Silkkiset Converset & Sunday OOTD

Näette minut usein ehkä hieman liiankin huoliteltuna ja usein kaiken vesisateen ja tuulen jälkeen ei habitukseni ole aina samanlainen mitä kuvissa. Senpä takia oli kerrankin aika laittaa kuvia hieman rennommasta asusta, mikä oli ylläni viime sunnuntaina, kun kävelimme Seinen vartta monta tuntia auringossa. Ihan tuulipukua minulla ei ollut päiväkävelyllä ylläni, mutta silkkiset Converset kumminkin ;)

Avec Sofié l Sunday relax outfit

Avec Sofié l Sunday relax outfit

Se ei ole kenellekään varmasti jäänyt epäselväksi, mutta minulla on enemmän kenkiä mitä minulla on tilaa niitä säilöä. Välillä jopa unohdan omistavani kenkäpareja, kun säilön niitä laatikoissa enkä eteisen lattialla. Yksi tällainen unohdettu kenkäpari on kuvissa näkyvät silkkiset Converset.  Ostin nämä kengät noin neljä vuotta sitten Jenkeistä ja ne ovat olleet jalassani maksimissaan viisi kertaa. Sunnuntaina kaappeja kaivellessa halusin jalkaan jotain muuta, kun Niken lenkkarit ja ballerinoilla en uskalla lähteä liikkeelle sillä kevätflunssaa en kaipaa. Kaappeja purkaessa vastaan käveli tämä unohdettu pari ja kengille tuli heti käyttöä.

Avec Sofié l Sunday relax outfit

Huomaatteko muuten italialais-takkini? Tällainen kevytuntuvatakki löytyy aivan varmasti jokaiselta italialaiselta (tai wannabelta). Jos suomalaisilla on tuulipuku, on italialaisilla tällaisen untuvatakki. Olen tämän ostanut aikoinaan Toscanasta ja takki on ollut suuresti käytössä varsinkin tällaisilla välikeleillä. Viime sunnuntaina takki oli tosin liioittelua, mutta kun en millään halua tulla kipeäksi niin en uskaltanut lähteä ulos vain neuleessa.

Sunnies / Kate Spade

Jacket / Floreiza

Shirt / Zara

Pants / Zara

Shoes / Converse

You may also like

12 Comments

 1. Ihana asu <3

  Ostin juuri viime viikonloppuna vastaavanlaisen kevytuntsikan, hieman tummemmana vaaleanpunaisena tosin. Väri vähän mietitytti mutta kaikkien mustien, tummansinisten ja harmaiden takkien seassa se piristää kummasti ;-) Nyt taidan sitten olla wannabe italialainen =) Tosin Prahassa viime vuonna minua luultiin jo italialaiseksi, vaikka supisuomalainen blondi olenkin :-o

  1. Heippa,

   kiitos :)

   Hyvän takin olet ostanut. On ainakin täällä käyttöä sille tosi paljon, kun ikinä ei oikein tiedä Pariisin ilmasta. Voi olla nollassa tai sitten 20 astetta.

   Jep, olet wannabe italialainen niin kuin minäkin.

   Kivaa viikonloppua!

 2. Kevytuntuvatakit ovat Helsingin kaduilla kyllä paljon yleisempiä kuin tuulipuvut. Omassa kaapissakin niitä on neljä kappaletta eri väreissä.

  Converset ovat kauniit. Olisivatkohan kuitenkin puuvilla- tai polyestersatiinipintaiset, eikä silkkiä? Kaikki satiinisidos kun ei välttämättä ole silkkiä, joka olisikin todella epäkäytännöllinen ja huonosti kestävä materiaali käyttökenkiin.

  1. Heippa,

   no niin varmasti ovat. En usko, että Helsingin keskustassa kukaan kävelee tuulipuvussa. En sitä todellakaan tarkoittanut. Suomalaisia nyt yleensä vain kutsutaan tuulipukukansaksi.

   Joo on. Ei silkkiä taida olla muisa kuin Manoloissa tai hääkengissä. Lähinnä vertaisin pintaan, en niinkään itse materiaaliin. Vertaa kankainen ja puuvilla.

   Jep, itse kenkäalalla joskus olleena olen nähnyt, että silkkikenkä ei paljoa kestä :)

  1. Kiva kuulla :)

   Mulla ne lojuu jostain syystä kaapissa. Varmaan siksi kun Pariisissa sataa vähän väliä, niin mietin, että kangas menee samantien pilalle.

   Totta kai pitää ballerinat ostaa :)

 3. Haha oot aivan oikeassa tuon toppis/tuulipuku -vertauksen kanssa!
  Ja nuo kengät on IHANAT, ai että kun noita olis Suomessa!

 4. Ihana nähdä sun päällä tällainen rennompi asu! Tykkään, voisin pukea kaikki itselleni. Paita antaa kivaa naisellisuutta muutoin simppeliin asuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*