Sarjaton

 

Sain jokin aika sitten käsiini kuvat viime viikolla Iittalan julkaisemasta Sarjaton- kokoelmasta. Sarjattoman taustalta löytyvät sellaiset nimekkäät nimet kuin Harri Koskinen, Aleksi Kuokka, Samuji ja Musuta. Tuotekuvat nähdessäni olin todella innoissani sarjan värimaailmoista, kuoseista, rauhallisuudesta ja maanläheisyydestä.

Yllä olevat kuvat ovat minun ottamiani ja niissä näkyy omat sarjan suosikkini. Pidän rauhallisista väreistä ja kuvissa näkyvät kipot ja kupit sopisivat erittäin hyvin entisten jatkoksi.  Kuvissa vilahtaa myös Ego-kuppini, sillä vihdoinkin löysin samansävyiset aamiaiskupit niiden seuraksi ;)

Erityishuomiota haluaisin antaa Sarjaton-kokoelman lasille. Lasin muodon takana on Aleksi Kuokka ja Metsä-kuvion ovat luoneet Musutan Jopsu ja Timo Ramu. Ensimmäisen kerran lasin nähdessäni mietin mielessäni, että siitä tulee aivan varmasti Iittalan yksi seuraavista klassikkotuotteista. Kävin tällä viikolla Iittalan myymälässä ja siellä minulle sanottiinkin, että lasit ovat jo nyt loppuunmyytyjä monesta myymälästä. Mutta ei hätää, niitä tulee lisää ;)

Yhteistyöpostaukseen liittyy sellainen kiva juttu, että sain teille arvottavakseni sadalla eurolla sarjan tuotteita. Teidän tulisi kertoa minulle, että mitkä astioista ovat teidän suosikkejanne. Kaikki sarjan tuotteet näette tämän linkin takaa. Sarjattomaan kuuluu paljon erilaisia tuotteita, eli yllä kuvissa näkyvät astiat ovat vain murto-osa sarjan tuotteista. Kommentoimalla tähän postaukseen omat suosikkinne ensi tiistaihin klo: 20:00 mennessä olette mukana arvonnassa.

Muistuttaisin myös, että Iittala löytyy nykyään Pinterestistä ja siellä heillä on käynnissä Pin to Win –kampanja, jossa on myös mahdollista kartuttaa omaa Sarjaton- kokoelmaa ;)

 ______________________________________________

Iittala published their new collection Sarjaton last week and when I first time saw the pictures from the collection I got inspired.  Finnish designers, Harri Koskinen, Aleksi Kuokka, Samuji, and Musuta are behind Sarjaton. The collection presents todays design that is inspired by old Finnish traditions and folklore. However, I feel that Sarjaton sits very nicely next to its more modern family members. The reason why I love Iittala so much is that their products are easily combined with different series or pieces.

You can see my Sarjaton favorites in the pictures above.  I like calm and fresh colors and thereby I chose those pieces. However, you can find some pieces in darker colors as well. I’d like to give special attention for the Sarjaton glass. Aleksi Kuokka has given the shape for the glass and Musuta has created the Forest pattern. First time when I saw the glass I thought that the glass would most likely be one of the Iittala classics in the future. Behind this link you can see the whole Sarjaton collection and you can now find Iittala also from Pinterest ;)

You may also like

386 Comments

 1. Pakko sanoa, että Iittala ei petä. Taas kerran tosi onnistunut sarja: toisiinsa sointuvat värit, kaunis muotoilu, yksityiskohdat! Pitää käydä Esplanadin liikkeessä katsomassa Sarjatonta, sillä siellä näyttäisi olevan vielä muutama minua kiinnosta juttu jäljellä ;)

  Ja tietysti osallistun kilpailuun. Ensimmäisen kerran kun näin kuvia sarjasta, kiinnostuin Sarjattoman Vanha roosa mukista (0,36 l) ja edelleen voin sanoa, että se on sarjan suosikkini. Pehmeä, rauhallinen muoto, kaunis väri ja käsin kaiverrettu kuvio, tekevät mukista suoraan sanottuna IHANAN! Voisi jopa sanoa, rakkautta ensi silmällä <3

 2. Pakko sanoa, että Iittala ei petä. Taas kerran tosi onnistunut sarja: toisiinsa sointuvat värit, kaunis muotoilu, yksityiskohdat! Pitää käydä Esplanadin liikkeessä katsomassa Sarjatonta, sillä siellä näyttäisi olevan vielä muutama minua kiinnosta juttu jäljellä ;)Ja tietysti osallistun kilpailuun. Ensimmäisen kerran kun näin kuvia sarjasta, kiinnostuin Sarjattoman Vanha roosa mukista (0,36 l) ja edelleen voin sanoa, että se on sarjan suosikkini. Pehmeä, rauhallinen muoto, kaunis väri ja käsin kaiverrettu kuvio, tekevät mukista suoraan sanottuna IHANAN! Voisi jopa sanoa, rakkautta ensi silmällä <3

 3. Olipa vaikea valita! Ihan ykkösiksi taitaa kuitenkin päätyä helmenharmaa tarjoilukulho ja saarnipuinen tarjotin jonka ympärille keksin jo useamman kattausvaihtoehdon :)

 4. Olipa vaikea valita! Ihan ykkösiksi taitaa kuitenkin päätyä helmenharmaa tarjoilukulho ja saarnipuinen tarjotin jonka ympärille keksin jo useamman kattausvaihtoehdon :)

 5. Iittalan astioiden yhdistelvyys on kyllä niin helppoa :) oman valkoisen ja mustan teema-astiaston rinnalle nuo Sarjaton lasit olisivat kiva lisä kattaukseen. Samoin ihastuin tuohon Sarjaton mustaan kulhoon, jossa on metsä-kuvio. Täytyy varmaan alkaa jo kirjoittamaan kirjettä joulupukille ;)

 6. Iittalan astioiden yhdistelvyys on kyllä niin helppoa :) oman valkoisen ja mustan teema-astiaston rinnalle nuo Sarjaton lasit olisivat kiva lisä kattaukseen. Samoin ihastuin tuohon Sarjaton mustaan kulhoon, jossa on metsä-kuvio. Täytyy varmaan alkaa jo kirjoittamaan kirjettä joulupukille ;)

 7. Oih ja voih! Tuo sarjaton on yksi kauneimmista iittalan (tai muistakaan) astiasarjoista. Omat suosikkini ovat Tikki-muki, ja vanhan roosan värinen Letti-muki. Myös helmenharmaa letti-kulho miellyttää silmää. Ja ehdottomasti, jos lahjakortin voittaisin, ostaisin sillä tuon esiliinan :)

 8. Oih ja voih! Tuo sarjaton on yksi kauneimmista iittalan (tai muistakaan) astiasarjoista. Omat suosikkini ovat Tikki-muki, ja vanhan roosan värinen Letti-muki. Myös helmenharmaa letti-kulho miellyttää silmää. Ja ehdottomasti, jos lahjakortin voittaisin, ostaisin sillä tuon esiliinan :)

 9. Hei,
  olen ihastellut tuota Letti-kuviota mukeissa (roosa,helmenharmaa ja valkoinen, kulhoissa, matalissa lautasissa ja Metsää mudan värisenä kulhona. Sopii omaan tummansiniseen arkiastiastoon ja Teemankin kanssa.

 10. Hei, olen ihastellut tuota Letti-kuviota mukeissa (roosa,helmenharmaa ja valkoinen, kulhoissa, matalissa lautasissa ja Metsää mudan värisenä kulhona. Sopii omaan tummansiniseen arkiastiastoon ja Teemankin kanssa.

 11. Muki 0,36 l, Letti vanha roosaIhania uusi astioita kaikki, mutta toi vanha roosa muki on kyllä ylitse muiden!

 12. Jeee, ihanaa! Minun lemppari on tuo helmen harmaa lettikulho! Se on niin hurjan kauniin ja herkän värinen! Sopisi ihanasti kattauksiin ja sisustukseen :)

 13. Tällaiset eri suunnittelijoiden yhteistyöt saman merkin alla ovat ihanan piristäviä! Omaksi suosikikseni nousivat yksinkertaisen valkoiset astiat; tarjoilukulho, mukit ja kulhot. Yksinkertaisuus on kaunista, ja näiden muotoilu miellyttää varmasti useampaakin silmäparia. Näiden lisäksi saarnipuinen tarjotin on loistava!

 14. Tällaiset eri suunnittelijoiden yhteistyöt saman merkin alla ovat ihanan piristäviä! Omaksi suosikikseni nousivat yksinkertaisen valkoiset astiat; tarjoilukulho, mukit ja kulhot. Yksinkertaisuus on kaunista, ja näiden muotoilu miellyttää varmasti useampaakin silmäparia. Näiden lisäksi saarnipuinen tarjotin on loistava!

 15. AH, rakastan Iiittalan astioita ja niitä löytyy kodistani jo pilvin pimein, mutta koskaanhan niitä ei voi olla liikaa ;)

  Suosikkeja ei ollut vaikea valita:

  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018621

  Aivan ihana salaateille jne. Oma Muumi seikkeilu tarjoilukulho ollut jo kovassa käytössä.

  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016800

  Rakastan micronuudeleita ja niiden tekoon käy vain tietynmalliset kulhot, jotta satsista ei tule liian vetistä tai kuivaa, tämä näyttäisi olevan juuri samaa kokoluokkaa kuin nykyiset (not Iittala) kulhoni. Voisinkin näitä käydä heti kurkkimassa kaupoista…

  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/T130196

  ja viimeisenä, aivan ihana! Sopiva juustotarjottemeksi<3

 16. AH, rakastan Iiittalan astioita ja niitä löytyy kodistani jo pilvin pimein, mutta koskaanhan niitä ei voi olla liikaa ;)Suosikkeja ei ollut vaikea valita:http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018621Aivan ihana salaateille jne. Oma Muumi seikkeilu tarjoilukulho ollut jo kovassa käytössä.http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016800Rakastan micronuudeleita ja niiden tekoon käy vain tietynmalliset kulhot, jotta satsista ei tule liian vetistä tai kuivaa, tämä näyttäisi olevan juuri samaa kokoluokkaa kuin nykyiset (not Iittala) kulhoni. Voisinkin näitä käydä heti kurkkimassa kaupoista…http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/T130196ja viimeisenä, aivan ihana! Sopiva juustotarjottemeksi<3

 17. Ihastuin näihin tuotteisiin heti, kun näin ne. Astiastoni koostuu jo valmiiksi kauniista, mutta hyvin sekalaisista osista. Näiden avulla saisin astiastoni osia sidottua yhteen mukavasti. Valkoiset, harmaat ja mustat metsä-kuvioiset astiat sopisivat kaikkiin minulla jo valmiiksi oleviin astioihin. Ja tietysti puhtaan valkoiset astiat rauhoittaisivat kuosien kirjoa.

 18. Ihastuin näihin tuotteisiin heti, kun näin ne. Astiastoni koostuu jo valmiiksi kauniista, mutta hyvin sekalaisista osista. Näiden avulla saisin astiastoni osia sidottua yhteen mukavasti. Valkoiset, harmaat ja mustat metsä-kuvioiset astiat sopisivat kaikkiin minulla jo valmiiksi oleviin astioihin. Ja tietysti puhtaan valkoiset astiat rauhoittaisivat kuosien kirjoa.

 19. Minusta kaunein oli tuo tikki tarjoiluastia. Ihanan rauhallinen väri ja kuvio siinä. Sellaisesta mielelläni tarjoaisin ystävilleni herkkuja iltaaistuessa. :)

 20. Minusta kaunein oli tuo tikki tarjoiluastia. Ihanan rauhallinen väri ja kuvio siinä. Sellaisesta mielelläni tarjoaisin ystävilleni herkkuja iltaaistuessa. :)

 21. Mun silmään kolahtaa erityisesti helmenharmaa lettikuvio, vanha roosakin on kyllä ihana! Juuri päätin uudistaa astiastoani perinteisen valkoisilla, helposti yhdisteltävillä astioilla, mutta nyt taitaakin käydä vanhanaikaisesti… ;) Ja tuo lasi ON ihana!

 22. Mun silmään kolahtaa erityisesti helmenharmaa lettikuvio, vanha roosakin on kyllä ihana! Juuri päätin uudistaa astiastoani perinteisen valkoisilla, helposti yhdisteltävillä astioilla, mutta nyt taitaakin käydä vanhanaikaisesti… ;) Ja tuo lasi ON ihana!

 23. Törmäsin juuri tällä viikolla tähän uuteen (upeaan) sarjaan Iittalan myymälässä. Tosi kivoja astioita! Ihastelin jo myymälässä sarjan roosaa letti-mukia, joka on kyllä tosi söde. Söpöyden lisäksi vanha roosa kuuluu mun lemppariväreihin. Ihana. <3http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018617

 24. Mainoskuvat nähtyäni ajattelin hankkivani tämän sarjan mustia kulhoja, mutta kulhopa ei ollutkaan musta vaan harmaa, höh! Eniten tykkään kirkkaasta juomalasista, niitä on hankintalistalla, sekä roosasta mukista. Mukeja on kyllä kaapit täynnä, joten niiden hankkimista harkitaan tarkkaan…
  Kauniita nuo sinun ottamasi kuvat, i “pisteenä i:n päällä” :)

 25. Mainoskuvat nähtyäni ajattelin hankkivani tämän sarjan mustia kulhoja, mutta kulhopa ei ollutkaan musta vaan harmaa, höh! Eniten tykkään kirkkaasta juomalasista, niitä on hankintalistalla, sekä roosasta mukista. Mukeja on kyllä kaapit täynnä, joten niiden hankkimista harkitaan tarkkaan…Kauniita nuo sinun ottamasi kuvat, i “pisteenä i:n päällä” :)

 26. Heippa!

  Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiasi, vaikka olen sitä jo piiiitkään seurannut. Tykkään tosi paljon tyylistäsi kirjoittaa ja ihanista kuvista :)

  Todellisena astiafriikkinä tämä kilpailu on kuin minulle tehty :) Eniten olen tykästynyt vanhan roosan väriseen mukiin (ihanan iso viikonloppuaamujen kahvimukiksi!) sekä juurikin noihin kirkkaisiin laseihin. Myös nuo valkeat mukit ovat aika ihania. Aika kivasti sopisivat KoKo- ja teema-astioideni seuraksi erilaisiin kattauksiin.

  Rentouttavaa viikonloppua!

 27. Heippa!Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiasi, vaikka olen sitä jo piiiitkään seurannut. Tykkään tosi paljon tyylistäsi kirjoittaa ja ihanista kuvista :)Todellisena astiafriikkinä tämä kilpailu on kuin minulle tehty :) Eniten olen tykästynyt vanhan roosan väriseen mukiin (ihanan iso viikonloppuaamujen kahvimukiksi!) sekä juurikin noihin kirkkaisiin laseihin. Myös nuo valkeat mukit ovat aika ihania. Aika kivasti sopisivat KoKo- ja teema-astioideni seuraksi erilaisiin kattauksiin. Rentouttavaa viikonloppua!

 28. Lasit ovat ehdottomasti lemppareimmat mallistosta! Monikäyttöiset ja ajattomat kirkkaat lasit, mutta niissä on kuitenkin joku juju. Puinen tarjoilualusta löytäisi myös paikkansa kaapistani heti. :)

 29. Lasit ovat ehdottomasti lemppareimmat mallistosta! Monikäyttöiset ja ajattomat kirkkaat lasit, mutta niissä on kuitenkin joku juju. Puinen tarjoilualusta löytäisi myös paikkansa kaapistani heti. :)

 30. Iittala on jälleen kerran luonut klassikon :) kun näin kuvat sarjasta ensimmäisen kerran oli selvää, mihin iskisin kiinni ensin: juuri tuohon lasiin! Joten ei ois epäselvyyksiä mihin lahjakortin käyttäisin ;)

 31. Iittala on jälleen kerran luonut klassikon :) kun näin kuvat sarjasta ensimmäisen kerran oli selvää, mihin iskisin kiinni ensin: juuri tuohon lasiin! Joten ei ois epäselvyyksiä mihin lahjakortin käyttäisin ;)

 32. Ihania!!! Nuo lasit ovat tosi kauniit, ja myös valkoinen tarjoilukulho sekä valkoinen muki. Esiliinan hankkisin myös mielelläni :) Kauniita kuvia olit taas ottanut.

 33. Ihania!!! Nuo lasit ovat tosi kauniit, ja myös valkoinen tarjoilukulho sekä valkoinen muki. Esiliinan hankkisin myös mielelläni :) Kauniita kuvia olit taas ottanut.

 34. Mä oon niin odottanut tätä Sarjatonta! Minun mielestä tämä on aivan upea verrattuna viime vuosien aikana tulleisiin uusiin sarjoihin, ehdottomana suosikkina Letti-kulho helmenharmaana ja siihen stemmaava Letti-lautanen myös helmenharmaana sekä ei sovi unohtaa tuota jo mainitsemaasi upeaa kirkasta lasia. Kertakaikkiaan ihania! :)

 35. Mä oon niin odottanut tätä Sarjatonta! Minun mielestä tämä on aivan upea verrattuna viime vuosien aikana tulleisiin uusiin sarjoihin, ehdottomana suosikkina Letti-kulho helmenharmaana ja siihen stemmaava Letti-lautanen myös helmenharmaana sekä ei sovi unohtaa tuota jo mainitsemaasi upeaa kirkasta lasia. Kertakaikkiaan ihania! :)

 36. Voi apua, mitä astioita! Iskin jo sokkarin käytävillä näihin silmäni ja lähdin haikein mielin jatkamaan matkaa tyhjin käsin. Tuo valkoinen muki lettikuviolla on varmaankin suosikkini näistä. Olen nimittäin tullut siihen tulokseen, että posliini saa olla valkoista, jotta sen ulkonäkö kestäisi aikaa paremmin. Tuossa mukissa on kuitenkin valkoisen lisäksi se oma juttunsa, eli tuo lettikuvio, joka ei kuitenkaan hyppää liian voimakkaasti silmille :)

 37. Voi apua, mitä astioita! Iskin jo sokkarin käytävillä näihin silmäni ja lähdin haikein mielin jatkamaan matkaa tyhjin käsin. Tuo valkoinen muki lettikuviolla on varmaankin suosikkini näistä. Olen nimittäin tullut siihen tulokseen, että posliini saa olla valkoista, jotta sen ulkonäkö kestäisi aikaa paremmin. Tuossa mukissa on kuitenkin valkoisen lisäksi se oma juttunsa, eli tuo lettikuvio, joka ei kuitenkaan hyppää liian voimakkaasti silmille :)

 38. Hauskaa, juon täällä juuri kahvia Tikki-kupista ja söin äsken jogurttia samaisesta kulhosta! :D Tykkään niistä kovasti, mutta myös nuo valkoiset on kivoja ja Letti-sarja on nätti.

 39. Hauskaa, juon täällä juuri kahvia Tikki-kupista ja söin äsken jogurttia samaisesta kulhosta! :D Tykkään niistä kovasti, mutta myös nuo valkoiset on kivoja ja Letti-sarja on nätti.

 40. Ihana Iittala jälleen! Minua ilahdutti kovasti sarjan kulhot ja lautaset, jotka toisivat astiakaappiini sopivasti pehmeyttä ja suloisuutta! :)

 41. Ihana Iittala jälleen! Minua ilahdutti kovasti sarjan kulhot ja lautaset, jotka toisivat astiakaappiini sopivasti pehmeyttä ja suloisuutta! :)

 42. Kyllä minunkin suosiksi nousee kirkas lasi (Lasi 34 cl, kirkas). Muoto ja kuviot lasin pinnalla miellyttää silmääni.

 43. Iittalaan kyllä pystyy luottamaan, että uudet sarjat ovat aina varmasti upeita. Sarjattoman tuotteissa rakastuin eniten saarnipuiseen tarjottimeen, siinä vain oli jotain mihin silmäni iskin, vaikkei omassa asunnossa puun väriä tähän mennessä oikeastaan yhtään olekaan. Myös pyöreälle tarjoilukulholle löytyisi käyttöä!

 44. Iittalaan kyllä pystyy luottamaan, että uudet sarjat ovat aina varmasti upeita. Sarjattoman tuotteissa rakastuin eniten saarnipuiseen tarjottimeen, siinä vain oli jotain mihin silmäni iskin, vaikkei omassa asunnossa puun väriä tähän mennessä oikeastaan yhtään olekaan. Myös pyöreälle tarjoilukulholle löytyisi käyttöä!

 45. Helmenharmaa Letti-lautanen ja lasit ovat kauniita. Ihastuin todella tähän Iittalan ajatusmalliin, jossa voi yhdistellä erilaisia ja -värisiä astioita keskenään. Hillityillä yhdistelmillä se ei näytä eriparikattaukselta, vaan kauniilta ja harkitulta.

 46. Helmenharmaa Letti-lautanen ja lasit ovat kauniita. Ihastuin todella tähän Iittalan ajatusmalliin, jossa voi yhdistellä erilaisia ja -värisiä astioita keskenään. Hillityillä yhdistelmillä se ei näytä eriparikattaukselta, vaan kauniilta ja harkitulta.

 47. Rakastuin uuteen Sarjattomaan ensi näkemältä…tekisi mieleni uusia koko astiasto samantien! :) Parasta tietysti on, että uusi sarjaton on mielettömän helppo yhdistellä kaikkeen, myös minun jo olemassa oleviin Iittalan astioihin..välittömät ilonhuudahdukset Sarjattoman nähdessäni herättivät nuo kulhot – juuri se mitä olen jo pitkään etsinyt mutten ollut vielä löytänyt täydellistä..nyt olen! Olen pitkään etsinyt kulhoja, jotka soveltuisivat matcha teen tarjoiluun..muutamissa japanikaupoissa on ollut matchakulhoja, mutta ne eivät ole miellyttäneet silmääni…miten ihanaa olisi tarjoilla japanin perinteitä suomalaisesta kauniista designista – täydellinen fuusio! Olisi ihana yhdistellä noita eri kuosisia kulhoja, niin että kaikki eivät olisikaan samaa paria..oih, miten toivonkaan että onnetar olisi puolellani! :)

 48. Rakastuin uuteen Sarjattomaan ensi näkemältä…tekisi mieleni uusia koko astiasto samantien! :) Parasta tietysti on, että uusi sarjaton on mielettömän helppo yhdistellä kaikkeen, myös minun jo olemassa oleviin Iittalan astioihin..välittömät ilonhuudahdukset Sarjattoman nähdessäni herättivät nuo kulhot – juuri se mitä olen jo pitkään etsinyt mutten ollut vielä löytänyt täydellistä..nyt olen! Olen pitkään etsinyt kulhoja, jotka soveltuisivat matcha teen tarjoiluun..muutamissa japanikaupoissa on ollut matchakulhoja, mutta ne eivät ole miellyttäneet silmääni…miten ihanaa olisi tarjoilla japanin perinteitä suomalaisesta kauniista designista – täydellinen fuusio! Olisi ihana yhdistellä noita eri kuosisia kulhoja, niin että kaikki eivät olisikaan samaa paria..oih, miten toivonkaan että onnetar olisi puolellani! :)

 49. Uskon että tässä on todelliset klassikon ainekset!

  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018623
  Tästä lettikuosista (ja Sarjaton-väreistä) tulee mieleen ne vanhat hennot posliiniastiat ja Arabian vanhat astiastot, joita mummon kätköissä on edelleen ja jotka joskus perintönä omaan kotiin siirtyy.. Onpa valloittava ajatus hankkia nyt näitä, “tulevia klassikoita” täydentämään kodin astiakaappia!
  Myös tuo helmenharmaa on minusta täydellinen.
  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016803
  Nämä kulhot on ehdottomasti hankintalistalla!

 50. Uskon että tässä on todelliset klassikon ainekset! http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018623Tästä lettikuosista (ja Sarjaton-väreistä) tulee mieleen ne vanhat hennot posliiniastiat ja Arabian vanhat astiastot, joita mummon kätköissä on edelleen ja jotka joskus perintönä omaan kotiin siirtyy.. Onpa valloittava ajatus hankkia nyt näitä, “tulevia klassikoita” täydentämään kodin astiakaappia!Myös tuo helmenharmaa on minusta täydellinen. http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016803Nämä kulhot on ehdottomasti hankintalistalla!

 51. Olen kyllä ihan hullaantunut Sarjattomasta! Suosikit on ehdottomasti juuri nuo lasit (joita itsekkin kävin myymälässä kyselemässä), valkoinen letti muki ja helmenharmaa letti kulho <3

 52. Olen kyllä ihan hullaantunut Sarjattomasta! Suosikit on ehdottomasti juuri nuo lasit (joita itsekkin kävin myymälässä kyselemässä), valkoinen letti muki ja helmenharmaa letti kulho <3

 53. Heippa ja kiitokset kivasta arvonnasta.

  Ensimmäiseksi täytyy todeta, että olen varmaankin yhtä “fanaattinen” astioiden suhteen kuin sinäkin. Olen ollut aikoinani Iittalan tehtaanmyymälässä töissä ja voit vain kuvitella kuinka paljon sieltä on tarttunut matkaani :) Astia villitys on hieman laantunut tilan puutteen takia, mutta blogiasi lukiessa olen taas insiroitunut uudelleen ja kaipaisin hieman uusia vivahteita astiakokoelmiini. Olen hyvin esteettinen ja kauniit kattaukset ja tarjoilujen esillelaitto ovat silmiä hivelevää katseltavaa.

  Uusi Sarjaton on kaunis sarja ja sieltä kotiuttaisin mieluusti nuo kauniit lasit sekä helmenharmaita Letti kulhoja. Myös Metsä ruokalautaset kutkuttavat mieltäni :)

  I love Iittala!

 54. Heippa ja kiitokset kivasta arvonnasta.Ensimmäiseksi täytyy todeta, että olen varmaankin yhtä “fanaattinen” astioiden suhteen kuin sinäkin. Olen ollut aikoinani Iittalan tehtaanmyymälässä töissä ja voit vain kuvitella kuinka paljon sieltä on tarttunut matkaani :) Astia villitys on hieman laantunut tilan puutteen takia, mutta blogiasi lukiessa olen taas insiroitunut uudelleen ja kaipaisin hieman uusia vivahteita astiakokoelmiini. Olen hyvin esteettinen ja kauniit kattaukset ja tarjoilujen esillelaitto ovat silmiä hivelevää katseltavaa.Uusi Sarjaton on kaunis sarja ja sieltä kotiuttaisin mieluusti nuo kauniit lasit sekä helmenharmaita Letti kulhoja. Myös Metsä ruokalautaset kutkuttavat mieltäni :)I love Iittala!

 55. Voisin ottaa noista ihan jokaisen omaan kaappiini! <3 Mutta erityisesti vaaleat kulhot ja vaaleanpunaiset mukit miellyttää silmää. Tämän hetkisellä opiskelijabudjetilla astiakaappiin pääsee yleensä vaan ne edullisimmat jutut Ikeasta, joten Iittalan uutuuksien saaminen ois upea juttu. :D Huippua viikonloppua!

 56. Voisin ottaa noista ihan jokaisen omaan kaappiini! <3 Mutta erityisesti vaaleat kulhot ja vaaleanpunaiset mukit miellyttää silmää. Tämän hetkisellä opiskelijabudjetilla astiakaappiin pääsee yleensä vaan ne edullisimmat jutut Ikeasta, joten Iittalan uutuuksien saaminen ois upea juttu. :D Huippua viikonloppua!

 57. Rakastuin aivan välittömästi tuohon ihanaan saarnipuiseen tarjoittimeen, joka sopisi hyvin yhteen jo omistamani Alvar Aallon pienen puisen tarjoilualustan kanssa! <3 Myös lettikulhot ovat ihania ja voisin hyvin kuvitella käyttäväni niitä aamupalapöydässä.

  Kuitenkin jos tuon 100€ voittaisin, niin ostaisin sillä varmasti noita valkoisia ruokalautasia. Olen pian muuttamassa virallisesti yhteen poikaystäväni kanssa ja tämän vuoksi olemme haalineet meille ison kasan Iittalan kulhoja, laseja, mukeja, Jarseja (löysimme muuten Huuto.netistä sen spaghettikokoisen Jarsin, jonka perään joskus huutelit), mutta kunnolliset lautaset puuttuvat edelleen. Olemme molemmat aivan hulluina suomalaiseen designiin ja yhteiseen kotiin palaa paljon rahaa, joten pieni apuraha olisi mahtavaa! =)

 58. Rakastuin aivan välittömästi tuohon ihanaan saarnipuiseen tarjoittimeen, joka sopisi hyvin yhteen jo omistamani Alvar Aallon pienen puisen tarjoilualustan kanssa! <3 Myös lettikulhot ovat ihania ja voisin hyvin kuvitella käyttäväni niitä aamupalapöydässä. Kuitenkin jos tuon 100? voittaisin, niin ostaisin sillä varmasti noita valkoisia ruokalautasia. Olen pian muuttamassa virallisesti yhteen poikaystäväni kanssa ja tämän vuoksi olemme haalineet meille ison kasan Iittalan kulhoja, laseja, mukeja, Jarseja (löysimme muuten Huuto.netistä sen spaghettikokoisen Jarsin, jonka perään joskus huutelit), mutta kunnolliset lautaset puuttuvat edelleen. Olemme molemmat aivan hulluina suomalaiseen designiin ja yhteiseen kotiin palaa paljon rahaa, joten pieni apuraha olisi mahtavaa! =)

 59. Tuo vaaleanpunainen Letti-muki on ehdottomasti suosikkini. Olen jo pitkään etsinyt täydellisen ihanaa kuppia töihin ja tässä se nyt voisi olla :) myös kulhot ja lasit miellyttävät.

 60. Tuo vaaleanpunainen Letti-muki on ehdottomasti suosikkini. Olen jo pitkään etsinyt täydellisen ihanaa kuppia töihin ja tässä se nyt voisi olla :) myös kulhot ja lasit miellyttävät.

 61. Nuo herkän kauniit lasit haluaisin myös omaan astiakaappiini. Täytyy varmaan kirjoittaa joulupukille ellei onni lykästä arvonnassa :)

 62. Nuo herkän kauniit lasit haluaisin myös omaan astiakaappiini. Täytyy varmaan kirjoittaa joulupukille ellei onni lykästä arvonnassa :)

 63. Letti-koristekuvio herättää monenlaisia mielleyhtymiä. Tosinaan se näytää aasialaiselta, toisinaan aivan skandinaaviselta kuviolta. Kun ajattelen sitä yhdistettäväksi vanhoihin asitoihini, Teemaan ja Paratiisiin, kuvio muuttuu aina erilaiseksi. Todellinen löytö. Pidän paljon myös Metsä kuviosta, sen nähdessäni ajttelin heti joulupöydän kattauksia- taidankin aloittaa joulun suunnittelut.

 64. Letti-koristekuvio herättää monenlaisia mielleyhtymiä. Tosinaan se näytää aasialaiselta, toisinaan aivan skandinaaviselta kuviolta. Kun ajattelen sitä yhdistettäväksi vanhoihin asitoihini, Teemaan ja Paratiisiin, kuvio muuttuu aina erilaiseksi. Todellinen löytö. Pidän paljon myös Metsä kuviosta, sen nähdessäni ajttelin heti joulupöydän kattauksia- taidankin aloittaa joulun suunnittelut.

 65. Hei!

  Ihastelin sarjaa Iittalan kaupassa. Kaunis. Iittalaan voi luottaa.
  Lasit ovat hurjan kauniit, ne ovat suosikkini. Mutta myös kulhot miellyttävät. Lähes kaikki astiamme ovat Muumi-mukeja lukuunottamatta täysin valkoisia ja nyt kolahti tuo kaunis v.punainen sävy letti-mukissa.
  Jos voittaisin, niin olisi kyllä vaikea, mutta mieluisa tehtävä valita.

 66. Hei!Ihastelin sarjaa Iittalan kaupassa. Kaunis. Iittalaan voi luottaa. Lasit ovat hurjan kauniit, ne ovat suosikkini. Mutta myös kulhot miellyttävät. Lähes kaikki astiamme ovat Muumi-mukeja lukuunottamatta täysin valkoisia ja nyt kolahti tuo kaunis v.punainen sävy letti-mukissa. Jos voittaisin, niin olisi kyllä vaikea, mutta mieluisa tehtävä valita.

 67. Ai että mä läkähtyisin kuoliaaksi onnesta jos kävis munkki ja voittaisin lisää ihania iittalan astioita.Mun ilkeä mies on sitä mieltä että meillä on liikaa(voiko astioita olla IKINÄ liikaa??!)astioita enkä saa ostaa enää..(ellen onnistu muiluttamaan niitä salaa sisälle yks kerrallaan..)..mut eihän se nyt arpajaisvoittoihin vois mitään sanoa,eihän? Mä tykkään ihan hirveästi tästä uudesta sarjaton sarjasta..erityisesi mun silmää miellyttää nuo ihanat lasit sekä vaaleanpunaiset lettimukit..mun on ihan pakko saada pari sellaista aamukahvimukiksi..sanoo mies mitä tahansa :P

 68. Ai että mä läkähtyisin kuoliaaksi onnesta jos kävis munkki ja voittaisin lisää ihania iittalan astioita.Mun ilkeä mies on sitä mieltä että meillä on liikaa(voiko astioita olla IKINÄ liikaa??!)astioita enkä saa ostaa enää..(ellen onnistu muiluttamaan niitä salaa sisälle yks kerrallaan..)..mut eihän se nyt arpajaisvoittoihin vois mitään sanoa,eihän? Mä tykkään ihan hirveästi tästä uudesta sarjaton sarjasta..erityisesi mun silmää miellyttää nuo ihanat lasit sekä vaaleanpunaiset lettimukit..mun on ihan pakko saada pari sellaista aamukahvimukiksi..sanoo mies mitä tahansa :P

 69. Myös mun suosikeiksi nousi nuo lasit heti ensimmäisen kerran kun näin ne! Niin kauniit ja ajattomat pienellä twistillä. Letti-mukit valkoisena kutkuttaa myös, tykkään niiden hillitystä kuvioinnista ja kokokin olis just passeli kahvimukiksi :)

 70. Myös mun suosikeiksi nousi nuo lasit heti ensimmäisen kerran kun näin ne! Niin kauniit ja ajattomat pienellä twistillä. Letti-mukit valkoisena kutkuttaa myös, tykkään niiden hillitystä kuvioinnista ja kokokin olis just passeli kahvimukiksi :)

 71. Ihana uutuus! Varsinkin letti -kuosiset tuotteet iskevät minuun samoin juuri nuo kauniit kirkkaat lasit. Näitä haluan omaan kokoelmaani. <3

 72. Ihana uutuus! Varsinkin letti -kuosiset tuotteet iskevät minuun samoin juuri nuo kauniit kirkkaat lasit. Näitä haluan omaan kokoelmaani. <3

 73. Olen käynyt kurkkimassa kaupoissa jo syyskuun alkupäivistä alkaen noita metsä kuvioisia kauniita laseja, mutta vielä niitä ei ollut alkuviikosta rantautunut tänne Poriin. Lasit ovat siis ehdottomasti lemppareitani :)

 74. Olen käynyt kurkkimassa kaupoissa jo syyskuun alkupäivistä alkaen noita metsä kuvioisia kauniita laseja, mutta vielä niitä ei ollut alkuviikosta rantautunut tänne Poriin. Lasit ovat siis ehdottomasti lemppareitani :)

 75. Olen myös ihastellut noita kirkkaita laseja – jotenkin tuo kuvio on herkällä tavalla kaunis, mutta ei liian hallitseva. Hieman turhauttavaa, kun koko ajan tulee uusia ihania astiastoja, joista haluaisi kerätä vaikka mitä! Lasit minulla ovat kyllä vielä aika sekalaista seurakuntaa, että ehkä niitä voisi vielä harkita!

 76. Olen myös ihastellut noita kirkkaita laseja – jotenkin tuo kuvio on herkällä tavalla kaunis, mutta ei liian hallitseva. Hieman turhauttavaa, kun koko ajan tulee uusia ihania astiastoja, joista haluaisi kerätä vaikka mitä! Lasit minulla ovat kyllä vielä aika sekalaista seurakuntaa, että ehkä niitä voisi vielä harkita!

 77. Wow! Meillä on kaapit täynnä astioita (yksi täysi astiasto 12 hengelle), mutta joku omituinen vietti mulla tuntuu olevan hamstrata tasaisin väliajoin uutta. Mun mielipiteisiin vaikuttaa se, että mietin aina mikä meille sopisi (meidän ruokapöytä ja astiasto on valkoinen, joten katselen muita värejä enemmän). Rakastuin palavasti noihin metsä-laseihin- ihanat (pakko saada!). Lisäksi esim. tuo helmenharmaa sävy valkoista pöytää vasten voisi toimia esim. helmenharmaa letti-kulho. Myös tikki-kulho näyttää kivalta. Tuo tikki-tarjoilukulho voisi myös sopia meidän kotiin. Nyt pitääkin päästä iittalaan hypistelemään noita! :) En yleensä osallistu melkein mihinkään arvontoihin, mutta tähän osallistun ja haluaisin niiiin voittaa! :)

  -Linda

 78. Wow! Meillä on kaapit täynnä astioita (yksi täysi astiasto 12 hengelle), mutta joku omituinen vietti mulla tuntuu olevan hamstrata tasaisin väliajoin uutta. Mun mielipiteisiin vaikuttaa se, että mietin aina mikä meille sopisi (meidän ruokapöytä ja astiasto on valkoinen, joten katselen muita värejä enemmän). Rakastuin palavasti noihin metsä-laseihin- ihanat (pakko saada!). Lisäksi esim. tuo helmenharmaa sävy valkoista pöytää vasten voisi toimia esim. helmenharmaa letti-kulho. Myös tikki-kulho näyttää kivalta. Tuo tikki-tarjoilukulho voisi myös sopia meidän kotiin. Nyt pitääkin päästä iittalaan hypistelemään noita! :) En yleensä osallistu melkein mihinkään arvontoihin, mutta tähän osallistun ja haluaisin niiiin voittaa! :)-Linda

 79. Koko sarja on kyllä vallan ihana, mutta lemppareiksi nousi Letti astiat valkoisena ja helmen harmaana sekä nuo lasit. Nyt tiedän, mitä toivon synttärilahjaksi ja miksei joululahjaksikin! :)

 80. Koko sarja on kyllä vallan ihana, mutta lemppareiksi nousi Letti astiat valkoisena ja helmen harmaana sekä nuo lasit. Nyt tiedän, mitä toivon synttärilahjaksi ja miksei joululahjaksikin! :)

 81. Mikä kilpailu ! Mä olen päivästä 1 alkaen ollut kulhofani ja tänäänkin yritin bongailla näitä kulhoja Habitaresta.

  Jos voittaisin, ottaisin koko rahalla noita ihania helmenharmaata letti-kulhoa.

  Kerrankin on meikäläisen makuun tehty kulho koonkin puolesta, vajaa 7 dl on täydellinen.

 82. Mikä kilpailu ! Mä olen päivästä 1 alkaen ollut kulhofani ja tänäänkin yritin bongailla näitä kulhoja Habitaresta. Jos voittaisin, ottaisin koko rahalla noita ihania helmenharmaata letti-kulhoa.Kerrankin on meikäläisen makuun tehty kulho koonkin puolesta, vajaa 7 dl on täydellinen.

 83. Todella kauniita ja ajattoman tyylikkäitä näitä haluaisi ihan mielellään.
  Valtavan kauniit nämä lasit ihan ihanat http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/K951181
  Samoin lautaset http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016810
  puhumattakaan kulhosta http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016802

  Voi nämä on niin kauniita myös nuo yksivärisetkin rakastuin kertaheitolla olen myytyä tyttöä sarjaan jonka olemassaolosta en tiennyt mitään :)

 84. Todella kauniita ja ajattoman tyylikkäitä näitä haluaisi ihan mielellään.Valtavan kauniit nämä lasit ihan ihanat http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/K951181Samoin lautaset http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016810puhumattakaan kulhosta http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016802Voi nämä on niin kauniita myös nuo yksivärisetkin rakastuin kertaheitolla olen myytyä tyttöä sarjaan jonka olemassaolosta en tiennyt mitään :)

 85. Ehdoton suosikkini on Iittalan valkoinen teema sarja, ajattoman kauniita astioita, joita hiljalleen täydentelen lisää ja lisää. Valkoista teema sarjaa täydentää täydellisesti vaaleansininen Aino Aalto lasi ja nautinnollisilla illallisilla myös Essence sarjan viinilasit. Uusin himotus on Kartio kaadin! Iittala on mielettämän upea merkki, jonka tuotteet tuntuvat sopivan yhteen melkeinpä miten vaan tahansa!

 86. Ehdoton suosikkini on Iittalan valkoinen teema sarja, ajattoman kauniita astioita, joita hiljalleen täydentelen lisää ja lisää. Valkoista teema sarjaa täydentää täydellisesti vaaleansininen Aino Aalto lasi ja nautinnollisilla illallisilla myös Essence sarjan viinilasit. Uusin himotus on Kartio kaadin! Iittala on mielettämän upea merkki, jonka tuotteet tuntuvat sopivan yhteen melkeinpä miten vaan tahansa!

 87. Voi miten ihana astiasarja!
  Suosikiksi nousi tuo vanhan roosan ja myös punasaven värinen lettikuvio, mukeissa näyttää tosi kivalta :)

 88. Voi miten ihana astiasarja!Suosikiksi nousi tuo vanhan roosan ja myös punasaven värinen lettikuvio, mukeissa näyttää tosi kivalta :)

 89. Tämä on ihana sarja. Kokonaisuudessaan muotokielensä ja väriensä puolesta omaan makuuni.

  Meillä on tilanne, ettei kaapissamme ole mitään yhtenäistä sarjaa. Olimme mieheni kanssa aivan aikuisia, kun muutimme yhteen ja omistimme kumpikin kokoelman erinäisiä sieltä täältä matkaan tarttuneita astioita. Niitä on sitten käytetty tähän päivään asti. Lasten myötä on ruokailujen määrä ja tiskikoneen pyöritys lisääntyi huimasti ja sitä myötä astioita alkoi myös rikkoontua (lapset auttavat mielellään…) ja tällä hetkellä meillä on tilanne, ettei meillä ole esim. neljää samanlaista matalaa tai syvää lautasta. Ei näillä oikein kehtaa vieraita kestitä :) Siksipä ensimmäisenä kiinnitinkin huomiota noihin lautasiin ja ottaisin. Matalat lautaset Metsä-kuviolla ja syvät, valkoiset Letti-kuviolla. Olisivatpa ihanat! Olen arponut, että joskon alkaisimme kerätä Teema-sarjaa, kun sitä on kuitenkin helppo täydentää, mutta tämähän olisi kiva vaihtoehto, joka sopii kyllä yhteen Teemankin kanssa. Tykästyin kovasti myös juomalaseihin ja mukeihin. Iittala ei todellakaan petä!!

 90. Tämä on ihana sarja. Kokonaisuudessaan muotokielensä ja väriensä puolesta omaan makuuni. Meillä on tilanne, ettei kaapissamme ole mitään yhtenäistä sarjaa. Olimme mieheni kanssa aivan aikuisia, kun muutimme yhteen ja omistimme kumpikin kokoelman erinäisiä sieltä täältä matkaan tarttuneita astioita. Niitä on sitten käytetty tähän päivään asti. Lasten myötä on ruokailujen määrä ja tiskikoneen pyöritys lisääntyi huimasti ja sitä myötä astioita alkoi myös rikkoontua (lapset auttavat mielellään…) ja tällä hetkellä meillä on tilanne, ettei meillä ole esim. neljää samanlaista matalaa tai syvää lautasta. Ei näillä oikein kehtaa vieraita kestitä :) Siksipä ensimmäisenä kiinnitinkin huomiota noihin lautasiin ja ottaisin. Matalat lautaset Metsä-kuviolla ja syvät, valkoiset Letti-kuviolla. Olisivatpa ihanat! Olen arponut, että joskon alkaisimme kerätä Teema-sarjaa, kun sitä on kuitenkin helppo täydentää, mutta tämähän olisi kiva vaihtoehto, joka sopii kyllä yhteen Teemankin kanssa. Tykästyin kovasti myös juomalaseihin ja mukeihin. Iittala ei todellakaan petä!!

 91. Minäkin ihastuin heti ensisilmäyksellä tähän uuteen sarjaan. On ihanaa, kun tämä sarja sopii muodoltaan aikaisempiin Iittalan astioihini. Lasit ovat mielestäni kyllä upeat, mutta suosikkini ovat varmaankin valkoiset tarjoilukulhot.

 92. Minäkin ihastuin heti ensisilmäyksellä tähän uuteen sarjaan. On ihanaa, kun tämä sarja sopii muodoltaan aikaisempiin Iittalan astioihini. Lasit ovat mielestäni kyllä upeat, mutta suosikkini ovat varmaankin valkoiset tarjoilukulhot.

 93. Olen ihastellut koko mallistoa jo useammassa liikkeessä lyhyen ajan sisällä. Suosikkejani ovat tuo valkoinen kulho, matalat lautaset sekä mukeista roosa ja metsä valkoisella pohjalla. Laseista pidän kovasti, mutta en ehkä kuitenkaan vaihtaisi omia lasikokoelmiani niihin kokonaan, pari yksilöä voisi piristää tosin vanhaa settiä ;)

 94. Olen ihastellut koko mallistoa jo useammassa liikkeessä lyhyen ajan sisällä. Suosikkejani ovat tuo valkoinen kulho, matalat lautaset sekä mukeista roosa ja metsä valkoisella pohjalla. Laseista pidän kovasti, mutta en ehkä kuitenkaan vaihtaisi omia lasikokoelmiani niihin kokonaan, pari yksilöä voisi piristää tosin vanhaa settiä ;)

 95. Hei miten ihana kilpailu!! Mä oon kohta vuoden asunu omillani ja toi satsku iittalaan olis mitä ihanin juttu, nimittäin astioita on sikinsokin mistäkin sarjasta ja jotakin yhtä olisi kiva saada enemmän!! kunpa vaan kävisi onni!!
  Tästä uudesta sarjasta mun suosikki on toi kirkas lasi mikä näkyy näissä sunkin kuvissas, yksinkertaisen nätti ja helppo yhdistää muihin :)

 96. Hei miten ihana kilpailu!! Mä oon kohta vuoden asunu omillani ja toi satsku iittalaan olis mitä ihanin juttu, nimittäin astioita on sikinsokin mistäkin sarjasta ja jotakin yhtä olisi kiva saada enemmän!! kunpa vaan kävisi onni!!Tästä uudesta sarjasta mun suosikki on toi kirkas lasi mikä näkyy näissä sunkin kuvissas, yksinkertaisen nätti ja helppo yhdistää muihin :)

 97. Sarjattoman tuotteet on aivan upeita, jotenkin todella herkkiä! Nuo lasit ovat ehdoton suosikkini, kirkkaina tai harmaina!

 98. Kylla taidan tykata eniten kuitenkin noista ihan valkoisista astioista. Valkoinen tarjoilukulho miellytti silmaani. Jos minulla olisi kesamokki, sinne ehka hankkisin vaaleanpunaiset Letti-kahvikupit, tosi suloiset nekin :)

 99. Kylla taidan tykata eniten kuitenkin noista ihan valkoisista astioista. Valkoinen tarjoilukulho miellytti silmaani. Jos minulla olisi kesamokki, sinne ehka hankkisin vaaleanpunaiset Letti-kahvikupit, tosi suloiset nekin :)

 100. Voi nyt sais onni potkia tänne päin! Meidän kaapit huutaa juomalaseja ja lautasia, kiitos kolmen pienen lapsen ja tahattomasti tunaroivan mieheni.

  Pitkään olen etsinyt mieleistä lasia ja se vihdoinkin löyty muutama päivä sitten, kun bongasin lehdestä Sarjattoman lasin. Ehdoton suosikkini sarjasta! Ja nyt tarkemmin sarjaan tutustuttuani ihastuin myös vanhan roosan väriseen letti mukiin. Aivan ihana! Myös helmenharmaan letti kulhon ja lautaset mielelläni kaappiini omisin. Niin kauniita ja ajattomia.

 101. Voi nyt sais onni potkia tänne päin! Meidän kaapit huutaa juomalaseja ja lautasia, kiitos kolmen pienen lapsen ja tahattomasti tunaroivan mieheni.Pitkään olen etsinyt mieleistä lasia ja se vihdoinkin löyty muutama päivä sitten, kun bongasin lehdestä Sarjattoman lasin. Ehdoton suosikkini sarjasta! Ja nyt tarkemmin sarjaan tutustuttuani ihastuin myös vanhan roosan väriseen letti mukiin. Aivan ihana! Myös helmenharmaan letti kulhon ja lautaset mielelläni kaappiini omisin. Niin kauniita ja ajattomia.

 102. Oma suosikkini on nuo lasit. Oli pakko käydä ostamassa yksi paketti laseja tänään luettuani tämän jutun. Ohut lasi ja kivan tuntuinen pinta ovat plussaa. Mulla on ennestään Kartio-laseja ja nämä uudet lasit sopivat ehdottomasti juhlavampaan hetkeen, mutta myös arkeen.

 103. Oma suosikkini on nuo lasit. Oli pakko käydä ostamassa yksi paketti laseja tänään luettuani tämän jutun. Ohut lasi ja kivan tuntuinen pinta ovat plussaa. Mulla on ennestään Kartio-laseja ja nämä uudet lasit sopivat ehdottomasti juhlavampaan hetkeen, mutta myös arkeen.

 104. Ehdoton suosikkini on tämä

  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018621

  Moiset lautaset ovat olleet hankintalistalla jo ikuisuuden. Pariviikkoa sitten mulla meni lautaspasmat ihan sekaisin kun mulle selvisi, ettei teeman 19 cm leipälautasia enää valmisteta ja minulla on niitä pariton määrä. Jouduin sitten ostamaan parillisen määrän 21 cm lautasia nyt on siis lautaskaappi aivan sekaisin :D

 105. Ehdoton suosikkini on tämä http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018621Moiset lautaset ovat olleet hankintalistalla jo ikuisuuden. Pariviikkoa sitten mulla meni lautaspasmat ihan sekaisin kun mulle selvisi, ettei teeman 19 cm leipälautasia enää valmisteta ja minulla on niitä pariton määrä. Jouduin sitten ostamaan parillisen määrän 21 cm lautasia nyt on siis lautaskaappi aivan sekaisin :D

 106. Minusta valkoinen metsä-muki sekä valkoinen kulho ovat kauneimmat. Oikein kiva uusi sarja, jotenkin herkkä, mutta kuitenkin myös arkeen sopiva. :)

 107. Minusta valkoinen metsä-muki sekä valkoinen kulho ovat kauneimmat. Oikein kiva uusi sarja, jotenkin herkkä, mutta kuitenkin myös arkeen sopiva. :)

 108. Upeita astioita! Suosikkejani Sarjattomasta ovat tarjoilukulho, tarjoitin sekä ihanat kulhot joko valkoisena tai helmenharmaana. :) Näitä astioita saisi hyvin varmasti hyvin yhdisteltyä muihinkin Iittalan astioihin!

 109. Upeita astioita! Suosikkejani Sarjattomasta ovat tarjoilukulho, tarjoitin sekä ihanat kulhot joko valkoisena tai helmenharmaana. :) Näitä astioita saisi hyvin varmasti hyvin yhdisteltyä muihinkin Iittalan astioihin!

 110. Nuo samaiset lasit ovat minunkin suosikkini. Pastellinsävyiset pikkukulhot ovat myös tosi suloiset, kelpaisivat aamiaispöytään!

 111. Nuo samaiset lasit ovat minunkin suosikkini. Pastellinsävyiset pikkukulhot ovat myös tosi suloiset, kelpaisivat aamiaispöytään!

 112. Mäkin ihastuin noihin laseihin, mutta en ole vielä saanut lupaa hankkia niitä, kun meillä on kuulemma liikaa laseja jo valmiiksi… Ja saarnipuinen tarjotin on upea!

 113. Mäkin ihastuin noihin laseihin, mutta en ole vielä saanut lupaa hankkia niitä, kun meillä on kuulemma liikaa laseja jo valmiiksi… Ja saarnipuinen tarjotin on upea!

 114. Mä rakastuin ensi silmäyksellä!!
  Noi Iittalan lasit, joista säkin pidät. Ne käy meleinpä mihin tilaisuuteen tahansa. Ovat yksinkertaiset, mutta kuitenkin niin ainutlaatuiset:)
  Ja toinen mun suosikki on noi kulhot, melkeinpä värillä ei väliä.. Tykkään muodosta ja koosta, just sopivat mun moneen hetkeen ja meidän pienen suuren perheen. Ja Iittalan kautta saan vivahduksen suomalaista kauneutta ruotsalaiseen kotiini Ruotsissa ;) kyllä Suomesta löytyy niin monta ihanaa asiaa miksi oon ylpeä suomalaisuudestani.

 115. Mä rakastuin ensi silmäyksellä!!Noi Iittalan lasit, joista säkin pidät. Ne käy meleinpä mihin tilaisuuteen tahansa. Ovat yksinkertaiset, mutta kuitenkin niin ainutlaatuiset:) Ja toinen mun suosikki on noi kulhot, melkeinpä värillä ei väliä.. Tykkään muodosta ja koosta, just sopivat mun moneen hetkeen ja meidän pienen suuren perheen. Ja Iittalan kautta saan vivahduksen suomalaista kauneutta ruotsalaiseen kotiini Ruotsissa ;) kyllä Suomesta löytyy niin monta ihanaa asiaa miksi oon ylpeä suomalaisuudestani.

 116. Ihastuin tähän uuteen sarjattomaan sarjaan heti :). Suosikkini on lasi ja letti, vanha roosa muki. Oi, näitä molempia on hankittava Iittalan lumiastiaston rinnalle ;).

 117. Ihastuin tähän uuteen sarjattomaan sarjaan heti :). Suosikkini on lasi ja letti, vanha roosa muki. Oi, näitä molempia on hankittava Iittalan lumiastiaston rinnalle ;).

 118. Minä pidän siitä valkoisesta tarjoilukulhosta. Olen pitkään etsinyt sopivan laakeaa ja matalaa salaattikulhoa, ja nyt taisi löytyä sopiva, joka sopii vielä Arctica-sarjaan. Muistelen, että Iittalan valkoinen posliini on aina samansävyistä?

  Noita laseja täytyy vielä käydä katsomassa, vaikka Lempi-lasi tuntuukin todella kivalta, mutta lasejahan ei voi olla liikaa. :-)

 119. Minä pidän siitä valkoisesta tarjoilukulhosta. Olen pitkään etsinyt sopivan laakeaa ja matalaa salaattikulhoa, ja nyt taisi löytyä sopiva, joka sopii vielä Arctica-sarjaan. Muistelen, että Iittalan valkoinen posliini on aina samansävyistä? Noita laseja täytyy vielä käydä katsomassa, vaikka Lempi-lasi tuntuukin todella kivalta, mutta lasejahan ei voi olla liikaa. :-)

 120. Olen myös aivan ihastunut tähän sarjaan – tai siis sarjattomaan. ;) Suosikkini on Tikki-kuvioinen kulho ja Kuokan/Musutan suunnittelemat kirkkaat lasit.

 121. Olen myös aivan ihastunut tähän sarjaan – tai siis sarjattomaan. ;) Suosikkini on Tikki-kuvioinen kulho ja Kuokan/Musutan suunnittelemat kirkkaat lasit.

 122. Ihania tuotteita! :)

  Selailin hetken noita tuotteita ja hyvä etten lähtenyt sieltä paria juttua jo tilailemaan. :D Suosikikseni taisi nousta tuo Harri Koskinen suunnittelema Sarjaton valkoinen kulho. Ihana! Sopisi hyvin tämänkin aamuiseen aamupalapöytääni.

 123. Ihania tuotteita! :)Selailin hetken noita tuotteita ja hyvä etten lähtenyt sieltä paria juttua jo tilailemaan. :D Suosikikseni taisi nousta tuo Harri Koskinen suunnittelema Sarjaton valkoinen kulho. Ihana! Sopisi hyvin tämänkin aamuiseen aamupalapöytääni.

 124. Valkoinen Harri Koskisen sunnittelema muki (0,36 l) on ehdottomasti suosikkini. Pidän sen ajattomasta muotoilusta, elegantista ulkonäostä ja koosta. Sopii mainiosti sellaisien aamujen kahvihetkiin, jolloin herääminen tuntuu mahdottomalta. Tämä muki on juuri sopivan kokoinen henkilölle, joka ei herää ilman riittävän suurta kuppia kahvia!

 125. Valkoinen Harri Koskisen sunnittelema muki (0,36 l) on ehdottomasti suosikkini. Pidän sen ajattomasta muotoilusta, elegantista ulkonäostä ja koosta. Sopii mainiosti sellaisien aamujen kahvihetkiin, jolloin herääminen tuntuu mahdottomalta. Tämä muki on juuri sopivan kokoinen henkilölle, joka ei herää ilman riittävän suurta kuppia kahvia!

 126. Oi, jälleen kerran ihana kokoelma Iittalalta! Parasta näissä astioissa on nimenomaan niiden yhdisteltävyys — kaikki sarjat sopivat jollain tavalla toisiinsa. Satjattomasta suosikkini ovat ehdottomasti 34cl lasit ja muki Metsä-kuviolla. Jollain tavalal tuo kuvio kaikessa yksinkertaisuudessaan viehättää ja mielyttää silmää. :)

  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/K951181

  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018616

 127. Oi, jälleen kerran ihana kokoelma Iittalalta! Parasta näissä astioissa on nimenomaan niiden yhdisteltävyys — kaikki sarjat sopivat jollain tavalla toisiinsa. Satjattomasta suosikkini ovat ehdottomasti 34cl lasit ja muki Metsä-kuviolla. Jollain tavalal tuo kuvio kaikessa yksinkertaisuudessaan viehättää ja mielyttää silmää. :)http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/K951181http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018616

 128. Milloin muuten ajatetlit julkaistra postauksen, jossa esittelet Iittalan astioitasi? :) Ensimmäinen osa olui hirmu kiva. :) Vai onko toinen jäänyt minulta jotenkin välistä?

 129. Milloin muuten ajatetlit julkaistra postauksen, jossa esittelet Iittalan astioitasi? :) Ensimmäinen osa olui hirmu kiva. :) Vai onko toinen jäänyt minulta jotenkin välistä?

 130. Kaupasta meinasi jo lähteä mukaan valkoiset letti-mukit. Ne on ehdottomasti yksi suosikkini Sarjaton-tuotteista. Tuolta Iittalan verkkosivuilta löytyi myös toinen suosikki: todella kauniin puun värinen tarjotin, joka sopii täydellisesti yhteen Sarjaton-astioiden värisävyjen kanssa.

 131. Kaupasta meinasi jo lähteä mukaan valkoiset letti-mukit. Ne on ehdottomasti yksi suosikkini Sarjaton-tuotteista. Tuolta Iittalan verkkosivuilta löytyi myös toinen suosikki: todella kauniin puun värinen tarjotin, joka sopii täydellisesti yhteen Sarjaton-astioiden värisävyjen kanssa.

 132. Ehdoton suosikkin on Letti muki kauniissa roosan sävyssä. Sarja on kokonaisuutena todella onnistunut, ennustan tästä klassikkoa :)

 133. Ehdoton suosikkin on Letti muki kauniissa roosan sävyssä. Sarja on kokonaisuutena todella onnistunut, ennustan tästä klassikkoa :)

 134. Oma tyylini on hyvin pelkistetty ja ehkä monen mielestä tylsä.. Tykkään kuitenkin, että astiat ovat vuodesta toiseen yhdisteltävissä keskenään ja että ne tosiaan kestää aikaa. Ensimmäinen astiasto, jota silloin teininä aloin keräämään, oli Teema-sarja – keltaisena. Kun sitä sitten oikeasti alkoi arjessa käyttämään, meni ehkä 2 kk, kun se alkoi tökkimään tosi pahasti… Tästä “viisastuneena” tiedän nykyisin, että tylsävarmavalkoinen on se mun juttu.

  Tästä johtuen, Sarjaton-sarjasta suosikeiksini nousivat nämä lautaset:
  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016807
  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016809

  ja tämä kuppi:
  http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018615

  Siltikin, olen kovasti ihastellut muitakin osia juuri tästä Sarjattomasta, mutta tosiaan, oma maku on sen verran yksinkertainen, että virhehankinnat osaan jo pääsäänötöisesti välttää!

 135. Oma tyylini on hyvin pelkistetty ja ehkä monen mielestä tylsä.. Tykkään kuitenkin, että astiat ovat vuodesta toiseen yhdisteltävissä keskenään ja että ne tosiaan kestää aikaa. Ensimmäinen astiasto, jota silloin teininä aloin keräämään, oli Teema-sarja – keltaisena. Kun sitä sitten oikeasti alkoi arjessa käyttämään, meni ehkä 2 kk, kun se alkoi tökkimään tosi pahasti… Tästä “viisastuneena” tiedän nykyisin, että tylsävarmavalkoinen on se mun juttu.Tästä johtuen, Sarjaton-sarjasta suosikeiksini nousivat nämä lautaset:http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016807http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016809ja tämä kuppi:http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018615Siltikin, olen kovasti ihastellut muitakin osia juuri tästä Sarjattomasta, mutta tosiaan, oma maku on sen verran yksinkertainen, että virhehankinnat osaan jo pääsäänötöisesti välttää!

 136. Oho, olenko jo 99. Sarjattomaan ihastunut ja pelkästään tässä Sofien blogissa:D Astiasto on IHANA ja olen odottanut sitä siitä asti kun ekat kuvat näin. Suosikkejani (siis kaikki) ovat kirkkaat juomalasit mukit! Olen mukana monen muun lailla arvonnassa ja jos ei onni suosi, kävelen kauppaan:D

 137. Oho, olenko jo 99. Sarjattomaan ihastunut ja pelkästään tässä Sofien blogissa:D Astiasto on IHANA ja olen odottanut sitä siitä asti kun ekat kuvat näin. Suosikkejani (siis kaikki) ovat kirkkaat juomalasit mukit! Olen mukana monen muun lailla arvonnassa ja jos ei onni suosi, kävelen kauppaan:D

 138. Aivan ihastuttava uusi astiasarja! Leikkisä, mutta yksinkertaisen elegantti samalla. Omat suosikkini ovat musta Metsä kulho ja valkoinen Letti muki. Myös lasit ovat hienot. Oikeastaan voisin ottaa jokaisen näistä astioista omaa keittiötäni somistamaan. :)

 139. Aivan ihastuttava uusi astiasarja! Leikkisä, mutta yksinkertaisen elegantti samalla. Omat suosikkini ovat musta Metsä kulho ja valkoinen Letti muki. Myös lasit ovat hienot. Oikeastaan voisin ottaa jokaisen näistä astioista omaa keittiötäni somistamaan. :)

 140. Näin alkuunsa jos pitää valita niin Letti ja Tikki astiat näyttävät todella somilta. Luonnonläheinen, kaunis sarja!

 141. Kauniita kaikki! Erityisesti ihastuin Sarjaton astioista sen kirkkaaseen lasiin. Simppeli herkällä tavalla. Ja helposti yhdisteltävissä mihin muihin astiastoihin tahansa. :)

 142. Kauniita kaikki! Erityisesti ihastuin Sarjaton astioista sen kirkkaaseen lasiin. Simppeli herkällä tavalla. Ja helposti yhdisteltävissä mihin muihin astiastoihin tahansa. :)

 143. Sydän jättää pari lyöntiä aina väliin kun näen valkoiset ja hempeän roosat lettimukit, niitä tänne tusina kiitos!?

 144. Tosi upeita on monia mutta ehkä kauneimmat: Muki 0,36 l, Tikki, Kulho 0,68 l, Tikki ja Saarnipuu-tarjotin

 145. Ehdoton suosikkini on nuo lasit. Mieheni mielestä meillä on kaapit jo tarpeeksi täynnä kippoja ja kuppeja, mutta ajattelin kyllä salaa käydä hankkimassa vähän lisäystä lasivarastoihin. ;) Lisäksi tuo mudan värinen Metsä-kulho on ihana, harmi että juuri tuon kokoisia kulhoja on jo kaapissa tälläkin hetkellä jo vähän turhan monta..

 146. Ehdoton suosikkini on nuo lasit. Mieheni mielestä meillä on kaapit jo tarpeeksi täynnä kippoja ja kuppeja, mutta ajattelin kyllä salaa käydä hankkimassa vähän lisäystä lasivarastoihin. ;) Lisäksi tuo mudan värinen Metsä-kulho on ihana, harmi että juuri tuon kokoisia kulhoja on jo kaapissa tälläkin hetkellä jo vähän turhan monta..

 147. Valkoiset tarjoilukulhot, ainakin se isompi on ostoslistalla ja mielelläni hankkisin niitä kaksikin, osallistun siis!

 148. Letti-kulhoissa niin kaunis kuosi!Jos voittaisin, valitsisin kuitenkin matalat valk. lautaset 26cm halkaisijaltaan. Niin ajattomat!

 149. Koko sarja on aivan upea! Mutta suosikiksi nousee valkea muki (varsinkin erkoiserän Letti!), tarjoilukulho, sekä lasit :)

 150. Minäkin innostuin nähdessäni sarjattoman malliston. Lasit istuisivat paratiisin kanssa vallan mainiosti ja teemakin näyttäisi tikin ja metsän kanssa uusilta. Minä äänestän tikkiä, metsää ja laseja!
  Ulla kera paratiisin

 151. Minäkin innostuin nähdessäni sarjattoman malliston. Lasit istuisivat paratiisin kanssa vallan mainiosti ja teemakin näyttäisi tikin ja metsän kanssa uusilta. Minä äänestän tikkiä, metsää ja laseja!Ulla kera paratiisin

 152. Huomasin sarjan tuotteet eilen kaupungilla pyöriessäni ja ihastuin heti! Suosikkini ovat valkoinen letti mukisja kulho sekä valkoinen tarjoilukulho.

 153. Huomasin sarjan tuotteet eilen kaupungilla pyöriessäni ja ihastuin heti! Suosikkini ovat valkoinen letti mukisja kulho sekä valkoinen tarjoilukulho.

 154. Ostin juuri eilen sarjan kaksi pientä harmaata lettikuvioitua kulhoa. Tuo lettikuvio ihastuttaa minua sarjan astioissa ehkä eniten, mutta toisaalta myös metsäkuvioiduissa lautasissa on sellaista nostalgista henkeä, josta pidän kovasti. Hieman houkuttaisi hankkia nuo valkoiset lettikuvioidut syvät lautaset. Niille olisi ihan oikeasti tarvettakin.

 155. Ostin juuri eilen sarjan kaksi pientä harmaata lettikuvioitua kulhoa. Tuo lettikuvio ihastuttaa minua sarjan astioissa ehkä eniten, mutta toisaalta myös metsäkuvioiduissa lautasissa on sellaista nostalgista henkeä, josta pidän kovasti. Hieman houkuttaisi hankkia nuo valkoiset lettikuvioidut syvät lautaset. Niille olisi ihan oikeasti tarvettakin.

 156. Suosikkejani noista sarjan tuotteista ovat Letti-kuvioidut 0,68l kulhot helmenharmaana ja valkoisena. Todella kauniita ja ajattomia astioita. Myös tuo saarnipuinen tarjotin houkuttelisi.

 157. Suosikkejani noista sarjan tuotteista ovat Letti-kuvioidut 0,68l kulhot helmenharmaana ja valkoisena. Todella kauniita ja ajattomia astioita. Myös tuo saarnipuinen tarjotin houkuttelisi.

 158. Sarja on todella kaunis, oma suosikkini on lettikulhot. Niissä on jotain erilaista ja esteettistä. Uskon että ne löytävät pian tiensä keittiööni. Olisi ihana voittaa ne!

 159. Sarja on todella kaunis, oma suosikkini on lettikulhot. Niissä on jotain erilaista ja esteettistä. Uskon että ne löytävät pian tiensä keittiööni. Olisi ihana voittaa ne!

 160. Letti-kuvio on vaan niin kaunis. Ihanuus. Sopii hyvin yhteen myös tämän hetkisen kokoelmani kanssa, joka koostuu lähinnä Teema- ja 24h-sarjoista.

  Olisiko muuten mahdollista, että kertoisit jossain postauksessa tarkemmin kamerasta, jolla kuvaat ja ominaisuuksista, joista siinä pidät? Uuden kameran hankinta on edessä, ja vinkkejä kaivataan :)

 161. Letti-kuvio on vaan niin kaunis. Ihanuus. Sopii hyvin yhteen myös tämän hetkisen kokoelmani kanssa, joka koostuu lähinnä Teema- ja 24h-sarjoista.Olisiko muuten mahdollista, että kertoisit jossain postauksessa tarkemmin kamerasta, jolla kuvaat ja ominaisuuksista, joista siinä pidät? Uuden kameran hankinta on edessä, ja vinkkejä kaivataan :)

 162. Nuo lasit herätti mun huomioni heti, vaikka muutkin osat ovat ihan nättejä. Tähän asti en ole huolinut kuin Kartiota vaaleanpunaisena ja Ainoa vihreänä, noissa Sarjattomissa on jotain kivaa vänkää =)

 163. Nuo lasit herätti mun huomioni heti, vaikka muutkin osat ovat ihan nättejä. Tähän asti en ole huolinut kuin Kartiota vaaleanpunaisena ja Ainoa vihreänä, noissa Sarjattomissa on jotain kivaa vänkää =)

 164. Oon hirveän innokas kokkaaja ja juhlien järjestäjä, mutta meillä ei ole vielä lainkaan tarjoiluastioita! Joten upealle saarnipuiselle tarjottimelle sekä valkoiselle tarjoilukulholle olisi suurta kysyntää :)http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/T130196http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A018621

 165. Tykkään koko sarjasta tosi paljon! Tikit on ihania, samoin metsät ja letit :) Ystävälle ostin tupaantuliaisiksi tuon kauniin Tikki-kuvioisen keittiöpyyhkeen. Olen kuitenkin miettinyt jo melko tosissani noiden ihanien lasien kotiuttamista, joten nimeän ne nyt tämän hetken suosikeiksini :)

 166. Tykkään koko sarjasta tosi paljon! Tikit on ihania, samoin metsät ja letit :) Ystävälle ostin tupaantuliaisiksi tuon kauniin Tikki-kuvioisen keittiöpyyhkeen. Olen kuitenkin miettinyt jo melko tosissani noiden ihanien lasien kotiuttamista, joten nimeän ne nyt tämän hetken suosikeiksini :)

 167. Kun näin ensimmäiset promokuvat astioista, kiinnitin heti huomiota lasiin. Niitä aion hankkia ainakin kuusi kappaletta. Mutta kävin tutustumassa astioihin Stockalla eilen, ja sarjan helmenharmaat ja valkoiset osat olivat aivan ihania. Pehmeämpiä kuin omistamani teema-astiat, joten täytynee hankkia Sarjattomasta harmaat kulhot ja lautaset ainakin; valkoisena ehkä myös.

 168. Kun näin ensimmäiset promokuvat astioista, kiinnitin heti huomiota lasiin. Niitä aion hankkia ainakin kuusi kappaletta. Mutta kävin tutustumassa astioihin Stockalla eilen, ja sarjan helmenharmaat ja valkoiset osat olivat aivan ihania. Pehmeämpiä kuin omistamani teema-astiat, joten täytynee hankkia Sarjattomasta harmaat kulhot ja lautaset ainakin; valkoisena ehkä myös.

 169. Ehdottomia suosikkejani ovat Letti-muki niin valkoisena kuin vanhan roosan värisenä, samoin Letti-kulho valkoisena ja helmenharmaana. Lasit ja tarjoilukulhon kotiuttaisin myös :) Ne toisivat lisää romantiikkaa astiakaappiin.

 170. Ehdottomia suosikkejani ovat Letti-muki niin valkoisena kuin vanhan roosan värisenä, samoin Letti-kulho valkoisena ja helmenharmaana. Lasit ja tarjoilukulhon kotiuttaisin myös :) Ne toisivat lisää romantiikkaa astiakaappiin.

 171. Kävin jo noita laseja hiplaamassa ja niitä on tarkoitus hankkiakin. Nämä toimisivat hienosti sekä arjessa että juhlassa.

 172. Jee, vihdoinkin lasit, jotka minäkin haluan! eli “Sarjattomat lasit”, jos niitä vain joskus jostain saa, on ne lasit, jotka ostan.

 173. Jee, vihdoinkin lasit, jotka minäkin haluan! eli “Sarjattomat lasit”, jos niitä vain joskus jostain saa, on ne lasit, jotka ostan.

 174. Nää on niin ihania! Jopa mies, jonka mielestä astioita voi olla liikaa tykästyi näihin. Mun suosikit on noi vaaleanpunaiset Letti-kupit ja mustat Metsä muta- kulhot. Mies tykkäs Metsä-kupeista.

  Mia

 175. Nää on niin ihania! Jopa mies, jonka mielestä astioita voi olla liikaa tykästyi näihin. Mun suosikit on noi vaaleanpunaiset Letti-kupit ja mustat Metsä muta- kulhot. Mies tykkäs Metsä-kupeista.Mia

 176. Onpas tosiaan kaunista muotokieltä näissä. Pidän noiden 0,68 l kulhojen mallista, ovat varmasti monikäyttöisiä. Ja olen samaa mieltä tuosta lasista, selvää klassikkoaineista.

 177. Onpas tosiaan kaunista muotokieltä näissä. Pidän noiden 0,68 l kulhojen mallista, ovat varmasti monikäyttöisiä. Ja olen samaa mieltä tuosta lasista, selvää klassikkoaineista.

 178. Sarjan tuotteet on ihania, tuovat jotenkin mieleen erittäin vanhaa Iittalan ja Arabian tuotantoa. Eniten itseäni ihastuttaa kirkas lasi ja kaikessa yksinkertaisuudessaan saarnipuinen tarjotin.

 179. Sarjan tuotteet on ihania, tuovat jotenkin mieleen erittäin vanhaa Iittalan ja Arabian tuotantoa. Eniten itseäni ihastuttaa kirkas lasi ja kaikessa yksinkertaisuudessaan saarnipuinen tarjotin.

 180. Syvät lautaset letti-kuviolla ihastuttivat täällä. Myös valkoiset matalat lautaset lumosivat eleettömyydellään. Hauska sarja, josta monetkin astiat sopisivat hyvin yhdistettäviksi entisiin astioihini.

 181. Syvät lautaset letti-kuviolla ihastuttivat täällä. Myös valkoiset matalat lautaset lumosivat eleettömyydellään. Hauska sarja, josta monetkin astiat sopisivat hyvin yhdistettäviksi entisiin astioihini.

 182. Mielestäni sarjan kaikki osat ovat kauniita ja tasapainoisia. Erityisesti pidän tuosta Letti-kuviosta eri väreissä, varsinkin roosa muki on söpöisen hempeä. Lasit ovat myös ihania, niissä on sellaista vanhan ajan viehätystä.

 183. Mielestäni sarjan kaikki osat ovat kauniita ja tasapainoisia. Erityisesti pidän tuosta Letti-kuviosta eri väreissä, varsinkin roosa muki on söpöisen hempeä. Lasit ovat myös ihania, niissä on sellaista vanhan ajan viehätystä.

 184. Suosikkina puutarjotin ja valkoinen tarjoilukulho. Tarjottimelle saa ihanasti juustoja ja muuta tarjottavaa. Yksinkertainen muotoilukieli viehättää :)

 185. Suosikkina puutarjotin ja valkoinen tarjoilukulho. Tarjottimelle saa ihanasti juustoja ja muuta tarjottavaa. Yksinkertainen muotoilukieli viehättää :)

 186. Oi rakastan Iittalaa ja ja innostuin suuresti kuultuani tästä uudesta ”sarjasta” ;) Suosikikseni Sarjattomista on heti nousseet nuo kirkkaat lasit. Meillä pyörii lasikaapissa vain jotain halpoja eripari laseja, joten olenkin jo tässä hetken aikaa miettinyt niiden päivittämistä johonkin vähän laadukkaampaan. Sarjaton toi ainakin juuri erittäin kovan kilpailijan perus Kartiolle.

 187. Oi rakastan Iittalaa ja ja innostuin suuresti kuultuani tästä uudesta ”sarjasta” ;) Suosikikseni Sarjattomista on heti nousseet nuo kirkkaat lasit. Meillä pyörii lasikaapissa vain jotain halpoja eripari laseja, joten olenkin jo tässä hetken aikaa miettinyt niiden päivittämistä johonkin vähän laadukkaampaan. Sarjaton toi ainakin juuri erittäin kovan kilpailijan perus Kartiolle.

 188. Heippa ihana arvonta :)

  Joitain viikkoja sitten kolahti my-iittalan uutiskirje sähköpostiin ja ihastuin kovasti tähän uuteen sarjaan. Erityisesti pidän ihan kahvikupeista ja murokulhoista ja niiden printeistä ja väreistä. Itse lautasen olivat hieman pettymys ja jotenkin tylsiä niin printeiltään kuin muotoilultaan. Noi lasit on kyllä kans tosi kauniita.

 189. Heippa ihana arvonta :)Joitain viikkoja sitten kolahti my-iittalan uutiskirje sähköpostiin ja ihastuin kovasti tähän uuteen sarjaan. Erityisesti pidän ihan kahvikupeista ja murokulhoista ja niiden printeistä ja väreistä. Itse lautasen olivat hieman pettymys ja jotenkin tylsiä niin printeiltään kuin muotoilultaan. Noi lasit on kyllä kans tosi kauniita.

 190. Ihana Sarjaton- sarja! Parhaalta nämä näyttävät yhdistettyinä, vaikea valita yhtä ylitse muiden, mutta päädyin saarnipuiseen tarjottimeen.

 191. Ihana Sarjaton- sarja! Parhaalta nämä näyttävät yhdistettyinä, vaikea valita yhtä ylitse muiden, mutta päädyin saarnipuiseen tarjottimeen.

 192. Suosikkini iittalan malleista ovat olleet koko ja kartio. Kokot ovat siitä ihania, että värejä voi yhdistellä toisiinsa ja kartio on yksinkertaisuudellaan todella kaunis. Kokoja itseltäni löytyy, mutta kartioita ei vielä. Sarjattomasta tuo metsäkuvioinen lasi on myös hyvin kaunis.

 193. Suosikkini iittalan malleista ovat olleet koko ja kartio. Kokot ovat siitä ihania, että värejä voi yhdistellä toisiinsa ja kartio on yksinkertaisuudellaan todella kaunis. Kokoja itseltäni löytyy, mutta kartioita ei vielä. Sarjattomasta tuo metsäkuvioinen lasi on myös hyvin kaunis.

 194. Silmää hivelee, kun katsoo suomalaisten työnjälkeä. Kaunista on -jälleen kerran. Kampin Iittalassa esillepanokin oli niin ihanaa, että rakastuin välittömästi kaikkiin sarjan astioihin :) Kuitenkin jotenkin tikki-kuosi kiinnostaa, vaikka todella minimalistisista astioissa yleisesti tykkäänkin.

 195. Silmää hivelee, kun katsoo suomalaisten työnjälkeä. Kaunista on -jälleen kerran. Kampin Iittalassa esillepanokin oli niin ihanaa, että rakastuin välittömästi kaikkiin sarjan astioihin :) Kuitenkin jotenkin tikki-kuosi kiinnostaa, vaikka todella minimalistisista astioissa yleisesti tykkäänkin.

 196. Letti-muki vanhan roosan värisenä on ehdoton suosikkini! Jotenkin ihanan romanttinen, mutta silti käytännöllisen kokoinen :)

 197. Aivanihana tämä uusi Sarjaton! Muistuttanee hieman aikaisemmin myynnissä ollutta Oma-sarjaa. Itse pidän erityisesti noista kirkkastai laseista. Myös Metsä muta -kulhot toisivat mukavaa kontrastia kattaukseen yhdessä valkoisten lautasten kanssa. Aamukahvini joisin mielellään tuosta vanhan roosa värisestä mukista!

 198. Aivanihana tämä uusi Sarjaton! Muistuttanee hieman aikaisemmin myynnissä ollutta Oma-sarjaa. Itse pidän erityisesti noista kirkkastai laseista. Myös Metsä muta -kulhot toisivat mukavaa kontrastia kattaukseen yhdessä valkoisten lautasten kanssa. Aamukahvini joisin mielellään tuosta vanhan roosa värisestä mukista!

 199. Ai että mitenkekseliäs ja luova sarja nimelyään sarjaton.
  Minuun puri eniten saarnipuutarjotin ja metsäkulho sekä lisäksi
  Paljon jo suosiota saaneet metsälasi ja muki.
  Todella luova ja kaunis sarjaton sarja! Jee, tästä postauksesta
  Ja arvonnasta saa inspiraatiota syksyyn!!!!! Kiitos!!!!

 200. Ai että mitenkekseliäs ja luova sarja nimelyään sarjaton. Minuun puri eniten saarnipuutarjotin ja metsäkulho sekä lisäksiPaljon jo suosiota saaneet metsälasi ja muki. Todella luova ja kaunis sarjaton sarja! Jee, tästä postauksesta Ja arvonnasta saa inspiraatiota syksyyn!!!!! Kiitos!!!!

 201. Sarjaton sarjasta ehdottomia lemppareitani ovat nuo sinunkin mainitsemasi lasit, sekä tuo iso valkoinen tarjoilukulho. Myös nuo aamiaiskulhot ovat ihanan mallisia!

 202. Sarjaton sarjasta ehdottomia lemppareitani ovat nuo sinunkin mainitsemasi lasit, sekä tuo iso valkoinen tarjoilukulho. Myös nuo aamiaiskulhot ovat ihanan mallisia!

 203. Mitkä mahtavat suunnittelijat tekemässä yhteistyötä, ja se näkyy jäljestä! Oma suosikki on myös kaunis ja omanlainen juomalasi.

 204. Mitkä mahtavat suunnittelijat tekemässä yhteistyötä, ja se näkyy jäljestä! Oma suosikki on myös kaunis ja omanlainen juomalasi.

 205. Ihastuin koko sarjaan, erityisesti lettimukeihin ja -kulhoihin, mutta suosikkini on silti 26cm halkaisijaltaan oleva valkoinen lautanen, joka olisi ihana juhlavissa syömingeissä. Ne multa nimittäin puuttuu. :)

 206. Ihastuin koko sarjaan, erityisesti lettimukeihin ja -kulhoihin, mutta suosikkini on silti 26cm halkaisijaltaan oleva valkoinen lautanen, joka olisi ihana juhlavissa syömingeissä. Ne multa nimittäin puuttuu. :)

 207. Olen käynnyt jo useasti ihastelemassa Sarjatonta Iittalan myymälässä. Uusia astioitahan en tarvitse, kun tässä pitäisi pian laittaa omat astiat yhteen poikaystävän kanssa. Onneksi meiltä molemmilta löytyy Iittalaa, vaikkakin eri sarjoja, mutta sehän niissä onkin niin ihanaa, että eri sarjat menevät keskenään niin hyvin yhteen.

  Sarjattomasta olen kuolannut myöskin noita kirkkaita laseja ja valkopohjaista metsä-lautasta, sekä -mukia. Ja jos rahaa jäisi yli, niin muutaman valkoisen letti-mukin ottaisin myös mielelläni.

  Ihana arvonta ja onnekas se, joka voittaa!! :)

 208. Olen käynnyt jo useasti ihastelemassa Sarjatonta Iittalan myymälässä. Uusia astioitahan en tarvitse, kun tässä pitäisi pian laittaa omat astiat yhteen poikaystävän kanssa. Onneksi meiltä molemmilta löytyy Iittalaa, vaikkakin eri sarjoja, mutta sehän niissä onkin niin ihanaa, että eri sarjat menevät keskenään niin hyvin yhteen.Sarjattomasta olen kuolannut myöskin noita kirkkaita laseja ja valkopohjaista metsä-lautasta, sekä -mukia. Ja jos rahaa jäisi yli, niin muutaman valkoisen letti-mukin ottaisin myös mielelläni.Ihana arvonta ja onnekas se, joka voittaa!! :)

 209. Nuo kirkkaat lasit ovat todella upeita! Ihania kuvioita muutenkin. Asustelen Etelä-Euroopassa, ja tämänhetkisessä kotikaupungissa näyteikkunoissa näkyy pari kertaa vuodessa pohjoismaisia design-kampanjoita. Kesällä ikkunoissa näkyi Iittalan astioita, ja minä tietysti hehkutin niitä ystävilleni, joiden kommentti oli suurin piirtein tätä luokkaa: “Noihan on jotenkin ihan tylsiä..” Tätä sarjaa astiakaappiin ja kavereita ketsistemään, niin johan loppuu vastaavat kommentit ;-)

 210. Nuo kirkkaat lasit ovat todella upeita! Ihania kuvioita muutenkin. Asustelen Etelä-Euroopassa, ja tämänhetkisessä kotikaupungissa näyteikkunoissa näkyy pari kertaa vuodessa pohjoismaisia design-kampanjoita. Kesällä ikkunoissa näkyi Iittalan astioita, ja minä tietysti hehkutin niitä ystävilleni, joiden kommentti oli suurin piirtein tätä luokkaa: “Noihan on jotenkin ihan tylsiä..” Tätä sarjaa astiakaappiin ja kavereita ketsistemään, niin johan loppuu vastaavat kommentit ;-)

 211. Minä olen tähän mennessä ollut sitä mieltä, että en ala koskaan keräämään mitään astiasarjaa, mutta kun tänään näin vahingossa mainoksen Sarjattomasta, muutin mieleni oitis. Ihana! Pidän kulhosta Metsä muta http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/A016802 koska sillä saa helposti vähän särmää kattaukseen. Myös tikki- kuvioiset astiat ovat mieleeni erikoisuutensa vuoksi.

 212. Kaupassa hypistelin noita ihania,kirkkaita, jalallisia laseja 34 cl. Ne sopisivat niin vesilaseiksi ja piristäisivät köyhän kotimamman päiviä :) mutta kyllä täytyy myöntää, että noissa letti-kulhoissakin on oma viehätyksensä…joten ehkä lahjakortilla voisin aamiaselle hankkia myös niitä ;)

 213. Kaupassa hypistelin noita ihania,kirkkaita, jalallisia laseja 34 cl. Ne sopisivat niin vesilaseiksi ja piristäisivät köyhän kotimamman päiviä :) mutta kyllä täytyy myöntää, että noissa letti-kulhoissakin on oma viehätyksensä…joten ehkä lahjakortilla voisin aamiaselle hankkia myös niitä ;)

 214. Nuo lasit on kyllä kaikessa kauneudessaan ja monikäyttöisyydessään miun lempparit. Niistä saisi omaan aika rajalliseen astiastoon kauniit lasit ihan arkikäyttöön kuin vaikka viinin maisteluun :)

 215. Nuo lasit on kyllä kaikessa kauneudessaan ja monikäyttöisyydessään miun lempparit. Niistä saisi omaan aika rajalliseen astiastoon kauniit lasit ihan arkikäyttöön kuin vaikka viinin maisteluun :)

 216. Onpa hassua että tälläinen kontrollifriikki ihastuu tähän ns. “eripariseen” sarjaan! No, ehkä vähän jotain kontrastia kaiken muun simppelin keskelle :) Ehdottomat lempparini sarjasta ovat juuri nuo valkoiset kulhot, sillä itsekin olen Ego-sarjan kuppien kaveriksi kaipaillut sopivia aamiaiskulhoja, ja kuten sanoit, nuo lasit <3 Selvää klassikkoainesta, ja aivan takuulla tulossa omaan kaappiini, vaikkei onnetar suosisikaan! ;)

 217. Onpa hassua että tälläinen kontrollifriikki ihastuu tähän ns. “eripariseen” sarjaan! No, ehkä vähän jotain kontrastia kaiken muun simppelin keskelle :) Ehdottomat lempparini sarjasta ovat juuri nuo valkoiset kulhot, sillä itsekin olen Ego-sarjan kuppien kaveriksi kaipaillut sopivia aamiaiskulhoja, ja kuten sanoit, nuo lasit <3 Selvää klassikkoainesta, ja aivan takuulla tulossa omaan kaappiini, vaikkei onnetar suosisikaan! ;)

 218. TUo Sarjaton-sarja on aivan upea ja sopii muunkin Iittalan kanssa kauniisti yhteen. :) Mun suosikkeja ovat nuo mukit, Letti, vanha roosa sekä Tikki-muki. Lisäksi nuo lasit ovat aivan upeita. Juuri tänään kaupassa ihailin ja ajattelin ostaa, vielä jäivät kauppaan…

 219. TUo Sarjaton-sarja on aivan upea ja sopii muunkin Iittalan kanssa kauniisti yhteen. :) Mun suosikkeja ovat nuo mukit, Letti, vanha roosa sekä Tikki-muki. Lisäksi nuo lasit ovat aivan upeita. Juuri tänään kaupassa ihailin ja ajattelin ostaa, vielä jäivät kauppaan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*