseksi. Voisi siis olla aika päivittää mielikuvia täälläkin :).

 275. Tuskaa, mustelmia ja karvoja, jotka sitkeesti vaan jää sääriin kiinni… Mutta mielelläni yllättyisin iloisesti…

 276. Haha minulla on epiloinnista tasan yksi kokemus ja siitä ei voi sanoa muuta kuin AUTS!!! Ensimmäinen virhe kokeilussani oli kokeilla epilaattoria kainaloihini ennen sääriä: tuska oli sanoinkuvaamaton eikä sitä helpottanut satunnaiset veritipat kainaloissa:D

  Tämän jälkeen kokeilin epiloida sääriä, mutta olin varmaan alitajuisesti valmiiksi liian kauhuissani ettei siitä tullut mitään. Haha olisi mahtavaa kokeilla uudestaan (ja kokemustesi perusteella vähemmän kivuliaasti) epilointia ja jopa onnistua siinä!:)

 277. Haha minulla on epiloinnista tasan yksi kokemus ja siitä ei voi sanoa muuta kuin AUTS!!! Ensimmäinen virhe kokeilussani oli kokeilla epilaattoria kainaloihini ennen sääriä: tuska oli sanoinkuvaamaton eikä sitä helpottanut satunnaiset veritipat kainaloissa:DTämän jälkeen kokeilin epiloida sääriä, mutta olin varmaan alitajuisesti valmiiksi liian kauhuissani ettei siitä tullut mitään. Haha olisi mahtavaa kokeilla uudestaan (ja kokemustesi perusteella vähemmän kivuliaasti) epilointia ja jopa onnistua siinä!:)

 278. Itse en ole vielä kertaakaan 23-ikävuoteni aikana kokeillut epilaattoria. Kiinnostusta kyllä löytyy mutta olen aina uskonut sen sattuvan liikaa(voisin melkein sanoa olevani allerginen kivulle) ja tämän takia jättänyt kokeilematta. Nyt kun luin arviosi voisin uskoa jopa uskaltavani antaa epilaattorille mahdollisuuden:)

 279. Itse en ole vielä kertaakaan 23-ikävuoteni aikana kokeillut epilaattoria. Kiinnostusta kyllä löytyy mutta olen aina uskonut sen sattuvan liikaa(voisin melkein sanoa olevani allerginen kivulle) ja tämän takia jättänyt kokeilematta. Nyt kun luin arviosi voisin uskoa jopa uskaltavani antaa epilaattorille mahdollisuuden:)

 280. Sattuu!!! Auuu…
  Yleensä hoidatan sääreni Tallinnan matkoilla jossain kaupungin Ilusalongissa.
  Kasvaisiko rohkeus kokeilla itse tämän laitteen kanssa? Toivotaan.

 281. Sattuu!!! Auuu…Yleensä hoidatan sääreni Tallinnan matkoilla jossain kaupungin Ilusalongissa. Kasvaisiko rohkeus kokeilla itse tämän laitteen kanssa? Toivotaan.

 282. Käytin epilaattoria muutaman kuukauden nuorena, mutta se oli niin kivuliasta (vaikka minulla normaalisti on korkea klipukynnys) että oli pakko lopettaa :) Olisi kiva kokeilla uudestaan,jos se tällä kertaa olisi “mielyttävämpi” kokemus!!

 283. Käytin epilaattoria muutaman kuukauden nuorena, mutta se oli niin kivuliasta (vaikka minulla normaalisti on korkea klipukynnys) että oli pakko lopettaa :) Olisi kiva kokeilla uudestaan,jos se tällä kertaa olisi “mielyttävämpi” kokemus!!

 284. Omat kokemukseni ovat hyvinkin samanlaisia. Teininä kokeilin äidin epilaattoria kivuliain seurauksin, nykyisin sheivaan suihkun yhteydessä ja siksi säärien iho kuoriutuu kuivina lastuina näin talvisin. Osaisitko vinkata, mistä juuri tuota testaamasi laitetta saisi hankittua, jos voitto ei osu kohdalle? Vuosien takaisesta ensikokeilusta jäi sellaiset traumat etten taida mihin tahansa koneeseen uskaltaa koskea. :D

 285. Omat kokemukseni ovat hyvinkin samanlaisia. Teininä kokeilin äidin epilaattoria kivuliain seurauksin, nykyisin sheivaan suihkun yhteydessä ja siksi säärien iho kuoriutuu kuivina lastuina näin talvisin. Osaisitko vinkata, mistä juuri tuota testaamasi laitetta saisi hankittua, jos voitto ei osu kohdalle? Vuosien takaisesta ensikokeilusta jäi sellaiset traumat etten taida mihin tahansa koneeseen uskaltaa koskea. :D

 286. Kipua, itkua ja vielä kerran kipua tuolla vanhalla koneellani ainakin, uutta en ole raaskinut ostaa koska olen pelännyt, että on yhtä kamala kokemus..Aina välillä tuota käytän, koska sitten sääret tuntuvat super sileiltä mutta mielellään tuon heittäisi roskiin jos uuden saisi tilalle.

 287. Kipua, itkua ja vielä kerran kipua tuolla vanhalla koneellani ainakin, uutta en ole raaskinut ostaa koska olen pelännyt, että on yhtä kamala kokemus..Aina välillä tuota käytän, koska sitten sääret tuntuvat super sileiltä mutta mielellään tuon heittäisi roskiin jos uuden saisi tilalle.

 288. Paljon inhottavia mielikuvia kivusta, nipistelystä, kovasta metelistä ja sisäänpäin kasvaneista karvoista. Kaipaisin jonkun tosi vaivattoman ratkaisun, joka ei sattuis ja kestäis pitkään.. :D In my dreams joo…

 289. Paljon inhottavia mielikuvia kivusta, nipistelystä, kovasta metelistä ja sisäänpäin kasvaneista karvoista. Kaipaisin jonkun tosi vaivattoman ratkaisun, joka ei sattuis ja kestäis pitkään.. :D In my dreams joo…

 290. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, koska olen ollut epäileväinen sen toimivuuden ja aiheuttaman kivun suhteen. Toisaalta toivoisin löytäväni ratkaisun silkinpehmoisten säärien saamiseksi. Ehkä siis pitäisi rohkaistua ja kokeilla epilaattoria, joten mukava että teit postauksen tästä aiheesta, ehkä tämä antaa rohkeutta hankkia itselleni laitteen. :)

 291. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, koska olen ollut epäileväinen sen toimivuuden ja aiheuttaman kivun suhteen. Toisaalta toivoisin löytäväni ratkaisun silkinpehmoisten säärien saamiseksi. Ehkä siis pitäisi rohkaistua ja kokeilla epilaattoria, joten mukava että teit postauksen tästä aiheesta, ehkä tämä antaa rohkeutta hankkia itselleni laitteen. :)

 292. Itse kokeilin epilaattoria joskus yläaste-ikäisenä, mutta tuloksena silloin oli vain puoliksi epiloitu sääri. Nipistely tuntui aivan ylitsepääsemättömältä! Nyt, sheivauksen aiheuttamaan ihottumaan kyllästyneenä ja kurssikaverin vakuuttelujen jälkeen, olisin valmis kokeilemaan epilointia uudestaan!

 293. Itse kokeilin epilaattoria joskus yläaste-ikäisenä, mutta tuloksena silloin oli vain puoliksi epiloitu sääri. Nipistely tuntui aivan ylitsepääsemättömältä! Nyt, sheivauksen aiheuttamaan ihottumaan kyllästyneenä ja kurssikaverin vakuuttelujen jälkeen, olisin valmis kokeilemaan epilointia uudestaan!

 294. Itse en ole epilaattorin käyttöä koskaan kokeillut, mutta haave sellaisen hankkimisesta on kytenyt jo pitkään. :)

 295. Minäkin kokeilin äitini epilaattoria joskus vuosia sitten ja aika kivuliastahan se oli. Olisivatkohan uudet laitteet vähän vähemmän kivuliaita? Pitkäkestoinen tulos kyllä houkuttelisi.

 296. Minäkin kokeilin äitini epilaattoria joskus vuosia sitten ja aika kivuliastahan se oli. Olisivatkohan uudet laitteet vähän vähemmän kivuliaita? Pitkäkestoinen tulos kyllä houkuttelisi.

 297. Epiloinnista on yksi kokemus ja se oli varsin kivulias. Tuosta kyseistä laitteesta oon tosin kuullut positiivista ja olisi kiva päästä testaamaan!

 298. Epiloinnista on yksi kokemus ja se oli varsin kivulias. Tuosta kyseistä laitteesta oon tosin kuullut positiivista ja olisi kiva päästä testaamaan!

 299. Iiks, epilaattoria kokeilin joskus vuosia sitten, ja ensimmäisen itkuisen epilointiyrityksen jälkeen se löysi tiensä kierrätykseen!!! Oli se niin kamala kokemus! Voiko tosiaan olla että nämä uudet mallit olisivat vähemmän kiduttavia? Pitäisi varmaan päästä kokeilemaan!

 300. Iiks, epilaattoria kokeilin joskus vuosia sitten, ja ensimmäisen itkuisen epilointiyrityksen jälkeen se löysi tiensä kierrätykseen!!! Oli se niin kamala kokemus! Voiko tosiaan olla että nämä uudet mallit olisivat vähemmän kiduttavia? Pitäisi varmaan päästä kokeilemaan!

 301. Epiloin epäsäännöllisesti. Lähinnä kainaloita olen epiloinut säännöllisesti. Jostain syystä minulle se ei tuota lainkaan kipua – monet kun kuvaavat että eivät kivun takia onnistu kainaloita epiloimaan lainkaan. Ilokseni olen huomannutkin kuinka karvojen kasvu todella on vähentynyt ja kainalot pysyvät pitkään sileinä :) Sääriin olen käyttänyt epiloijaa laiskemmin koska siihen pitää varata aikaa enemmän ja sileä lopputulos vaatii kärsivällisyyttä käydä sääret tarkoin läpi. Kivuliasta ei kuitenkaan säärten epilointi ole, kunhan karvat eivät ole päässeet kasvamaan liian pitkiksi.

 302. Epiloin epäsäännöllisesti. Lähinnä kainaloita olen epiloinut säännöllisesti. Jostain syystä minulle se ei tuota lainkaan kipua – monet kun kuvaavat että eivät kivun takia onnistu kainaloita epiloimaan lainkaan. Ilokseni olen huomannutkin kuinka karvojen kasvu todella on vähentynyt ja kainalot pysyvät pitkään sileinä :) Sääriin olen käyttänyt epiloijaa laiskemmin koska siihen pitää varata aikaa enemmän ja sileä lopputulos vaatii kärsivällisyyttä käydä sääret tarkoin läpi. Kivuliasta ei kuitenkaan säärten epilointi ole, kunhan karvat eivät ole päässeet kasvamaan liian pitkiksi.

 303. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, vaikka se on jo pitkään kiinnostanut! Siitä kuulee kyllä tosi ristiriitaista palautetta, kun osa kertoo kuinka tuskaista epilointi on ja toisaalta monet taas ylistävät sileää lopputulosta. Pitäisi päästä itse testaamaan :)

 304. En ole koskaan kokeillut epilaattoria, vaikka se on jo pitkään kiinnostanut! Siitä kuulee kyllä tosi ristiriitaista palautetta, kun osa kertoo kuinka tuskaista epilointi on ja toisaalta monet taas ylistävät sileää lopputulosta. Pitäisi päästä itse testaamaan :)

 305. Koskaan en ole epilaattoria käyttänyt, mutta en voi uskoa, että sen käyttö sattuisi niin paljon kuin usein pelotellaan. Inhoan höyläämistä, se on kovin aikaa vievää touhua. Mielikuvissani ainakin epilointi kävisi helpommin, etenkin jos suihkuun ei tarvitse aina mennä kojetta käyttääkseen. Ehkä vielä joskus testailen epilointia, ja toivon mukaan totean sen helpoksi tavaksi silottaa sääret ;)

 306. Koskaan en ole epilaattoria käyttänyt, mutta en voi uskoa, että sen käyttö sattuisi niin paljon kuin usein pelotellaan. Inhoan höyläämistä, se on kovin aikaa vievää touhua. Mielikuvissani ainakin epilointi kävisi helpommin, etenkin jos suihkuun ei tarvitse aina mennä kojetta käyttääkseen. Ehkä vielä joskus testailen epilointia, ja toivon mukaan totean sen helpoksi tavaksi silottaa sääret ;)

 307. Epilaattorin ääni on todella pelottava, ja minulla kesti aika kauan, ennen kuin uskalsin kokeilla heräteostoksena hankittua epilaattoriani. Vielä kauemmin kesti kokeilla suuremmalla nopeudella, jota sitten jämähdinkin käyttämään. Epilaattori on pelottavuudestaan huolimatta kuitenkin ihana kone, jota suosittelisin kyllä jokaiselle naiselle. Nyt vanha epilaattorini vetelee jo viimeisiään, joten olisi ihana saada uusi tilalle.

 308. Epilaattorin ääni on todella pelottava, ja minulla kesti aika kauan, ennen kuin uskalsin kokeilla heräteostoksena hankittua epilaattoriani. Vielä kauemmin kesti kokeilla suuremmalla nopeudella, jota sitten jämähdinkin käyttämään. Epilaattori on pelottavuudestaan huolimatta kuitenkin ihana kone, jota suosittelisin kyllä jokaiselle naiselle. Nyt vanha epilaattorini vetelee jo viimeisiään, joten olisi ihana saada uusi tilalle.

 309. Teininä lainasin äitin epilaattoria ja se nipisteli ihan kamalasti, sen jälkeen en ole epilaattoreihin koskenut, osittain johtuen niiden korkeasta hinnasta ja siitä epävarmuudesta tuleeko laitetta käytettyä..

 310. Teininä lainasin äitin epilaattoria ja se nipisteli ihan kamalasti, sen jälkeen en ole epilaattoreihin koskenut, osittain johtuen niiden korkeasta hinnasta ja siitä epävarmuudesta tuleeko laitetta käytettyä..

 311. epiloinnista ei ole kokemusta, sokeroinnista ja vahaliuskoista kylläkin, enkä kyllä epilointia uskaltanut sen jälkeen aloittaa!

  sokerimassan tein itse, helppoa kun se oli, ja sainkin massan oikeanlaiseksi. keskustelupalstoilla sokerointia oli kehuttu kivuttomaksi ja helpoksi toimenpiteeksi, sitä se ei kyllä minulle ollut! laitoin sokerimassan sääreeni ja kun tuli aika nyhtäistä karvat pois, en van pystynyt siihen. koitin muutaman kerran nyhtäistä, mutta kipu oli liian kova. lopulta minun tuli sitten nyhtää sokerointimassa karva kerrallaan säärestä. ja sen jälkeen en ole haaveillut mistään karvattomista viikoista, vaan olen säntillisesti höylännyt sääret parin päivän välein!

  olisi hienoa saada epilointivehje, jos vaikka pääsisin samalla lailla pois peloistani.

 312. epiloinnista ei ole kokemusta, sokeroinnista ja vahaliuskoista kylläkin, enkä kyllä epilointia uskaltanut sen jälkeen aloittaa!sokerimassan tein itse, helppoa kun se oli, ja sainkin massan oikeanlaiseksi. keskustelupalstoilla sokerointia oli kehuttu kivuttomaksi ja helpoksi toimenpiteeksi, sitä se ei kyllä minulle ollut! laitoin sokerimassan sääreeni ja kun tuli aika nyhtäistä karvat pois, en van pystynyt siihen. koitin muutaman kerran nyhtäistä, mutta kipu oli liian kova. lopulta minun tuli sitten nyhtää sokerointimassa karva kerrallaan säärestä. ja sen jälkeen en ole haaveillut mistään karvattomista viikoista, vaan olen säntillisesti höylännyt sääret parin päivän välein!olisi hienoa saada epilointivehje, jos vaikka pääsisin samalla lailla pois peloistani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*