Say Maje if you want a dress

Maje on merkki, minkä olen löytänyt Pariisiin muuttoni jälkeen. Nykyään kun haluan jotain erityisempää, käy tieni Majeen. Heidän vaatteensa ovat klassisen naisellisia ja tekstiilien ja leikkausten kanssa osataan leikkiä. Nykyään vaateliikkeet ovat aika täynnä neliön mallisia vaatteita, mutta onneksi Majelta saa myös vartaloa imartelevia vaatteita ja varsinkin mekkoja.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

maje4

Ostin ystäväni Maijan häihin tämän teillekin esittelemäni mekon. Jo kesällä harmittelin, että miksi mekkoa ei ole mustana, sillä siitä tuli saman tien suosikkini. Kerrankin kävi tuuri, sillä lempimekkoni löytyi Majen talvimallistosta ja vieläpä mustana. Nyt se roikkuu vaatekaapissani ja eilen illalla se koreili ylläni.

Tällaisia klassikkomekkoja pitäisi varmasti ostaa saman tien kaappiin kaksin kappalein, sillä tiedän jo nyt, että mekko tulee olemaan ylläni kaikissa joulun ja uuden vuoden juhlinnoissa. Kun löytää oman mallinsa ja merkkinsä, mekkoon kannattaa satsata ettei tule paniikkiostoksia joka kerta kun tarvitsee jotain juhlallisempaa päällepantavaa. Nyt minulla on siis luottoasut niin kesälle ja talvelle.

Maje dress

Zara faux fur

Valentino bag

Gauhar bangle (gifted)

Mauro Leone heels

You may also like

10 Comments

  1. Tuota mekkoa ihailin itsekin valkeana kun sinulla sen näin, eli miten loistava mäihä, että sitä tehtiin mustanakin! Majelta löytyy tosiaan aivan ihania mekkoja (kaiken muun lisäksi…), eli allekirjoitan kyllä, että sinne on hyvä suunnata kun jotain kaunista itselleen mielii… :)

    1. Siis niinpä! Mietin kesällä jopa että jos värjäsin mekon mustaksi ;D -onneksi ei tarvinnut! En ole parempaa mekkokauppaa löytänyt, kuin Maje! Siellä on myös kauniita paitoja ja takkeja. En saa kulkea liian usein liikkeen ohi tosin, heh.

      Onko Saksassa heidän liikeitä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*