Save the date

Facebook-kaverini tietävätkin jo, että sain viime sunnuntaina ystävältäni aika ihania uutisia. Hän meni viikonloppuna kihloihin rakkaansa kanssa ja kysyi minua kaasokseen vuoden päästä järjestettäviin häihin. Olen tästä kaason tehtävästä tietenkin ihan todella otettu ja onnellinen. Olen seurannut tämän parin matkaa alusta asti ja pääsen saattamaan ystäväni alttarille asti <3

save the date 1

Rakastan häitä ja luulen, että olen juurikin tässä kaason tehtävässä parempi kuin morsiamen. Olen monesti miettinyt, että millaiset häät itse haluaisin ja vaikka kovasti haluaisin ne Pinterest-häät, niin tiedän myös että en osaisi nauttia siitä hetkestä ollenkaan. Unohtaisin sen päivän todellisen merkityksen kun suoristelisin ruokaliinoja, ohjeistaisin valokuvaaja samalla kun toisella kädellä pursottelisin pikkuleipiä.  Trust me, olen nähnyt tämän tapahtuvan liian monta kertaa. Samalla ajaisin itseni ja paremman puoliskoni hulluuden partaalle tässä perfektionistisessa näpertämisessäni joten olen ehkä unohtanut nämä isot hääjuhlat omalta listaltani. Kaason tehtävä on minulle tosin erittäin mieluinen. Saa suunnitella ja toteuttaa, niin ja näpertää!

save the date 4

Tapasimme ystäväni kanssa kymmenen vuotta sitten ja tähän kymmeneen vuoteen on sisältynyt kasvun lisäksi muutamia, eroja, suruja ja tietenkin myös iloja. Matkaan on mahtunut myös eriskummallisia seikkailuja Kiinassa, Italiassa ja Espanjassa. Ja taitaa niitä hassuja juttuja olla tapahtunut myös ihan täällä Suomessakin. Taidanpa muutamaa näistä avata siinä tulevassa hääpuheessani, heh ;).

save the date 5 save the date 3

save the date 2

Kuvat lainattu: Cupcakes and Cashmere -blogista.

Vielä on epävarmaa, että millaiset häät tulevat olemaan ja missä ne tullaan pitämään. Jos hyvin käy, niin ne pidetään yhdessä lempikaupungeistani, mikä sijaitsee Suomen rajojen ulkopuolella. Arvaatteko missä? Jos tämä toteutuu, niin on tämä kaaso ihan äärettömän onnellinen.  Joka tapauksessa, haluan olla maailman paras kaaso ja tehdä kaikki niin, että ystäväni tarvitsisi huolehtia yhtään mistään, vaan hän voisi nauttia suuresta päivästään ihan täysillä <3

Millaiset olisivat sinun unelmien hääsi? Itse ehkä pitäisin vähän sellaiset boho-chic -tyyppiset häät jossakin pikkuruisessa italialaisessa kylässä. Kukkaseppele päässä ja paljain varpain <3

P.S. Hääinspiraatiota lisää saatte  Just Married – ja Wedding Fever -postauksistani.

You may also like

26 Comments

 1. Luinkin tuosta tuolla FB:n puolella ja kyllä on onnekas morsian, olet varmasti ihana kaaso!
  Onhan se sydäntälämmittävää kun pääsee todistamaan rakkaan ystävän onnenpäivää, varsinkin jos on parin taivalta päässyt seuraamaan ensihetkistä alkaen :)

  Itse unelmoi sitä päivää kun pääsen jonkun kaasoksi, juhlia kun niin rakastan. Pinterest kansionikin on tässä täyttynyt vauhdilla kun sinne hurahdin tässä kevään aikana :) Paras paikka kerätä juhliin, koristeluun ja kattauksiin ideoita.

  1. Hih, saan ihanimman morsiamen joka varmaan on ihan hyvillä mielin minun suunnitteluista :)

   No on kyllä. Minulla on kerääntynyt valokuvia varmaankin sadoittain näiden vuosien aikana ja ne tarinat kuvien takana tulevatkin olemaan tässä suunnittelussa aivan varmasti mukana :)

   Pinterest on ihan oikeasti aivan mahtava työväline tällaisissa suunnitteluprojekteissa :)

 2. Luinkin tuosta tuolla FB:n puolella ja kyllä on onnekas morsian, olet varmasti ihana kaaso! Onhan se sydäntälämmittävää kun pääsee todistamaan rakkaan ystävän onnenpäivää, varsinkin jos on parin taivalta päässyt seuraamaan ensihetkistä alkaen :)Itse unelmoi sitä päivää kun pääsen jonkun kaasoksi, juhlia kun niin rakastan. Pinterest kansionikin on tässä täyttynyt vauhdilla kun sinne hurahdin tässä kevään aikana :) Paras paikka kerätä juhliin, koristeluun ja kattauksiin ideoita.

 3. Ihanaa <3 Onnittelut tärkeästä tehtävästä! Omat häät on suunnittelun alla ja tunnistin noita perfektionistin piirteitä itsessäkin suunnittelun alkumetreillä ;) Sitten elämään tuli niin paljon muutakin stressattavaa ja härdelliä, joten tein päätöksen jättää perfektionistin taakseni ja keskittyä suunnittelemaan rentoja häitä <3 Minulla on siis erillinen hääblogi, minne kerään ajatuksia omien häiden tiimoilta :)

  I´m yours Mr H

  1. Heii!

   Kiitos <3

   Oi miten kiva kuulla. Pitääkin tulla kurkkailemaan inspiraatiota! Niin tai olen näissä visuaalisissa jutuissa nimenomaan sellainen, että mikään ei ole täydellinen ennen kuin se on nimenomaan täydellinen. Niin, omaan elämääni en halua mitään Pinterest häitä, sillä se olisi varmasti lopun alkua.

   Olen myös tässä kevään kynnyksellä laittanut asioita vähän uuteen järjestykseen ja yrittänyt jättää tämän perfektionistisen minäni taakseni :)

 4. Ihanaa <3 Onnittelut tärkeästä tehtävästä! Omat häät on suunnittelun alla ja tunnistin noita perfektionistin piirteitä itsessäkin suunnittelun alkumetreillä ;) Sitten elämään tuli niin paljon muutakin stressattavaa ja härdelliä, joten tein päätöksen jättää perfektionistin taakseni ja keskittyä suunnittelemaan rentoja häitä <3 Minulla on siis erillinen hääblogi, minne kerään ajatuksia omien häiden tiimoilta :)I´m yours Mr H

 5. Sie olet kyllä varmasti maailman paras kaaso!

  Häät on ihania juhlia, vaikkei niitä nyt niin useasti olekaan. Luulisi että muutaman vuoden kuluttua niitä on useampikin kun ystävät menee naimisiin. Viime keväänä, viikon päästä vuosi sitten, vietettiin ystäväni ihania häitä, olen tainnut kertoa aiemmin että itkin kirkossa silmät päästäni :D

  Omista häistä en ole haaveillut, ei ole ollut aihetta. Ehkä joskus, mutta epäilen.

  P.S. Kävin ekaa kertaa Pinterestissä!

  1. Heippa Fiipi!

   Toivottavasti :)

   Niin ovat! Parhaita juhlia! Tell me about it. Olen tällainen herkistelijä, niin se niili virtaa aika vuolaasti täälläkin… Ei siinä muuten mitään, mutta jos olet hääkuvaajana vedet silmissä niin se onkin hivenen toinen juttu ;)

   Fiipi, ei kiirettä, ei stressiä <3

   Mitä, oikeasti! Nyt vasta?!!

 6. Sie olet kyllä varmasti maailman paras kaaso!Häät on ihania juhlia, vaikkei niitä nyt niin useasti olekaan. Luulisi että muutaman vuoden kuluttua niitä on useampikin kun ystävät menee naimisiin. Viime keväänä, viikon päästä vuosi sitten, vietettiin ystäväni ihania häitä, olen tainnut kertoa aiemmin että itkin kirkossa silmät päästäni :DOmista häistä en ole haaveillut, ei ole ollut aihetta. Ehkä joskus, mutta epäilen.P.S. Kävin ekaa kertaa Pinterestissä!

 7. Hih, saan ihanimman morsiamen joka varmaan on ihan hyvillä mielin minun suunnitteluista :)No on kyllä. Minulla on kerääntynyt valokuvia varmaankin sadoittain näiden vuosien aikana ja ne tarinat kuvien takana tulevatkin olemaan tässä suunnittelussa aivan varmasti mukana :)Pinterest on ihan oikeasti aivan mahtava työväline tällaisissa suunnitteluprojekteissa :)

 8. Heii!Kiitos <3Oi miten kiva kuulla. Pitääkin tulla kurkkailemaan inspiraatiota! Niin tai olen näissä visuaalisissa jutuissa nimenomaan sellainen, että mikään ei ole täydellinen ennen kuin se on nimenomaan täydellinen. Niin, omaan elämääni en halua mitään Pinterest häitä, sillä se olisi varmasti lopun alkua.Olen myös tässä kevään kynnyksellä laittanut asioita vähän uuteen järjestykseen ja yrittänyt jättää tämän perfektionistisen minäni taakseni :)

 9. Onnittelut kaasolle – ja tietenkin onnelliselle parille.

  Me ollaan jo naimisissa, mutta häät jäivät aikoinaan viettämättä “valitsevan tilanteen vuoksi”. Silloin se ei niinkään harmittanut, mutta nyttemmin ollen miettinyt, että kerranhan tässä vain naimisiin mennään, joten kaipa sitä voisi juhliakin. Kenties joskus vahvistamme liittomme kirkossa ja pidämme juhlat.

  Haaveilen epävirallisista puutarhabileistä, vespasta auton korvikkeena jne. Minna Hepburnin lyhyt pitsimekko ja kukkia hiuksiin. Niin, ja paljain jaloin tietty! Kenties omassa pihassa satojen tunnelmavalojen kanssa. Hyvää ruokaa, rehevää, eikä mitään perinteistä. Mies haaveilee kasvattavansa itse sian, jonka laittaa vartaaseen. Maalaista meininkiä suulin vintillä, kaiken kaikkiaan :)

  Musiikki on meille tärkeää, eli Johanna Försti pitäis tietty saada vastaamaan musiikista! Niin ja asialle omistautunut kaaso auttamaan järjestelyissä! :)

  1. Hei sinä!

   Vallitsevan tilanteen vuoksi <3

   Mietin, että oletko menossa tänään aamiaistapaamiselle, jossa vuosi sitten tapasimme? Itse en valitettavasti pääse kun mummini on meillä kyläilemässä :)

   Oh, nyt kuulostaa planilta! Nämähän voisivat olla minun häät! Possun sijasta syötäisiin tosin kalaa. mutta siis haluan juurikin tällaiset häät! Ihana tuo miehesi unelma omasta possusta. Olen kuullut nyt useaan ottseeseen täällä kotona, että pitäisi olla joku sellainen uuni ja grilli, minne voisi juurikin laittaa lihan pyörimään?! Ihminen joka ei muuten ruoasta niin välitä, mutta tämä lihan pyöriminen on nyt joku ihme fiksaatio :D

   Hmm. Minusta tuntuu, että nää sinun häähaaveesi ovat ihan toteutettavissa olevia juttuja ;)

   1. Kyllä vain, Sannan luokse on tänään matka, mutta myös siskon tytön syntymäpäiville. Hauskaa siis koko päiväksi tiedossa.

    Tuossa lihan pyörittämisessä taitaa olla jokin alkukantainen miehisyysjuttu. Itse en usko, että voisin koskaan syödä itsekasvatettua possuressua, saati katsella sitä kokonaisena liekeissä. Olen mieluummin onnellisten kanojen munien kannalla, tosin hääruokaa niistä nyt ei hirveästi taio.

    Niin tai näin, kaikkea hyvää häävalmisteluihin. Minä jatkan omien bileiden haaveilua. Joskus kenties saadaan sekin aihe juhlittua pois alta :)

 10. Onnittelut kaasolle – ja tietenkin onnelliselle parille.Me ollaan jo naimisissa, mutta häät jäivät aikoinaan viettämättä “valitsevan tilanteen vuoksi”. Silloin se ei niinkään harmittanut, mutta nyttemmin ollen miettinyt, että kerranhan tässä vain naimisiin mennään, joten kaipa sitä voisi juhliakin. Kenties joskus vahvistamme liittomme kirkossa ja pidämme juhlat.Haaveilen epävirallisista puutarhabileistä, vespasta auton korvikkeena jne. Minna Hepburnin lyhyt pitsimekko ja kukkia hiuksiin. Niin, ja paljain jaloin tietty! Kenties omassa pihassa satojen tunnelmavalojen kanssa. Hyvää ruokaa, rehevää, eikä mitään perinteistä. Mies haaveilee kasvattavansa itse sian, jonka laittaa vartaaseen. Maalaista meininkiä suulin vintillä, kaiken kaikkiaan :)Musiikki on meille tärkeää, eli Johanna Försti pitäis tietty saada vastaamaan musiikista! Niin ja asialle omistautunut kaaso auttamaan järjestelyissä! :)

 11. Heippa Fiipi!Toivottavasti :)Niin ovat! Parhaita juhlia! Tell me about it. Olen tällainen herkistelijä, niin se niili virtaa aika vuolaasti täälläkin… Ei siinä muuten mitään, mutta jos olet hääkuvaajana vedet silmissä niin se onkin hivenen toinen juttu ;)Fiipi, ei kiirettä, ei stressiä <3Mitä, oikeasti! Nyt vasta?!!

 12. Hei sinä!Vallitsevan tilanteen vuoksi <3Mietin, että oletko menossa tänään aamiaistapaamiselle, jossa vuosi sitten tapasimme? Itse en valitettavasti pääse kun mummini on meillä kyläilemässä :)Oh, nyt kuulostaa planilta! Nämähän voisivat olla minun häät! Possun sijasta syötäisiin tosin kalaa. mutta siis haluan juurikin tällaiset häät! Ihana tuo miehesi unelma omasta possusta. Olen kuullut nyt useaan ottseeseen täällä kotona, että pitäisi olla joku sellainen uuni ja grilli, minne voisi juurikin laittaa lihan pyörimään?! Ihminen joka ei muuten ruoasta niin välitä, mutta tämä lihan pyöriminen on nyt joku ihme fiksaatio :DHmm. Minusta tuntuu, että nää sinun häähaaveesi ovat ihan toteutettavissa olevia juttuja ;)

 13. Kyllä vain, Sannan luokse on tänään matka, mutta myös siskon tytön syntymäpäiville. Hauskaa siis koko päiväksi tiedossa.Tuossa lihan pyörittämisessä taitaa olla jokin alkukantainen miehisyysjuttu. Itse en usko, että voisin koskaan syödä itsekasvatettua possuressua, saati katsella sitä kokonaisena liekeissä. Olen mieluummin onnellisten kanojen munien kannalla, tosin hääruokaa niistä nyt ei hirveästi taio.Niin tai näin, kaikkea hyvää häävalmisteluihin. Minä jatkan omien bileiden haaveilua. Joskus kenties saadaan sekin aihe juhlittua pois alta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*